Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 17:01:47
|
|
|
|
Talika19
|
Poopsika, glede kreme za pikice, mi je P napisala recept in so kremo zmešali v lekarni. Sem jo šele zdej popoldan dobila. Tonja, hvala za namig glede izleta. Bomo šli enkrat. Vinjeta, midva že imava vsak svojo nalepljeno na šipo. Jumpy, vidim, da si imela sr.... konkretno . Jaz si ga pa kar ne upam pustit brez pleničke. Potem mi bo pa vse polulal, pa jajčka spraskal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 17:10:32
|
|
|
|
Antigona
|
Evo, jst grem jutr zjutri na morje, tako da ne vem kdaj se spet javim. Mogoče že jutri zvečer, če bo le net potegnu, drgač pa čez slabe dva tedna... Hvala vsem za lepe želje!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 17:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Antigona lepo se imejte in srečno pot Mia, bravooooooooooo to je pa super novička in bravo mami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 17:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, vi pa imate malega seratorja (da ne boš zamerila besedi dobr se sliši ). Tjaša je bla prej tud tolk pokakana, da sem jo sam pod tuš nesla . Hvala za pohvalo moje srčice , geslo sem ti pa poslala na zs.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 18:35:07
|
|
|
|
Jumpy
|
Poopsika - mmmmm, kakšno geslo! Tjaška je pa res vedno bolj luštna. Na sploh se meni kar vsi avgustovčki zelo lepi zdijo. Nič ne zamerim za seratorja, zakaj bi. Ja, jaz ga kar nageca puščam in brišem lužice za njim. Pravzaprav jih navadno sploh ni. Redkokdaj, da kaj z(a)moči. Imamo pa po celem stanovanju parket, tako, da b.p. pobrišem. Rivi, vau, to pa je novica. Bravo! Pri nas je bilo to mogoče 2x do sedaj. Sploh nisem prepričana. Se vsaj 1x prebudi ponoči, a ponavadi sploh ne vem, da se, ker mu grem samo dudo dat, pa je to, to. No, zdaj, ko je vroče in, ko je bolan, je prebujanj mnooooogo več.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 19:20:06
|
|
|
|
April
|
poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 19:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jumpy, kok si ti men faca ... Mi2 ima Tjašo tudi kr nagico...se mi kr malo smili s to plenico...Danes sva ji bazenček naštimala, kako je uživala Ja, res je, vsi avgustovčki so prekrasni . Ja geslo je pa čist zame, ker obožuuuuuuujem to "stvarco"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 19:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9 a ti nisem dala že enkrat geslo? no uglavnem, imaš zs
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 20:13:36
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9 a ti nisem dala že enkrat geslo? no uglavnem, imaš zs Poopsie, a je geslo še vedno isto a se je kej spremenilo? Če je novo mi prosim sporoči prek zs-ja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 20:20:43
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz sem pa danes tako crknjena. Mark se mi je cel dan tako drl, da je noro. Ene parkrat ga sploh nisem mogla umirit. Pa bognedaj, da sem se mu umaknila izpred oči. Zdej zvečer je bilo pa isto, pa sem mu dala kar malo calpola potem pa je čez 10 min na joški zaspal. Nekaj ga mora matrat, mogoče spet novi zobki.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 20:23:14
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9 a ti nisem dala že enkrat geslo? no uglavnem, imaš zs ne nisi torej, Tjaša je že prava mala damica Pa vidim, da v avtu jeste....no saj mi tud A si ti na tisti fotki ...jaz te sigurno ne bi prepoznala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 21:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9 a ti nisem dala že enkrat geslo? no uglavnem, imaš zs ne nisi torej, Tjaša je že prava mala damica Pa vidim, da v avtu jeste....no saj mi tud A si ti na tisti fotki ...jaz te sigurno ne bi prepoznala aja, sem misla, da sem ti že dala Jamo samo kadar je kriza in v nedeljo( ko smo se slikali) je bla ornk kriza, drgač ji pa v avtu ne upam dajat za jest. Ja, jst sem na fotki Gledam poletje v školjki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 21:29:03
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam eno prošnjo-tiste ki ste bile na morju in ki še greste v privat namestitve-apartmaje...... a lahko daste kakšen link gor....pa kako je za sprehajat....pa kakšna je plaža...... Jaz moram še za nas rezervirat dopust za september.... Prosim evo od nas http://www.dopust-vodice.com/VODICE/Vodice.html samo do plaže je 10 min hoje , do promenade za šetanje pa tri minutke, samo po ulici dol. Sma na morju ugotovila, da sma bolj na naju gledala, ker sma rezervirala v mestu in ne na plaži.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 21:37:44
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz bi tud ZS imela prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 22:08:59
|
|
|
|
zalenka
|
čer, a že vse spite? jaz sem nitko spravila spat ob 21.30 kar je že kr rekord glede na zadnej dni. ponoči se zbujamo vsaj 2x - dam dudo, ampak to je pomoje faza, ki iupam da mine - čimprej mia bravo za prespano noč pooopsika jaz bi tud geslo antigona uživajte na morju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 22:14:28
|
|
|
|
zalenka
|
mi smo tudi danes meli sračkarijo - nesrečo v bazenčku danes je bila 3x v bazenčku, prvič celo uro, potem pa še 2x po kake pol urce + banja zvečer obvezno no popoldne se mi je pa kr naenkrat posračkala v banjo. in to ne figice. jao. zjutraj je jedla sveže gozdne borovnice k mi jih je mami nabrala in dala. in kaki kakec fajn je to pol bil si lahko predstavljate. vse črno in lepo je počrnela cela voda in plavali so ostanki borovnic . sm jo sam ven vzela, pod vodo in na dekco, obrisala in sm na novo napolnila cel bazenček. cel projekt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 22:15:14
|
|
|
|
zalenka
|
no spet mam monologe. verjetno že vse lepo ajate ali pa se stiskate s svojimi lubiji. jest grem tud, uživajte.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 22:37:36
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no spet mam monologe. verjetno že vse lepo ajate ali pa se stiskate s svojimi lubiji. jest grem tud, uživajte. ne ne, ne še vse zdaj pa grem jaz tudi nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 23:21:26
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: April bravo A pol se je šola zgleda izplačala. kakšna šola? jaz bi jo tudi rabila pri nas je za Sem poslušala mal nasvetov od pajac.... , po uni knjigi, ki si jo že prebrala, če se ne motim. (Pantley)...Zaenkrat sem jo "šolala" par dni, pa se mal učinka že kaže:))) LadyB- una Playa na v Portorožu je pa res fajn kafič , sem lani kot nosečka tam uživala
< Sporočilo je popravil Rivi -- 30.6.2008 23:22:31 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 23:22:52
|
|
|
|
Rivi
|
Antigona, uživajte na morju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 30.6.2008 23:32:05
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, a maš nove slikce.....kalšni je pa geslo9 a ti nisem dala že enkrat geslo? no uglavnem, imaš zs ja pa jaz bi ga tud mela napišem post pol mi pa računalnik crkne zato se bol malo javljam, berem vas pa kar redno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Tjaša spi že svoj 1. spanec, itak ane ...včer je šla ob 8h spat( eno uro kasneje kot ponavadi) pa se je danes vseen ob 5:20 zbudila ...jst pa ne morem nazaj zaspat ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:33:53
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: April bravo A pol se je šola zgleda izplačala. kakšna šola? jaz bi jo tudi rabila pri nas je za Sem poslušala mal nasvetov od pajac.... , po uni knjigi, ki si jo že prebrala, če se ne motim. (Pantley)...Zaenkrat sem jo "šolala" par dni, pa se mal učinka že kaže:))) Ja, tale šola od PAJAC je res zakon!!!!!! Jst sem tud tko jo začela "uspavat" in mi Nelčika zdej spi od devete pa ke do vsaj šeste. Res krasen!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:35:12
|
|
|
|
birdy
|
Poopsi, Tjaša je pa tok kjuti, pa ful luškane slikce. Res sta jo dobr ujela, pa ful hudi komentarji. Men je Tjaša že tko al tko ful luškana k ma take nežne učke
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 1.7.2008 8:38:29
|
|
|
|
Jumpy
|
Birdy - kako si kaj? Kaj slabo? Zmatrana?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?