Blacky30
|
Dobro jutro! Za mano je grozna noč, v sobi je bilo tako vroče, da se mi je že mešalo od nespanja. Kar teklo je z mene. Šele zjutraj ob 7h, ko sem se vrnila iz vrtca, sem šla spat nazaj in zaspala kot top do 10h. Tak da sem zdaj za silo. Moj prehlad je malo boljši. Je bil včeraj mož v lekarni in se je pozanimal in je rekla takole: - lekadol plus C ne smem, kvečjemu samo lekadol - sirup za izkašljevanje ne smem - lahko pa granobil oz. še boljše Isla Moos - pastile za izkašljevanje in grlo, tak da mi je te kupil in so čisto podobne granobilu, pa tudi pomagajo se mi zdi Evo, to je malo info za tiste, ki tudi bolehate. Zvezdica, zelo mi je hudo za tvojega , vendar ni vse upanje izgubljeno. Eden je očitno vztrajen in bo ostal z vami. To pa je tudi vesela novička. Kako da ne bi imela pravice do žalosti, izgubila si enega otroka. Kljub temu, da eden ostaja, si vsaj 5 tednov živela v mislih dvojčkov, si predstavljala, kako bo izgledalo, ko se rodita. Vidva kar žalujta, imata vso pravico, po drugi strani pa se veselita novega življenja, ki pridno vztraja v tebi. Petra1984, imaš ZS. Tinky, v P ne boš imela klime. No, mogoče v porodni sobi, a tam ne boš dolgo. Jaz se že zdaj sekiram, kako bom vzdržala 4 dni na oddelku brez klime, brez zraka, v tistih debelih haljah?!?!? Groza!!!!!!!! Sicer pa pregledi po PDP-ju v MB potekajo tako: na dan PDP CTG, 4 dni po PDP CTG in UZ, dalje pa več ne vem, ker so me poslali rodit. Pety78, mene g. na vsakem pregledu vaginalno pregleda, pa nisem imela nobenih težav ali operacij. Na onem testu pa imam jaz 56% možnosti za . Hja, bomo videli. Kenya, jaz že pridno steriliziram s tisto tekočino od Chiccota in je super, ni nič belo ni nič. Tak da sta dudica in nastavek za dojenje že spakirana v nahrbtniku za P. Samo, punce, zakaj pa ste odprle novo temo, če nam na prejšnji manjka še celih 5 strani!?!?!?!? Mislim, da še v niti enem delu niste vzdržale do 200. strani. Jaoooo, nestrpnice!!! Danes nisem dobila še nobenega sms-ja, je kar malo dolgčas, ne? Bom zdaj ta post objavila na obeh temah, ker sploh ne vem, katero boste brale.
|