dskubin
|
Diti je tudi začela nekaj mahat, ampak (zaenkrat) samo Draža, ker je ljubosumna, če ga jaz držim . Draž pa maha samo proti moji mami, ker mu preveč najeda (pa ne tega, pa si boš to naredu, pa pazi to, pazi ono, ne, ne, ne, cel božji dan). Mi je ful hudo, ker ji ne moremo dopovedat, da lahko to vedenje ustavi edino ona sama, ne pa da se mi vedno vtikamo in ga stran vlečemo, ker ona vsa nesrečna samo gleda, kaj se dogaja . Čevlji - sej ne bodo vedno tko hitro rasle noge, navadno je poleti malo večji skok, pol se pa umiri. Glede izbire je pa res, če nisi med taprvimi, je bolj malo za izbirat (oziroma smo ratali preveč izbirčni - če bi blo dvoje šuhov, bi ene zbrali, tko pa med 20imi ni nobenih v redu, pa mormo zato 5 trgovin oblezt). Draž je lansko poletje prerasel 3 številke, od jeseni do zdej ma pa isto nogo - no, se mi zdi, da so mu zdej spet začele malo poganjat copati - kašne copate imajo vaši mulčki zdej v tej vročini. Jaz ne najdem nič primernega, posebej za Draža, iščem pa nekaj, kar bi lahko gor nataknil, ko gre v hišo, zunaj smo itak ves dan bosi. Not so pa mrzle ploščice, pa ni glih najbolj fajn. Zaenkrat rešujemo z nogavičkami, samo ne morem mu vsakič, ko gre kaj v hišo iskat al pa lulat nogavic obuvat. Diti si pa itak vse do vleče, ona je najbolj zadovoljna v Evinem kostimu. No, sej v tej vročini itak hodimo na pol nagi okrog bajte, sosedje nas pa tut še niso prijavli Punce, dejte mi svetovat kako fajn gostilno za kosilo zdej poleti, pa če je možno, da se otroci lahko tam sami kako zamotijo (igrala, ali vsaj večji prostor, ki ni glih na cesto - bear in mind, da bo kosilo glih tam nekje opoldne, tko da bi blo fajn, če bi bla kaka senca). A ja, v poštev pride Ljubljana in bližnja okolica.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.7.2008 16:15:08 >