Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:46:15
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jest se že cel večer rihtam. To ni kar tako, izlet v mesto za nas, ki smo iz vasi. a si brala uno temo na čvekanju jst sem si že noge dons pobrila kakšno temo? sem naredila isto, pa še nekaj zadev zraven
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:47:06
|
|
|
|
tonja
|
dober večer joj koliko sem imela za prebrat. Včeraj vam nisem sledila, ker sem imela spet napad pa sem imela zdajle toliko dela. frizurice - tudi jaz sem v petek naročena, pa bi se tudi najrajš kar na kratko postrigla; bom še videla kaj mi bo priporočila Mi smo pa kupili sedež za Lovra za na kolo pa se tako rad vozi toliko zaenkrat pa pa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:48:57
|
|
|
|
tonja
|
zdaj bo pa kmalu prišlo novo poglavje. A ga bom jaz lahko zdaj odprla? Čeprav bi rajši 13 poglavje, ker me v življenju bolj 13. obdajajo; no ampak bo 11. tudi ok
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:50:25
|
|
|
|
tonja
|
A ja še to moram povedat: če ne bi imela še toliko starega in novega dopusta bi morala it jutri delat. Ksreči pa mi ga je od lani ostalo zaradi bolniške.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:51:43
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja zdaj bo pa kmalu prišlo novo poglavje. A ga bom jaz lahko zdaj odprla? Čeprav bi rajši 13 poglavje, ker me v življenju bolj 13. obdajajo; no ampak bo 11. tudi ok Ti kar odpri. Mogoče že kar takoj, da ne boš zamudila. Saj bomo ta del vseeno zapolnili do konca.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jest se že cel večer rihtam. To ni kar tako, izlet v mesto za nas, ki smo iz vasi. a si brala uno temo na čvekanju jst sem si že noge dons pobrila kakšno temo? sem naredila isto, pa še nekaj zadev zraven jst tud, sam ostale ne bom pisala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 21:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja dober večer joj koliko sem imela za prebrat. Včeraj vam nisem sledila, ker sem imela spet napad pa sem imela zdajle toliko dela. frizurice - tudi jaz sem v petek naročena, pa bi se tudi najrajš kar na kratko postrigla; bom še videla kaj mi bo priporočila Mi smo pa kupili sedež za Lovra za na kolo pa se tako rad vozi toliko zaenkrat pa pa bogica ...upam, da si ok držim pesti, da bo frizurca čim lepša Bravo Lovro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:15:06
|
|
|
|
tonja
|
danes je pa en mesec kar naš Lovro redno hodi. Pa še nekaj me zanima: a bo imela katera svojega otročka v Šentjakobu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:17:23
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja danes je pa en mesec kar naš Lovro redno hodi. Pa še nekaj me zanima: a bo imela katera svojega otročka v Šentjakobu? V Šentjakobu, misliš vrtcu Pa čestitke za tako dolgo hojo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:20:57
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika no takle gnezd mam zdej jst brez podaljškov čak mal a to si ti? čist druga faca se mi zdi kle. pa o kakšnem gnezdu neki govoriš, sej maš čist kul frizuro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:21:01
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a se spet važte s frizuram zalenka, super so te postrigli a v e razredu si bla. sem šla prav gledat ...taka suhica si veronika je pa zdaj bena v vrtcu pazi, oktobra ima pa rok ojoj pa ne da si šla gledat v uno knjigo, jao jao. ja napram takrat mam zdej +30. kriza. veronika je bla moja sošolka ja. a bo imela naraščaj. to je pa ful lepo slišat. daj jo pozdravi, ko jo kaj vidiš. pa reci praprotnik ne žerovnik. aja sej si me pod tem priimkom tudi našla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:21:07
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Ste mi pa dale idejo s to hladno piščančjo solato. Je še nisem delala, moram enkrat narest. Saj to kar zmešaš različne zadeve: kuhane makarone, popečen piščanec, zelenjava; kakšen pa preliv, kot za solato ali kakšno kislo smetano? Feta sir pa jaz tudi obožujem, zdej s paradižnikom je to ful dobro. Med nosečnostjo si ga nisem upala jest. jaz sem potem naredila široke rezance, popekla sem piščančka in bučke na olivnem olju. malo ohladila in dodala še koruzo, narezala fetko in dodala malo jogurtovega solatnega preliva. bilo je božansko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika no takle gnezd mam zdej jst brez podaljškov čak mal a to si ti? čist druga faca se mi zdi kle. pa o kakšnem gnezdu neki govoriš, sej maš čist kul frizuro. ja, že stotič ..jst sem in sploh ne vem kaj je tako čudnga? A sem res tolk drugačna?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:22:46
|
|
|
|
zalenka
|
aja pa čer sem pozabla rečt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:24:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika no takle gnezd mam zdej jst brez podaljškov čak mal a to si ti? čist druga faca se mi zdi kle. pa o kakšnem gnezdu neki govoriš, sej maš čist kul frizuro. ja, že stotič ..jst sem in sploh ne vem kaj je tako čudnga? A sem res tolk drugačna? ej jaz te na tej fotki res ne bi prepoznala. pa da ne bo pomote, si ful lušna.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ej jaz te na tej fotki res ne bi prepoznala. pa da ne bo pomote, si ful lušna. sej nisem nič slabga misla...sam tko mi je smešn k jst sebe drgač vidim in si nisem nič drugačna . hvala ...brez mejkapa in z mastnimi lasmi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:31:37
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tonja danes je pa en mesec kar naš Lovro redno hodi. Pa še nekaj me zanima: a bo imela katera svojega otročka v Šentjakobu? V Šentjakobu, misliš vrtcu Pa čestitke za tako dolgo hojo ja v Šentjakobu v vrtcu. Tam sem jaz delala dobro leto. Pa hvala za čestitke ob hoji
< Sporočilo je popravil tonja -- 2.7.2008 22:32:26 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:33:28
|
|
|
|
tonja
|
jaz grem spat; A čem nov del odpret? Najboljš drugače me bo kera prehitela. Ampak tega do konca nafilat!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:36:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja jaz grem spat; A čem nov del odpret? Najboljš drugače me bo kera prehitela. Ampak tega do konca nafilat!!!!!! filam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:37:20
|
|
|
|
tonja
|
Evo ga odprt je zdaj pa res spat nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jst tud filam ..namesto, da bi šla spat, ker imam ob 5. pa še nekaj, naštimano budilko
< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.7.2008 22:39:07 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:37:55
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: tonja jaz grem spat; A čem nov del odpret? Najboljš drugače me bo kera prehitela. Ampak tega do konca nafilat!!!!!! filam pridna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 22:48:07
|
|
|
|
zalenka
|
no grem spat, je ura cajt. jutri se pa lepo imejte. naju z nitko ne bo. se bova raje namakali v bazenčku, za lj je prevroče. nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 3.7.2008 7:19:44
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja danes je pa en mesec kar naš Lovro redno hodi. Hudo, a že takooo dolgo? Čestitke seveda!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 3.7.2008 9:43:48
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April a se spet važte s frizuram zalenka, super so te postrigli a v e razredu si bla. sem šla prav gledat ...taka suhica si veronika je pa zdaj bena v vrtcu pazi, oktobra ima pa rok ojoj pa ne da si šla gledat v uno knjigo, jao jao. ja napram takrat mam zdej +30. kriza. veronika je bla moja sošolka ja. a bo imela naraščaj. to je pa ful lepo slišat. daj jo pozdravi, ko jo kaj vidiš. pa reci praprotnik ne žerovnik. aja sej si me pod tem priimkom tudi našla. sem pogledala ja ...pa najbrž si bla ena taka tiha miška, k se te nč ne spomnim...je blo pa ene par tvojih sošolcev takih polizanih važičev ...so se s fotrovimi đipi v šolo vozil. to se spomnim veronika pa že drugega pričakuja, prvi ima dve let in pol
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?