![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 22:50:23
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,nevem,poglej na čveku pod neko rubriko izdelki brez sladkorja.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 22:53:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya .Jaz pa z lastovkami.So si na našem hodniku naredile gnezdo,pa so not mladiči in je vse po stopnicah sposrano pa od slame.Za znoret,pa nimam srca da jim gnezdo uničim.Bom počakala,da odletijo,pol pa da jih več nikoli ne vidim. ....lastovk ne smeš pregnat...prinaša nesrečo.....si baje samo pri dobrih ljudeh naredijo gnezdece..... , drugo leto bodo prišle nazaj, ker si ful zapomnijo......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 22:57:17
|
|
|
|
gold fish
|
aja, mi smo pa dobili na posojo takega....samo rdeče sivega..... do pomladi...pol bomo pa kupili samo športnega...... tako, da zaenkrat ne bom kupovala peg peregota....pa še 600€ bom prišparala je pa Hauck - Alaska 5 air
< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.7.2008 22:58:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 22:59:35
|
|
|
|
arabela*
|
aja? Sem slišala,da kjer so lastovke strela ne vdari To o nesreči pa še ne. Pol jih bom celo življenje morala prenašat al kaj
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 23:13:27
|
|
|
|
gold fish
|
.....zgleda, da ja....samo boš pa imela srečo...to pa je tudi nekaj ne...... ma to je dosti no...tiste drekece boš pa drugo leto lažje pucala, ko ne bo več bušija
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 23:15:50
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,zdaj sem kompleto pospravila,pa pod umila. Še ima kera take napade pospravljanja sedaj v ? Jaz,bolj grem h koncu,bolj pucam.Sploh pa zvečer pred spanjem
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 23:15:54
|
|
|
|
gold fish
|
.....meni je vroče, sploh ni lufta....pa imamo vse odprto....... Saraya - ti si že poslala delodajalcu tisto za izpolnit? Kaj to oni pošljejo nazaj nam ali kar na csd?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 23:18:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Še ima kera take napade pospravljanja sedaj v ? Jaz,bolj grem h koncu,bolj pucam.Sploh pa zvečer pred spanjem ...jaz imam občasno....samo zdaj, ko me noge jezijo, se mi pa ne da.....pa se vseeno nekaj trudim... .. jaz sem tudi pridna ...... perem.....posodo...v pomivalnem ...noge pa pečejo....ko ..... ...do jutri....bye....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 23:21:52
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa si bom privoščila zasluženo večerjo.pa cigaret,ki mi sedaj noro paše pa pa
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 7:42:25
|
|
|
|
taja1235
|
Dobr jutrčk pa evo sm skuhala kavice za vas... ja tudi jaz sem bila vceraj v MŠ ob stirih pa je blo kr fajn sam noge so mi tok zatekle da sm komi zdrzala tisti dve urci.....no js hodm sama ker se moj ne more tok dalec vozit meni je pa spotoma iz sluzbe....dns pa spet ob stirih... nalepke pa morm it iskat sam se mi cist nc ne sanja kdaj ker zjutri delam pa med sluzbo.... bi biu velik riziko da bi sla.... drgac pa se pocutim fajn...sam ucasih mi moje dete tok dol pritiska da mislm da bom kmla ugledala kako rokico...res,...k sm se uceri domov vozila ajjaj..sm mislna kr obrnt pa nazaj it v LJ v porodnisnico.... nc zdej pa sibam delat...pop se pa vidmo....pa morm vas pohvalt kera hodi ob tej uri...prou lustne ste Pozdravček***
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 7:48:04
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro babe! Še en vroč dan je pred nami... .. upam, da čimprej mine... zvečer pa pakirat .. jutr pa na morje ... komi že čakam.. No, mi s kakšnimi hišnimi ljubljenčki nimamo problemov.... sem pa včeraj šla vprašat v BC Velenje kako dolgo bi mogla čakat na zibko.. pa ona men, da bova kr preverila.... pokliče in dobi info, da jih imajo na zalogi ter da je v roku tedna dni (oziroma v začetku naslednjega tedna) lahko dobim.. ne razumem pol fore BC SG, kjer čakam že 1 mesec .. valda mi je takoj dvignilo in sem ji rekla, da naj mi jo kr naroči... Če me bodo iz SG klicali pa jim bom lepo kratko malo rekla hvala, da je ne rabim več... Mojim domačim se zdi to grdo, sam men se tud zdi nefer njihov odnos... sploh se ne trudijo za stranko... ko pa sem prišla v trgovino in rekla,da bi naročla zibko sta pa kr obe trgovki k men skočli... pa bli celi slinasti... ... grem zdj še mal delat... da porihtam stvari pred dopustom...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 8:01:08
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bark, si ti že doma, na dopustu?? Ne še.Še danes in jutri Danes imam fešto v službi
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 8:04:53
|
|
|
|
taja1235
|
festa .... a se loh povabim???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 8:07:20
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nosim pa še vedno kr tangice.... me nič ne moti.... kakih visokih gat pa ne bom nosila..... matr so mi škifo.... Jaz tudi,...spoh ne vem kako bom preživela v porodnišnici, ko bo treba met kej druzga Kopam se pa itak v FKK,kr pomeni,da ni nobene frke s preoblačenjem.No razen, če gremo kdaj s kolegi v kakšen kamp,ko ni FKK,tko kot ta vikend na primer.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 8:53:31
|
|
|
|
gold fish
|
.....dobro jutro.... ... so me danes že pred osmo vrgli iz postelje....kar oba telefona sta zvonila .....najprej stacionarni, nato mobitel...., jaz pa tako hotla dolgo v postelji bit ... pa še je že začel ful zgodaj noret.... Pikec pa kar spi, sem že , ker sem mislila, da bo že pred 8 vstal, pa ga sploh niso zbudili telefoni ... ..zdaj počakam, da se zbudi pol pa šibama v trgovino in na pošto, da pošljem v službo papirje za porodniško,pa še kune moram kupit..... ...vroče mi je pa tak, da bi kar najrajši pod tušem stala..... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 9:06:42
|
|
|
|
ključek
|
.. jutr pa na morje uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 9:08:16
|
|
|
|
ključek
|
zunaj je že ...................... ..................tok vroče.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 9:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
jutro babike. Jaz pa sem danes za spremembo spala ko top.In to celo noč od pol dveh pa do jutra.Vaaaauuuuuuuuuu. Dugače nič novega.Noga še vedno boli ko Malečka je neverjetno pridna zadnje dni,tako da ni problemov jo imet doma. pa je imel/la pravo fešto zvečer.Je tako brcal/la kot še nikoli.Pa zjutraj spet. ,jaz bom papirja za porodniško poslala malo kasneje na firmo,ker mora bit še julijska plača všteta.Pol pa oni meni nazaj pošljejo.Jaz pa pol odnesem na CSD.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 9:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,pri nas pa še je kar osvežilno.Ponavadi je ob taki uri že sauna
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 10:03:26
|
|
|
|
arabela*
|
spet ste poniknile
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 10:16:28
|
|
|
|
ključek
|
spet ste poniknile jz sm tle..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 10:17:29
|
|
|
|
ključek
|
Danes imam fešto v službi o, krasno!! sej res..............zdej pridemo nazaj v službo čez dobro leto............... ..............dolg dopust...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 3.7.2008 10:34:43
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa bom imela"dopust" do nadaljnega
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.