kenya
|
Živjo punce, Danes je pa men en tolk težek dan, da sploh ne znam povedat. Pa mi ni nič, ampak sem tolk utrujena, da bi sam spala, pa na žalost ne bo nič iz tega, ker je mala spet bolna. Men ni čist nič jasno. Prej je bla v celem letu samo enkrat bolna, zdej pa že dva tedna ne pridemo ven iz prehlada, vnetih ušes in vročine . Vstajamo ene 5x na noč, ker se zbuja v joku, tko da jaz se že navajam na nočne ure ko pride . auroraa, vse najboljše za rojstni dan Inigo in lunica24, za vaju pa res navijam in držim pesti, da bo čimprej akcija, ker tole mora biti pa res mučno . Kar se tiče popadkov, je mene prvič samo bolel, kot eni menstrualni krči, precej močni, ne spomnim se, da bi mi trebuh kaj posebej otrdeval, v križu me ni pa nič bolelo. So se mi pa pojavili takoj na 5 minut in potem na 3 minute. Je šlo vse zelo hitro. Če povem po resnici, tud zdej v drugo ne vem, če bom takoj prepoznala ta prave popadke . Si pa sama zelo želim, da bi rodila čez dan in ne ponoči. Vsakič ko grem ponoč na wc, sem čisto v komi in si sploh ne predstavljam, da bi šla rodit . Sicer je pa ponavadi tko al tko čist drugač kot si zamislimo, a ne? Glede seznama, se pa strinjam z netki, drugače bo res precej dela z urejanjem, ko bomo vse rodile.