|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naredite?
29.6.2008 21:09:21   
Anonimen
Ja v tem se pa čisto strinjam, poznam njene "zgodbice" o fantu. Jaz bi tudi že zdavnaj šla od njega, ampak ne zaradi tega ker se je enkrat napil.

(odgovor članu kokodajsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
30.6.2008 7:40:54   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Pa kaj ve (nekatere) to resnouser posted image  Ve bi kr spakirale kufre in šle, če bi se vaš moški napil enkrat v recimo treh letih in da je drugače dober partner in očeuser posted image

potem pa ni čudno da je toliko ločitev...

ma ne sej po srcu je gotov dober...razen določenih izpadov,ko jo mal nabunka in ko jo hčerkica sprašuje, če jo je oči spet okol kepe je čist ok fant...to da se ga napije je čist postranskega pomena :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.6.2008 12:42:44   
Teya*D.
Ja se nam je že zgodilo ja...
Bila sem jezna tako da bi lahko bruhala ogenj. Vseeno sem si odahnila, da je cel, čeprav takšen kot da bi ga s kladivom po glavi. Dobro, če se zgodi samo enkrat je ok, če bi se dogajalo vsak dan potem pa bye bye.
nisem ga polivala z vodo, da ga ne bi še v kakšen šok spravla...Pustila sem ga zraven školjke v kopalnici sedet celo noč. Spregovorila nisem z njim naslednji dan, ko je spregovoril sam, sem pa ga nadrla in si olajšala dušo.user posted image
Od takkrat se še ni ponovilo in upam, da se nebo!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.6.2008 13:11:28   
honey
Drugih zgodb ne poznam (pijančevanje in posledično pretepanje user posted image ), povedala bom samo svoje mnenje, kako je to pri nas.

Moj mož gre večkrat s prijatlji na kakšen pir. Se tudi zgodi, da je teh pirov (pre)več - ampak sem ga toliko zverzirala, da potem pride domov peš, da prespi v avtu, če je dalj od doma ali kakorkoli, v glavnem, v pijanem stanju ne vozi. Naslednji dan pa seveda ne šparam jezika user posted image  Pa ne, da bi vpila nanj ali pa karkoli, ampak enostavno, ko me vpraša, če imamo kakšen Aspirin, mu ponudim pivo user posted image  In ko mi jamra, kako ga boli glava in kako mu je slabo, mu prinesem kozarec vina ali kaj podobnega user posted image  Ja, vem, da sem žleht, ampak taka pač sem - sam si je kriv, da se ga je napil, sam naj se spravi k sebi. Jaz mu pri tem sigurno ne pomagam. In če bi spal na pragu, bi pač spal na pragu. Zaradi mene, kjer hoče.

Bolj od začetka pa sem prebrala en odgovor, da ena točno ve za vsak možev korak user posted image  Ne vem, jaz gledam iz svojega zornega kota, da bi se počutila, kot da bi bila v zaporu. Ne vem, kjer hodi moj mož, dokler ne pride domov in mi potem pove, kje je bil. Ne kličem ga in tudi, če pride kasneje iz službe kot ponavadi, ga ne klicarim takoj in sprašujem, kje je. Če ve, da se bo res dolgo zadržal, mi pač sporoči, če je pa to ne vem, 30 min ali 1 ura, pa ne. Tudi jaz ne grem vedno po službi takoj domov in mu tudi ne sporočam, da grem še tja in tja. Mu pač povem potem, ko pridem domov, kje sem bila in kaj sem počela. Sva v zakonu, nisva v zaporu.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 54
30.6.2008 13:32:11   
majcci
Moj še nikoli ni bil tako pijan, da bi ga bilo treba polcati in "vlačati" domov. Občasno spije pivo ali dve, ob določenih priložnostih tudi več (novo leto, poroka,...), vendar nikoli ne prekorači meje (takšne ali drugačne). Vozim pa vedno jaz (zelo zelo redko kaj spijem), tudi če on spije pol piva.
Kako pa bi reagirala, da bi prišel tako pijan domov, pa ne vem, bi me pa verjetno najbolj razjezilo to, da je vozil v takem stanju. To pa bi znorelauser posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.6.2008 14:26:37   
aprilska34
Jaz nisem v vprašanju zasledila nič o nasilju? Ali pa sem nekje vmes spregledala?

Punce, res me zanima, kolikokrat na leto ali mesec ali teden vaši partnerji pijejo alkohol. S tem ne mislim vprašat, kolikokrat so pijani kot troti, ampak da so pač malo megleni? Se vam zdi, da je moški, ki vsak dan spije recimo tri piva, že pijanec?

Pa še eno vprašanje: Mnoge ste napisale, da bi spakirale kufre in šle. KAM pa? K staršem, prijateljem? Kako bi razložile, zakaj prihajate, bi vam bilo nerodno, bi se počutile, da ste odpovedale?

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.6.2008 14:28:47   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Se vam zdi, da je moški, ki vsak dan spije recimo tri piva, že pijanec?

Ja. Če ne more dneva zdržati brez alkohola je zagotovo pijanec.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.6.2008 14:30:01   
Anonimen
Moj je bil v tem času od kar sva skupaj le enkrat pijan, in to ko so imeli obletnico valete al mature (nisem več ziher).
Ker drugače ne pije, se ga je tam kar hitro prijelouser posted image  (je ja mogo nazdravit s tem in onim kolegom aneuser posted image )

V glavnem bil je kar krepko v rožicah...mi je ob pol 4 zjutraj zvonil tel, jaz pa cela panična kaj je zdaj narobe: on pa miškaaaa, a bi prišla po mene? nisem ravno za v avto veš!
In sem šla po njega kaj mi je preostalouser posted image  V bistvu je blo kar zanimivo, ker mi je celo pot domov jamral kak mu je slabo in oh in sploh....
No naslednje jutro je blo pa še bolj zanimivouser posted image  Sma imela napovedane obiske, pa še kosilo mi je moral pomagat pripravit, ker ga je tak vest pekla bogega reveža...pa taaaaaaakega mačka je imeluser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
30.6.2008 14:31:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja. Če ne more dneva zdržati brez alkohola je zagotovo pijanec.

Jap. S tem pa se tud jaz strinjam!

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
30.6.2008 14:31:16   
tanikaa

Jaz nisem v vprašanju zasledila nič o nasilju? Ali pa sem nekje vmes spregledala?  Stare zgodbe, ki jim ni konca.

Punce, res me zanima, kolikokrat na leto ali mesec ali teden vaši partnerji pijejo alkohol.  Čez teden nikoli oz. izjemno, izjemno redko. Čez vikend pa spije pivo, špricer. Včasih tudi kako čez mero. Ampak ne do kome.

S tem ne mislim vprašat, kolikokrat so pijani kot troti, ampak da so pač malo megleni? Se vam zdi, da je moški, ki vsak dan spije recimo tri piva, že pijanec? Ja, je. Vsaj za moje pojme.

Pa še eno vprašanje: Mnoge ste napisale, da bi spakirale kufre in šle. KAM pa? K staršem, prijateljem? Jaz bi njemu spakirala, ker živiva v zgornjem štuku hiše mojih staršev. Če pa bi bila kje drugje pa bi spakirala domov k staršem. Verjetno.

Kako bi razložile, zakaj prihajate, bi vam bilo nerodno, bi se počutile, da ste odpovedale? Povedala bi resnico. In ne bi me bilo sram. Sram bi me bilo živeti s pijancem in nasilnežem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 60
30.6.2008 14:33:57   
majcci
Verjetno res ni najbolj pametno ali dobro, da kdorkoli spije 3 pive na dan.
Drugače pa moj občasno kakšno pivo ali kozarec vina spije. 
Večje količine ob praznovanju rojstnega dneva (npr. če je žurka, če je kosilo potem ne), novega leta, zaključna zabava - lahko bi rekla tam 2-3 x na leto malo več, ampak ne toliko da ne bi mogel hoditi ali da bi bruhal, toliko pa da ne vozi.
Tu in tam pa spije kakšno pivo, ko sva na morju (npr, vsak drugi dan eno), ob prazničnem kosilu deci dva deci vina, ob gledanju nogometa (tako kot je bilo zdaj evropsko, ne ob vsaki tekmi ki je na tv, pa tudi zdaj ni ob vsaki tekmi) kakšno pivo (običajno takrat ko je tekma bila v petek ali sobota). Vsega skupaj bi rekla 2-3 piva na mesec (včasih nobeno). Kar se mi pa ne zdi nekaj preveč. Če bi pa vsak dan, pa priznam da mi ne bi pasalo, pa tudi če bi vsak vikend mi tudi ne bi.

Neposredna povezava do sporočila: 61
30.6.2008 15:39:33   
honey
Moj si pa zdaj, poleti, ko pride zvečer domov, odpre pivo in ga z veseljem tudi spije. Pač ima tako službo, da dela cele dneve (od 7 zjutraj do 7 zvečer), dela na terenu in mu je to neka sprostitev po celodnevnem delavniku. No, ne vem, če ravno sprostitev, ampak spije ga za žejo, ne znam se drugače izrazit. In zaradi tega se mi nikakor ne zdi pijanec. To pa se mi zdi neki znanec, ki pije pivo že za zajtrk in ga seveda okrepi še s čim drugim in potem nadaljuje do večera, dokler ne gre spat. To pa je pijanec - za moje pojme. Če pa nekdo spije 1 pivo na dan, če pa kaj dela, pa lahko tudi kakšnega več, pa zame ni pijanec. Mogoče razmišljam drugače, ker sem z vasi, kjer so bolj fizična dela okrog hiše (v mestih večinoma tega ni) in potem človeku prija spiti kakšno pivo ali dve. Jaz pač ne pijem piva, ampak si večkrat odprem kakšen Radler ali Bandidosa. Pa zato nisem pijanec.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.6.2008 18:01:43   
Taula
Najprej bi ga ubila ker pijan vozi.user posted image   Drugače pa bi drugi dan s piskri razbijala, pa sesala, pela. Bi si on zapomnil ta danuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.6.2008 18:04:51   
Anonimnica
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Moj si pa zdaj, poleti, ko pride zvečer domov, odpre pivo in ga z veseljem tudi spije. Pač ima tako službo, da dela cele dneve (od 7 zjutraj do 7 zvečer), dela na terenu in mu je to neka sprostitev po celodnevnem delavniku. No, ne vem, če ravno sprostitev, ampak spije ga za žejo, ne znam se drugače izrazit. In zaradi tega se mi nikakor ne zdi pijanec. To pa se mi zdi neki znanec, ki pije pivo že za zajtrk in ga seveda okrepi še s čim drugim in potem nadaljuje do večera, dokler ne gre spat. To pa je pijanec - za moje pojme. Če pa nekdo spije 1 pivo na dan, če pa kaj dela, pa lahko tudi kakšnega več, pa zame ni pijanec. Mogoče razmišljam drugače, ker sem z vasi, kjer so bolj fizična dela okrog hiše (v mestih večinoma tega ni) in potem človeku prija spiti kakšno pivo ali dve. Jaz pač ne pijem piva, ampak si večkrat odprem kakšen Radler ali Bandidosa. Pa zato nisem pijanec.

Se strinjam. V tej vročini se tako prileže kak ohlajen pir. Ne vem, zame to ni pijanec.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.6.2008 18:11:34   
ronja

Pa še eno vprašanje: Mnoge ste napisale, da bi spakirale kufre in šle. KAM pa? K staršem, prijateljem? Kako bi razložile, zakaj prihajate, bi vam bilo nerodno, bi se počutile, da ste odpovedale?

Vsekakor moški, ki pije vsak dan alkohol, je zame alkoholik, ker očitno ne more brez. Če so pa to kar 3 piva, pa sploh.

Ne rečem, da bi takoj spokala, ker če bi se to zdaj nenadoma začelo, potem bi se moralo nekaj ornk spremenit - torej bi se usedla z njim in se pogovorila - kaj ga muči. In sebe vprašala, kako da nisem ugotovila, da ga nekaj muči, da je začel pit... Ker ni tak tip in ker se poizkušava vse sproti zmenit... Vprašala bi ga, zakaj mi ni več zaupal, seveda bi se počutila grozno, ampak boljše vedet, kot pa delat iste napake še enkrat... Potem upam, da bi zadevo rešila.

Če bi pa že prišlo tako daleč, da se ne bi hotel it zdravit, kar bi bil moj brezpogojni ultimat, potem bi se odselil on, ker je stanovanje slučajno moje. Ne bi ga čez noč vrgla ven, bi mu pomagala najt nekaj, ampak ne bi pa furala dalje, če vidim, da ne gre... Če bi živela v najemu, potem bi si mogoče poiskala nekaj drugega, ne bi šla k staršem, niti k prijateljem, odselila bi se na svoje. Bi pa povedala, kaj je bil razlog - saj s tem, ko ga ni hotel pozdravit, se je odpovedal pravici do diskretnosti. Ne bom zato lagala še ostalim, ki jih imam rada...

Neposredna povezava do sporočila: 65
30.6.2008 18:13:47   
Pikec
Jst spijem vsak dan (no skoraj vsak dan...) ponavadi ob malci al pa na kaki pijački kozarec kokakole (tko paša zdej s fuuul leda...).
A sem odvisna?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.6.2008 18:15:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

A sem odvisna?

Jesi.

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
30.6.2008 18:17:41   
Pikec
Grem klicat zdej na poljansko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
30.6.2008 18:23:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Grem klicat zdej na poljansko...

Spravi stevilko, mogoce pomaga se komu...user posted image

(odgovor članu Pikec)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
30.6.2008 18:25:46   
Anonimen
Vsekakor moški, ki pije vsak dan alkohol, je zame alkoholik, ker očitno ne more brez. Če so pa to kar 3 piva, pa sploh.

Ženska pa ne?
Kul, k pol je moj vsako poletje pijanc jst pa neuser posted image user posted image
Midva vsak večer vsak pol pira spijeva, zvečer k se shladi in čičava na balkonu, debatirava in srkava pivce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
30.6.2008 18:31:08   
ronja
Spraševala je za moške. ne, ženska ni alkoholik, ona je alkoholičarkauser posted image .

Če je to začasne narave in oba vesta, da lahko brez, potem ni problem - vsak dan, je vsak dan - zimi i ljetu... Če si 2 meseca lahko brez alkohola, nisi alkoholik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
30.6.2008 20:26:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ženska pa ne?
Kul, k pol je moj vsako poletje pijanc jst pa neuser posted image user posted image
Midva vsak večer vsak pol pira spijeva, zvečer k se shladi in čičava na balkonu, debatirava in srkava pivce.

Spraševala je za tri pire na dan oz. večer in ne za eno ušivo polovico pira. Pa dajte no, še tiste, k ste ponavadi čitale, kaj se je pisalo, ste zatajile user posted image  Mah, itak BV, grem na 3. pir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
30.6.2008 21:55:53   
NevenkaP
Ok, potem sva midva oba pijanca. Pri kosilu spijeva kozarec vina praktično vsak dan. To je cca 1 dcl. Če je doma. Če ga pa ni, pa ne letiva na bencinsko in tam s tresočimi rokami odpirava flašouser posted image in se potem ne pripeljeva cik cak domov in tudi po vseh štirih ne lezeva iz avta in tašča naju ne vleče na rami po stopnicah. Nikoli in nikdar. To je menda jasno.

Če se vrnemo na začetek.To, da se ga je model nakidal je pri celi zgodbi še najmanji problem. Ampak kaj bi to. Glavno, da je ene par dni v letu zgleden mož in oče. Če verjameš seveda. Kakšna vzgojna batina je za dober odnos prav osvežujoča zgleda, glede na to, koliko let sta že srečna skupaj. Pa vse lepo in prav, če v to ne bi bil vključen otrok. To je največja beda.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 73
30.6.2008 22:09:39   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj naredite drugi dan, če se vaš fant/ partner pripelje domov pijan, (da še iz avta ne more)?

Kaj naredite , rečete naslednji dan???

Moj mož, ko na kakšen žuru kaj spije, NE VOZI, tako da največji problem odpade. To, da ga kdaj rukne na žurih, prireditvah, toleriram brez problema, saj se to dogaja občasno, ne pa redno.  Zato v tem, da ima nekdo veselje piti na rojstnih dnevih, srečanjih...ne vidim nič slabega. Pa čeprav sama NE pijem alkohola.

Kaj rečem naslednji dan? Najprej mu ponovim vse, kar sva se tisto(pijano) noč pogovarjala, saj se večina stvari ne spomni...user posted image  In, predvsem, ga ne gnjavim. Je pa res, da je kot alkoholiziran človek prijeten, ne pa kakšen agresivnež.

In ko berem te odgovore tukaj, se mi zdi, kot da sem na forumu AA-jev, madona...Noben nič in nikoli ne pije....Ja kam pa gredo vsi ti litri alkohola, ki se ga proda v trgovinah in lokalihuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 74
30.6.2008 22:16:28   
Pikec
Ja kam pa gredo vsi ti litri alkohola, ki se ga proda v trgovinah in lokalih

Ja to se pa tud jst doskrat vprašam. Kdo spije mojih **** litrov alokohola, ki jih slovenci skozumiramo na glavo letno.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Admin

Se ob nakupu igrač ozirate na znamko?

da (18%)

ne (33%)

odvisno od vrste igrače (35%)

odvisno od cene (13%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!