![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 0:00:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja babnce..................a se bomo še kej dobile na kofetku ali ne??? Ja jaz sem takoj za.Tam do Celja sem še zmožna prit. ...jaz tud do Celja....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 0:02:00
|
|
|
|
gold fish
|
Punce - eno vprašanje....sem dobila pri gin. tisti a5 list za zavitek.......kaj ostalo dobim na centru...mislim za porodniško? Jaz sem že vse pozabila Šibam spat... Za jutranje pa naj vam tekne......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 0:12:19
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz sem pri gin.dobila samo potrdilo o PDP. Na CSD pa so mi dali en list oz.obrazec,katerega je treba izpolnit.Je gor za porodniško in za paket.s tem da en del morajo na firmi izpolnit.pol pa je treba nest nazaj na CSD.Zgleda čist ainfoh. Kak sem se prej ustrašla.sem šla na wc,ker me je tiščalo na vodo.Pa samo par kapljic.Pol pa se je kar nekaj ulilo iz mene.Me je že panika zagrabla.Upam da ni....
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 7:43:07
|
|
|
|
taja1235
|
Hojla emi uceri nas je blo kr velik ob 18ih tko da grem dns ob 16ih takoj po sluzbi sm uceri se neki letala po btcju pa sm zato sla bl poznej..js sm bla namrec sama..moj srcek bo sel pa 11.8. v šolo... punce kje se dobijo une nalepke k je uceri neki govorila....sm cist preslisala...groza...z eno punco sva se menile in pol sestra rece nalepke..js pa kasne....no pa pol nism hotla vec sprasvat....sm prava kura...he he... js mam tud ful napet trebuscek kr velikrat na dan...ucer sm se pol res ustrasla....kaj ce so to lazni popadki... ajoj..pa js se nebi sla...morm se za nasga bebija prpravt....mi je bla pa sestra ful usec..energicna.... se tipkamo... caoooo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 7:55:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pa nisem nič spala.... Kok sem zaspana zdej.... ufaaaaa kok mi je blo vroče.... sem šla ležat v pol sedeč poožaj na kavč... ma tam v dnevni je še bolj vroče... sem šla malo na balkon... pa v banjo se namočit.... ma kriza noooooo Se mi je včeraj zluštala čokolada in mi jo je moj možek kupil... sva zjutraj ugotovila, da je ne bi smela zvečer tolk pojest, ki sploh nisem vajena.... in tudi pupika se ni in ni mogla umirit.... no, zdej vem, da ni kej čokolade jest.... Sej po eni strani je to super... Bi se jaz tudi dobila še kej.... ma v Celje pa ne vem, če se mi da... no sej, če bi blo tam morje, bi takoj šla..... zdej imamo vinjete.... gremoo pohajat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 8:44:20
|
|
|
|
coko
|
bubi hvala za nasvet glede krpic in olja . meta21 a, kaj veš, če bo tečaj za partnerje tudi v KC? Kje pa je ta predavalnica? Danes sem rekla, da bom brez čokolade, da našega malo stestiram,če je potem kaj bolj miren.Glede na to da je že jutro in že razgraja bolj dvomim,da bo kaj boljše. Upam da zdržim(brez čokolade-seveda). Sem pa tudi jaz slišala, da po čokoladi dobijo energijo, pa jaz tudi .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 9:03:09
|
|
|
|
bučkabb
|
lep pozdrav čvekice, se spet mal javljam po dolgem času, sej berem vas še kdaj pa kdaj napišem pa nič vidim, da nekatere pridno opremljate vaš novi domek, druge že imate vse pripravljeno, no jaz še nimam vedno nič. me pa zadnja dva dni mal skrbi, še sploh ko sem vidla, da je blo neki porodov veliko predčasnih. no mene že dva dni ful tišči in brcike svoje čutim čist spodaj pod trebuhom, tam ko se začnejo sramne dlake! a se vam zdi to normalno, al je to le mal prenisko. prej sem čutla brcike najbolj na levi strani vsporedno z popkom, zdaj pa dva dni tam spodaj! sej drugače se počutim vredo in ni nobenih sprememb, pregled mam pa šele čez 3 tedne. morem vam pa povedat da sem v 28 tednu nosečnosti in da mi ni še nikol na pregledo pogledala spodaj, splovila in materničnega vrata! uživajte in se še oglasim. LP
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 9:16:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb me pa zadnja dva dni mal skrbi, še sploh ko sem vidla, da je blo neki porodov veliko predčasnih. no mene že dva dni ful tišči in brcike svoje čutim čist spodaj pod trebuhom, tam ko se začnejo sramne dlake! a se vam zdi to normalno, al je to le mal prenisko. prej sem čutla brcike najbolj na levi strani vsporedno z popkom, zdaj pa dva dni tam spodaj! sej drugače se počutim vredo in ni nobenih sprememb, pregled mam pa šele čez 3 tedne. morem vam pa povedat da sem v 28 tednu nosečnosti in da mi ni še nikol na pregledo pogledala spodaj, splovila in materničnega vrata! bučkabb - meni večkrat tam doli nori, občutek je pa tak kot da bo glih glih kaj spodaj pogledalo ven...., pa je res bolj nizko ampak ni panike....,pa na vsakem pregeldu me vaginalno pregleda in nazadnje v poned. sem bila še vedno čist zaprta....... ..tisto, da si drugje čutla brcike pa pomeni samo to, da se obrača in ima sedaj pač drug položaj kot ga je imel prej..... nič skrbet.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 9:29:14
|
|
|
|
bučkabb
|
gold fich hvala za tolažbo, saj jaz tud upam da ni nič narobe, sam mal poštudiraš, sploh ko ne vem, kakšno je stanje tam spodaj, ko mi še dobedn ni nič pogledo in ko berem tuki gor, da se še pojavljajo rojstva, ki so veliko prezgodaj. mi je pa mal moteče to, ker me tišči glih tam ko mam ponavadi pas al pa elastiko od hlač, pa še preklonit se nikakor ne morem več. ma bo že, sam da bi blo vse OK. sem pa prebrala da so padli predlogi, da bi se dobile na kafetu v celju, no jaz sem za in sigurno pridem, če se bi zmenle za kje tuki blizu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 9:30:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,jaz sem pri gin.dobila samo potrdilo o PDP. ...saj jaz tud...... ...grem danes po tiste papirje na csd....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 9:38:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb mi je pa mal moteče to, ker me tišči glih tam ko mam ponavadi pas al pa elastiko od hlač, pa še preklonit se nikakor ne morem več. ...ma je pri meni isto.... mi ne pašejo nizke gate, pa tud one visoke ne, pa vse elastike, šivi grejo ravno tam, ko mali brca, pa moj ma glih glavico tam dol...... sem zadnjič vprašala gin,. pa je čisto spodaj pri sramnih kosteh tak pokazal kje je ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:16:06
|
|
|
|
tasha23
|
Dan, pregled je za mano. Vse Ok, razen tega da je prečno in da za enkrat ne kaže želje po obratu (to BOLIIIIIII) Dobila papirje za CSD, napotnico za bolniško, naslednjič se zmeniva 100% kako bo potekal porod.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:35:44
|
|
|
|
ključek
|
Dan, pregled je za mano. Vse Ok,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:36:51
|
|
|
|
bark
|
Pila cukrano vodo-nič hudga-izvid pa je ok . Je pa danes zgodaj zjutraj rodila punčko moja kolegica, ki je imela rok 25.07., torej tri tedne prezgodaj. Ampak je vse v redu z obema . Moj je kr mal paničen ratu , je reku, da bomo danes že kr spakiral
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:37:13
|
|
|
|
ključek
|
Jst pa nisem nič spala.... jz tud bolj tko tko................mi pa ful paše na boku oz. na pol na trebuhu................sam me skrbi, da nom tega bogega najinega dojenčka potlačila.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:37:40
|
|
|
|
ključek
|
Pila cukrano vodo-nič hudga-izvid pa je ok super!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:40:09
|
|
|
|
ključek
|
Je pa danes zgodaj zjutraj rodila punčko moja kolegica, ki je imela rok 25.07., torej tri tedne prezgodaj. Ampak je vse v redu z obema jojjjjjjjjjjjjjj............................ .................pa kej je zdej to?? a ta vročina vpliva na to?? sem se zadnjič pogovarjala z eno, ki je imela tud rok septembra, pa so šli julja na morje, pa je bla vročina in je je predčasno rodila. par let nazaj je blo to. jz se kr bolj not zadržujem, razen zjutraj ko grem v trgovino, pa zvečer mal na luft, po šesti, sedmi uri. no, pa če greva kam, kjer imajo klimo, drgač me ne spraviš ven.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 10:40:54
|
|
|
|
ključek
|
bark, si ti že doma, na dopustu??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 11:45:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jst pa nisem nič spala.... jz tud bolj tko tko................mi pa ful paše na boku oz. na pol na trebuhu................sam me skrbi, da nom tega bogega najinega dojenčka potlačila................. ...jaz pa za spremembo zadnje dni fajn spim.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 11:46:07
|
|
|
|
gold fish
|
bark in tascha da je vse OK.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 11:49:54
|
|
|
|
gold fish
|
....sem že nazaj iz csd....vlogo sem izpolnila kar tam... , dobila še list za delodajalca , pa dvignila sem še vlogo za očetovski dopust... ...pri zavitku sem pa kar denarni prejemek označila in dobim nakazanega 15.8, ker je 1x mesečno in so včeraj oddali.... pa nič hudega.... ...je pa res poenostavljeno....prej je bilo 5 papirjev.....zdaj pa z enim vse zrihtaš
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 11:57:54
|
|
|
|
ključek
|
sem že nazaj iz csd............. a tok simpl je to??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.7.2008 11:58:38 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 11:59:20
|
|
|
|
ključek
|
, ti je kej vroče???? jz sm tok zaspana ratala................. ..................pa še mal se mi vrti................bom šla kr mal ležat.............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.7.2008 12:00:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 12:02:06
|
|
|
|
*bubi*
|
meta21 a, kaj veš, če bo tečaj za partnerje tudi v KC? Kje pa je ta predavalnica? Za bi jaz priporočala kar ZD Šiška, je treba samo 1x tja it, ko je predeavanje o porodu. Pa dobijo takoj potrdilo. Razen če imajo ful časa in so toliko solidarnostni, da bodo skupaj z vami v KC sedeli Saraya, ti pa samo nehaj! Vsakič, ko kaj napišeš, te že vidim v porodnišnici Aja, če se je vlilio, potem pa ni bilo več nič, ne more bit plodovnica. TA bi skoz po malem (ali na veliko) odtekala. Gold fish, papirje si iz interneta sprintaj in šele izpolnjene nesi na CSD. Prej ni treba tja hodit, navodila pa so tudi tak jasna, da boš znala izpolnit. Aja, si že vse zrihtala
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 2.7.2008 12:05:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, moj ne bo rabil še 1x na predavanja. Bil je pred 3 leti v LJ, lani se še ni spokal, pri porodu bi potem itak bilo neumestno, da bi ga še za potrdilo spraševali. Zdaj pa je v MB razložil, da je bil že 2x zraven ampak nima nobenega potrdila, pa mu ga je babica kar napisala.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.