Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:00:14
|
|
|
|
papir
|
očka goran-prav lepo da ste se nam oglasili in...nas spravili v jok .ampak kaj hočemo tole so hormoni.zdejle sem pojedla 2 velka sendviča in razmišljam še o tretjem......
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:00:43
|
|
|
|
Blacky30
|
Lunica, sploh se nam ni sanjalo, da si v P. Pa nisi mogla vsaj enega sms-ja poslati, ti porednica!??!?! Sem bila že resno v skrbeh. Samo, da si ti in Lukec OK.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:00:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
Očka, lepo, da si zbral pogum. PA mamico Darjo in sinčka pozdravi ter ju objemi še namesto nas. Ko sem jaz mojemu rekla, da bo kaj napisal (že pred dnevi) me je gladko zavrnil, da on ne bo mešal štren. Ha ha, saj bo imel polne roke dela s puncama.. lex, pri prvih dveh sem bila tudi jaz popolnoma sama, ker je bil moj v službi, tako da gre, ampak malce težje. Pogumna bodi, tako kot si do sedaj bila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:03:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hoja po stopnicah pomaga, toliko če bo katera poskusila.... fajn mi nabija popadke... grem še 5krat, če bojo mišice v nogah zdržale blacky res nisem hotla delat panike, da bi potem tu razmišljale, kako sem, pa če se kaj dogaja in itak sem prišla nazaj ko bo šlo zares, bom kr hitro angažirala tinky, da javi da sopiham in potiskam ok, stopnice me kar kličejo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:08:37
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111 Spoštovane Forumovke! Pišem Vam na željo svoje žene ,ki je ena izmed vas.Naj prej se naj zahvalim vsaki posebej za čestitke in lepe želje.Posebno tisti forumovki ,ki je sprejela moj sms in tudi prva čestitala.Tako, ja vsem sem na enkrat poslal sms in edino Vi Gospa ste pred vsemi domačimi prvi nama zaželeli in čestitali ,zato Vam izrekam veliki Hvala! Naj povem ,da se žena Darja in sin Gal počutita vredu in ,če bo vse naprej potekalo ok bosta v soboto doma.Da ne pozabim čestitati tudi vsem mamicam ,ki so to že postale ali pa so tik pred tem da to postanejo.Veliko krat se je žena obrnila na vse Vas,sam sem veliko od doma in vrjamem da ste ji bili skozi vso nosečnost velika podpora, zato tudi tukaj HVALA.Nobene izmed vas še nikoli nisem srečal in niti videl ,po pripovedovanju moje žene pa ste postale del naju in najinega vsakdanjika!Bil sem pri porodu zraven in to je res nepopisen trnutek v življenju.Zato vsem mamicam ,ki so že več kot enkrat rodile res čestitam iz srca! Do trnutka ko se je rodil sin si nisem predstavljal kaj vse morete pretrpeti ,da pride na svet tako majhno in tako zelo zaželjeno bitje.Res do zdaj sem ženske spoštoval ,od zdaj naprej Vas pa lahko samo častim! Naj Vas na koncu lepo pozdravim in zaželim vse dobro v življenju Vas in Vaših domačih. Darja se bo oglasila takoj ko bo to mogoče! Lep pozdrav G. Goran Tak, zdaj pa jokam. Ni za kaj, vajin sms sem nestrpno čakala. Res lepo napisano in hvala očku Goranu, da si se javil. Lepe pozdrave Darji.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:11:59
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky res nisem hotla delat panike, da bi potem tu razmišljale, kako sem, pa če se kaj dogaja in itak sem prišla nazaj ko bo šlo zares, bom kr hitro angažirala tinky, da javi da sopiham in potiskam Moraš paniko delat, ker smo skupaj že celih 9 mesecev in normalno, da smo v skrbeh za vsako, ki se kak dan ne oglasi. Ti nam kar poročaj sproti.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:12:26
|
|
|
|
Blacky30
|
Motoristka, kako je s tabo???
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:15:11
|
|
|
|
Blacky30
|
1. Inigo (PDP 2.7.) 2. lunica24 (PDP 5.7.) 3. robika (PDP 5.7.) 4. Katy\o/ (PDP 5.7.) 5. *Angelina* (PDP 5.7.) 6. Mojcej (PDP 6.7.) 7. lex (PDP 7.7.) 8. netki (PDP 7.7.) 9. tinky (PDP 8.7.) 10. pety78 (PDP 8.7.) 11. Nasara88 (PDP 11.7.) 12. karamela6 (PDP 11.7.) 13. Juno (PDP 11.7.) 14. ksenci (PDP 11.7.) 15. ilatic (PDP 12.7.) 16. papir (PDP 12.7.) 17. zimska (PDP 14.7.) 18. SM10 (PDP 18.7.)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 13:19:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:24:45
|
|
|
|
moya
|
Nam so pa pravkar KLIMO zmontiral . sem tolk vesela, da sem mogla takoj delit z vami! Evo, upam, da bo zdaj kaj nucal in bodo noge kaj splahnele.. Grem pucat
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:32:17
|
|
|
|
Motoristka
|
Blacky30-sem še v enem kosu , čeprav me ornk črviči, pa še mal urin, pa uho ...sem rekla, da ne grem v P, dokler niso popadki na 5 min...zdaj samo še čakam, kaj me bo še doletelo(zdravstveno) Bastian-očka goran...ne morem verjeti, da obstajajo taki moški. hruška debeluška-se strinjam!Da si bomo pomagale med sabo
< Sporočilo je popravil Motoristka -- 3.7.2008 13:36:08 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 13:44:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:53:07
|
|
|
|
tims
|
Ooooooooooo, kok je blo pa to lepo. A je sploh katera brala post od očija Gorana, pa da ni potočila solze? Mojmu verjetno v tisočih letih ne bi kaj takega prišlo na misel .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:54:09
|
|
|
|
moya
|
Moya; zej pržgi klimo in pejt noge u luft držat ne pa pucat. Pucanje zmer počaka sej vem, ampak so ful prahu pustil za sabo. Bom bolj na hitr, da bom pol z večjim užitkom noge u luft držala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:54:17
|
|
|
|
Nasara88
|
Očka Goran moram reči, da je tudi mene ganilo sporočilo. Res nimam besed zelo lepo napisano, lepa gesta... Tudi jaz sem jokala ob prebiranju sporočila in resnično bi želela, da bi več moških razmišljalo na tak način Še enkrat iskrene čestitke in lep pozdrav mladi družinici
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:57:14
|
|
|
|
jocika
|
Zdle bom pa računalnik stovkla Napisala sem kilometrski post, pa mi piše We are sorry, but......
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 13:59:53
|
|
|
|
jocika
|
Ok, da se zberem Najprej Čestitke Lejli 969. Drugo pa ne vem, če se mi ljubi še enkrat pisat.........
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:00:09
|
|
|
|
lex
|
jocika, dam ti blackyin recept zate stvari: ko napišeš daš predogled potem daš copy in potem pošlješ sporočilo. Če ti napiše da ti ga ni objavilo enostavno daš nov odgovor in potem daš paste in skopiraš tvoj post noter, potem pa ziher pali in daš potrdi
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:00:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Jocika, moraš skopirat, preden klikneš Pošlji. Če pišeš predolgo, se to velikokrat zgodi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:05:21
|
|
|
|
Blacky30
|
ooooooooooooooo, kak smo pisane ratale.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:08:23
|
|
|
|
jocika
|
Joooj, pa res, prav luštno. Pa hvala za tele nasvete, si bom zapomnila. Zgleda, da sem predolgo pisala, ja.
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:11:34
|
|
|
|
karamela6
|
lejla969, ČESTITKE!!!! Očka Goran, res lepo sporočilo. So mi šli mravljinci po celem telesu in solze na oči. Pozdrav tudi Darji in Galu! Danes bila na CTG-ju. Celo en popadek je bil! Vauuu! Imam 11. amnio, tako da, Pety, javi, kako bo pri tebi v ponedeljek. Saj greš v Kr, ne? Sem govorila z eno, ki jo je ravno pred kratkim imela - prvič je bilo brez problema, drugič pa bolelo kot hudič. Odvisno o zdravnika očitno. A se je vam tud forum obarval na rumeno-oranžno al sem spet jst kej prtisnila?!? Ne, ne, sej vem, da nisem! Kok fajn!!! Zdejle šibam, vam pol odgovorim še za nazaj.
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 3.7.2008 14:12:27 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:25:09
|
|
|
|
lex
|
tole je pa zelo drugačno
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 3.7.2008 14:33:46
|
|
|
|
papir
|
uauuuuuuu kak smo nobel.prav lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2008 14:36:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?