|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
1.7.2008 12:25:33   
muki1
Dan. Sem si vzela malo časa....nekam lena sem postala po malici.
Hmm, kaj naj napišem? Pri nas se dogaja...lepo in grdo, dnevi hitro minevajo. O dopustu še nič nisem rekla... je hušknil mimo kot bi se ne dogajal nam. Ne moreš verjeti, koliko časa se veseliš, potem pa ti prdne en teden kot en dan. Imeli smo se lepo, punci sta obe bp prenesli let, Iva je pot do tja celo prespala.
Bilo je zelo lepo, hotel je bil čisto pri peščeni plaži, samo po stopnicah si se spustil. Zidali smo gradove, hiške, mostove, kopali luknje, iskali školjke, se sprehajali.... resnično super.
Najbolj me je pa presenetila Iva. Ona se je kopala kar z rokavčki, smo jo dali v bazen, kjer sploh ni dosegla tal in je veselo plavala sem ter tja, vriskala, skakala v vodo...ma moram vam kakšno slikco pokazat. Je res zelo pogumna mala deklica. Dosti bolj od sestrice, ki jo zmoti že vsaka kapljica, ki ji pade v oko.
Ob vrnitvi domov smo se pa še obilno pozabavali na soboških dnevih, našem lokalnem poletnem festivalu, ki nam je leto postregel z različnimi izvajalci, od Siddharte, Nuše Derenda, Guštija in Polone, Collonie, Dan D, Kreslinom...in mojih zmagovalcev Crveno jabuko in Oliverjem user posted image  user posted image . Crvena je bila v petek in smo ga zažurali kot se spodobi, na Oliverju v nedeljo pa je tudi bilo prekrasno. Koliko ima ta človek energije, pa kakšen čudovit glas, majke mi user posted image .

No, da ne bo vse lepo in čudovite je poskrbel od sosede fant, ki se je šel lepo v nedeljo ubit z motorjem in sem že cel dan depresivna, ker je danes pogreb. Šele trideset let jih je imel.....eh, saj človek ne najde besed. Na srečo ga nisem zelo dobro poznala, ampak dovolj, da sem čisto preč. Kako je šele sosedi, pa staršem....eh.

Da se povrnem k malo lepšim stvarem. Moja user posted image  je prišla. Drugič v letošnjem letu, napredujemo. V načrtu je še en dopust, s tem, da se z možekom ne moreva zediniti kam bi šla in za koliko dni. Sploh ne ve, koliko dopusta bo lahko dobil. Bomo izvedeli jutri, ko pride iz službe. Najraje bi kar malo do Gardskega jezera skočili, potem se nama spet ne da, pa bi nekam čisto blizu... prijateljica je na Rabu v hiši, se jim lahko pridružimo ampak samo med 14 in 17. julijem...cela štala user posted image .

Ja, nič...grem nazaj delat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.7.2008 14:23:31   
Anonimen
jah kekčeva dežela gor ali dol..... mi jo bomo šli pač pogledat. Pa potem drugo leto še enkrat. Pa potem še enkrat. Sej ni to nekje v Zimbabveju, da si ne bi vzeli čas pa dve uri malo skupaj hodili. Meni ne gre za to, da bi zdej nekaj hudega razumel in dojel, gre mi bolj za to, da smo skupaj, da nekaj počnemo, da nekaj vidimo. Mogoče je pa tudi to korak več, da bo lažje dojel. Zakaj pa ne ?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.7.2008 14:39:00   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jah kekčeva dežela gor ali dol..... mi jo bomo šli pač pogledat. Pa potem drugo leto še enkrat. Pa potem še enkrat. Sej ni to nekje v Zimbabveju, da si ne bi vzeli čas pa dve uri malo skupaj hodili. Meni ne gre za to, da bi zdej nekaj hudega razumel in dojel, gre mi bolj za to, da smo skupaj, da nekaj počnemo, da nekaj vidimo. Mogoče je pa tudi to korak več, da bo lažje dojel. Zakaj pa ne ?

Jaz ti garantiram, da boste zagotovo vsi uživali. Mali na svoj način, vidva pa na svojega. Vsak najde nekaj zase, za hodit pa ni tako veliko, da naši otročki ne bi zmogli. Jaz sem ga nosila le zato, ker sva bila prepočasna glede na ostalo skupino. Drugače ga pa niso nič zanimali kamenčki in podobne zadeve, kar ponavadi ga, ker je ves čas tako gledal, kje hodi Brincelj, Kekec in ostali liki. Vi samo pojdite, ne bo vam žal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
1.7.2008 19:05:22   
@lina
ojla

kolikor jaz vem, naj bi mis danes prišla že domov... upam da se nam kaj oglasiuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
1.7.2008 19:37:49   
mis
Dan!

Evo me doma.user posted image

Najprej hvala za vse čestitke. Res je prijetno spet držat tako malo štručko v rokah. Je pa smešno, ko najprej previješ malo, potem pa še eno ornk štruco z gromozansko ritjouser posted image user posted image user posted image

No, na kratko, ker pride zdajle možek s Tino domov, sta šla po opravkih, moja mami kuha, Neža spi.
Neža je eno tako pridno dete, v porodnišnici je samo spala, pri Tini je bilo kontra, sem prišla noro izmučena domov. Upam da se kasneje ne obrne in da bo Neža ostala tako pridna, pa bom imela dve pridni sončiciuser posted image
Porod je bil res ekspresen. Začelo se je 5:20, pa nisem bila čisto prepričana kaj bo, ker me je že 2 dni štihalo. Pa sem si pisala ure, pa urejala seznam številk, pa tle gor visela... Tina je bila še na morju, atri je spaluser posted image  sem ga še mal pustila. Okoli pol osmih sem ga zbudila in omenila da bomo verjetno šli. Okoli 7h so bili popadki na 5 minut, ampak sem želela ostat čim dlje doma. Ob približno pol desetih sva sva šla od doma, prej pozajtrkovala, pod tuš... Počasi... No, pa sva šla še v hišo moževih staršev nekaj iskat, pa v porodnišnico. Približno 10:15 sem bila na mizi in so me dali na CTG. Pride G, 3-4 cm odprta. Me je kar zvilo, ker sem bila prvič tud, pol je pa še 5 ur trajalo. No, pa predre mehur, malo vode odteče, se začnejo malo hujši popadki, gostejši, ampak nič da se ne bi dalo prenest. Takoj ko sem bila na mizi sem rekla za epiduralno, za vsak slučaj, če bi dolgo trajalo. So mi vzeli kri, dali tisto tekočino... Pa hecali so se da itak ne bo časa. Ja ja sem si mislila. No, po eni uri pa mene začne ornk šraufat, pa babica sprašuje kam me tišči. Ne vem, tišči sem rekla. Sem se obrnila na hrbet, da bo pogledala, pa reče ko bo popadek zadržite dih in pritisnite... kako, kaj, pa ne že...

trije popadki in to je to. niso mi dvignili vzglavja, zato je bilo malo težje prtiskat, ampak...

evo me nazaj... sva s Tino palačinke pekle... zdej pa Nežo dojimuser posted image

no, kar nisva mogla verjet, pa še punčka... nismo vedeli, ampak se mi je bolj zdelo na fantka...

Neža je večino časa prespala, jaz sem se spočila, lepo se doji... le še s kupčki je malo težav, pa danes zeleno kaka. jo zvija pomoje... tako...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
1.7.2008 19:40:58   
mis
ja, še to... sem mislila da bom kaj raztrgana ker je šlo tako hitro. pa tudi šiva neuser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
1.7.2008 20:30:39   
muki1
Ej, naša draga Mis, ti si mis porodov, bi se lahko reklo user posted image .
Prvič točno na datum, drugič ekspresno. Čestitke še enkrat, zdaj pa uživajte kot carji.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
1.7.2008 20:36:09   
Anonimen
Mis, ti si carica ! Ti si rojena za rojevanje !

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
1.7.2008 20:37:30   
Anonimen
Drugače pa meni že cel dan odmeva v glavi novica, da bo imel BON JOVI brezplačen koncert v Centralnem parku. Kar je seveda vse lepo in prav, če seveda mi ne bi bili v tem času ravno na Floridi........nč, grem še naprej glavo v kot stiskat !!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
1.7.2008 20:41:18   
altati
mis - super!!!! lepo te je brati! zdaj se pa le crkljajte z Nežo in Tino in seveda najdražjim! Uživajte v vseh teh čudovitih trenutkih.
Aja, še to - kako pa Tina gleda malo Nežo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
1.7.2008 23:14:38   
mis
Glih še o tini sem hotla napisat. Sprejela jo je čist lepo, res, nič ji noče, jo poboža, pove da Neža joka, gleda ko se doji... Zvečer je pa eno uro jokala za zaspatuser posted image  Noro. Ne in ne. Mal je razturana, pa sem se ji danes res veliko posvečala, samo vsega pa tud ne morem. Ko bom šla čez par dni lahko ven bo pomoje boljše, ker bova šle kam same za kakšno urco. Drugače pa jo je res lepo sprejela.

Nočko.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
1.7.2008 23:19:49   
altati
mis, kdaj nam boš pa pokazala malo Nežo?
jaz sem že firbčna.......
saj Tina bo tudi ok, samo posvečajte se ji dovolj, pa bo, boš videla.
kar pogumno!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
2.7.2008 7:48:32   
Clody
Jutrooooooooooo!

Mis, jest bi tud kako slikico!!!Pa čist verjamem, da pozabiš kako so te štručke male. 

Mi smo na žalost kar malo opustili tlako ki se tiče novega družinskega člana.

Sem se pa očitno preveč hvalila, Nejc ima virusno angino, včeraj sva šla v bolnico po infuzijo. Mi je šlo kar na jok, sem mislna da sanjam. Pa otroški oddelek napol zaprt, tako malo bolnih otrok.

Tako, da pikapolona, koj ko se pozdravimo, bova najbrž redna obiskovalca Šobca in jezera, čeprou bi rada dala Nejca še malo v vrtec. Moram tud jest zaključit diplomo in takole jo res ne morem, brez varstva.

Za kekčevo deželo sem tud jaz. Bomo pa še enkrat šli, ko bo večji.

JOooj, Muki, me tako zažre v srce ko slišim da je spet umru motorist. Moj je že nekaj časa, jest sem pa letos mislia izpit delat, ker se zdaj vozim kar brez.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
2.7.2008 8:54:01   
psaša
Jutro. Jaz imam pa vnetje sečil. Sem dobila Primotren. Upam, da bo po končani terapiji vse OK. Mali je kar priden, edino včeraj je imel en tak čuden popoldan. Samo piskanje pa cviljenje. Mogoče je pa preveč zmatran. Smo včeraj šli v Lipico. No, danes bomo pa doma. Mi kar paše, ker me je danes psiha nekaj povozila. Bo že.

mis še enkrat čestitke, sedaj pa uživajte

clody vi imate pa res smolo

muki drži se

< Sporočilo je popravil psaša -- 2.7.2008 8:55:18 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
2.7.2008 9:25:13   
Anonimen
jutro!
da na hitro še jaz napišem- sem že včeraj pa je bilo sorry- potem se mi pa ni dalo.....

Mis- čestitke še enkrat, ne morem verjet, da je že vse za tabo- se mi zdi, da si nam ravnokar povedala, da si nosečauser posted image . Uživajte zdaj v 4!!!

A je možno, da po ceplenju OMR dobi kao reakcijo v obliki ošpic......ker Tinkara je vsa pikasta (niso norice), pa že malo dvomim, da bi bila po vsem telesu pikasta od sonca in potuuser posted image , ali pa je alergija na kaj........

jaz se učim, malo že obupavam, danes sem imela že ob 5ih zjutraj čistilno akcijo, ker je v sobi, kjer je računalnik, most (tist na steni) se odtrgal- dobro, da imamo še ta veliko škatlo ekran in se je ujelmed mizo in stol  ter je samo mal popraskan, ker če bi bil LCD bi šel papa, no v smeteh je pa tiskalnik (pa tako ni več dobro delal.....)Drugo jo je kot po čudežu odneslo brez hujših posledic........me je pa skor kap, še v sobo nisem mogla ker je vrata zablokiraluser posted image , vse na tleh, očala, CDji, mape, knjige, svinčniki........
Zdej imamo 3 luknje v steni, bo imel moj oči spet zidarska in pleskarska delauser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
2.7.2008 9:33:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

A je možno, da po ceplenju OMR dobi kao reakcijo v obliki ošpic......ker Tinkara je vsa pikasta (niso norice), pa že malo dvomim, da bi bila po vsem telesu pikasta od sonca in potuuser posted image , ali pa je alergija na kaj........

jaz mislim da je možno... ko je naš mali imel tisti vročinski krč po cepljenju OMR, je drugi ali tretji dan v bolnici dobil izpuščaje po trupu... takrat itak nisva dobila nobene 100% diagnoze - vročina "mogoče" reakcija na cepljenje, izpuščaji "mogoče" reakcija na cepljenje ali pa šesta bolezen... vse je bilo mogoče-mogoče-mogoče

a vročine je imela kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
2.7.2008 10:12:49   
Maxica
Lep sončen dan, kako kaj prenašate vročino? Pri nas kar, v službi imam (brez klime) prav fino, doma v stanovanju je sicer vroče, tako da nam ventilator pridno meša zrak, sicer smo pa zunaj, v senčki pred hišo, otroka v peskovniku. Ni nam sile, res ne. user posted image
V službi imam mal ene gneče skoz, ampak mi je fajn, ker gre 8 ur hitro skozi. Jutri sem frej, ker nas je dovolj, pa bom šla še k zdravnici, da mi šive odstrani. Čez 14 dni greva z možem na poroko njegove sestrične, sama, saj se bo dogodek odvijal nekje pri Mokronogu, od 17h dalje in je res brezveze, da hodita otroka v bistvu samo spat dol, pa še en bi moral biti skoz z njima.  Tako da pospešeno hujšam, iščem, kaj naj oblečem, obujem, se sončim. Tisti teden pred poroko imam en teden dopusta, verjetno bomo imeli kakšen izlet do morja (zdaj ko so vinjete, nas bo cela Slovenija polnauser posted image ), generalno čistko moram narediti in podobno.
Zdaj grem pa še prebrat in mal pokomentirat za nazaj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
2.7.2008 10:24:26   
lucika
en lep pozdravček!

čestitke mis!!! lepa novička!

mi smo preseljeni, brez neta, z gužvo v službi...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
2.7.2008 10:27:39   
mis
Slikice sledijo.... Kmaluuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
2.7.2008 11:08:43   
Maxica
Moci, WBuser posted image user posted image user posted image . Pa super za Zojino pridnost na morju.user posted image Boste še kaj šli?user posted image
Clody, pogrešanka, zdaj pa naj bo pri vas samo še zdravje in še enkrat zdravje, a je prav?! Super za odločitev glede službe, te absolutno podpiram.user posted image  No, zdaj sem brala dalje in videla, da vam je Nejc spet zbolel. Jebela cesta, pa kaj je zdaj to? Pozdravite se, no. Evo, samo za Nejca. Jašu od Frrr so pomagali:
user posted image

Glede Kekca - gotovo bi enkrat rada šla, vendar pri nas ga sedaj občuduje Max. Lana zaenkrat še ne zanima in dvomim, da bi kaj zelo užival tam. Ali pa, kaj pa vem. Po svoje verjetno, saj nikjer ne zdrži kaj več kot 15 minut. user posted image  Morda bi to srečanje pri Kekcu odložile na naslednje leto, ko bodo mal večji. Kakor se boste zmenile, v glavnem, če bo srečanje tam, pa tudi pridemo.
Pikabu, super ti paše frizurca, prav res. Saj si bila luštna tudi z dolgimi lasmi, ampak če te zdaj gledam, ti res bolj pašejo krajši.user posted image
Muki, ti uživačka, vesela sem, da ste se imeli na dopustu lepo, čeprav nisem niti za sekundo pomislila, da se ne bi, super tudi za soboške dneve. Pri nas ni nič takega, se mi zdi, da se pri vas res skoz kaj dogaja.
Uboga soseda, ubogi ponesrečen fant. Preveč je tega, mene tudi tako zelo kaj takega prizadane, da sem 14 dni čisto podrta.user posted image  
Pa fajn za user posted image , vsaj veš, da nisi user posted image . user posted image
Mis, ma blagor ti, kakšne porode imaš ti. Komot še ene 2-3x rodiš.user posted image   Tisti čuden občutek previjanja sem pa tudi jaz imela, ko sem enkrat previjala Lana, pa Max je bil še v plenicah. Majka mila, čisto sem bila zmedena, ko sem previjala Maxa, se mi je zdelo, kot da bi na enega odraslega človeka morala natikovat tiste gromozanske plenice.user posted image  
Sicer pa imamo pri nas tudi bolj tako tako noči, no, jaz že fino spim, Lan pa precej nemirno, tudi zaspi pozneje kot sicer. Tako da bodi potrpežljiva s Tino, morda je krivo tudi vroče vreme, morda je pogrešala mamico, morda je toliko vsega novega v njenem malem svetu, da potrebuje čas, da se na to navadi.
Lina, počasi se vam izteka bivanje onstran Luže, kaj?! Jaz ne vem, kaj me ta NY tako preganja, že dvakrat sem sanjala, da smo šli živet tja in da sva z možem oba ugotavljala, da je to to. Da smo se končno našli.user posted image  
Škoda za Bon Jovija, meni je tudi super on. Ampak saj na Floridi boste tudi uživali, pač na drugačen način.
Altati, tudi ti WB z dopusta.user posted image user posted image user posted image  Čakamo poročilo in kakšno fotozgodbo.user posted image
Psaša, naj antibiotik čimprej prime in pomaga. Pa uživajte na dopustu, pa čeprav boste le doma.
Remy, ti pridna učenka, zdrži še malo. user posted image Glede pikic pa ne vem, res ne.user posted image
Pozdravim še Luciko, Piskot, naši dve nosečki, Vavo in Tasho, dopustnico Arabelo, @lino, Frrr, Sivkomivko, ki očitno še vedno kuka iz ilegaleuser posted image , pa če sem katero še pozabila, naj ne zameri. Nadoknadim ob priliki.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
2.7.2008 11:50:57   
bibabuba
Še vedno ste pridne za pisat ...

Mis, čestitam. Jaz bom na istem decembra. user posted image

Kličem sonce!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
2.7.2008 12:02:07   
altati
bibabuba - iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ! in uživaj vsak trenutek!!!!
Hm...zadnje čase lahko vsak dan čestitam novim user posted image  in novodošlim user posted image  z mamicami.....kako je to lepo!

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
2.7.2008 12:25:33   
muki1
Blubabluba čestitam user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
2.7.2008 13:15:34   
Anonimen
pa kdo je zdaj bibabuba- naj mi ena na zs pošlje, al pa sam napište če je to št3 nick

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
2.7.2008 13:26:06   
Maxica
Bibabuba, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , čeprav ne vem, kdo si...user posted image  Si naša oktoberka?user posted image  Lahko na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.