draja
|
Hojla še od nas ! V petek sem štartala s službo in moram reči, da je bilo super. Živa je šla po 8-ih dneh bolezni brez joka v vrtec, jaz pa mirnega srca v službo. V službi so me pričakali sodelavci s šopkom rož in na splošno je bilo vzdušje zelo prijetno, kljub številnim novim obrazom. Je pa res, kar je napisala že Tinaaja - ko si enkrat tam imaš občutek kot da sploh ne bi šel, ker je po 1 letu in 4-ih mesecih kar malo scary. Vesela novica - ob petkih lahko končam službo ob 15-ih, če pač med tednom prinesem tisto uro noter (kar pa itak ni problem, ker se itak dela skoraj vsak dan več kot 8 ur). Tko da sem ful happy, da bom vsaj enkrat na teden hodila jaz po Živo v vrtec. Drugače pa kupujemo zdaj še en avtosedež za mamin avto, pa bomo najbrž kar Priorija vzeli. Sem hotela Kiddya, pa je Živa čist znorela v trgovini, ko smo ji hoteli tisto mizico gor dat. Si ne predstavljam, kako bi se mama dajala z njo vsak dan po vrtcu, pa tudi ne vem če je to glih fajn sedež za vročino. Z romerjem (Kingom), ki ga že imamo, pa jaz niti nisem zadovoljna, ker se zaponka za zapenjanje ramenskih pasov skoz zatika in se mal zatakne še preden je otrok fiksno pripet, tako da moraš ornk pazit, da res dobro zapneš. Vprašanje za mamice vrtičkarjev v petek sem Živo oddala ob 7:10 in je bila prva iz svoje skupine . Meni nič jasno, ker ob 15-ih pa spet itak ni več nobenga v vrtcu. Kdaj jih pa ostale vozite in hodite iskat? Živa bo v vrtcu od mal čez 7. pa do cca. 15-ih kadar jo bo ša iskat mama in cca. 15:30 ali 16-ih kadar jo bo šel iskat mož oz. ob petkih jaz. Pa da vas končno mal pokomentiram: Ela bogica mala, držim pesti, da pikice čim prej izginejo. Bor luuuuuškan z novo frizurco! Tinaaja samo da se je ok izteklo!!! Si pa ne predstavljam, kako grozno je moralo biti . Pikapola juhuhu za pikico in obrat! Amy uživajte 100 na uro na zasluženem dopustu! Kati upam, da danes malo lažje dihaš, ker ni več take vročine zunaj. Vidiš, jaz pa sploh nisem tip za klimo. Bolj je vroče, bolj mi sede . Žabika uživaj še naprej v KG. Dopust ti zavidam, hladnega zraka pa ne . Meaa čestitke za izpite!!! Pa držim pesti, da se Lanu čim prej pozdravi uček! Sezam, Anja, Dskubin suuuuuuuuuper fotke!!!!!! Kahlica jo imamo, ampak je ne uporabljamo, ker Živa gor ne zdrži niti 3 sekunde. No, svojega dojenčka pa kar naprej daje gor in kriči kaka . Drugače pa zadnje čase velikokrat pove, preden se pokaka, tako da če bi se mi dalo, bi jo lahko še pravočasno dala na kahlico, samo se mi ne da še s tem hecat, ker pol itak ne sedi gor. Je pa tako, da jaz sem bila pri letu in dveh mesecih že popolnoma brez plenic,oba moja brata pa pri letu in pol, tako da ni glih tako nemogoče odvadit tako mičkenga. Teorije gor al dol .
|