|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
30.6.2008 9:18:28   
moci
čestitam, familija miskovihuser posted image user posted image user posted image

srečno in zdravo dete naj bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.6.2008 9:21:36   
moci
mi smo nazaj, smo še malo podaljšali. zoja je bila neverjetno pridna,sem jo komaj spoznala. res je uživala. bilo pa je malo prevroče za nas, pa še gneča od srede naprej. prikolica stoji in zdaj bomo še kakšen vikend pobegnili dol. krk je fin, ker si res hitro tam. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.6.2008 9:22:33   
moci
kaj sem zamudila?
vidim, da se nekaj okrog srečanja menite. jaz sem vedno vsa navdušena, potem pa razočarana, ko vse pade v vodouser posted image
tako, da bom kar počakala, da bo resneje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.6.2008 13:34:26   
muki1
Oj babe.
Delam kot zamorc, ampak mi prav paše da je norišnica, je že skoraj konec dneva, na hitrco sem vas preletela.

Clody, pa kje to hodiš? Upam, da bo od zdaj naprej pa res mir pri vas s temi boleznimi, jebela cesta.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.6.2008 13:50:09   
pikapolona2
en hiter pozdravček še od mene.

Tudi mi smo nazaj z njemačke....gor je bilo prav hladno in sem skoz jakno oziroma puloverček iskala......arabela je še v stutgarttu?

Psaša...moje sožalje pa upam da je bila kri v urinu samo prehodna...zdravniku bi pa jaz vseeno šla tudi če te več ne boli!.....dopust na morju bo že še počakal...mogočepa vam enkrat jeseni uspe odgnat tole bed energijo in bsote šli z lažjim srcem  noge namočit...zdej je itak gužvauser posted image

MIs....čestitke.user posted image user posted image ..pa super za tako easy porod.

Frrr....mi pa letos na nobeno poroko ne gremo.....vsi so že poročeni...pa jst tako rada grem.....je vedno žur!

moci evo rešitev za tvojo Zojo...na morje se preseliteuser posted image ....super da ste uživali potem si spočita a neuser posted image

Clody...WB...sporoči če greš kej na šobec lahko midve z Brino kak dopoldan prideva noge namakatuser posted image

pozdravčke še vsem ostalim....šibam kuhat kosilo....preden se naša princesa zbudi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.6.2008 14:53:42   
pikapolona2
moj otrokec še vedno spi.....kosilo je skuhano...jst pa končujem z branjem knjige.....spet vam bom zatežila...ampak morate prebrat Tek za zmajem, avtor Hosseini.....meni vmes kar solze po licih pritečejo....film sem gledala sedaj v Nemčiji in me je čisto prevzel.

Aja ...knjiga govori o dveh prijateljih.....življenju v afganistanu preden so jih okupirali rusi....nato pa življenju v ameriki....must read je moja ocena!.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.6.2008 14:54:38   
pikapolona2
vsake toliko časa pogledam na strop kjer sta se v našo odsotnosti zaredila pajka.....sej bosta počakala da končam s knjigo kajneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.6.2008 15:00:01   
altati
mis - čestitke! zdaj pa le uživajte v 4!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.6.2008 15:33:33   
psaša
Dan. Mi smo bili pa v ZOO, je bilo lušno. Včeraj smo se namakali v Ankaranu, nam je pasalo. Danes bomo pa še doma malo noge namakali user posted image . Ja, k zdravniku pa definitivno grem, imam že uro, jutri ob 7.30. Upam, da je vse OK.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.6.2008 18:24:32   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Pikabu, jest sem sigurno ZAAAAAAAA, če bo srečanje zadnji teden v juliju. Ali pa potem tudi kasneje !!!

Definitivno pa si bomo tole šli pogledat, ker tudi naš otrok rad gleda Kekca !!!

Zdej pa: ORGANIZACIJA !

Jaz sem pripravljena to organizirat, poklicat, rezervirat. Se bom najprej pozanimala, kako bi zgledalo, ker bi bili v večini odrasli, ampak mislim, da ne bo panike. Sem malo gledala po koledarju, mogoče bi zadnjo soboto v avgustu ali pa prvo v septembru. Povejte najprej, kakšen je interes. Bom malo poklicala, koliko nas najmanj mora biti, da nas vzamejo kot samostojno skupino, pa kako bi bilo s ceno, ve pa povejte, če vam je sploh v interesu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.6.2008 18:26:12   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Clody...WB...sporoči če greš kej na šobec lahko midve z Brino kak dopoldan prideva noge namakatuser posted image

To bi pa tudi jaz kaj prišla. Mi se gremo tudi radi tja igrat. A je zdaj verjetno že parkirnina za plačat, a ne? A katera ve, koliko?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.6.2008 18:27:20   
Pikabu
Moci, potem morate pa res na morje, če je Zoja tam tako pridna. user posted image user posted image user posted image Naj ostane tako tudi doma. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.6.2008 18:28:58   
Pikabu
Jaz sem pa danes uradno zaključila s službo. Smo imeli potem še piknik, po njem sem se šla pa spet postriči, tokrat še več. Meni je kar všeč. Ema je tudi rekla, da sem bolj lepa. Atija imamo tudi doma in zdaj uživamo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.6.2008 20:53:16   
Anonimen
mi moramo pa zdaj po 100krat na dan gledat in poslušat Čuke.........Mi gremo pa na morje.....

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.6.2008 20:56:25   
piskot
jest bi sla kekca gledat user posted image .

bom probala martina nastimat, da gre z mano user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.6.2008 21:23:02   
pikapolona2
naši pa vem da nebo kekec nič zanimiv......pa še dve uri hoje....aha....pri nas tekamo v vse smeri.i....da bi pa šli lepo po neki poti in to dve uri to pa mislim da še dooooolgo nebom doživela.

altati si si spočila....zdej si spočita in redi za renovacijo stanovanjauser posted image

Pikabu...kdej greste na morje....se kamot zmenimo za šobec...midve sva tri tedne doma...mogoče se bova malo potepali....mogoče pride še od moje prijateljice hčerka na počitnice.....sem sklenila da se nebom več zaradi službe sekirala in na vrat na nos nekaj iskala.....se bom raje malo skulirala in uživala prostost in počitnice!

moj še kosi travo...jst pa mam še čist mal knjige za prebratuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.6.2008 22:29:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Pikabu...kdej greste na morje....se kamot zmenimo za šobec...midve sva tri tedne doma...mogoče se bova malo potepali....mogoče pride še od moje prijateljice hčerka na počitnice.....sem sklenila da se nebom več zaradi službe sekirala in na vrat na nos nekaj iskala.....se bom raje malo skulirala in uživala prostost in počitnice!

23. 7. gremo na morje. Naslednji teden smo sicer doma, ampak sodelujemo na oratoriju, tako da ne bom mogla, ta teden, pa tisti po 13. smo pa frej in se bomo tudi potepali, malo bomo šli na igrišče v Lesce, pa tudi na Šobec nam ni problem priti. Bi se res lahko zmenili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.6.2008 22:48:30   
Pikabu
A vam lahko pokažem še nekaj sličic?

Tole je s Kekčeve dežele, skupaj z Brincljem, imam še daljše lase:
user posted image

Takole pa zgledam danes:
user posted image
user posted image

Pa še moja dva sončka pri čofotanju:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.7.2008 4:05:07   
Anonimen
Pikabu - super vi tole uživate !

Mi smo za Kekčevo deželo - kadar pač se bomo zmenili, če se bomo. Če pa ne, jo bomo šli pa sami pogledat. Tko da, ženske sporočite kaj je zdaj to ?

Altati - kaj si tako uradna ?

Kako se drži Mis ?

Piškot - ja ti moraš mulca naštimat da gre v kekčevo deželo, jest se pa v sobo zapiram kadar mi skače po glavi....svet se pa res narobe vrti....sem se pa spomnila, ko si omenjala komarje, da je bil naš lani ko smo bili v Sloveniji na dopustu čisto popikan. Po enem mesecu je izgledal že kot da bi imel norice. Če takrat ne bi potem šli nazaj v NY bi ga sigurno peljala k P pregledat, ker to je bili že nenormalno. Ni pomagala nobena krema, pa tudi tista električna zadevca ( ki naj bi spuščala neke zvoke ) ni pomagala...Upam, da tega letos ni več....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, predsedovanje se je končalo, tako da gremo lahko počasi že domov ane ?

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.7.2008 6:43:17   
altati
jutro1
lina nisem uradna, sam hitra sem...časa manjka....user posted image

Kekčeva dežela- moja ocena: otroci so še premali, da bi imeli kaj od tega. Zgodbe o Kekcu še ne poznajo. Tako da tudi sodelovati v srečanju z njim (ker ta izlet je tako naravnan da otroci aktivno sodelujejo) še ne zmorejo. Pogoj, da otroci resnično uživajo tam je, da jim je poznana zgodbica, da jo razumejo, da resnično vedo katera oseba je kaj in kakšna je njena vloga.
Vrtci ta izlet organizirajo ob starosti otrok 3+ in to se mi zdi smiselno.Prej se meni res ne zdi.
In tudi po mojih izkušnjah z našima dvema to drži.
Ampak to je seveda moja ocenauser posted image .

In lep, vroč, sončen dan vam želim...

se kaj javim, ko bo več časa.

na morju je bilo pa super!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.7.2008 7:31:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ti kar piši Piškot....midva s tristanom trenutno riševa....

pri nas je sedaj vsaka tadruga beseda : MAMA MAMA MAMA MAMA !

mami mami mami mami. pri nas isto. pol mi pa dec rece, naj ga odvadim tega user posted image sem mu samo zabrusla, da ce bi bil on vec z njim, bi pa mogoce tudi ati kdaj rekel user posted image .

haha, pri nas je pa TATI, TATI, TATI....in meni se to takoooo dopadeuser posted image

še zjutraj, ko se zbudi, pride k postelji in reče TATI VSTAT! MAMI AJAuser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.7.2008 8:24:20   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Kekčeva dežela- moja ocena: otroci so še premali, da bi imeli kaj od tega. Zgodbe o Kekcu še ne poznajo. Tako da tudi sodelovati v srečanju z njim (ker ta izlet je tako naravnan da otroci aktivno sodelujejo) še ne zmorejo. Pogoj, da otroci resnično uživajo tam je, da jim je poznana zgodbica, da jo razumejo, da resnično vedo katera oseba je kaj in kakšna je njena vloga.
Vrtci ta izlet organizirajo ob starosti otrok 3+ in to se mi zdi smiselno.Prej se meni res ne zdi.
In tudi po mojih izkušnjah z našima dvema to drži.
Ampak to je seveda moja ocenauser posted image .

Se popolnoma strinjam. Sicer je tako, da sem jaz bila v soboto z Maksom tam, pa je tudi užival in je še dva dni samo Kekca klical, samo pa tudi doma prej gledali film, tako da je malo poznal, ni pa zdržal vsega poslušati, to je pa res. Je pa noro užival v vsem. Ko je pa Lina predlagala, sem si pa itak bolj mislila, da bi bilo to za nas, za odrasle, pa tiste otroke, ki jih imamo že večje. Seveda bi mlajše imeli zraven. Meni je tako super pripravljeno, da se mi zdi vredno, da tudi mi vidimo to. Jaz sem totalno padla noter in se vživela. Meni je res noro super. Pa tako lepo imajo pripavljeno, vloženo je veliko truda, ne vem, meni se zdi super, da tudi odrasli to vidimo, ker se res počutiš kot v filmu. Pač se mi je zdela dobra ideja za eno luštno srečanje

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 1.7.2008 8:26:46 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.7.2008 8:27:56   
Maxica
Dobro jutro, imam mal ene gneče v službi, se oglasim kasneje bolj na dolgo. Lep delovni dan sotrpinom in lep počitniško dopustniški dan vsem, ki ga uživate.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.7.2008 9:37:26   
*anč*
Draga naša Mis!
Čestitam vam vsem trem za novopečeno članico,tebi pa še posebno za ekspresen porod! Želim vama,da hitro prideta domov in se nacrkljate v 4!!
user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.7.2008 11:45:41   
altati
Pikabu, se strinjam da je Kekčeva dežela res super organizirana in prijetno doživetje.
Jaz sem bila s puncama mislim da že trikrat.In vedno je bilo supet ter tudi vsakič malo drugače.
Se mi pa res zdijo naši malčki še premali za tja.
Če se pa odločite da greste tja, pa le uživajte.
Naš fante vem da še ni za tam.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.