|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
3.7.2008 12:17:28   
BUBICA17
Jaz dojim in sem jo dobila točno sešt tednov po porodu. Čiščo sem imela točno štiri tedne in pol sem bla dva tedna vesela in dobim spet tega user posted image . Zdaj bi mogla dobiti okoli 28.junija in nisem. Sam mi je g. rekla, da možno da se mi ne bo že kar uredila, ker dojim. Očitno sva na istem.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.7.2008 12:20:31   
BUBICA17
Violica: hvala za odgovor. To pa ni poceni.user posted image Bom raje mal v tosami podrezala, če so jih kaj uničel, ko preparkirajo škatle.
Bom mogla hitro pridt do njih k jih mam sam še neki. Na eni je ravno zaspal in ko se bo zbudil...vem da bo pokakanauser posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.7.2008 13:22:24   
JABOLKO3
Živijo punce!

Danes imamo pa pri nas en tak bolj čuden dan. Zjutraj sva šla z Jurčkom že ob 7h od doma - je prišla tašča pazit starejša dva - ker sem morala pred osmo dostavit avto v Dravlje na servis, da so mi izklopli zračne blazine, da bom lahko malega vozila spredaj, pa še en žaromet mi je nekaj crkoval. Medtem, ko sva čakala, sva šla z vozičkom malo naokrog, pa je začel kar nenadoma vpit, da sem hitro poiskala nekaj, na kar sem lahko prislonila tazadnjo, pa futrat se. No, potem je zaspal, pa sem šla še tam v Merkatorja in se ravno na blagajni zbudi in začne na vso moč vreščati. In sem ga spet dojila, tokrat v avtu. Potem je med potjo spet malo spal, doma pa spet huda panika, kot da že en teden ne bi jedel, da sem morala vse nakupljeno pustit na tleh in hitro dojit. Ma, groza.

Glede Arboretuma jutri - ne bom nič seznama delala - jaz bom gotovo šla z mojimi tremi, pa vse, ki utegnete, res lepo povabljene zraven, dobimo se pred vhodom ob 10h.

Ste me s to debato o vozičkih spomnile, da bi tudi jaz že lahko počasi dala torbo stran - pri nas namreč nimamo košare ampak eno tako torbo z ročaji, ki me prav nič ne moti pri zlaganju vozička, zato je že ves čas gor, se pa hrbtišče vozička popolnoma poleže, tako da ni problema tudi za tako majhne. Pa še manj mu bo vroče, najbrž. Bom sprobala zvečer, ko bomo šli ven.

Posadka - tole s karticami - imam tudi jaz ene 'lepe' spomine - smo nekaj nabavljali v merkurju, pa mož odpelje otroke do avta, jaz sem pa čakala v vrsti, da plačam. In hoče za mastercard pin, ki ga jaz niti slučajno ne vem, sem ga že zdavnaj zgubila, ker je kartica že stara. Pa hočem plačat z bančno, pa mi pove, da je neveljavna - mi isti trenutek šine, da sem dobila novo, pa sem jo pozabila zamenjat - zato je tudi bankomat odpadel in potem dopovedujem prodajalki, naj roba pač tam počaka, da moram poiskati moža, da bo plačal - on pa na čisto drugem koncu parkirišča, da ne govorim o pogledih vseh tistih, ki so bili v vrsti za mano. Ja, blamaža pa taka.

Zdaj je pa začuda že nekaj časa mir pri nas - večja gledata Piko, mali pa spi. Grem pripravljat za kosilo - mlad krompirček in piščančje perutnice, pečeno skupaj v pečici na peki papirju in solata.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.7.2008 13:54:16   
lepa posadka
Tudi mene včasih ven vrže...kot npr sedaj.
Pa copy in paste vse rešita :-))))

Pozdravljene!

Danes je pri nas sončen in miren dan.
Ta velika dva sta že ob osmih šla na izlet in prideta zvečer. S ta malima dvema pa je danes res luštno. Trenutno oba spita...jaz pa sem ravno rešila tisti sudoku od včeraj. Grozaaa. Pa celo bukvico teh težkih sem si kupila za na morje... Boljš, da jo doma pustim.

Jabolko...vaše kosilo danes bo krasno. Mi smo v ponedeljek imeli piknik, pa sem tudi zunaj mlad krompirček pekla. Ker je veliko ostalo, smo v torek ponovili...samo s še več krompirčka... sedaj je res odličen, pa še lupit ga ni treba. Jaz ga samo dobro umijem in spečem, četudi ostane še kaj lupinice gor.

Arboretum...jutri me skoraj gotovo ne bo. Mož ima sedaj dva dni eno konferenco v NG in bi se morala s Cliotom (brez klime) fijakat... doma pa imam dovolj dela. Saj se boste vseeno lepo imele. :-))))

Puzzli: mi jih imamo tudi doma...smo enkrat dobili več paketov za božička al neki podobnega. Je kar fajna zadeva...čeprav je zoprna za čistit, ker je veliko manjših delčkov. Naše dojenčke pa jaz raje dajem na eno prešito odejico. Sem še pri prvem sešila dve. Bombažek in vmes ena pena. Pa, če se res zgodi kakanje, samo vržem v stroj. Tudi jaz imam malega dostikrat nagega...Od začetka je bil veliko na previjalki...pa sem vmes še kaj zgoraj postorila. Sedaj si ga ne upam več puščat...sva pa tako na tleh.

Jabolko...upam, da je Jurčka dajala samo vročina in se bo doma pomiril. Midva sva imela bolj mirno. Sem šla danes še otroke vpisat v Glasbeno, pa v Mullerja po plenice in nekaj reči za tortico - danes ima Tomaž svoj prvi god, pa bova s ta malo še pekli :-)))) No, in Tomažek je bil ves čas priden in nasmejan...ko je imel dosti, je pa še malo zadremal. Prav paše tudi tako :-)))

Sedaj pa tudi meni paše dremanje...bomo videli, če bo res uspelo.
Lepo se imejte.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.7.2008 14:22:41   
simvir
A je zdaj spet nov izgled RR?

Bubica glede podlog sem jaz prejšnji teden spraševala v Tosami - mislim, da jih 30 stane cca 8€, so pa te manjše od tistih iz DM-a in Mullerja.
Drugače pa imam jaz preko puzlov kar navadno rjuho, ki jo potem lahko skuham v stroju, pa še drsi mu manj. Ga pa na tleh nimam čisto slečenega.
Glede starih flekov - ne vem poskusi namazati, pa mal podrgni s krtačko, potem pa v stroj, pa bi pomoje moralo it tudi dol.

Tudi pri nas bo za kosilo mlad krompirček, sem ga zjutraj nakopala na vrtu. Pravzaprav bo celo kosilo z domačega vrta user posted image (obara, krompirček + brokoli + pišč. zrezki, stročji fižol v solati) razen mesa sevedauser posted image . Fižol sem dva dni nazaj že jedla v juhici, pa ni bilo panike, tako da danes navalim nanjuser posted image .
Posadka, kako pa pečeš krompirček zunaj? Mi smo ga zadnjič na žaru probal, pa ga je mož bolj kot ne zažgaluser posted image  - mi ga je bilo kar škoda. On misli, da bo na sp. rešetki prej pečeno, ja mora tale žar še mal natreniratuser posted image , ga imamo šele od jeseni.

Lepa posadka tvoj Tomaž je pa res priden user posted image , vsaj kot pišeš ogromno časa prespi. Preden meni tamal zaspi v rokah ali vozičku ( sam po novem ne zaspi večuser posted image ) je tak jok, kot da mu ne vem kaj manjka, ampak potem se pa umiri in zaspi.
Pa vse najboljše Tomažu za prvi goduser posted image .

Jabolko morda ima Jurček spet kakšen naval rasti, pa več rabi, ali pa je samo bolj žejen.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.7.2008 14:33:23   
BUBICA17
Jabolko: moj je tud skos lačen že dva dni. Čaja ne mara in ves čas bi se dojil. Dons je bil že 5x pokakan. Mislim, da ima večjo potrebo po hrani al kaj?
Čestitam Tomažu za god.
Le kdaj ima moj Anej god????Le kdo bi vedel?user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.7.2008 14:47:18   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

A je zdaj spet nov izgled RR?

Tudi jaz sem najprej pomislila, da mi je na monitorju crknila zelena barva in da zato vse na oranžno vleče....

Vidim, da jih imate nekatere kar dalj časa nagce, naš je zaenkrat le med previjanjem, ko še malo telovadiva in se kaj pogovoriva. Bom pa verjetno te podloge kupila za na morje za previjat, da ne bomo polulanih in pokakanih tetra plenic s sabo vozili...

Tomažek (lepa posadka) vse najboljše za god!!!

Simvir, vidim da tvoj user posted image  tudi noče preveč v vozku spat... Pri nas je taaaaako dretje preden zaspi, danes se mi je še na sprehodu dvakrat drl, kot da bi ga iz kože dajali. user posted image   Prejle je bil pa previt, pa sit, pa naigral se je in bi se samo nosil, pa sem ga user posted image  dala v voziček in parkrat zapeljala po ploščah za hišo, in se je umiril... Me pa res zanima, kako dolgo bo dremuckal. Če ga zjutraj prej zbudim, tistega jutranjega spanca nikakor noče čez dan noter prinest.

Kosilo je že napol kuhano (bučke v omaki, pire krompir, naravni zrezki in skleda solate), jaz grem pa malo meditirat za časopis.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.7.2008 14:55:59   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Simvir, vidim da tvoj user posted image  tudi noče preveč v vozku spat... Pri nas je taaaaako dretje preden zaspi, danes se mi je še na sprehodu dvakrat drl, kot da bi ga iz kože dajali. user posted image   

Pri nas skoraj ni sprehoda, da se ne bi vsaj nekaj časa jokaluser posted image . Jaz ga večinoma kar pustim jokat, če vem da naj bi kmalu zaspal. Še dobro, da na če se sprehajava pri nas, ne srečam veliko ljudiuser posted image . Ker so mi res zoprni tisti pogledi ljudi.

A se vaši user posted image  tudi toliko pogovarjajo z igračami. Jaz se ne spomnim, da bi moj prvi toliko žlobudral. Tevž pa se po pol ure skupaj pogovarja. Ja mogoče bo pa kaj prej govoril, me prav zanim, če je to kaj povezano.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.7.2008 15:13:14   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

A se vaši user posted image  tudi toliko pogovarjajo z igračami. Jaz se ne spomnim, da bi moj prvi toliko žlobudral. Tevž pa se po pol ure skupaj pogovarja. Ja mogoče bo pa kaj prej govoril, me prav zanim, če je to kaj povezano.

Jakob včasih kar orng debato useka pa maha po bogih igračkah user posted image  Je pa zanimivo, da je v tem pogovarjanju zajeta cela lestvica tonov, od nizkih do visokih, pa zavijanje...včasih že skoraj hočem skočiti, ker se mi zdi da bo zdaj, zdaj tisti huronski jok, on pa se samo pogovarja pa smeje... pa gode...

Res so posrečeni tile naši škratki user posted image  . Njihovi očki se sploh ne zavedajo, kaj zamujajo dopoldne, ko so v službi... Moj je zvečer kar user posted image , če kaj dela okrog hiše in malega namesto njega jaz skopam in dam spat.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.7.2008 15:39:24   
Isabellabina
Zdravo

Ma meni je pa všeč nov izgled RR-ja.user posted image

Lepa posadka---prav velika kmeta nisva ,imava tri konje(eden je še micen--2.5  meseca),je pa veliko travnikov ,ki jih je treba pokosit in potem pospravit ,tako da včasih prav lovimo tole vreme ,ker delamo kocke in jih potem lepo zložimo na kozuc.Je pa včasih tudi vredu tole kmetovanje saj prav uživam na travniku sicer sem letos jaz prvo košnjo ,preskočila ,pomoč pri natovarjanju bal ,ker ni bilo dolgo nazaj kar smo rodili a me naslednja košnja pa zanesljivo čaka.Če pa je več bal kot jih pričakujemo ,da bodo za konje ,odvečne prodamo in je spet lep zaslužek tuuser posted image kar pa se pomoči otrok tiče ,ja tavečja dva sta prvo košnjo vso pomagala spravit,sta bla res ful pridna tako da se pozna ker sta že večja.

arboretum ---naši mulčki že komaj čakajo ,da gremo jutri pa mal venuser posted image user posted image user posted image smo kar doma ,ker nam je klima u avtu spet šla ,jaz pa sem tudi spet mal smotana saj me daje nizek pritisk in se bojim ,da kje ne zlezem skupi.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.7.2008 15:40:37   
scorpiogirl
Bubica, meni je G rekla, da to še ni M, zdej pa ne vem user posted image je rekla, da ima veliko žensk okrog 5 ali 6 tednov po porodu spet krvavitev, čeprav je čišča že kao končana, da pa to še ni M ... jst sem bila prepričana, da je bilo to to, ampak je naslednjič ni bilo, tko da nisem čakala še tega user posted image , preden sem si šla mireno dat ...

Posadka, si me spomnila, da imam tudi jaz še knjižico sudokujev user posted image pa spet ne bo nič iz dela za faks user posted image Moram še do ponedeljka naredit nekaj nalog, da je potem do konca avgusta mir ... pa še tri izpite takrat spedenamo in smo v 3. letniku ... juhu user posted image

Jabolko, naš je danes tudi precej lačen (ali pa mogoče žejen user posted image ) ... smo šli zjutraj  k našim, ki imajo dopoldne res fajn hladno na terasi user posted image ko smo prišli domov, je sicer eno rundo odspal (začuda skoraj dve urci skupaj), potem bi pa samo na joški visel ... sva uro in pol po obrokih malo malicala ... no, sedaj je pa spet zaspal pa upam, da bo, ko se zbudi, bolje user posted image

Simvir, tole je mensezdi poletna varianta RRja user posted image glede pogovarjanja ... naš se z igračkami sploh ne pogovarja, so mu šele zdaj postale malo zanimive za opazovanje ... je pa zelo zgovoren, če ga kdo ogovarja user posted image se kar smeji in gode od užitka, če se je kdo pripravljen pogovarjat z njim user posted image

no, zdaj sem zadnjo stran skomentirala user posted image user posted image user posted image pa se grem posvetit tisti knjižici sudokuja user posted image imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.7.2008 15:47:25   
Isabellabina
Jo@n---ma imaš pa vredu dragega ,mojemu  možeku niti na misel ne pride ,da bi vsaj previl otročka kaj šele ,da bi ga skopal!!!!!!user posted image

Čebljanje naših mulčkov--vsak dan se bo dogajalo več tega ,jaz že vse to poznam od prejšnjih otrok ampak me tudi zdaj vsakič nasmeji naš Jernejček ,ko začne z čebljanjem.Prav lepo jih je poslušat ,ko se smejijo ko se jim pačimo in nam odgovarjajo kajne!!!Vse ,ki imate pa prvega pa še toliko bolj spremljate otrokov razvoj ,meni je že kar samoumevno da se to dogajauser posted image

No Bubica--jutri se bova pa lahko spoznale

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.7.2008 17:01:53   
BUBICA17
Big mamma..tudi jaz se že veselim, da te spoznam, ker te občudujem, da si šla petkrat rodit.user posted image  No, pa da vzgajaš, neguješ in skrbiš za toliko otrok v današnjem času, ko je še en kup drugih zadev. Moraš imeti ogromno energije.
Scorpiogirl: ti si pa pridna, kar se tiče faksa. Jaz že en let lenarim.
A pol moram res sama ugotovit kdaj ima moj bubek god? Najbolj, da župnika vprašam. Kaj če ga ima takrat kot Jernej? A lahko sama določim pod katero ime bo imel god? Mi tega sicer ne praznujemo...bi pa uvedla. Več kot je praznovanj...bolj je lepo. Upam, da ga ima poleti.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.7.2008 17:15:03   
BUBICA17
Scorpiogirl saj men je tud to rekla, da je možno, da ne gre še zares. Sam so jo imela pet dni, kar pomeni ful velik. Vedno sem imela samo tri dni, tako da upam, da bo spet tako, ko jo bom imela. No, saj dolžina ni pomembna. Važen, da ne bo krčev, ker sem imela ene dvakrat pri seštnajstih in sem bla zelo ubogauser posted image . Če hodiš na faks verjeten nisi prov velik stara in tole je tvoj prvi otrok a ne? Ker men ni hotla dat nobene zaščite...za mireno je rekla, da mi bo dala po drugem porodu pa ji nisem rekla, da mislim imet še enega user posted image . Odkrito povedano ne vem, če bi ga imela v naslednjih petih letih. Imela bi ga takoj...sam enkrat moram pa tud kaj nardit za svoj poklic. Tok let sem hodila v šolo in še vedno hodim, da bi blo fajn kaj nardit iz sebe. Dalj časa, ko bom odlašala težje se bo vrnit, ker to je znanje, ki se stalno spreminja in dodaja. Zakoni se pa spreminjajo non stopuser posted image , da sploh ne moreš biti na tekočem. Tko, da je tok še enih vprašajev, da ne morem nič rečt. Razen tega, da grem takoj po une tabletke, ko jih dobijo. Saj boste napisale, če jih bo katera zasledila, ker mi je g. rekla, da naj preverjam v lekarnah. Druzga pa ni hotla dat, ker sem premlada. Pa neki je bluzila o lahki nosečnosti in porodu. Saj drgač mi pa tud tast skos mori glede še enega otroka. Saj sem komi rodila in itak ne smem še neki časa, da si ne uničim zdravja.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.7.2008 17:19:17   
BUBICA17
Aja sam še to...tisto knjigo Otroci z indigo pa toplo priporočam za branje, ker je res dobra. Sicer jo nisem prebrala do konca pa nič za to...jo imam doma. Bivša sošolka mi jo je prinesla iz vrtca in jo imam lahko daljše obdobje. Drgač pa tudi jaz rešujem saduko. Imam ga celo na novem mobitelu in mi ni treba več nosit unih knjižic okrog. Kok težke pa rešujete? Ene so tok težke, da tudi po cel dan rešujem sam eno.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.7.2008 17:22:55   
JABOLKO3
Bubica - sem šla pogledat v Leksikon imen - Anej se koledarsko uvršča k imenu Ana. God se navadno določi na prvi datum po rojstvu otroka, ko je v koledarju zapisan njegov svetnik - sem malo pogledala, ker imam en tak koledar pred nosom in bi naj bil god 26. julija. Tiste, ki se bolj spoznate na te reči - dajte me popravit, če sem ga usekala.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.7.2008 17:29:17   
BUBICA17
Najlepša hvala Jabolko. Ta datum mi je všečuser posted image , ga bom kar obdržala, ker bo zdaj kmal. Kdo bi si mislil, da spada k Ani. Pa tast ga že tko kliče Ani.
Očiten si bo na svoj god slikal kolke.user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.7.2008 18:28:30   
lepa posadka
Tole sem našla na netu...mi je pa mal čudno, saj še nisem slišala za sv.Aneja. Prej sem mislila, da je to izpeljanka iz Jerneja...ta pa goduje 24.avgusta.
1. septembra je Tilen...???

No, tole odgovor, ne vem koga!

''Sveti Anej goduje 1. septembra.

Ker pa je možno ime izpeljati tudi iz imena Andrej - naj omenim, da sveti Andrej apostol goduje 30. novembra. ''

Kar se Ane tiče...je pa takole, bolj za ž.spol:

ÁNA

Ana je za Marijo naše drugo najpogostejše žensko ime in je tudi zanimanje zanjo stalno zelo veliko. To dokazujejo tudi statistični podatki. Ana ima številne različice, med katerimi je v zadnjih letih najbolj popularna Anja, zanimanje pa se povečuje tudi za nekatere druge (npr. Anamarija, Anela, Anita, Ankica, Nuša), za nekatere pa upada (npr. Ančka, Anica, Anka). Ostale so večinoma manj pogoste, a zanimive po tvorbi: Anca, Anči, Ančica, Ančika, Anda, Andi, Ane, Aneja, Anelija, Aneli, Aneliza, Anelka, Anemari, Anemarija, Aneta, Ani, Anika, Anina, Anuša, Anuška, Hana, Hanah, Hanca, Hanča, Hanče, Hanelora, Hanelore, Hani, Hanica, Hanika, Hanja, Hanka, Hanna, Hannah, Hanuša, Nana, Nanča, Nanda, Nani, Nanica, Nanika, Nanja, Niča, Nuši, Nuška.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.7.2008 21:27:00   
NaTaŠa*
uuuuuuuuuuu nov izgled RR. Pa danes k sm bla gor je biu a še stari. Mi je prav všeč.

Jest sm pa dons tko živčna da je kr noro. Mal me psihira k jutr kličejo iz šole, če nisi naredu mature te pokličejo. Jaz samo upam da mene ne bojo klical.

Pr nas je Nataša dons prav tečka, sploh je nsim mogla umiriti. Najprej je bla prav vesela in zgovorna pol je pa blo vsega veselja konc in pol samo še dretje. Tako da se mi zdaj prileže da spi in imam mir, upam samo da bo do jutra.

Punce upam da bote jutr uživale 100na uro.

Zdaj pa grem še pod tuš, pa pres TV mal poležat. Grem gledat CSI, pol pa še urgenco.

Nočko

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.7.2008 6:00:04   
tasyo
Dobro jutro! No, za večino verjetno še ni jutro...user posted image , jaz pa zaradi vročine, ki pritiska v stanovanje, ne morem spat. Tudi moja Lana se ves čas neki premetava in punka. Ne vem, kaj jo daje. Ima pa očitno nov zagon rasti, ker poje ful več. Mogoče jo pa ob taki količini hrane trebušček res boli, ker prebavna cev še ni čist zrela...

Skratka, tole vreme je zame že kar malo too much, pri nas sta bili včeraj 2 nevihti, ampak se ozračje ni shladilo, sam še bolj soparno je blo, tko da smo vsi trpeli. Midve sva sicer že zgodaj zjutraj pobegnili k moji babici in se zato nisem nič javila. Ko smo prišli nazaj domov, pa sem izvedela za to tragedijo na Savi - kar nekaj teh ljudi poznam, ker sem originalno iz Sevnice. Brez veze je razglabljat, kdo je kriv in zakaj niso imel jopičev (ki pa jih resnici na ljubo, verjetno ne bi rešili)... Meni se smilijo svojci, predvsem otroci. Groza, v kaj se lahko sprevrže malce zabave, kajne. Ah, ja...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.7.2008 6:17:22   
tasyo
Meni pa tale oranžna sploh ni všeč... Premočna in premalo kontrasta s črno - mogoče pa moram razmislit o očalih....user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.7.2008 7:25:57   
NaTaŠa*
dobro jutro

Najprej naj vas častim z eno dišečo user posted image . Pri nas je bila noč tko tko. Ah bo že bom šla pa popaudne mal ležat. Kavo sm že popila zdaj pa letim še nakaj pojest dokler mali sonček še aja.

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.7.2008 7:38:51   
BUBICA17
Dobro jutro....

Bubek je že pokonc  in bo tko do Arboretuma, ker vem. user posted image  Post pišem že pol ure, ker mi odriva roke in še noben položaj mu ni všeč. Še vedno ima problem z nogicami...user posted image , ker ji ne sprav ne vem, kam sploh hoče. Pomoje, da v usta.
Zdaj moram končat...ker moram neki ukrenit glede tega. V bistvu je problem o tem, da rab opazovalca, ko se preteguje.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.7.2008 8:08:35   
tasyo
Bubica, meni je ful zanimivo brat, kako je tvoj bubek ves čas aktiven in kako hitro napreduje. Sicer pa se strinjam s posadko - vsak bo pri 4 lulal in kakal na wc-ju in vsi so različni. Hvala bogu, da so zaenkrat vsi zdravi!
Naša se pa že na veliko pogovarja v igralnici, največ z opico. Hmmmmuser posted image  Mogoče jo pa na koga spominja. Mi je pa všeč, da se da kar veliko sama zamotit, tako da jo ne rabim ves čas imet na rokah. No, včeraj je imela malce krčkov, pa smo jo crkljali. Da ne omenjam, kako se je prestrašila, ko je oreng zagrmelo. Kej takega tudi sama še nisem slišala. Kot da bi tik pod nogami raznesko bombo. Sem kar poskočila. Kako se potem ne bi ona ustrašla!

Punce, uživajte v arboretumu, pa če boste zrihtale kakšno kapljo dežja, ki bi prinesel ohladitev, tudi ne bom nič jezna...

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.7.2008 8:23:50   
sinskaT
Komaj sem se prebudila, že razmišljam kaj bi jedla, pa kaj za kosilo..nič jasno, pa tko je vroče te dneve, jaz imam pa apetit kot volk. Je pa res, da naša mala tudi veliko je te dneve, mogoče me zato malo izčrpava, pa rabim ful papice.

Joan kako nardiš bučke v omaki, če ni skrivnost?

Simvir sem ti kar folš, ko imate svojo domačo zelenjavo...sem pa zelo hvaležna taščici, ki nas založi z domačimi dobrotami vsakič ko odrinemo iz B. krajine user posted image .
Bubica, mi smo imeli v ožjem izboru imen še Anejo, sem se prej pozanimala pri župniku, goduje na Ano, za Aneja pa ne vem. Mamo pa ful zegen, ker naša Hana bo krščena pod Ano, ki goduje 26. ta mesec, mi mamo pa 27. krst, fino a ne user posted image .

Včeraj je bila naša tok dobre volje,s e je kr cel dan smejala, celo ko smo šli ven jest, pa na sladico in šoping je bila pravi angelček, pa ponavadi vsaj malo positnari in pojoka, glih v kakšni vrsti pred blagajno. Sem bla kr ponosna, ko smo dobivali "tiste" poglede oh kako priden otroček, čeprav so VSI pridni, eni bolj zahtevni od drugih pač...

Smo pa uvedli igranje na tisti igralni površini od Tiny lova in se naša kar dolgo zamoti pod igračkami, z nogami brca kot za stavo, z rokicami že kar hoče grabit opico in slončka hihi...zraven pa govori in se jezi pa smeji. Vam povem kakšna sprememba, prejšnji mesec je bila še vsa nezainteresirana za samostojno igro.

V sob. se je prvič zasmejala tko naglas, kot odrasla punca, smo bli ful veseli samo do zdaj  še ni ponovila tega smeha, ki je mamiki orosil očiuser posted image zdaj se smeji kot dojenček user posted image user posted image user posted image kar je čisto kul user posted image .

Bubica hvala za predlog knjige. Jaz dodajam še knjigo Kompetentni otrok, me tudi še čaka..

Uživajte med rožicami ali doma al na morju al kjerkoli, grem kej postorit preden se sonček prebudi.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......