|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
1.7.2008 18:52:02   
buškica
Oj punce,
jaz imam eno vprašanje. Vem, da ste se pred časom pogovarjale o gugalnicah (tistih 3 v 1). Pa ne najdem po iskalniku. A mi katera lahko svetuje, kje bi jo lahko kupila. Tistih ta pocen in nevarnih je kolikor hočeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.7.2008 18:59:52   
lemavrica
Mislim da jo imajo v BC. Midva sva mu kupila eno v Merkurju in je čist ok, ni 3 v 1, je taka navadna, pa se mi zdi popolnoma varna.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.7.2008 19:58:49   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Rožica*user posted image user posted image ...torej je upanje tudi za nasuser posted image . kako brat?
NaiLA...kje pa si ti? Kako je pa tvoj brat?

Evo mene. Enostavno nimam časa za RR. Prejšnji teden sem imela na počitnicah še dva nečaka, ta teden pa že pripravljam stvari za na dopust.

Brat je danes šel na drugo kemoterapijo. Je pa zdravnik rekel, da zdravljenje dobro poteka in da se je stanje bistveno izboljšalo. Tako, da sem ful vesela, čeprav me še vedno ful skrbi.

Aja, pa danes je Lan dobil 3 zobek. Sicer sem ga zatipala danes, ampak pomojem je prišel ven včeraj, ker je bil ful tečen. Ga pa matrata zgornje enke že skoraj 4 tedne. Sem mislila da bo najprej pokukala ven desna enka, pa je leva.

no, toliko na hitro. Grem likat (tašča noče več user posted image ). Lepo da mislite nameuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.7.2008 20:53:25   
guppy
Marko je včeraj preživel dan v mojem naročju, brisala sem ga z mokrimi krpisami par ur (ko je spal) in zvečer je šel spat s 37,7 vročine. Zjutraj se je zbudil kot nov.
user posted image user posted image user posted image

Septembrke, lepo da ste nazaj!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
1.7.2008 21:25:53   
Anonimen
Čer!

Rožica*: Super za noč! user posted image

NaILa: Jaz sem te tudi vprašala kje si, pa se mi nisi oglasila. user posted image  No važno, da si se sedaj in ste ok. user posted image

Buškica: Jaz sem jih gledala v BC in Pikapolonici.

Guppy: Super, da je Marko kot nov. user posted image

Moj čmrljček je sedaj zaspal.. Mene pa čaka pomivanje posode..

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
1.7.2008 22:23:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Brat je danes šel na drugo kemoterapijo. Je pa zdravnik rekel, da zdravljenje dobro poteka in da se je stanje bistveno izboljšalo. Tako, da sem ful vesela, čeprav me še vedno ful skrbi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se veselim s tabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! js se večkrat spomnem na vas, sam ne upam kej preveč gnjavit kr vem, da ti ni lahkouser posted image user posted image user posted image za brata!!!

rožica user posted image user posted image user posted image za prespano noč!!!!!!! kdaj bo meni Enej SPET začel tako pridno spat???user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse zobke!!!!!!!!!!!

babyrok
tebe pa sem tako pogrešalauser posted image pa dolgo te ni bilo. dobrodošla nazajuser posted image

guppy
SUPER,  da je Marko danes že vredu!!!user posted image

mene pa se zadnje dni kr malo user posted image Enej je takoooooo razvajen, da je joj!!! to uspavanje!!!

user posted image user posted image user posted image kako uspavate malčke???

js ga takole: prej se fajn napapa večerje, pol pa se grem z njim vležt na posteljo, kjer ga podojim, med dojenjem že skoraj zaspi, pol pa......kr naenkrat AKCIJA! in to traja in traja in traja,....in ga ne morem umirit. pa čeprav je zaspan, noče spat! noče zize, noče ležat, noče cucat prstka(kateri ga najlažje uspava), noče se cartat,.......samo pogovarja se in nori! kaj nej naredim??? en nasvet??????
če ga pustim, da se dere (kar sem že 2x probala) je katastrofa!!! 1x mi je od sile pobruhal posteljico, od takrat pa ga ne pustim več, da joče!

bila bi ZELO hvaležna za kak nasvet, kako ga navadit na mirno in hitro uspavanje, saj ga vedno uspavam 1 uro ali celo 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ga pa dragi uspava, zaspi takoj! (največ 15 minut)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.7.2008 22:25:04   
sandra85
aja danes sva ga izmerila:

10m: 9800g, 79cm
pa 3 zobke, 2 na pohoduuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.7.2008 22:29:57   
Anonimen
Ja Sandra na kak način pa ga tvoj dragi uspava?

Pri nas poteka tako: Jaz ga podojim in ponavadi zaspi kar na joški. Čeprav ima kakšen večer t.i. AKCIJO! Po dojenju se včasih začne.. Začne plezati po meni, se dvigovati ob ograjici itd. Dobesedno lovim ga po postelji. Ampak sem vztrajna in ga polagam na hrbet, da zaspi, pa tudi če se 100x dvigne. In nič mu ne rečem, v sobi je popolna tišina. In ga pobere. Z dudo seveda. Čez min jo vrže ven.

Tako da... Tudi meni bo dobrodošel kakšen nasvet. user posted image

Grem spati. Jutri me zopet čaka letanje po uradih. user posted image

Mirno noč vam želim. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
1.7.2008 22:39:37   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Najprej za seznam..Aljaž 6.zobek..29.6.2008user posted image

Sicer pa preživljamo tole vročino po cele dneve zunaj. Danes smo končno uspeli postavit bazen. MAnca ni mogla počakat, da se napolni in je že kar od začetka čofotala v dveh centimetrih vodeuser posted image Smo polniči celo popoldne in zdaj manjka še kakih 20 cm do vrha....bomo jutri nadasljevali. Potem pa čofotanje...še malima moram kupiti obroče in bo. Grem jutri v šoping.

Aja, pa novo je to, da je Klara končno pogruntala, kako hitra in mobilna je, če gre po kolenih. Aljaž pa še vedno lepo sedi in si pusti streči od spredaj in zadaj..tipičen moški

A ve tudi naredite toliko kilometrov z vozički?? Jaz jih vsak dan vsaj 4-5 km . Ampak vseeno se mi v rit ne pozna niti centimeteruser posted image user posted image Mater mi ritasto. Ne vem, kaj bom morala še naredit, da shujšamuser posted image

Spanje pa poteka naslednje....zvečer sta ponavadi na smrt zaspana. Po vseh procedurah ju polegnem v najino posteljo, se ulegnem zraven njiju in ponavadi v sekundi mrkneta. Potem ju selim v njuni postelji. Klara ponavadi lepo spi, Aljaž se pa isti hip zbudiuser posted image Potem ga pa čoham in božam. Pa kakor umaknem roko, je že stok. In po nekaj ponavljanjih ponavadi zaspi. Ponoči pa dam kako dudo, ki jo potem čez sekundo vrže ven....le da me zeza. Mulc!!!
Manca pa leže v svojo posteljo in potem se začne. Najprej je treba pregnat od nje vse sesalce, vrtavke, čebele in razne zadeve, da je ne motijo med spanjemuser posted image ( to poteka od takrat, ko jo je med sanjami sesalec posesal, pa čebele so jo napadle... In sedaj je to pač treba pred spanjem pregnatuser posted image )potem pa ponavadi zaspi(vse to poteka nekja minut).
Ni kaj, imamo pestro in ni nam dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 1.7.2008 22:45:57 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.7.2008 23:08:32   
sandra85
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VI IMATE VSAK DAN, NOČ IN DAN PESTROuser posted image lepo, res lepo!!!!!!user posted image user posted image user posted image
tianna, dragi ga uspava tako kot js (se uleže poleg njega na veliko posteljo, enej se 2x proba dvignit in ker mu tata ne pusti, da prstek v usta, se stisne k tatiju in zaspi-meni to nikakor ne uspe, pa mi ni jasno ZAKAJ!!!!!!!!!! dragi pravi, da Enej dobro ve, da lahko z mamo manipulirauser posted image mali! in pol to izkorišča! sam kaj nej??? to upsavanje po uro ali več je preveč! pol postajam počasi nervozna, ne upsem naredit to kar bi morala (vse zlikat, pospravit,....) ker pol mi mine volja za vse, dam noge v luft in cunje spet čakajo!user posted image
nevem kaj nej

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.7.2008 23:11:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

A ve tudi naredite toliko kilometrov z vozički?? Jaz jih vsak dan vsaj 4-5 km . Ampak vseeno se mi v rit ne pozna niti centimeteruser posted image user posted image Mater mi ritasto. Ne vem, kaj bom morala še naredit, da shujšamuser posted image

ma kje jih pobereš user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.7.2008 23:35:41   
sandra85
buškica sem pogledala slikice iz dopusta-lepe!!!!! pravi dobrovoljček je Gaja Lea

v mojem podpisu spodaj sem dala link do mojega albuma(nisem še končala, moram še dodat slikice za nazaj) to pa sem naredila za to, da ne rabim več pošiljat slikice po mailu, ampak si lahko tut vsi moji kr tukaj ogledajo slikice-je bolj enostavnouser posted image

no, zda pa grem spat
lahko noč!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.7.2008 0:38:30   
nana 27
Sandra, jaz se spomnim, da je bilo tako pri Mihu. Mogoče poskusi s čarobno zvezdico, ki vrti glasbo in slika na strop. To je pri nas najbolj uporabljen kos opreme. Nekje pri 10ih mesecih sem imela dost dve uri dolgega uspavanja in nošenja, pa sva ga z mOjim po hranjenju dala v posteljico, prižgala glasbo in je sam zaspal in tako je bilo do meseca nazaj, ko so ga začeli "napadati" palčki user posted image  Ste to že poskusili?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.7.2008 10:00:05   
Anonimen
Jutroooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem prva? user posted image  Očitno.

Aja Nana27 vidiš, si me spomnila na to zvezdico. Tudi pri nas pomaga. user posted image

CUKRČEK: Tudi jaz naredim ogromno km z vozičkom le, če mi čas dopušča. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
2.7.2008 10:05:49   
Anonimen
Buškica: Lepe slike z morja! Tista "sončni zahod" pa je fenomenalna! user posted image

Sandra85: Uau, kako lepe modre učke ima Enej! user posted image  Lep lep. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
2.7.2008 11:19:36   
babyrok
Kakšna vročina...pri nas smo v nabavi klime, da bomo vsaj zvečer lahko shladili. Naš pikc sicer lepo spi, ker je nekaj st. doma vseeno manj kot na morju in mu še kar paše. Drugče se je tudi na morju hitro navadil na spremembo in je zaspal tako kot doma. Problem je bil, če je začel podnevi vstajat v posteljici in mu je postalo full vroče, potem ga je blo pa treba ven vzet, da se je malo shladil in čez čas nazaj, pa je zaspal. Res smo se imeli fajn in gremo spet čez 14 dni - letos še 2x po 14 dni. Upam, da bo Roku to kaj pomagalo in se bo bolj utrdil, da ne bo jeseni prehudo z bacili in drugimi boleznimi. V Rovinj hodimo že več let in nam je tam kar fino.

Drugače pa je novo to, da ne puza več po vojaško ampak na vse4, oponaša indijance in kaže s prstom - kazalcem. Sandra - hvala za pozdrave (sem prav vesela, da nism še čist pozabljena) in odg. glede čebelice maje (pri nas je isto, nobeden nič ne ve, da bi bilo kdaj kaj drugače).

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.7.2008 12:08:01   
LINA31
Hy,
midva sva iz sistematskega pregleda.
Mere: 9m - 9500g, 74cm.
Je pa čist pikast. Pravi P, da od vročineuser posted image  Mogoče pa prebolevamo 6.otr. bolezenuser posted image . Čakam še izvide krvi in vode. Me je kar groza, da me pokličejo in rečejo, da ni ok. Mah, sem paranoik. Je tečen kot hudič. Full več joka kot ponavadi. Nevem. P pravi, da so zobje. Ima full široke in pravi, da to full boliuser posted image .

uspavanje...sandra85...tako je pri nas. Se deremo in ne zaspimo sami, še v naročju ga moram včasih nost, ampak zadnje čase manj kot 30 minuser posted image   Zvezdicauser posted image ...dobra ideja. Jo bom kupila, pa da vidimo. Namreč po novem zaspi ob tem, ko mu pojem KUŽA PAZI Z REPKOM MIGA....Nevem no. Definitivno je razvajenuser posted image . Tudi jaz postanem totalno nervozna, ko noče zaspat.
Grem zdaj kaj naredit, ker spi.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.7.2008 12:28:36   
sonce78
Ku ku šetembrine!!!

Najprej naše mere pri 9.mesecih: 8400g in 74 cm, 7 zobek: 30.06.2008

Se moram pohvaliti, da nam gre uvajanje Allernove super, doji se samo še ponoči in zjutraj ter predvsem moram s ponosom napisati, da je Vasja to noč spal 7 ur skupaj!!!!!! Sem pa jaz vseeno vsake dve uri hodila gledat, ker mi je bilo sila čudno. Upam, da mu takšno spanje preide v navadouser posted image . Sem mu dala čisto tanek povšter, ker sem opazila, da mu zelo paše, če ima glavo malček podloženo oziroma, če nekam glavo "zakoplje".

uspavanje Mi imamo tisto zvezdico, ga je lepo uspavala do enega tedna nazaj, zdaj pa, ko sliši glasbo iz zvezdice, začne plesatiuser posted image in smo uspavanje z zvezdico ukinili. Ker pri nas uvajamo allernovo, po tem, ko popije flašo zaspi v trenutku. Če pa ne zaspi takoj, ga zelo uspava, če glavo tišči v povšter ali v pleničko, ninico, veliko tudi pomaga, če ga v posteljo ne položim na sredino postelje, ampak ga položim tako, da ima hrbet naslonjen ob stranico (imamo tisto mehko zaščito naokoli) in tako lažje zaspi. Mislim, da boljše počuti, če je nekam "stiščan" in tudi boljše spi.

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 2.7.2008 12:31:37 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.7.2008 12:50:31   
annie
Ojla,

midva sva ravno izpod sence user posted image , sva ležala in norela na deki v senci skoraj 2 uri, zdaj pa je omagal. Sedaj že približno teden dni spi samo 1x na dan po 2 uri in očitno ima dovolj. Meni sicer to preveč ne ustreza, ker moram v tem času kar precej postorit, ampak dobro, če mu tako ustreza, pa naj bo. Drugače pa po vseh štirih ful laufa po stanovanju, sva ravno včeraj z dragim vse zaščitila...od vrat, predalov, vtičnic. Tako, da je kar pestro. Pa pri frizeru je spet bil, ker mu lasje nenormalno rastejo in ga je pošišala kar precej na kratko, je smešem, ker so ga same očke user posted image . Ampak glavno, da mu ni več v teh laseh preveč vroče.

Vsem čestitke za nove podvige in zobeke...mi imamo še vedno samo dva, o večih ni ne duha in ne sluha user posted image , čeprav sem ne dolgo nazaj mislila, da mu kakšen izrašča, ker se je ful slinil user posted image

Buškica lepe slike z morja user posted image Ta druga slika je res fenomenalna user posted image

Pa Sandra85 sem prej tudi tvoje slike pogledala in so tudi lepe user posted image

Uspavanje: je ponavadi pri nas tudi kar pestro in se včasih tudi po eno uro vleče user posted image Najprej ga podojim in sicer v najini postelji. Včasih ga je med dojenjem kar zmanjkalo, sedaj pa na žalost že dolgo časa več tako ne zaspi, ker se zgleda za večerjo preveč nabubka user posted image No, potem pa se začne njegovo posedanje, vstajanje, plazenje, kotaljenje po najini postelji in to kar nekaj časa traja, jaz pa ga med tem ves čas popravljam oz. poskušam, da ostane leže, itak pa, da se ne pusti user posted image . Ko se zmantra od tega vsega, pa mu dam dudo in potem kooončnoo zaspi, včasih po 15 min, včasih po pol ure ali pa šele čez eno uro user posted image Nato ga prestavim v njegovo posteljo. Tako, da Sandra welcome in the club, zgleda, da nas je kar veliko takšnih, ki se matramo z uspavanjem user posted image Ma, jaz upam, da je to samo obdobje in da ga bo enkrat minilo...

Tak, zdaj pa grem hitro še kaj postorit, dokler naš mali gospodič še spi...

< Sporočilo je popravil annie -- 2.7.2008 13:02:20 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.7.2008 16:19:28   
helenav
dan dan dan.....

uff kaka vročina..do sedaj sem likala in pucala..Klara je pa pri moji mami.
sedaj jo gremo iskat z možem, pol proti večeru pa grem na eno prijetno pijačkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

uspavanje hmmmm.raje ne napišem nič...da me ne bo kakšna skozi računalnik mahnila od zavisti...ampak mi že od njenega drugega meseca zaspimo b.p., tipi topi...v svoji pojstli.brez petja, božanja, guncanja....user posted image , pa naj bom to jaz, moj mož ali pa nona....

nič grem..

aja-sem dobila zavrnjeno prošnjo za podaljašnje porodniškeuser posted image user posted image user posted image ..ma ni panike...sej po eni strani se veselim službe, no..če me ne bo zajeb*** šef ko pridem nazaj....pa sej čas tako hitro beži, da bo zelo hitro leto okrog in takrat spet akcijauser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.7.2008 20:17:35   
helenav
aloooooooo..ma kaj ste vse na dopustihuser posted image ..

jaz pa sem danes na hitro spilaen kaffe z našo decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image JE bila v Izoli....ampak smo na hitro rešli...Klara  je imela uro za spanec, pa še kopanje je bilo danes na seznamu........

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.7.2008 21:03:14   
Anonimen
Čer!

Sem ga dala spati. Današnji dan me je čisto utrudil, nog ne čutim. user posted image  Celo popoldne sem laufala po uradih, vročina pa je itak za znoret. No, zvečer pa sva pohajala s čmrljčkom in je blo fajn. user posted image  

user posted image  Se pa full več doji. A se še kateri user posted image ?

Bravo vsem za mere, nove zobke, plazenje... user posted image

Lina: Tudi naš je imel ogromnooo pikic. Odkar ga skopam čisto vsak večer in ga večkrat na dan ofrišam z mokro tetra plenico (al pa gremo na morje, zunaj v bazenček), se je stanje 100% popravilo. Niti 1 pikice nima več. user posted image

Sonce78: Sem vesela zate, da vam gre uvajanje super!! user posted image  Jutri te pokličem, če boš imela čas. Va bene? Danes sem prepozno videla tvoj klic, potem nisem imela več časa za čvek. user posted image

Annie: Kar se tiče uspavanja je pri nas popolnoma isto. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
2.7.2008 21:03:42   
babyrok
zadnja 2 dni Rok spi ogromno. Najprej je zjutraj že kmalu po 8 čist zaspan in spi do 10. Ponavadi je potem šel še okrog 13.30, danes je bil že ob 13.00 čist out in je prav prosil, da ga nesem. Spal je dve uri, včasih pa tudi po 3 skupaj. To se je pri nas prvič zgodilo ta mesec.  

Uspavanje:
Kot sem že pred časom pisala, smo ga včasih tapkali po ritki, božali po rokicah...ni, da ni...vglavnem. Problem je bil, ker se je ponoči full zbujal in ni šlo več tako naprej. Uspavati smo ga začeli po metodi R. Ferberja, ki pravi, da je treba otroka naučit, da zna sam zaspat. To kar nekaj časa traja, treba je bit vztrajen in dosleden. Pri nas ni bilo hudo, razen prvo noč in od takrat spimo do zjutrajuser posted image

Zdaj zgleda to tako, da ga odnesem v sobico, vsem živalicam, ki jih ima nalepljene na steni rečeva pa pa, ker gre Rokec spančkat. Potem ga položim v posteljo, dam dudo in to je to. Če je razposajen in večkrat vstane, potem grem čez čas še tja in ga še enkrat položim in spet grem ven. Potem zaspi. Ponoči  ga večkrat slišim, ko se prebudi ampak brez joka zaspi nazaj.

Vglavnem, ta knjiga nas je rešila, ker je bilo od rojstva do 8 meseca pri nas bolj slabo s spanjem. Luksus je bil, če se je zbudil 2x na noč, bilo je pa tudi po 3x ali 4x na uro. Hotel je samo, da mu dam dudo, on se je obrnil in spal naprej. Ko sem prišla k njemu, je imel usta odprta in čakal, da mu jo dam....mislemmmm...saj sem sama kriva, ker sem ga tako navadla. Zdaj pa jo poišče ali pa spi kar brez. Upam, da sem kaj pomagala, ker ni hujšega, kot če si neprespan. Če katero zanima, sem "ob uvajanju novega načina spanja" na RR sproti pisala kako nam je šlo - to je bilo pribl. mesec in pol nazaj.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 2.7.2008 21:04:10 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.7.2008 21:05:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Če katero zanima, sem "ob uvajanju novega načina spanja" na RR sproti pisala kako nam je šlo - to je bilo pribl. mesec in pol nazaj.

Mene zanima. user posted image  Kje to preberem?

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
2.7.2008 22:20:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
ko so ga začeli "napadati" palčki user posted image  Ste to že poskusili?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tut to nas čakauser posted image
hvala nana!!! bom res probala! bom mogla kupit zvezdico, ker je nimam. imam samo vrtiljak, ki pa že dolgo ni več uporaben, saj bi ga Enej spulil. imam pa občutek, da bo tut to zvezdico hotel razšraufat-vse mora preobrnit, on bo kak mehanikuser posted image user posted image

LINA
itak da bo vse ok!!! Enej je tudi pikast od vročine. če pa je prebolel 6.o.b. pa je to super, če je to šlo tako mimo, da niste niti opazili, namreč je bil enej takrat ful bogi in tečen, da smo ga samo nosli in cartali
annie
ja tudi eneja je vedno dojenje upsavalo, zdaj pa nič večuser posted image
babyrok js se tvojih postov dobro, dobro spomnem do natankosi, samo pri nas ne pride v poštev. je že očitno tako razvajen, da je prepozno, saj sem ga 2x pustila da se joče in ga hodla samo polagat in mirit, pa je od hudega pobruhal posteljico, od takrat pa mi ga je tako hudo pustit, da se joče-saj se dere kot bi ga iz kože vlekliuser posted image preveč je hudo to zame! pa še to  da je bruhal sem vzela za zelo resno stvar. hudo mi je bilo zanjuser posted image

hvala vsem za odgovore in predloge za uspavanje!!! no danes pa je bi takooooooo zmatran, ker je spal samo 1 rundo čez dan in ga je zmanjkalo v 20 minutah-in to tako, da sem ga uspavala v naročju, ker na postelji ni hotel ležat. mogoče pa se je pri meni navadil tako, da ga uspavam v naročju in drugače noče. bom probala še jutri, če ne bo šlo, pa definitivno naročim zvezdico

no, zlikala sem že popoldan, dragi je pospravil, js sem zdaj igrače pospravila....in zdaj mi bo dolgcajt-grem pogledat katalog od neckermanna, ki je danes prišel

mirno noč vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?