Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:19:58
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey..men je pa maribor takoo neznano..sem bila samo parkrat..pa še takrat sem se lovila.. no Celje mi bolj leži,saj sem tam obiskovala srednjo šolo..je pa res,da se je zdej v zanjih letih takooo spremenil,da sem že čist izgubljena.. kam pa si hodla? na vrtnarsko super. te bom ponucala, ko bom imela parcelo, pa bom okolico urejala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:28:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey..men je pa maribor takoo neznano..sem bila samo parkrat..pa še takrat sem se lovila.. no Celje mi bolj leži,saj sem tam obiskovala srednjo šolo..je pa res,da se je zdej v zanjih letih takooo spremenil,da sem že čist izgubljena.. kam pa si hodla? na vrtnarsko super. te bom ponucala, ko bom imela parcelo, pa bom okolico urejala. ti sam povej če boš kej rabla.. sam sem že mal ven padla, glede na to da zdej čist v drugo smer študiram..mi zdejšnji študij veliko bolj odgovarja..a srednja šola mi je postal le nekakšen hobi...
< Sporočilo je popravil mlavla -- 3.7.2008 22:31:16 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:36:33
|
|
|
|
mlavla
|
tako slikce so v albumu... na slikah lahko vidite kako se naša punči zribsa dol z blazine..ma je že spretna..spoh se ji ne morem nagledat a ste šle že vse pančkat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:37:09
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kati jaz sem na šunjara ti si s celja? bi lahko pršla kaj na lent zdaj veš sm bla v mb...oz peljala sem se mimo ko sem bla v pon. v ikei...samo nisma bla sama ker sem js šla poleg ene kolegice pa je šla še v rutarja ker si stanovanje opremlja...midva z mojim sma bla samo sopotnika
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:38:02
|
|
|
|
kati kati
|
a maš zaklenjeno....geslo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:38:18
|
|
|
|
kati kati
|
mlavla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:40:00
|
|
|
|
mlavla
|
ja geslo je pa Neža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:42:30
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey..men je pa maribor takoo neznano..sem bila samo parkrat..pa še takrat sem se lovila.. no Celje mi bolj leži,saj sem tam obiskovala srednjo šolo..je pa res,da se je zdej v zanjih letih takooo spremenil,da sem že čist izgubljena.. kam pa si hodla? na vrtnarsko super. te bom ponucala, ko bom imela parcelo, pa bom okolico urejala. ti sam povej če boš kej rabla.. sam sem že mal ven padla, glede na to da zdej čist v drugo smer študiram..mi zdejšnji študij veliko bolj odgovarja..a srednja šola mi je postal le nekakšen hobi... kak bi te jst ponucala, sam je en problem je...Majeva prababica jer nor....IN IMA ROŽ NENORMALNO VELIKO ampak vse brez okusa pa bi rabla stručkota da ji to mal v glavo vstopi...ker ona je ,,verna,, pa ure cerkve pa nima pojma o pojmu....sem se mogla mal oddahnat...ker mi dnevmo prah dviguje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:43:07
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Kati kati, sem zdaj rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Sem pa že ful zaspana, mi očke kar skupaj lezejo. Vidim, da se dogovarjate za srečanje CE, do tja bi še jaz prišla. mlavla, sem pogledala tvojo pupiko, ma ful je luštna, zato se res ne rabiš obremenjevati kaj drugi pravijo. Ljudje pač v časih ne vejo kaj bi rekli, potem pa take strelajo. Pa tako kot praviš, glavno, da je zdrava! janey, ti prvo zrihtaj, da se MB dobimo, potem pa vabi druge . Drugače pa glede tašče ti samo pojamraj zato pa smo me tukaj. Pa za tvojega , da je naredil izpit. Sedaj pa res previdno na motor.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:43:08
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja geslo je pa Neža sm pozabla da maaš vse pod to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:44:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidm da se spet TRIŠ smetarka pase po naši temi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:46:01
|
|
|
|
Suzi*
|
Mlavla, kako je luštna Neža. kakšen cuker!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:46:41
|
|
|
|
Janey
|
mlavla mala je taka srčica..s tistim rdečim klobučkom jooj pa tak se smejčka joooj na vsa usta. kake so pupe v teh oblekcah...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:46:49
|
|
|
|
mala_pikica
|
Nič punce jaz grem tudi v posteljo, ker mi očke kar skupaj lezejo. Nočko, pa fajn še čvekajte. lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
kati kati
|
mlavla-lepe slikce sej pa sploh ni tko močna....našega bi mogla videt...je tak k putrček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:48:21
|
|
|
|
kati kati
|
nč...lep večer se naprej js se grem prdružit mojemu sinu...lahko noč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:48:34
|
|
|
|
Janey
|
mala pikica maš jutri čas?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:49:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja geslo je pa Neža sm pozabla da maaš vse pod to ni panike.. drugače pa poznam kar veliko takšnih "tetic"..ki imajo čist svoj okus..tle se pa ne da velik pomagat... veš že mojo mami je kdaj težko kej prepričat.. namreč tud pri nqs doma ni ravno najlepše urejena okolica oz. ni takšna kakršno si z mojim želiva..vendar upava,da bova kdaj to lahko midva brez dovoljenja koga drugega in seveda če bova imela finance uredila čist po svojem okusu..mah kako si to želiim..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:50:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Mlavla No, mi2 se greva po palčkovi deželi preganjat Nočko, pa kaj dežja bi prosila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:51:05
|
|
|
|
mlavla
|
hvala vsem za komentarje..se vsaj zdej mal topim... ker meni je res srčkana..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:51:23
|
|
|
|
Janey
|
mi mamo pa kar lepo tu okoli hiše...ampak jaz se ful stran od tega vsega držim...nočem met nič niti z vrtom niti z rožami. raje jih mam na balkonu kot doli.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:52:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla hvala vsem za komentarje..se vsaj zdej mal topim... ker meni je res srčkana.. če pa je...nikoli ne podvomi v to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:53:24
|
|
|
|
Janey
|
lubek prišel grem ajat mala pikica če maš jutri čas me pokliči...če bo marusha mela čas boma itak tam po taboru šetale. papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:55:52
|
|
|
|
mlavla
|
pa tole sem vam zadnjič pozabla povedat štorjo v Zd za študente na Aškerčevi, ko sem imela sistematskega, ki je obvezen za vse študente v 4. letniku.. imeli smo ga ob 7:30 zjutraj.,..pa k sreči je bil moj doma in je šel z menoj, pa tamalo sva vzela s seboj... in tam seveda takoj vse sošolke navalile na tamalo..in mi predlagajo,da naj grem kar naprej,da ne bom tolk časa čakala..no in jst stopim do sestre ko prišla v čakalnico in jo lepo prosim če grem lohka taprva al pa vsaj bolj na začetku.. in ženski se čist utrga..prav vpit je začela name sredi čakalnice..folk je sam gledu.. rekla mi je kaj se grem, da otroka sabo privlečem..pa če ga na izpite tud mam sabo..da moram tole drugač poskrbet..skratka bal je ful nesramna..pa še kup drugih pametnih izjav je podala.. men so se pa sam solze ulile..pa še mojga ni bilo zraven, ker je še parkiral ... skratka čist me je iz tira vrgla...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 22:57:46
|
|
|
|
mlavla
|
sej grem jst tud pančkat.. lepe nočke vam želim...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.