|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
30.6.2008 11:28:33   
helimaša
helo!

čao babnce......evo mene podoooolgem času......pa nimam časa.....služba.......tamala.....pa še dec.......za vse moram bit razpoložena na ful.......sam zame nč časa........
sej bistveno novga pr nas ni.......se nč pametnga ne dogaja.......zdej smo koooončno sprejeti v vrtec......in septembra štartamo.......jupi.......drgač pa naša Mašika je ful pridna......sicer zelo nagajiva sam se da prežvet.....ponoč kr spimo.....sicer še vedno niso trojkice vn prlezle sam upam da bojo kmalu......ful se slini dudo vleče po zobeh.....pa še sitna je......ponoč se okoli enih zbudi in gre k nama v postlo......sej pol čist lepo naprej aja.....tko da zdej smo se itak že navadl da tko more bit......sicer mi ni najbol všeč sam mi je pa že bolš kukr da ustajam celo noč in ji hodim dudo v usta rint......tko pa smo vsi zadovolni.....tko da mi ni več panike.....pa tud kr naspimo se.....
naša ma tud nogico 22......se mi zdi da je to čist normalno.....
mi gremo 20. julija na dopust......tko da komi čakam.......ker sem res že sita te službe in folka......letos pičimo na Rab.....gremo še z mojim bratom in družino.....tko da upam da bo kul......ponavad sva zmer sama okol štrajala.....sicer pa sta kul in nista nč izbirčna.....tko da bomo lahko jedl vse.....in ne bo treba za vsakega posebi kuhat......drgač pa smo se odločl da bomo bl mal kuhal.....zajtrk pa kej za vmes bomo skuhal.....drgač bomo pa kr vn hodil......si bomo pač mal več prvošl.....ma sej greš sam enkrat na let na dopust.....
jah nč zdej pa vas počasi zapuščam ker se morm za v službo prštimat.....grem na hitr še pod tuš pol pa pičm proti Lublani......jao.....se mi pa res ne da it v službo.....

nč punce....lepo se mejte pa se še kej tipkamo.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
30.6.2008 12:11:38   
malecka_mateja
oj!

joj atena hvala no!ampak mi pač vsaka po svojem nekaj pomeni in je pač tako!
sej veste da vas imam vse rada!user posted image user posted image user posted image

kolumbo ni panike sem z veseljem to nardla in prav fajn je bilo!še kdaj!vama hvala za družbo....

helimaša zgubljena dušauser posted image  lepo da se javiš kaj!še večkrat!
lepo da je maša sprejeta v vrtec in da ste super!

jaz grem počasi delat!pa mi tudi zelllloooooo ni amapk služba je služba!danes sem glih zvedla da nebom dobla podaljšano tako da fak...user posted image user posted image user posted image upam da čimprej nekaj najdem!

lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1852
30.6.2008 14:43:54   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

OOOOOOOO, Ribicau, kdaj ste lih kupili in  kaksne?

Oj, kupil smo jih kakšne 2-3 tedne nazaj! Sem ti na mail dala slikco! Sem hotla album narest na RR, pa mi je ene 3x ven vrgl, zdej sem pa obupala!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
30.6.2008 21:19:42   
DeMer
Ribicau, hvala! Super so, take bi tud Mark mel. Sem danes nesla Cicibanke nazaj, pa so mi denar vrnili brez problemov. Sem bla kr malo presenečena.

Dajte, kakšen nasvet za večerje. Mi smo imeli danes: mlad stročji fižol v solati (s čebulo in bučnim oljem), kruh, tamar sirček za pomakat in pohano perutničko. user posted image A je to normalno?

Grem mal pred televizijo pol pa spat.

Aja, kaj delate jutri? Gre kera v Kr dopoldan? Jest moram v Mulerja, pa v Hervisa, pa NUJNO na kavo.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
30.6.2008 21:20:15   
atena777
hoj pozdravček vsem, tudi tistim, ki vas že dolgo ni blo (LULU, helimaša...)..pa tiste, ki boste še prišle v kratkem po dolgem času..user posted image

Nam tudi še nuser posted image iso trojkice ven prilezle...

David je ful napredoval odkar smo bili na morju, al pa sem imela jaz samo več časa za opazovati...

Danes sem rezervirala še 14 dni Savudrije, tok, da smo mal na svežem zraku pa od doma...Mogoče se bo pojavila varianta za Miholaščico, to bi bilo kul...

David trenira govorne vaje...user posted image  v posteljici leži in čeblja...še malo pa bo spregovoril...
Jaz pa sem še kar utrujena, ampak moram biti v službi, ker imam ene obveznosti, proti koncu tedna pa bom verjetno kaj dopusta še vzela...

No se vidimo,

pa-pa

p.s. Zbilje - kdaj?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
30.6.2008 21:21:24   
DeMer
Atena, kam si jo žvajznla?

Sem ti hotla povedat, kako fina je vaša hiška, jo zelo radi uporabljamo. Smo dali notr poušter in zdej imam MArk tam svoj kotiček za opravljanje hm, hm stvari.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
30.6.2008 21:22:59   
DeMer
Miholaščico,

Kaj in kje pa je to?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
30.6.2008 21:24:14   
DeMer
p.s. Zbilje - kdaj?

Jest skoz ZA, razen sreda in četrtek dopoldan.

Ampak Zbilje so zdej dokaj nevaren kraj za naše male, ker so taki živčki, mar ne?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.7.2008 6:06:26   
malecka_mateja
hajli hajlo!
evo pripravljena na službo mal je kriza ker se nisem naspalaker sem bla popoldanska amapk bomo zdržali!

mal sem še v bedu zarad službeuser posted image user posted image user posted image pa upam da se hitro kaj najde!

drugače vse po starem!danes gremo mal na sončka če ga bokaj!
tašča je še na morju tako da vsaj en mir imamuser posted image user posted image

zdaj pa letim v službo!tako da lep dan vsem!papa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 9:26:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.7.2008 13:22:49   
DeMer
Ojla!

Ja, vročina je res ubitačna! BI mogle bit na morju!

MI smo danes spet kupovali čevlje. Zdej ma podobne k Eva. Tevice na paščke. Upam, da bo zdej mir, ker ga prou vse ožulijo. Ene na podplatu, ene na gležnu, ..... Ma tako nogo k jest, scrklano in občutljivo.

Kolumbo, oprosti k sem šinfala Zbilje. user posted image Sem čist pozabila na uno igrišče. Jest sem sam  vodo vidla. Tako, z DATUMOM NA PLAN!!!!

Grem mal papirje štimat.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.7.2008 21:28:50   
DeMer
Cer!

Kje pa ste vse? A vas je vročina ožela? Ne dajte se!!!
Margit je rekla, da so prišli predčasno domov iz morja, ker jim je bilo prevroče. Tako da punce moje, navadit se bo treba! user posted image

Kaj vam naj še povem, sej itak skor sama s sabo govorim. user posted image

Kje so naše matineje????????

Bodte fajn!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.7.2008 21:51:49   
DeMer
Višnja?!?!?!?!? Ja kje pa si ti?

Za nas, ki nimamo Nedeljca, a je tvoja sestra še v igri za tisto poroko?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.7.2008 21:57:26   
Margit
DeMer? Si tukaj?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.7.2008 22:01:45   
Margit
Samo na hitro sem vas prišla pozdravit, pa mal prečekirat kako ste kaj. Vidim da vam ni nič hudega.
Mi smo že z morja. Noro vroče, otroci neprespani, vsi prekuhani, ...  No vsaj joda so se mal nadihali pa slane vode napili. Sta prav tekmovala kateri jo bo več popil. Zdaj pa jo bomo verjetno v hribe mahnili, kjer se vsaj dihat da. Pa bomo mal po gorenjskem koncu lutali. Ko pa bo stanje malo bolj vzdržno pa šibamo še mal na morje.

Jaz se počasi odpravljam pod tuš in spat. Ker sem drugače zjutraj kot da bi me vlak povozil.
Uživajte, pa se slišimo

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.7.2008 22:08:49   
DeMer
Margit, ušla si mi!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.7.2008 5:53:15   
Margit
Pa res user posted image .
Sem mogla spat, še tako sem danes čist adijo. Tole zgodnje vstajaje mi ne gre najbolje.
Spijem kavico, potem pa počasi zrihtam še Mašo in greva.
Ah, pa še tunel so zaprli. No upam da jim ga je uspel zrihtat do danes. Ker se že prav veselim "ne gužve" na koncu gor. avtoceste.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.7.2008 6:00:58   
Margit

MI smo danes spet kupovali čevlje. Zdej ma podobne k Eva. Tevice na paščke. Upam, da bo zdej mir, ker ga prou vse ožulijo. Ene na podplatu, ene na gležnu, ..... Ma tako nogo k jest, scrklano in občutljivo.

Jaz pa ne bi rekla da ma scrklano nogico. Ampak Cicibanovi čevlji so ful trdi, nogice so pa nežne in lahko da so ga ožulile.

Pri nas ma sicer Superfitke, samo je pa tako da je bil in je večinoma časa kar bos. In ful uživa. Na morju mu spoloh nismo čevljel gor dajal. Potem pa po enem tednu sploh ni znal več s čevlji hodit, je kar padal.

Pa ker je bil bos je bil tud velik + za mene. Nikoli mi ni ušel, ker je sem pa tja stopil na unega malega ježka in si ni upal prav deleč, ker je rabil odrešitelja :) In tako mi je bilo prihranjeno lovljenje po kampu.

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ribica lepo da ste uživali in da jim je bilo všeč!naša ima tudi št noge že 22 ali 23 tako da to je v mejah normale!

Pri nas ma Matic tud 22 nogico, Maša pa 25.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.7.2008 6:03:34   
Margit
Mateja, danes sem te prehitela user posted image , oprosti, ni bil moj namen.

Zdaj pa res moram še Mašo zrihtat, da potem greva novim dogodivščinam na proti. ;Matic ma pa še srečo in lepo spančka.
Imejte se maksimalno lepo, upam da ne bo prevroče.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.7.2008 6:15:00   
malecka_mateja
jutro
margit ti tiuser posted image user posted image user posted image sej ne lepo da sem imela kaj za prebrat!lepo te je po dolgem času prebrat!sej veš da te pogrešamo!user posted image

jaz pičim v službo hvala bogu je že sreda!

lep dan vam želim!papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.7.2008 9:12:06   
atena777
Ojla še jaz se javljam.

Včeraj sem šla v štacuno s cicibanovimi čeevlji - madona ko da bi se vrnila 50 let nazaj, barve komunistične, izdelava še po starem, sploh ne upoštevajo novih priporočil pediatrov, plus tega pa je tko kto je Demer rekla - ful so trde in to še celo tiste za prve korake, ki so kao ultra mehke (opetnik je kot iz železa).

No mi bi definitivno potrebovali take kot so teva copatki kje to kupite? A se splača počakat na razprodaje 14.7?

No, da povem še o vročini. Ja res je zacrknt in mi bomo tudi jutri ušli v Iško, drugi teden pa v Bohinj, ne gre drugače. Edino še čakam, da mi šefica požegna dopust. Za tavelik dopusst pa se kaže Savudrija, samo se bojim, da bo dolgčas tam. Mogoče bi bile boljš Nerezine, kaj pa vem...

Zbilje - počakmo, da vročina mal dol pade...pol pa vidmo - mogoče v petek, a?
Kdo je za petek?

LPa.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.7.2008 18:46:36   
atena777
Kakšni so te od teva čeveljci, a lohk ena pokaže?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.7.2008 19:15:53   
DeMer
Ojla!

mi mamo takele Tevice:

X6243 HURRICANE I FTGR O

user posted image

Drgač pa za v petek sem ZA!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.7.2008 20:57:32   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Včeraj sem šla v štacuno s cicibanovimi čeevlji - madona ko da bi se vrnila 50 let nazaj, barve komunistične, izdelava še po starem, sploh ne upoštevajo novih priporočil pediatrov, plus tega pa je tko kto je Demer rekla - ful so trde in to še celo tiste za prve korake, ki so kao ultra mehke (opetnik je kot iz železa).

Tudi jaz odsvetujem Cicibanke - ful trde in neprožne. Pri nas jih Maša še gor noče dat. Superfitke so veliko bolj mehke, cenovno enake kot Cicibanke in pa tudi Primo (Cokla Kranj, podhod Plava laguna) ma kul čeveljčke - cele usnjene, no razen podplata. Pa Teva ma tud kulči (majo pa jih tudi v Medvodah in Vrhniki Kara)
Drugač pa naj bodo otročki čim več bosi čez poletje - no tam kjer je sprejemljivo :) ne po kakšnih centrih, ....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.7.2008 7:18:50   
ribicau

Ojla!

mi mamo takele Tevice:

X6243 HURRICANE I FTGR O

user posted image

Drgač pa za v petek sem ZA!

Naša Eva ma tud take, samo namesto avtomobilčkov ma jagode! user posted image Majo jih pa v Hervisu in so 30 eur!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 3.7.2008 7:19:20 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Slovenija ima talent
marantz

Kdo je tvoj zmagovalec talentov?

Lina Kuduzović (21%)

Maja Keuc (44%)

Maestro (16%)

Alen Vogrinec Vesel (8%)

Sanja Poljšak Pesan (6%)

drugi (6%)

Število vseh glasov: 346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!