Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 17:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa zadnjič videla crocse, ki so na vrhu usnjeni in zgledajo neprimerno boljše, mislim z njimi greš lahko kamorkoli. Sem si sedaj take naročila.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 18:01:26
|
|
|
|
rainbow
|
Sem videla v Cityju (Mb). kaj so res tak fajn????????? bi jih puncama kupila.
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 18:44:55
|
|
|
|
Felicita
|
jaz jih ne sezujem več, moj oče jih pa nosi povsod - od službe do jadranja (pa tok je bil proti ) kakorkoli, majo jih tudi v pasaži maxija in to kar konkretno izbiro.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 18:51:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Buguska, tile v živo niso tak dobri kot tu na sliki. Jaz sem si zadnjič kupila podobne, s tem, da je trakec iz blaga in gor piše napis. Imajo pa v MS štacuno. Tudi vojaške za deco... nema šta nema. Ima pa moja pupika take kot Jančikina MArela
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 19:31:27
|
|
|
|
naniplus4
|
Kje majo pa te crocs japanke na Gorenjskem? Nuuuuuujno, prosim.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 19:33:20
|
|
|
|
Paštetka
|
Zakaj sta pa 2 enaka? V glavnem take kot so 1. nalimane imam jaz in jih tudi skoz vlačim. Kot, če bi hodila po oblakih. Prisežem. Mož ima navadne rdeče in pravi, da so tusi svetovno mehki, 2,5 letni sine ima vojaške Miki Miško krokse z neoprenskimi trakci - tudi jih noče sezuti 11- mesečna hčera pa ima balerinke z rožicami, take kot MarEla od Jane73 V glavnem smo kroks familija
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 19:35:36
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: naniplus4 Kje majo pa te crocs japanke na Gorenjskem? Nuuuuuujno, prosim. Tam ne vem. Se mi pa zdi, da je centralna trgovina v Kočevju.
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 19:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož ima navadne rdeče in pravi, da so tusi svetovno mehki, 2,5 letni sine ima vojaške Miki Miško krokse z neoprenskimi trakci - tudi jih noče sezuti Moj ima osnovn model cayman že enih 5 let in so še vedno celi in mehki, skratka za hodit zakon.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 21:00:21
|
|
|
|
darja72
|
Kaj pa natikači od Teve, ki so podobni kroksom? Jih je že katera naročila.
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 21:01:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: naniplus4 Kje majo pa te crocs japanke na Gorenjskem? Nuuuuuujno, prosim. Pomoje nikjer. Mogoče v Avstriji?
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 21:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Cokli so mi grozni, ampak te japonke pa so res . A japonke imajo na Rudniku v Supernovi?
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 22:07:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Cokli so mi grozni, ampak te japonke pa so res . A japonke imajo na Rudniku v Supernovi? Jap, pa še v pralnem stroju jih lahko pereš
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 22:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
V Supernovi imajo en model japonk pa en model natikacev, nekaj je tudi v Humanicu. Mene tudi tele japonke mikajo, sam se mi zdijo predrage. Tam do 20€ za japonke se dam, vec pa ne. Imam pa dvojne crocs cayman - ene za 22€ iz USA, druge pa za 25€ iz Egipta, oboje original. Tako da se splaca komu zatezit, ce gre kam na pocitnice
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 2.7.2008 22:54:49
|
|
|
|
tinatona
|
Ej fiška pol jih pa sprobi v Supernovi, pa ti jih jaz prek Ebaya naročim. LP
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 10:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Mene tudi tele japonke mikajo, sam se mi zdijo predrage. Ja drage so res, ma če so tako kvalitetne kot pravijo... Moram do Supernove, da jih sprobam.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 14:17:47
|
|
|
|
elizabeta p
|
Koliko pa pridejo te japonke?
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 14:27:39
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka a pa je to res tok za ponucat!!?? men so se sprva zdeli grozni za pogledat...pred dvema tednoma sem jih kupla sebi in tamalčku...mislim enkatne so...tok se fajn hodi...noge ne bolijo, niti švicajo...ena a..prou škoda,da jih nisem že prej kupla
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 15:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Japonke okrog 35-45 evrov. Baje, da toliko stanejo.
< Sporočilo je popravil tianna -- 3.7.2008 15:05:49 >
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 15:23:28
|
|
|
|
Hope2
|
Kolk se je krog ljubiteljev crocsov povečal v 1 letu . Kolk bruhanja je bilo takrat in kolk zarečenega kruha je zdaj Pri nas so še cenejši, vendar še vedno nisem zbrala poguma, da si kake ubodem
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 15:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pri vas? Sej meni cokli niso všeč, ampak japonke pa bi imela.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 22:57:23
|
|
|
|
mayci
|
Meni so bili tudi ogabni in si nisem mislila, da jih bom kdaj obula, pa mi jih je kupil mož, zdaj jih pa ne zamenjam za nič. Pa ta mali tudi kar naprej v njih okrog šiba, mož pa tudi, tako da smo mi tudi prava "crocs" familija. Zdaj me pa mikajo še japanke...
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 3.7.2008 23:01:47
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Ej fiška pol jih pa sprobi v Supernovi, pa ti jih jaz prek Ebaya naročim. LP A se še lahko katera tudi vštuli za naročilo? Bi jih šla sprobati zase in za tamalega, ampak imam naslednji teden rok poroda, tako da kak teden verjetno še ne. Kdaj pa imaš namen naročat in koliko pridejo preko e-baya. Pa so ziher original?
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 4.7.2008 14:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Ej fiška pol jih pa sprobi v Supernovi, pa ti jih jaz prek Ebaya naročim. LP A se še lahko katera tudi vštuli za naročilo? Bi jih šla sprobati zase in za tamalega, ampak imam naslednji teden rok poroda, tako da kak teden verjetno še ne. Kdaj pa imaš namen naročat in koliko pridejo preko e-baya. Pa so ziher original? Fullll dobro bi blo, če bi se tuki zmenli, da skupinko naročimo prek ebay, pa ena naroči, ki se na to spozna, in ji pošljemo denar. Jaz sm takoj za. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 4.7.2008 14:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi za.
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki iščete Crocks... 6.7.2008 9:13:51
|
|
|
|
vaney
|
Meni so bile še pred 1 mesecem ogabne, zdaj pa jih ne dam iz nog, ko jih je še nekaj v moji okolici probalo, sem imela v enem dnevu še 8 naročil (ker več hodim okrog in po trgovinah) in sem jih vsem nabavila, vsi so ful zadovoljni. Mami je šla celo na pohod v njih, ker pravi, da v njih najlažje hodi, pa stara mama jih ne more pohvalit za na njivo in okrog hiše, v glavnem so super. Bi pa tudi jaz imela japonke (roza bele), tako da, če bo katera res naročala preko e-baya, naj prosim, sporoči tukaj gor, da se zmenimo. Hvala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?