mama11
|
Se dolgo nisem javila, ker so nam nekaj pri SIOL preklapljali internet. Joj, ste naklofale, sem mislila, da ste večinoma že po dopustih. Bom poskusila na hitro pokomentirat: IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Mama11...joj. Priznam, da jaz nič ne berem in sem nekje slišala, da bo mamica ali pa mogoče preslišala in da je bilo rečeno, da je že. A je novemberka ? Ja, kako je pa potem bila na koncertu . Ne, mislim, da je januarka, lahko pa da sem jo zamešala s Christino Aguilera, ki je rodila fantka, mislim, da je Maks. Pižama - zadnji teden je samo v enodelni poletni pižamici - bombaž, kratki rokavi, hlačnice do kolen; sem jo poskusila pokriti s pleničko, pa jo tako zbrca dol, da je veselje. Spanje . Nimam pojma, ali je vročina, ali je končno "dozorela", ampak zadnji teden se ponoči ne hranimo več... sicer spi samo dobrih 9 ur (ne več 10-11), ampak vmes zahteva samo dudo. Spat gre okoli 21-21:30, zajtrk dobi ob 7h. Enkrat ji je uspelo tudi 10.5 ur v kosu, ampak tudi, če je "samo" 9, sem super zadovoljna. Zobje - od četrtka podnevi traja uspavanje tudi po pol ure, ker ji gre zgornja leva enka ven, mislim, da sem danes že zatipala žagico, ampak moram popoldne še preveriti. Včeraj mi ni spala od 11h dopoldne do 6h popoldne IZVIRNO SPOROČILO: GB Sploh se mi ne gleda vec nogometa - navijala sem za hrvate - so izpadli , navijala za Italijane _ so izpadli . Zdej pa nevem vec za koga naj navijam. Bom pa kr za Ruse a ne ? Pa so tudi popušili, hmm, se te upam vprašati, za koga boš navijala danes ... IZVIRNO SPOROČILO: ajtak ne, to kar mam jaz je sprej za kozo, Upam, da si za ovco tudi dobro poskrbela . Sorry, neumestno, ampak si nisem mogla pomagat. Jogurt, jogurt, jogurt, zaradi maščobe in vode je najboljša stvar za opekline. IZVIRNO SPOROČILO: martita Najprej gremo gledat Sex v mestu, Midva sva šla v torek prvič po porodu v kino, gledat Seks v mestu, ampak moram povedati, da so me razočarali... ali pa sem se odvadila videti cel film od začetka do konca . Mi je bil ful predolg, potem mi je bilo žal, da nisva šla raje gledat Indiane Jonesa. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Mene pa spet daje NESPEČNOST , na pomočččč, a ma kakšna domače zdravilo, sem že probala toplo mleko pred spanjem, pa od mete čaj ........... Seks. Tanayya - pazi nase, tole ni dobro. V senco in hlad! IZVIRNO SPOROČILO: mojval A ve še dajete otročkom za pit striktno čaj npr. od Hippa, ki je namenjen za otroke npr.od 4-meseca, pa od 6-meseca dalje.. V bistvu pije samo vodo. Ampak mislim, da ji lahko daš tudi že kak drug sadni čaj; če že uvajamo vso to hrano, pa tudi sadni čaj ne bi smel biti problem. IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 z možem sva v čudni fazi. me prav srce boli. nekam se je nekaj skrilo ... Pride in večinoma mine . Malo pavze bo obema koristilo, potem pa s polno paro (ljubeznijo) naprej. . Pa da bo mama dobro okrevala. IZVIRNO SPOROČILO: GB Kje je Zirafa in Mamuska ?? Ja, Mamuška se je javila, ko je prišla z dopusta, Žirafe pa res že ful dolgo ni. A je ohcet že mimo? IZVIRNO SPOROČILO: ajtak aja, nobena ni komentirala mojga avatarja , a vam moj sofer ni vsec? Men je ful. Pazi, pazi, saj čez kakšnih 15 let bosta pa ključe morala skrivat IZVIRNO SPOROČILO: manca Maji se je namreč koža poslabšala ( je vsa pikasta po telesu) zaradi vročine Pikica mala, upam, da se je izboljšalo. Naša ima tudi po dekolteju vročinski izpuščaj. Kaj hočemo, če imamo pa novembrčke... IZVIRNO SPOROČILO: Laubica malček danes 1. rekel ATA Jaz sem pa MAMA dobila že začetek maja, ATA je pa prišel na vrsto mesec kasneje. Trenutno sta aktualni pa BABA in DADA IZVIRNO SPOROČILO: manca Pa še to imata all ekskluziv No, upam, da je vsaj kakšna malenkost vključena IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ciao bejbe, mi ponoči odhajamo na dopust, pa sem vam prišla samo povedat, da je pri nas nekaj novega .... sicer je še majhna pikica, ampak bo kmalu zrastla ... Uživajte, se beremo po dopustu ..... Packa, da takole dražiš, potem pa odkuriš.... potem bo pa "samo" zobek. OK, tole je do strani 125, zdaj pa nimam več časa, še nekaj novic od nas: Včeraj je pa po letu in skoraj petih mesecih spet prišla teta s Krvavca... Sem pa preračunala; razen v času nosečnosti, sem teh 7,5 mesecev že skompenzirala s 5 tedni čišče po porodu... tako, da smo na pozitivni ničli. Krčev ni, pa zaenkrat tudi ni nič močna; pravzaprav je manj močna kot prej. No, bom videla, kako bo naslednje dni... No, zdaj gremo pa lahko naslednjega narest Zadnji teden mi vedno več in več je. Pridna, pridna, končno... včeraj je npr. za kosilo pojedla celo pasirano skuto - 100g in še nekaj žličk sadne kašice - banana, mango, nektarina. Še današnji meni: malica: maline, ribez, banana kosilo: kvinoja, koromač, koleraba večerja: ovseni kosmiči
|