košuta
|
No, pa da težim še malo... Mishel - ti imaš pa res zlatega dragega, ko še nas tako lepo obvešča. Moj pogleda računalnik samo iz oddaljenosti enega metra in gre hitro stran, ko vidi, da sem spet na RR. Ne vem, kdo vas bo obvestil, kaj imamo pri nas, ko bo čas za to... Erin - Joj, jaz ti pa še nič nisem čestitala! Bolje pozneje, kot nikoli, torej: ČESTITKE! Ampak tortico si pa fajno spekla, sem jo že velik kos zmazala. Pa seznamček Rodili smo! je res čudovit! Pa še poročilo z mojega včerajšnjega plenjenja trgovin - ste me tako prestrašile, da sem se po hitrem postopku spravila kupit še zadnje stvari za našo bebico (moj prvi resen shoping za ). Zapravila cca.130 evrčkov. Kupila za : še eno rjuhico, tanko benkico in hlačke za odhod iz P (na slikici iz prejšnjega posta se že sušita), dudico, pleničke (Fixies - ker so vsepovsod imeli samo Pampers made in Poland - in sem pri tem skoraj doktorirala, ko sem iskala, kje so narejene ), manikirni komplet, termometer za vodo in digitalni termometer za merjenje vročine, koš za smeti z vrečkami (beri: za plenice), krtačko in glavnikec, dva lavorčka za umivanje (ritke in obrazka), krpice za umivanje, trdo milo, kremno kopel in hladilno mazilo (vse od Bubchen - ker je na naravni osnovi), 70% alkohol (za popek), Sterimar (za nosek) ter zloženec. Zadnjič sem kupila že tudi Aventovo malo flaško, vato, DM-ove robčke za ritko (sensitive) in blazinice za dojenje (DM), pa krpice za 1×uporabo (Tosama). Zase sem kupila dva paketa Vir 80, zobno ščetko, pasto, glavnik, trdo milo (Safeguard s kamilico), labelo, intimno milo (Nivea sensitive), Lanolin kremico (za bradavice) in modrček za dojenje (H&M). Za obiske sem kupila še razkužilo za roke (Kemofarmacija). Še kaj? Upam, da je to v glavnem vse. Manjka mi še banjica za kopanje. Pa moj dragi je začel govoriti, da bova kupila nov voziček, ker je podarjeni "zastarel". Je bil prejšnji teden ves navdušen nad trikolesnikom, ki ga je videl pri znanki. Pa od sodelavcev je dobil (sva dobila) bone za Baby center, tako da ga moram enkrat tja zvlečt... No, zdaj sem pa res roman napisala. Gajka - če se ti je ljubilo prebrat, veš, kaj sem jaz kupovala. Zate pa ne vem... Uživajte kolikor se le da - v senčki, seveda!