Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 8:41:01
|
|
|
|
gajka
|
suzili - za parček in obilo cartanja! Madonca, kar dve avgustovki sta rodili že kar na moj r.d. Skoraj ne morem verjet! Pa vidim, da ste se ob novici od Mishel vse na veliko lotile še zadnjih priprav na prihod . No, razen mene, ker vztrajam, da ko imaš vse pripravljeno, bo sigurno pohitel, jaz pa bi še imela cel mesec miru, če bo šlo. Pa, če se ne motim, danes praznuje naša šefica Erin! Vse najboljše! medenične kosti - mene bolijo kateri dan kot , da mi je muka vstat, potem pa kdaj popolnoma nič. Očitno se počasi telo pripravlja na veliki dogodek. pablo - meni je bil sicer ta gugalnik od Baby Welta videti prav simpatičen (je bil mislim da že ene 14 dni nazaj tudi v dnevni akciji), pa me je na koncu najbolj zmotil material, iz katerega je delan, ker mi deluje, da prav nič ne diha. Trenutno se navdušujem nad ta novim od Peg Peregota, ampak se še nisem čisto odločila za nakup.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 8:44:28
|
|
|
|
ozziebo
|
Joj punce, me je kar streslo, ko sem videla, da sta že dve rodili, moram pripravit stvari za porodnišnico, ampak imam zdajle še pregled, tako da bom počakala, kaj in kako, ker prvič se ni tamalemu ni nikamor mudilo, so ga morali skoraj brcnit ven iz all inclusive mama hotela. Erin, krasen seznamček za bebice, ful si pridna! Kar pa se tiče poroda oz. po porodu, pa je tudi mene bolj strah, kako bo potem, ko pridem iz P. sploh ob že enem malem razgrajaču, pa če pomislim, da sem prvič rabila skoraj en mesec, da sem lahko sedela in hodila , ker se mi je na mestu epiziotomije naredil grd hematom . Upam, da bo v drugo bolje, sploh pa se mora najprej na glavo obrnit, mi še vedno kolca nad popkom . Se oglasim pozneje!!! Lep dan vsem, pa ne kar pobegnit v porodnišnico
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 8:47:30
|
|
|
|
gajka
|
sem danes videla, da imam še 39 dni do PDP, da pa sta Gajka in Erin že okoli 30 dni do PDP ... Maja T. - jaz še nimam plana nikamor it, sem se odločila, da počakam do 1. ali 2. avgusta. Samo moram še to dopovedat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 8:48:37
|
|
|
|
ozziebo
|
Gajka, vse naj naj naj za rojstni dan! (malo z zamudo) A Erin tudi???? Pa še Erin, vse naj naj
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 8:55:43
|
|
|
|
sandra123
|
ERIN vse najboljše
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, a Erin prav danes praznuje ? Vem, da je , da pa se ravno danes pri njih praznuje, pa nisem vedela ?!!! ERIN, ISKRENE ČESTITKE IN VSE NAJ, NAJ, NAJ......... .........Veselo in nepozabno praznovanje ti želim.........
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:15:49
|
|
|
|
košuta
|
A Suzili že tudi kar, a kaj!?! Nič, grem kar nabavljat; imam seznam manjkajočih stvari že napisan in v denarnici... Suzili - Veliko sreče v vaši družini in pa potrpežljivosti, ker boš imela zdaj res veliko dela. Pa veliiiiiko zdravja vsem skupaj!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:17:33
|
|
|
|
košuta
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka ...sem se odločila, da počakam do 1. ali 2. avgusta. Samo moram še to dopovedat. Veliko sreče pri tem!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:18:26
|
|
|
|
sandra123
|
No, saj ne morem verjeti, da se je res odprla sezona za avgustovčke ...najprej Mishel, zdaj Suzili, ki ji iz srca čestitam ob rojstvu malih sončkov .
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.6.2008 9:19:40 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:18:57
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike! Kaj še ena avgustovka? Suzili čestitam za dva drobcena sončka, da bi pridno rastla in da bi jima sonček vedno svetil!!! Erin vse najboljše ti želim, predvsem zdravega in veselega ! Lepo praznuj!!! Jutri pa imam UZ in komaj čakam, da še verjetno zadnjič pred rojstvom vidim našega ! Upam, da še je vedno ! Pa da vidimo če pridno raste! Mislim pa da mu bo ime LUka pa čeprav jih je dosti! Lan je reko da bo Luka pa se mi zdi da še skupaj paše! NIsem še dobla nobenega maila od profesorce tak da sploh ne vem kaj naj naredim! Na UZ moram in na izpit bi mogla it. Ne smem se preveč sekirat, saj se ponavadi ne zdaj pa se kar! SAj bo ne? SE še pol kaj oglasim! Pazte na sebe drage so in nikar ne hitite rojevat! .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:24:13
|
|
|
|
gajka
|
andrejaboris - kaj pa če si poskušaš UZ prestaviti na enkrat po izpitu? Bo to najbrž lažje izvedljivo kot prestavitev izpita.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:26:29
|
|
|
|
andrejaboris
|
JOj zdaj sem vse napisala pa mi je pisalo error! Suzili za in ! Čestitke!!!!!!! ERin Vse najboljše, predvsem pa zdravega in veselega ! Jaz imam jutru UZ in komaj čakam, da vidim našega še zadnjič pred rojstvom ( verjetno) Upam da še je ! Pa da pridno raste! Ime pa bo mu verjetno Luka, pa čeprav jih je dosti. Je Lan tut reko, da bo Luka pa se mi zdi da še skup paše! Še vedno pa ne vem kaj bom jutri nardila, če je slučajno res izpit! Ponavadi se nena tak sekiram zdaj pa mi res ni vseeno! Pa saj bo ne? NIč drage so pazite na sebe in ne še prehitro it rojevat, naj bo zdaj malo pavze! papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:31:17
|
|
|
|
andrejaboris
|
Gajka UZ imam v porodnišnici v mb in je ful gužva in sem ga že probala prestavit pa mi je rekla da ga lahko imam čez kake 3-4- tedne, ker je vse zasedeno! To pa se mi zdi pozno in brezveze, pa res bi rada vidla če raste, da ni kakega zastoja rasti! Za izpit pa si prof tut vzame čas, kavica pa prepozno pride pa bluzi 1100 let, pol pa se izpit piše 1 uro pa preden pridem spet pred porodnišnico in najdem parkplac... Ne vem zakaj zdaj ni drugega dela izpita drug dan, no upam pa da je! Zdaj sem pa zabluzla! papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:37:19
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Hvala za . Se nisem mogla prej javit. Sva z Nejcem do 8h spala, potem je bilo pa treba ven preklopit morje na vsakdanje igrače. Je pa kar hladno zunaj. Me v kratkih rokavih kar mal mrazi. Na morju je 100% užival in ko sem ga vprašala, če bo šel še na morje, je rekel, da bo šel. Kar ne morem verjet. V soboto kar trije dojenčki avgustovk. Suzili Za Lano in Žana. Veliko cartanja vam želim. Erin vse najboljše za rojstni dan. Naj se ti uresničijo vse skrite in neskrite želje. Lepo praznuj, še zadnjič v dvoje. Pošiljam ti
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka pablo - meni je bil sicer ta gugalnik od Baby Welta videti prav simpatičen (je bil mislim da že ene 14 dni nazaj tudi v dnevni akciji), pa me je na koncu najbolj zmotil material, iz katerega je delan, ker mi deluje, da prav nič ne diha. Trenutno se navdušujem nad ta novim od Peg Peregota, ampak se še nisem čisto odločila za nakup. ....ja, res nisem zasledila sestavo materiala in tudi videla nisem Baby Welt izdelkov v živo, tako da tudi jaz ne vem zagotovo ali je material OK ali ne. Meni je vizualno izgledal kar simpatičen, pa cena je tudi OK, tako da smo ga naročili, pa bo kar bo. Ampak ta mislim da ni gugalnik, da je le ležalnik, čisto enostaven, brez odvečne "tehnologije "......Kje pa si si ti ogledala ta gugalnik/ležalnik? Ali ga prodajajo tudi v redni prodaji v trgovinah Baby Centra in se ga da videt? Prejšnjič, ko sem bila tam, sploh niso imeli nobene ponudbe ležalnikov....Morda pa danes skočim tja in si zopet malo pogledam.....So res malo skopi s podatki o prodajnih izdelkih v spletni trgovini ali pa jaz ne vidim, kje kaj več piše?!? Mene je sicer malo zmotilo, ker ni navedeno ali ima večstopenjski naklon naslonjala ali ne... Pa ne bomo komplicirali. Ko ga v nekaj dneh dobimo, sporočim, kakšen se mi v resnici zdi ...... ...... andrejaboris - držim pesti, da uspeš skombinirat tako, da boš lahko spravila pod streho dva pomembna dogodka hkrati in ne bo treba izbirati med njima!!! košuta - nas bo menda kar nekaj takšnih, ki se morda srečamo v "prisilni" nabavi ... ......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:43:11
|
|
|
|
aradej
|
Sedaj je pa še mene malo panika zagrabla.Saj vem da sem med zadnjimi ampak vseeno. Iskrene čestitke mishel in suzili za njune sončke Erin čestitke za rojstni dan Gajka tudi tebi vse naj naj z malo zamude Upam da bom danes bolj pridna in mi uspe oprat vsaj kakšen stroj za našo . Je imela pravo žurko zjutraj, pa še noč je bila bolj slaba sem se kar zbujala pa vroče je bilo. Sva se z mojim včeraj skregala. Najprej me priganja naj bo čim prej kosilo potem pa zamuja.Po kosilu pa se spravi za računalnik in ne naredi ničesar da bi lahko prej šli na bazen. Mene je tako razjezilo da sva se skregala potem pa je sam pripravil Diano in stvari za na bazen. Najprej nisem hotela zraven naj vidi kako je če si sam za vse.Potem pa me je Diana prepričala naj grem. Sem se malo olajšala, ni potrebnega komentarja. Glede mravljičenja je pa tako da je pri meni skoraj vedno na levi strani v roki in na nogi.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:49:30
|
|
|
|
sandra123
|
Naty, pa imaš spet malega princa ob sebi...pa saj malo samote pa paše, kajne ...Verjamem, da je Nejc užival...je tako lušno videti male otročke, ko uživajo ob kopanju in "delanju" potičk ob morju Ob branju novic o rojstvu prvih avgustovčkov, me je kar malo začela mrzlica dajat...sem se odločila, da danes še do konca vse pripravim, da me ne doleti kakšno presenečenje ... Današnja noč je bila spet obupna...po kopeli nog, ki mi jo je moj pripravil, sem bila kot prerojena...ampak, kaj ko sta imela moja sončka fešto do 24-ih, potem spet okrog 2-eh in ob 5-ih...no, pa mi je uspelo zaspati nazaj do 8.30, ko je sledila nova fešta Če bo danes tako prijetno vreme kot je sedaj, bom polikala še tiste stvari za moja , ki so še ostale...čez vikend nisem bila nič pridna glede likanja, pa se je spet nabrala gora perila še od nas 3-eh ...imam toliko dela, da se ven ne vidim ...pa mi je moj dal popolno prepoved likanja, ampak ga sploh ne mislim poslušat, ker ne bi rada, da mi tašča hodi te zadeve urejat ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 9:54:38
|
|
|
|
cicmic
|
Punce pozdravljene! Najprej vsem iskrene čestitke, ki ste praznovale oz. ga še boste rojstni dan ! Iskrene čestitke Mishel in Suzili za njune korenjake ! Sploh vam ne sledim, nazadnje sem ostala na cca. 190 strani 2. dela avgustovk, sedaj pa že 3. del in 53. stran- noro, res ste pridne čveke. Da pa še malo povem o sebi. Bila sem skoraj cel mesec v porodnišnici, najprej so mi zaustavili prezgodnji porod, dali injekcije za razvoj pljučk, vmes sem celo za 1,5 dneva prišla domov nato pa zopet nazaj v P, ker sem dobila hude krče v predelu žličke... Imela preiskave..., ko sem že mislila, da sem iz tahudga ven sem imela še odpustni UZ, ki je pokazal da imam naenkrat ful preveč plodovnice, da je črevesje male belo obarvano, da zaostaja v rasti..., spet preiskave in amniocinteza, ker je sum na kromosomske napake. Izvide še čakam. Do sedaj vem, da imam sladkorno, da ne gre za Downov sindrom, ostalo pa še čakam. Sedaj sem na sladkorno žolčni dieti. Vse skupaj sem pridobila 4 kg, mala pa ful počasi raste. Pred enim tednom je imela komaj 1100 g. Maternica mi pa še zmeraj ful otrdeva. No tok zaenkrat, se še kaj javim!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:00:26
|
|
|
|
bambi14
|
ojjjj, dobro utro in hvala za kavico. - Samo malo dekline kaj mene ni blo na forumu en teden ali en mesec. Saj ne morem verjet, kaj se je vse zgodilo v enem tednu....sem se tud jaz včeraj čito raznežla, ko sem vse prebrala- ufffff.
mishel cestitke prvi fantek- ta bo za nao Elo( upam, da bo ostala ), jupi suziii- čestitke tudi tebi in pocartlajta male štručke v našem imenu z malce zamude pa vseeno gajka vse najboljse in Erin vse naj naj / da bodo otročički še malo počakali v varnem zavetju in prikukali na svet ob roku.,.... Me je kr mali panika zgrabla in sem včeraj mojega popeljala na sprehod po stnovanju in mu razkazala kaj že imamo za in kaj bo še treba nabavit. Me je malo čudno pogledal in rekel,..draga pa saj še ne bova šla rodit in jaz ja kak ne- nikoli se ne ve. V soboto smo imeli dekliščino za eno kolegico in je mogla preoblačit ščerkico od ene druge- haha...pa sestavit zložljivo postlco- tamala se je drla na kavču ona pa sestavljala in že skorj obupala......je čisto drugače, kot pupa. Večini je blo zelo smešno vse skupaj ampak jaz sem se postavla v njen položaj čez nekaj tednov in me je kr malo strah vseh novih nepoznanih obveznosti.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:05:57
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: cicmic Punce pozdravljene! Najprej vsem iskrene čestitke, ki ste praznovale oz. ga še boste rojstni dan ! Iskrene čestitke Mishel in Suzili za njune korenjake ! Sploh vam ne sledim, nazadnje sem ostala na cca. 190 strani 2. dela avgustovk, sedaj pa že 3. del in 53. stran- noro, res ste pridne čveke. Da pa še malo povem o sebi. Bila sem skoraj cel mesec v porodnišnici, najprej so mi zaustavili prezgodnji porod, dali injekcije za razvoj pljučk, vmes sem celo za 1,5 dneva prišla domov nato pa zopet nazaj v P, ker sem dobila hude krče v predelu žličke... Imela preiskave..., ko sem že mislila, da sem iz tahudga ven sem imela še odpustni UZ, ki je pokazal da imam naenkrat ful preveč plodovnice, da je črevesje male belo obarvano, da zaostaja v rasti..., spet preiskave in amniocinteza, ker je sum na kromosomske napake. Izvide še čakam. Do sedaj vem, da imam sladkorno, da ne gre za Downov sindrom, ostalo pa še čakam. Sedaj sem na sladkorno žolčni dieti. Vse skupaj sem pridobila 4 kg, mala pa ful počasi raste. Pred enim tednom je imela komaj 1100 g. Maternica mi pa še zmeraj ful otrdeva. No tok zaenkrat, se še kaj javim! - oj babika, si pa imela pestro te mesece,..zelo smo te pogrešale in se spraševale kako si kaj. Res si že veliko prestala v tem času in ti želim vse dobro in te . Misli pozitivno in me držimo pesti in mislimo nate in na tvojo .
- Javi se kaj- lupčka
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:11:12
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Suzili iskrene čestitke on rojstvu dveh sončkov!! Erin tebi vse naj naj!! Bodi še naprej tako super punca! cicmic držim pesti, da bo s tvojo štručko vse ok in, da še malo počaka in še uživa v maminem trebuščku! Sem kar solzne učke dobila, ker imamo spet nove avgustovčke. Tudi jaz še nimam pripravljene torbe za v P, ker nebi rada tako hitro šla nazaj. Upam, da še zdržima z našim še vsaj 21 dni. Jutri imam pregled, da vidimo kako raste naše dete.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
.... lep pozdravček cicmic - si bila zelo pogrešana oseba tukaj in vse je že zelo skrbelo zate!!! Lepo da si se javila! Žal mi je, da berem, da se je toliko stvari nakopičilo in da si morala toliko časa preživeti v porodnišnici . HB, da imaš zanesljiv podatek, da ne gre za DS. S tabo upam na dobre izvide za vse drugo, kar še čakaš. Da bi se vse dobro končalo, drži se in poročaj, kako se stvari razpletajo ....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:21:58
|
|
|
|
naty13
|
Cicmic Smo te zelo pogrešale tukaj in mislile nate. Želim ti, da bi se vse najlepše končalo. Sandra je kar fino, ko sem spet z Nejcem, ampak je mal počitka pasalo. Čakam še slike z morja. Jih dobim v soboto. Je mami baterij zmanjkalo, pa je njena sestrična potem slikala. Najbolj zanimivo je bilo to, ko sem ga vprašala včeraj, če gre nazaj na morje, pa je mulček kar tekel nazaj k mami v avto. Smo se mu tako nasmejali. Pa še včeraj je drugo postelco sprobal doma. Tisto rabljenoo, ki smo jo dobili za , potem pa sem se jaz odločila, da bo kar Nejc v tisti spal, Nejčeva pa bo za dojenčka. Zdej imam obe postlce v sobi. Že pravi hotel.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:25:46
|
|
|
|
sandra123
|
Cicmic... , smo te pogrešale...zdaj pa uživaj doma in počivaj...tvoja štručka pa naj še malo počaka v trebuščku, da pridobi na teži
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 30.6.2008 10:40:18
|
|
|
|
gajka
|
cicmic - lepo, da si se nam javila in upam, da se je tale kalvarija zate končala. Držim pesti, da se vse srečno izteče!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?