|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
2.7.2008 13:41:29   
gigi1
Ajsika kaj ti je rekla? Kaj jo matra? Seveda držimo pestiuser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.7.2008 14:04:50   
ledenka
Žižika moja, Zvezdica ima spet izcedke... je pa trenutno v 10. tednu ali nekaj takega. vse to in pa špikanje jo skrbi. se bo pa javila takoj, ko pride domov user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.7.2008 14:12:23   
mismis
Zvezdica

upam, da je vse v redu s tabo in s tvojima pikicama.

evo še pikapoke user posted image user posted image  in dva bujsa za srečouser posted image user posted image

drži se in nam sporoči veselo novičko

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.7.2008 14:28:10   
gigi1
Bemtiš Zvezdica, ti mi pa res skoz skrbi delaš user posted image .
Upam, da je danes vse OK in res upam, da boš zdej počivala. Pls, pls umiri se. Tako kot ti je že Abra rekla.. dve pikici imaš in moraš bit bolj previdna.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.7.2008 14:31:03   
gigi1
Ajsi a je brazilka že padla? Kdaj že?

Miška kako je danes v službici? Še vedno bolj v izi?

Mene pa neki pritisk frka.. Se mi zdi, da bom dans kar hitro domov spokala. Sem se zbudila že ob 5ih pa peglezen zagrabla...pa še zmer ni ratal vsega speglat..No srajce od mojga sem, da mi ne bo sramote delal user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.7.2008 14:41:08   
mismis
Žiži

v službi je zankrat še v easy, ampak kljub temu komaj čakam, da bo konec današnjega dne.

Jutri se pa s prijateljem dobim po službi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.7.2008 14:44:03   
gigi1
Prijateljem??? Al polovnim?? A v Kongu? Lahk še jst pridem??? Pls, pls user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.7.2008 14:45:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Prijateljem??? Al polovnim?? A v Kongu? Lahk še jst pridem??? Pls, pls user posted image

ne s polovnim, s prijateljem Pelinkovcem.
Pa naš bo tudi zraven. Ima prijatelj neki zameuser posted image

mogoče pa tudi polovnega prepričam, da pride, ker se tako ali tako zjutraj vidivauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.7.2008 14:46:34 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.7.2008 14:48:44   
gigi1
No, pol pa pelinkovčka lepo pozdrav user posted image . Me je zadnjič spet spraševal kaj smo mele, pa sem k iz topa izstrelila, da je Hedi praznovala RD

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.7.2008 14:51:19   
mismis

No, pol pa pelinkovčka lepo pozdrav user posted image . Me je zadnjič spet spraševal kaj smo mele, pa sem k iz topa izstrelila, da je Hedi praznovala RD

ok, da bova isto lagale, delnouser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.7.2008 14:59:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pa prav Hedi (ne pravo ime) sem rekla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.7.2008 15:04:32   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pa prav Hedi (ne pravo ime) sem rekla user posted image

ok, dobro da si reklauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.7.2008 15:05:51   
Abra
Pišuka, kaj je danes za en dan?
Zvezdica, držim pesti! Kaj prav krvaviš ali so samo izcedki?

jaz mam pa tut spet štalo. Malo prej, ko sem šla na wc, je bil ful krvav vložek. Zdej se neki umirja, vsaj upam. Res ne vem, kaj naredit, na uz pa tut ne morem vsak dan hodit. Zdej je čas za prometrium pa grem spet mal ležat, čeprav tut počivanje očitno res ne pomaga. Zadnje dva dni sem skoz na kavču.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.7.2008 15:55:24   
gigi1
Pismu Abra, pa kaj je spet? Pa kaj ti je G rekla. A ona ni najdla nobenih sledi? Tekočine? A je možno, da si preobčutljiva, pa ti kapilarce skoz pokajo? A maš morda tud drugače kakšne težave s pokanjem kapilar?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.7.2008 16:03:59   
Zvezdica
Takole je,
najprej abra.... ne vem kaj naj rečem, je to sveža kri al kako? Mater me jezi...

Jast sem pa  žalostnauser posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa vesela. Eden od mojih sončkov se očitno poslavlja, srčka nisva našli, je tudi zaostal v rasti. In baje da ostane notri do konca nosečnostiuser posted image .
Ta drug je pa že pravi medvedek. Je velik 4,19 cm. In ni čisto nič ogrožen, tako da je vse ok. Noseča sem10t2d. PDP nimam več pojma. Aja, dobila materinsko knjižico, ampak ... Tako me žalosti...če bi me mucek vsaj prej zapustil, ne pa sedajuser posted image . Imam pravico do žalosti a ne? Moj možek je tud čist žalosten, sva se tako navadila na misel, da bomo imeli tri otroke.

Slikco imam, bom kasneje pofotkala, dala v album in ostalo. Zdaj se grem crkljat s sinčkom.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 215
2.7.2008 16:06:55   
mismis
joj Zvezdica, to je pa res žalostna novičkauser posted image user posted image
ampak hvala bogu je vsaj ta drugi pravi korenjak.

Zdaj pa prosim te, veliko počivaj in se predvsem pusti razvajti in crkljati.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.7.2008 16:10:10   
Zvezdica
sej počivam punce, res! Toliko kolikor zdaj preležim.... nisem prej v 30ih letihuser posted image

Sem pa vesela, da je korenjakec res korenjakecuser posted image

Ledenkica, še enkrat sem vesela da sem te spoznala. Prav fejst siuser posted image

Grem se cartkat.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.7.2008 16:11:51   
Zvezdica
Abra, si kaj klicala zdravnika? Vsaj tako?
Abra, nisem krvavela, sam malo rjavega izcedka je bilo, ni tako hudo.

Aja, miška naša, v petek imam spet pregled, da preverimo, če je moj sonček res obupal. Boš zapisala?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.7.2008 16:12:31 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.7.2008 16:15:43   
gigi1
Joooj Zvezdica user posted image  res mi je hudo za pikico. Saj kot si sama rekla, važno, da je drugi korenjak. Pocrkljaj se z Liamom in počivaj.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.7.2008 16:46:21   
nokes
pa ne no, zvezdica, žal mi je za tvojo pikico user posted image , si pa vesela za drugega korenjačka, in to je dobra novica!

abra, kako je s teboj, je izcedek prenehal?

linda, bravo za test, lep rezultatuser posted image

mlinčka,  res me je zeeeelo razveselil tvoj post, ti kar borkota na morje pelji z očkom, pa malo ga razvajajta, da se bo odločil ostati pri vaju!!  

miška, sapi in ostale trepetalke, tudi jaz imam, kot ve, polno ne-znakov, tj. ni mi slabo, joškule me ne bolijo, nisem utrujena, nisem tečna (hahaha), nič. če imamo vse same ne-znake, pol pa je nekaj na tem, ane??user posted image user posted image

ok, tolko, grem brat za nazaj

aja, še WP, lahko si naše čestitke prebereš v junijski temi okoli strani 160 (+/- 10),user posted image , ha-ha
pa še mišmiš, čuj ti, nehaj s to petršilo pozirat, saj vem, da zdaj ne kadiš.user posted image

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.7.2008 17:12:08   
GITA14
tuki sem, končno pršla do računalnika
jutri pade stopka, sam sem mal v skrbek, ker je samo en velik 20, drugi pa 19,18, ponavadi so mel okoli 22 ko sem dobila stopko.
ah že vejo
se pa vidi da bodo dopusti v kliniki, ker nas je res malo
v soboto imam punkcijo
Sapi ti pa še malo pa bo +
Gloria men sta rumena in zelena barva zakon za sobico, ker umirjata, zeloo dobra izbira.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.7.2008 18:18:36   
Rubin.
Helou bejbe, sej vem sem rekla, da se bom malo odklopla, pa nisem mogla user posted image , sem morala iti pokukat kaj se tukaj dogaja.

Zvezdica sej ne vem kaj naj rečem, sreča v nesreči, da je vsaj z enim korenjakom dobro, pošiljam ti user posted image .

Abra to je ful sranje te krvavitve, ker zelo vplivajo na psiho, je možnost da nimajo veze z plodom in je z njim o.k., za kar močno, močno držim pesti.

Tako težko pridemo do user posted image , potem pa nas še takšna smola spremlja.

Čestitke pa Lindi za user posted image user posted image , komaj čakamo uz, da se to potrdi a ne?

Mala81, kaj se pa pri tebi dogaja, a si čisto preč od + ali kaj user posted image . No jaz upam, da imaš težave z compom ali internetom in da je drugače vse tako kot mora biti.

Vsak dan pomislim pa na naslednje trepetalke in upam da bo JULIJ tudi tako uspešen kot je bil JUNIJ:
Oktavija  greje user posted image - TEST 07.07.2008
Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
 mismis  greje user posted image   - TEST 10.07.2008
 Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008

Pri meni je še vedno stanje status quo. Prsa še vedno polna, popoldne sem utrujena za tja past, samo mi moja mala miss ne da, ona pop. spanca namreč ne potrebuje user posted image .
Slabo mi še vedno ni user posted image , zgleda da je to slab znak, sem na nosečnosti prebrala, da se slabosti začnejo, ko začne srček bit? Še naprej pridno jem Dabraston in Elevit, tako da ne bom imela nobene slabe vesti. Sicer pa ti znaki, pri meni nič ne pomenijo, ker pri prejšni nosečnosti, sem bila na prvem uz v 8 tednu, srček je bil, le plod je bil velik za 6 teden. G. me je naročila čez 14 dni, v 10 tednu je uz pokazal identičen plod torej za velikost 6 tednov le brez utripa. In povsej vrjetnosti utripa teh zadnjih 14 dni ni bilo, meni pa vseeno slabo, slabo, slabo, polne prsi, izostren voh.... Mislim, jaz sploh nisem vedela, da je kaj narobe user posted image , brez najmanjše krvavitve ali kakšnih krčev. Zgleda da sem res nekaj posebnega kaj se tega tiče?!

No še 5 dni in misterija bo razkrita.

Hvala in še enkrat hvala za vsem, ki mislite name in držite pesti in mi pošiljate životinjsko carstvo user posted image .

Moram pa posebej omeniti Gigi, ti si res carica in moram reči, da tako dobre, sočutne, lepe po duši in verjetno tudi po zunanjosti osebe ne poznam, pa sem že kar nekaj časa na tem svetu. Ostani takšna kot si!!! Resnično mi je žal da se te ne poznam v živo.

Vsem pa en lep pozdrav v tem vročem popoldnevu, ura je čez 18 pa je zunaj še vedno full vroče.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.7.2008 18:21:27 >

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.7.2008 19:22:38   
nokes
kako lepo rubin, da si se oglasila in da zelo pogumno pričakuješ UZ v ponedeljek. seveda bomo vse stiskale pesti in tačke, da bi bilo vse kar najboljše.

gita14,  bravo za stopko, folikli pa so veliki toliko kot so bili pri meni, pa sem trenutno zelo zadovoljna user posted image

moram se pridružit rubin, je napisala tako lepe misli naši gigi!!!user posted image user posted image

kaj še? ja kje pa hodite? ku-kuuser posted image

nokes

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.7.2008 19:37:27   
gigi1
Rubinka moja draga res sem vesela, da si se oglasila. Sem kar upala, da nas bereš in da veš da ti stojimo ob strani. Vem kako se počutiš, saj sem tudi sama imela podobno zgodbo. Upam, da se bo tvoja drugače zaključila. Res veliko mislim nate in na tvojo pikico. Upam, da je mali bortec in da se ne bo predala.

Gita user posted image  user posted image  user posted image . Pa sej če jutri pade stopka bodo veliki 21, 22... Nič se ne sekiraj. Saj veš, da oni bolje vedo kot mi. Res je hecno meni so eni folikli v enem dnevu zrasli za 1mm, eni pa kar za 3mm. Kaj pa vemo zakaj je to tako.

Nokica draga a ti je dolgčas k fuzbala ni? user posted image

Abrica dušo upam, da se je umirilo. Kaj pa veš...Juliji so zadnjič na UZ, ko je videla user posted image  rekli da morda pa to tako mora biti. Saj veš, da ene imajo skoz te probleme s krvavitvami in izcedki, pa je pol vse OK.

Zvezdica lubica moja upam, da si malo prišla k sebi. Saj veš...kolk mislim skoz nate. Drži se.

Ajsika a je tvoj že doma, k te nič ni user posted image

Miška kje si?

Js sem pa dans prišla prej domov in zalegla za eno uro. me je ta pritisk čist uniču. Zdej sem že mal boljša. Že skuhala večerjico. Evo zdej pa grem večerjat user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.7.2008 20:06:32   
orto2
Hej punce!

Kaj naj rečem, Abra, a nisi ti zadnjič mene tolažila? Upam, da je vse v redu s tvojim user posted image . So pa res grozne te krvavitve.
Zvezdica, ne vem kako ti je, ampak drži se!

Pri meni po uz nosečnost 1ted krajša, torej sem v 7ted, plod 10mm, srček utripa. Pri men dr d nikol ne meri GV, zakaj ne? Dal mi je še dabroston 2x1, pa kontrolo 25.7, preden gre na dopust.
Mam pa nuhalno 5.avg, pri pušenjaku. Miška me boš dala na seznam?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?