annie
|
Ojla, midva sva ravno izpod sence , sva ležala in norela na deki v senci skoraj 2 uri, zdaj pa je omagal. Sedaj že približno teden dni spi samo 1x na dan po 2 uri in očitno ima dovolj. Meni sicer to preveč ne ustreza, ker moram v tem času kar precej postorit, ampak dobro, če mu tako ustreza, pa naj bo. Drugače pa po vseh štirih ful laufa po stanovanju, sva ravno včeraj z dragim vse zaščitila...od vrat, predalov, vtičnic. Tako, da je kar pestro. Pa pri frizeru je spet bil, ker mu lasje nenormalno rastejo in ga je pošišala kar precej na kratko, je smešem, ker so ga same očke . Ampak glavno, da mu ni več v teh laseh preveč vroče. Vsem čestitke za nove podvige in zobeke...mi imamo še vedno samo dva, o večih ni ne duha in ne sluha , čeprav sem ne dolgo nazaj mislila, da mu kakšen izrašča, ker se je ful slinil Buškica lepe slike z morja Ta druga slika je res fenomenalna Pa Sandra85 sem prej tudi tvoje slike pogledala in so tudi lepe Uspavanje: je ponavadi pri nas tudi kar pestro in se včasih tudi po eno uro vleče Najprej ga podojim in sicer v najini postelji. Včasih ga je med dojenjem kar zmanjkalo, sedaj pa na žalost že dolgo časa več tako ne zaspi, ker se zgleda za večerjo preveč nabubka No, potem pa se začne njegovo posedanje, vstajanje, plazenje, kotaljenje po najini postelji in to kar nekaj časa traja, jaz pa ga med tem ves čas popravljam oz. poskušam, da ostane leže, itak pa, da se ne pusti . Ko se zmantra od tega vsega, pa mu dam dudo in potem kooončnoo zaspi, včasih po 15 min, včasih po pol ure ali pa šele čez eno uro Nato ga prestavim v njegovo posteljo. Tako, da Sandra welcome in the club, zgleda, da nas je kar veliko takšnih, ki se matramo z uspavanjem Ma, jaz upam, da je to samo obdobje in da ga bo enkrat minilo... Tak, zdaj pa grem hitro še kaj postorit, dokler naš mali gospodič še spi...
< Sporočilo je popravil annie -- 2.7.2008 13:02:20 >
|