|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naredite?
29.6.2008 11:32:53   
lefairyon
moj je nekajkrat bil v cvetju, samo ne, da bi bil morto pijan...je prav simpatičen...kot mucek se prilizuje in bi se samo crkljal...sicer mi gre na živce tisti vonj po alkotu, sam itak takrat hitro zaspiuser posted image ...mi je pa hecen naslednji dan, ko ma težko glavo...samo sem mu vedno rekla, da je sam pil in mu nihče ni na silo zlival v grlo...tako, da kočamo že na začetku debato o boleči glavi in trebuhuuser posted image
je bil pa samo enkrat tako pijan, da je zaspal na wc-ju, pa še takrat sva bila skupaj zunaj in peš...tako, da sem vedela kakšno bo stanje naslednji dan in sem mu prizanesla...nisem roštala in razbijala, pa pustila sem ga spat, da pride k sebi...vse je stvar dogovora...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.6.2008 11:33:50   
lefairyon
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Ker kaj mi je najbolj nagravžno in grdo je pijan dec.

Meni se zdi, da je marsikaj hujšega od pijanega moškega (če se seveda ne pogovarjamo o pijancu oz. moškemu, ki se pogosto napije) npr. nasilnež, zdrogiranec, lenuh, Damjan Murko, prešuštnik, kriminalec (lopov, morilec, posiljevalec)....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2008 12:28:15   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj naredite drugi dan, če se vaš fant/ partner pripelje domov pijan, (da še iz avta ne more)?

Sva ga z mami (njegovo) nesli po stopnicah. user posted image

No, jaz sem ga mislila kar z vodo polit, da bi vsaj mal k seb prišel, pa je mami rekla da ne.

No, mel je rojstni dan v tem tednu in so mogoče še zaradi tega bolj pili na pikniku kamor je šel in ga celo popoldne in večer ni bilo, ampak vseeno to ni opravičilo za to da se ga nalije do daske.

Ima pa ful vročo glavo, so igrali fuzbal in sonce ga je ful nažgalo.

Kaj naredite , rečete naslednji dan???

Vedno se ob tvojih temah sprašujem, ali si res tako omejena, ali rada provociraš tukaj.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.6.2008 12:30:59   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Kaj naredite drugi dan, če se vaš fant/ partner pripelje domov pijan, (da še iz avta ne more)?

Sva ga z mami (njegovo) nesli po stopnicah. user posted image

No, jaz sem ga mislila kar z vodo polit, da bi vsaj mal k seb prišel, pa je mami rekla da ne.

No, mel je rojstni dan v tem tednu in so mogoče še zaradi tega bolj pili na pikniku kamor je šel in ga celo popoldne in večer ni bilo, ampak vseeno to ni opravičilo za to da se ga nalije do daske.

Ima pa ful vročo glavo, so igrali fuzbal in sonce ga je ful nažgalo.

Kaj naredite , rečete naslednji dan???

Vedno se ob tvojih temah sprašujem, ali si res tako omejena, ali rada provociraš tukaj.

Jaz se pa glede nje že dolgo ne sprašujem čisto nič več. Ker je čisto vsaka napisana črka odveč.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.6.2008 12:38:43   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leon2003

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Ker kaj mi je najbolj nagravžno in grdo je pijan dec.

Meni se zdi, da je marsikaj hujšega od pijanega moškega (če se seveda ne pogovarjamo o pijancu oz. moškemu, ki se pogosto napije) npr. nasilnež, zdrogiranec, lenuh, Damjan Murko, prešuštnik, kriminalec (lopov, morilec, posiljevalec)....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tukaj ratam vedno dobre volje user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.6.2008 12:52:27   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa kaj ti res uživaš v tem, da nam vsake tolk pripoveduješ, kakšnega cepca imaš doma?

Drugače pa nimam kaj naredit, ker tako nažgan pa res nikol ne pride domov.

pod tole se bom kar podpisala...na tvojem mestu,ga niti spraševala ne bi, da mi ne bi okol kepe kej prletel...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.6.2008 13:03:05   
pijja
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Jaz bi mu najprej taki focn primazala, da se on pripelje pijan? user posted image Pa daj no, mater, ti mu še pa pomagaš, lepo ga podpiraš ja.. Nekatere pa res ne izuči no user posted image user posted image user posted image user posted image Pretepanje, pijančevanje... Zelo dober vzgled otrokom, vsaka ti čast, najboljša mamica si user posted image user posted image  
kAKŠNA GLUPA KRITIKAuser posted image   .Ti si pa najbrž svetnica,raje pred svojim pragom pometiuser posted image .Kva se eni glupirajouser posted image

Kar se pa pijanosti tiče,mu nebi tolerirala.Mislim vožnje v tem stanjuuser posted image

Drug dan naj se pa sam znajde,sam je zakuhal,naj tud sam pojeuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.6.2008 13:10:34   
Anonimen

Zamenjam ga. Partnerja seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 33
29.6.2008 13:12:29   
Ro-La
glede na tvojo življenjsko zgodbo do tega sploh ne bi prišlo, ker bi ga že prej sterala iz bajte.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Neposredna povezava do sporočila: 34
29.6.2008 13:39:35   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: pijja

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Jaz bi mu najprej taki focn primazala, da se on pripelje pijan? user posted image Pa daj no, mater, ti mu še pa pomagaš, lepo ga podpiraš ja.. Nekatere pa res ne izuči no user posted image user posted image user posted image user posted image Pretepanje, pijančevanje... Zelo dober vzgled otrokom, vsaka ti čast, najboljša mamica si user posted image user posted image  
kAKŠNA GLUPA KRITIKAuser posted image   .Ti si pa najbrž svetnica,raje pred svojim pragom pometiuser posted image .Kva se eni glupirajouser posted image

Kar se pa pijanosti tiče,mu nebi tolerirala.Mislim vožnje v tem stanjuuser posted image

Drug dan naj se pa sam znajde,sam je zakuhal,naj tud sam pojeuser posted image

Pred svojim pragom nimam ničesar za pometati, še preden bi otrok odrastel in me spraševal, če me je očka spet udaril, sem se takšnega moškega znebila. A tebi bi bilo smešno, če bi te otrok vprašal, ali te je oči spet udaril? Verjetno ne, njej pa je, in zato takšen komentar. Sicer pa vsak po svoje.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.6.2008 13:40:41   
NRMM
Se še nikoli v 12 letih to ni zgodilo in upam,da se nikoli ne bo.

Bi pa bila na tvojem mestu kar lepo tiho.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.6.2008 14:01:50   
Nončika
K sreči tako pijan ne hodi domov. zna spiti ob priliki kakšen kozarček preveč, a mi potem lepo izroči ključe od avta in vozim jaz. ali pa ga grem vsaj iskat, da ne bi vozil pijan. nikoli ne veš kje se lahko kaj zgodi in če je samo mala nesrečica, si lahko kar hitro krivec zaradi alka v sebi.

problemi naslednji dan? jih ni, saj ga niti na spregled ni. skoraj cel dan spi, ali pa je tiho in sedi v svojem kotu. jaz mu ne težim, zadosti mu teži maček.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.6.2008 14:21:50   
tinkatonka

Nisem brala odgovorov, ampak rada bi dodala sam to...da ga ni SRAM, RD gor al dol,  da se upa it tako pijan v avto, da še hodit ne more. Da je "morilec" in če bi moj pršu tak domov, bi ga sicer pospremila v posteljo, ampak bi pošteno nosil posledice naslednje dni, zaradi tako neodgovornega ravnanja. Zaradi takih "osebkov" umirajo ljudje na cesti. Sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala bogu, da nimam takega moža, saj ko vozi nikoli ne pije.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.6.2008 14:23:01 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 38
29.6.2008 14:47:36   
LoCa
js bi se iz njega zafrkavala user posted image .
ne vem, a je to problem da je bil koma al kajuser posted image (razen vozit pijan, mogoče bi ga zarad tega še fajn nadrla, to morš bit pa res bebec da pijan voziš)

< Sporočilo je popravil LoCa -- 29.6.2008 14:50:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 39
29.6.2008 15:05:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa kaj ti res uživaš v tem, da nam vsake tolk pripoveduješ, kakšnega cepca imaš doma?

Vsak najde svoj smisel.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
29.6.2008 16:16:08   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: malika

prvič, ga ne bi vlačila gor po stopnicah, naj spi pred pragom. Drugič, pa ja, vlila bi mu pisker vode na betico in mu zaloputnila vrata pred nosom.

To da pa ima vročo glavo,.. naj jo kar ima. Naj se znajde sam in se porihta, saj nacedit se je tudi sam znal ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spokala kufre, pobrala user posted image , pa šla...daleč stran od njega 

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.6.2008 16:18:56   
barika
uf, a tepe te tudi....svaka ti čast, da ga trpiš..ali ti pa pašeuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.6.2008 18:06:54   
Anonimen
Moj nikoli ne pije, zato takšen domov ne bi prišel, ker ima odgovornost do mene in do otrok....

če pa bi kdaj, bi mu dala jasno vedeti naj se to ne ponovi, ker s pijancem pa res nimam namena živeti, življenje je samo eno.....raje ga preživim srečna in mirna v duši, kot da se ves čas nerviram zaradi enega pijanca.

Sorry, ampak jaz bi res na tvojem mestu začela počasi razmišljati o tem, da ti bo pa brez njega vendarle lepše, čeprav morda tega sedaj ne vidiš ampak na dolgi rok boš pa videla, da je tako.Vso srečo!

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
29.6.2008 18:53:14   
Anonimen
Pa kaj ve (nekatere) to resnouser posted image  Ve bi kr spakirale kufre in šle, če bi se vaš moški napil enkrat v recimo treh letih in da je drugače dober partner in očeuser posted image

potem pa ni čudno da je toliko ločitev...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
29.6.2008 19:45:04   
kokodajsa
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Pa kaj ve (nekatere) to resnouser posted image  Ve bi kr spakirale kufre in šle, če bi se vaš moški napil enkrat v recimo treh letih in da je drugače dober partner in očeuser posted image

Saj ni... v tem je keč... dooooooooooolga zgodba z brado.

Tudi slepa kura zrnje najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
29.6.2008 19:53:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokodajsa

Ne, drugace JE dober partner...kadar nima takih in podobnih izpadov user posted image .

(odgovor članu kokodajsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
29.6.2008 19:53:02   
Majuska
No, kaj takega se mi še ni zgodilo ... moj namreč zelo redko pije. Nič, najbrž bi počakala na naslednji dan, ko se zbudi; prinesla bi mu tableto proti glavobolu in liter vode (da ne dehidrira), ko bi pa kasneje prišel k sebi, bi se pa malce pogovorila.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
29.6.2008 20:25:48   
Anonimen

Če bi moj partner to naredil ne, pri njenem pa... dve opciji - al bi bla samska al pa v zaporu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
29.6.2008 20:30:54   
hmm...
js bi se iz njega zafrkavala

Ti bi se itak iz vsakega zafrkavala.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
29.6.2008 20:55:45   
kokodajsa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: kokodajsa

Ne, drugace JE dober partner...kadar nima takih in podobnih izpadov user posted image .

aja, saj res... sili miuser posted image

Tudi slepa kura zrnje najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!