skuštrana
|
Nemrak, nočem ti solit pamet, ampak hojca je nekaj najhujšega za razvoj otroka..V Kanadi je že celo z zakonom prepovedana. Po moje boljše da nabaviš stajico pa jo imej v njej, če že... Naša zgodba z nečakinjo part 2 : Sedaj se je mala kao odločila, da ji je čez poletje čisto fajn z mamao (ja, meni bi tudi bilo, mama dela od 8 do 17, zjutraj lahko spi, pop gre na kopanje, vmes pa NOBENIH OBVEZNOSTI, ) in da bi prišla k nam šele septembra..In sva midva lepo rekla, da ne hvala, ker poletje bi bilo kao probno pa bi potem videli...Tako da, iz te moke ne bo kruha. Sva lepo povedala, da nama je vseeno, ponudila sva se, sedaj pa naj se same zmenijo in odločijo...Tako da bo punca septembra verjetno šla nazaj v dom... Eh, naj gre vse skupaj k vragu... Mavo, ja, pošlji mi telefonsko, seveda...Se zmenimo..Nas ni med 27.7 in 15.8, takrat smo v Dalmaciji..Drgač smo pa tu, bolj ko ne... Huanita,še iščeš poceni kamp..Evo priporočilo, kamp je super, sence kolikor hočeš, tudi na plaži, plaža - idealna za otroke - mivka,pličak do nezavesti, komot tamale pustiš in se uležeš v senco, imaš pa tudi beton, da lahko spodobno ležiš, pa travico pod debelimi borovci...Cene - full poceni, kamp poln slovencev, nobenih čehov..Če zanemariš eno pomankljivost - razgled imaš na Urinj in Omišalj je kamp idelan Ko pogledaš proti Krku vidiš sode v Omišlju, ko pa pogledaš proti Reki pa sode in olimpijsko vatro na Urinju (to sta 2 inini rafineriji za tiste, ki ne veste) Ropotuljica, mi smo v Paklenici od 27.7 pa 4 dni, potem pa gremo na pag in smo v kampu straško do cca 15.8...Če ti kaj paše, javi... Se opravičujem, ker ne uporabljam velikih začetnic, se mi ne da... Lahko noč, punce.. Aha, še tole..Jaz sem danes ugotovila da je naš mlajši otrok riba.On plava, majke mu, ampak res. Ko ga dam v vodo se avtomatsko postavi v položaj za plavanje in gre naprej..In noče bit v tistem navadnem obroču, ko sem mu pa gor dala Lizinega Freda je pa ponorel od užitka..Preplaval je cel zaliv, samo Liza ima oranžnega pa mu je malo prevelik, mu gre full voda v nos in usta (sicer ga ne moti, ampak moti mene )..Torej, baje imajo v Pikapolonici akcijo rdečih Fredovih obročev, pa če bi mi katera lahko skočila po to naj mi javi na Zs, pa se bova zmenili naprej..
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 28.6.2008 23:16:56 >