naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Erin, sestrica je prejšnji teden rodila v KR in je šla domov po 3-eh dneh. Je pa tudi rodila 1. , tako da mislim, da vas ne bodo kar drugi dan poslali domov. Pa za res lušten seznamček. Kako pa bomo imenovali naše ? Sončki so že, kaj pa pikice? Jaz naši že zdaj tako rečem. Moja mala je tako prepričana v to, da bo , da mi je včeraj rekla tako: ko je pobrcal, sem rekla: "O, pikec mali!" Pa reče: "Ne pikec, mamica, pikica je. Jest vem, da je !" Jaz pa !!! Že celo nosečnost govori, da bo , pa ji nisem tega potrdila, ko mi je gin rekla, da je verjetno res punčka. Je preveč primerov, da je bil potem in ne bi rada, da bi bil to šok za malo. Ravno zato jo pripravljamo na oboje. Mislim, da bom tudi jaz kmalu pripravila torbo. Še prej morava z malo kupit en komplet, v katerem bomo našega novega člana prinesli iz P domov. To in dudo bo izbrala mala, sva se zmenili tako. Drugorodke, bo dojenček prinesel darilo starejšemu otroku? Jaz razmišljam o tem. To bo seveda kaj manjšega, npr. krtača za lase, zadnje čase pa mi omenja princa za v kočijo (Barbiko že ima, za princa ima pa kar enega kužka ). Gre za simbolno darilo, ne ne vem kaj posebnega. Jaz imam v mislih tudi nekaj malega, da bo dojenček podaril Nejcu. Sem pa že kupila obesek za dudo in ropotuljico, ki jo bo Nejc podaril dojenčku. Moja soseda je rodila ravno en teden nazaj 22.6., pa je šla tretji dan domov. Očitno se je zdaj v zadnjih dneh naredila gužva. Sem že od večih slišala da bo v KR julija in avgusta pestro. Lahko upamo, da ujamemo kakšno luknjo vmes, ko bo mal bolj frej.