_sanja_*
|
Sem vesela, da nimam edina takšnega trebuščka Je pa prednost nosečnosti tudi to, da sem dobila vsaj solidn dekolte Kar se tiče občutljivosti... Jaz sem tudi občutljiva ful. Vsaka stvar me gane in včasih komaj zadržim solze. Sem se skoraj razjokala včeraj, ko sem gledala tv in danes ko sem brala knjige o nosečnosti Pike, jaz sem danes spet šla v Pikapolonico, da sva z mojim malo sprobala Quinny. Joj, res so super! Sem že bila prepričana, da je Babyboom pravi, pa očitno ni Zelo mi je všeč, da so kompatibilni z Maxi Cosi. Nina, jaz sem bila tudi v knjižnici danes. Sposodila sem si tri knjige, da bom imela kaj za brat na morju. Priporočam jih, če si jih imate možnost kej sposodit, ker so res super. Prva je Nega dojenčka in malčka (govori o vsem - prehrana, spanje, vedenje, zdravje novorojenčka, vsakdanja nega, sprehodi, vse o dojenju, prehod na gosto hrano... ), druga Od spočetja do rojstva (ČUDOVITE 3D SLIKE!!! in tudi zelo nazorne slike poroda - me je kar strah ratalo), tretja pa Nosečnost in vodenje poroda (UZ preiskave, genetka, presejalni testi, bolezni v nosečnosti, normalni in nenormalni porod, različne vstave - nepravilna lega, prezgodnji porod,...) .
|