|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
23.6.2008 19:41:55   
zverinca
evo mene, prerojena, prespala, se spočila in danes v službi povedala, da me ne bo več - polna bolniška (zaradi kratkega MV). So pa migrene hudič, jaz jih imam od pubertete dalje, v prvi nosečnosti je bil mir, edino tri dni pred porodom sem ravno tako letela na urgenco, no potem sem pa čez tri dni rodila tri tedne pred PDB - lahko da mi je migrena (stres, napor) takrat pospešila potek. Od prvega poroda do sobote pa se ne spomnim da bi jo sploh imela, se pravi da je bil mir sedaj dobri dve leti, zdej pa me je spet usekalo. Ampak sva z mojim ugotovila da je bil veik faktor zdele stres, od danes pa vsaj službenega stresa ne bo več... torej delam prav. Vsekakor...

sam mal... pošastka še ne spi, nekaj kliče...

Kaj še? aha, vozički: tale jane slalom pro je meni zelo zelo všeč, je bil na drugem mestu ko smo izbirali, no pa je zmagal quinny... vsak se odloči po svoje, vsak ima svoje zahteve...

*Mateja bravo za izpit in kolokvijeuser posted image user posted image user posted image lepo da ti malček v tebi daje zagonuser posted image

mc'donalds: jaz sem nora nanj, pa zdele si še privoščim sem in tja, ker potem med dojenjem pa ne mislim, enako zelje, fižoluser posted image

okrogline: jaz sem tako okrogla kot da bi bila že 6m noseča, kako gre v drugo vse hitreje... a se še kateri drugorodki (oz več rodki) zdi tako?
na vago pa ne stopam, čakam pregled 2.7., prej se ne mislim s tem obremenjevatuser posted image

sedaj pa čakam film, Poletje v školki, za uspavanje...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.6.2008 21:32:51   
ninica04
Zverinca - boga revica pa tele migrene... Upam da bo sedaj ko ne boš v službi kaj boljše. Glede trebuha, jst sem kot en balon. Tudi to je moj drugi otroček in ne morem in ne morem verjet kaka sem že! Sej po kilah sploh ni take panike, sam trebuh pa katastrofa. Itak nosim nosečniške stvari že kr neki časa, pa razmišljam kaj še bo.... user posted image user posted image Pa bo že, glavno da je detece zdravo...

Mateja - čestitke za kolokvije, zgleda da ti nosečnost daje zagon...

*nina* - meni tud nič kaj ne piše v materinski, še tisto kar piše pa itak ne znam prebrat.... Tk da kr neki...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.6.2008 8:58:09   
Splet.Ka
Pozdravljene, srečke nosečke.

Mi smo z maratonskega dopusta in smo kot prerojeni. Trebušček pridno raste, otroček me je začel opozarjati nase. Drug teden čakam naslednji pregled, potem bo pa že kmalu morfologija, kako gre to hitro.

Spraševale ste za vozičke. Imam nekaj nasvetovuser posted image . Preden karkoli kupite, premislite, kaj pravzaprav potrebujete. Če ga boste morale nosit na primer po stopnicah, si omislite kaj lahkega. Če ga boste morale zložiti za v avto, kupite takega, ki se enostavno zloži.

Zelo pomembna so seveda kolesa. Ne kupujte kakšnih Peg Peregovih štirikolesnikov z majhnimi koleščki, če ne boste vozile po asfaltnih terenih. Ali pa pomislite, kako je pozimi kaj s snegom in pluženjem - majhna koleščka znajo biti v zimskih razmerah pravi user posted image .

Pomembno je tudi kakšen ročaj ima voziček. Če boste vozičkale po neravnih terenih, torej po hribčkih in dolinicah, je priporočljivo, da ima voziček en sam ročaj. Tako ga boste lažje vodile z eno roko, z drugo pa pile, jedle, držale v roki mobitel, robčke, karkoli...morda celo deročega dojenčkauser posted image . Zelo zelo težko je pa z eno roko manevrirati vozek, ki ima dva ročaja, ker se obrača kar malo po svoje.

Meni se zdi pomembno tudi to, da se pri vozku del, v katerem je dojenček, v vakem položaju da obrniti k meni ali proč od mene. Na začetku mi je bilo super, da je bila punčka obrnjena k meni. Ko je že sedela, pa je na morju pihal veter in smo jo tudi obrnili tako, da je gledala mene in sem bila za to "funkcijo" zelo hvaležna. Na to bodite res pozorne, ker mnogo vozičkov omogoča samo vožnjo "naprej" v sedečem položaju.

Pomembno pa je tudi, koliko naklonov ima voziček - naš ima vse, od skoraj vodoravnega do 90 stopinj. Tako da nikoli nismo potrebovali kakšnega dodatnega športnega vozička.

In pa preverite, kako je kaj s strehico, koliko je uporabna, ali boste potrebovale dodatne senčnike, ali je zračna,...

Najbolje bi bilo, če poznate koga z vozičkom, ki vam je všeč, da ga malo preizkusite. Meni se je zdelo prav simpatično lani, ko me je ena user posted image  prosila, če gre lahko kos poti z mano in preizkusi naš voziček. user posted image

Mi imamo Queeny 3xl Comfort in imam same pohvale, je res uporaben. Ampak če bi ga morala nositi po stopnicah, bi se mu odpovedalauser posted image

*Mateja, čestitam za študijske obveznosti. Odpočij se čez poletje, da boš septembra spet fit!

Zverinica, upam, da ti migrene ne bodo preveč nagajale. Že zdaj ti popušča MV? Ti bodo naredili cirklažo? Meni se je to v prvi nosečnosti dogajalo šele po 20. tednu. Zdaj čakamo, da vidimo, kaj bo.

*nina*, meni pa G nič ne vpiše v materinsko...sestra mi vpiše samo izvide urina in krvi, pritisk in kilograme. Moja prijateljica ima pa čisto popisano materinsko, glavne stvari pa ji G celo označi z markerjem - kako različne prakse!

Uršula83, meni se že prav fino pozna, se približujem 18. tednu. V drugi nosečnosti trebuh kar hitreje raste. Na srečo pa so kilogrami zelo umirjeni - do zdaj sem pridelala pol kile, v prvi nosečnosti pa do tega tedna že +4,5kg.

Nanaa, že uživaš na dopustu? Jaz jem, kar mi paše. Če mi zadiši McDonald's, grem. Pa mi trenutno ne, imam neko obsesijo z zdravo prehrano. Hormoni, kar tako naprej!user posted image

Lepo se imejte zaenkrat, se še kaj oglasim!

Cvetim...

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.6.2008 9:53:34   
tejci01
Vidim da se že pogovarjate o trebuščkih. Meni je tudi že viden in ga tudi že vsak opazi. Sem si kupila že nosečniške hlače, ker so me moje že tiščale.user posted image
PDP naj bi bil okrog 20.12., ampak mi je G reku na zadnjem pregledu, da lahko pričakujem že 13.12 in tudi v materinsko mi je napisal ta datum. Torej zdaj naj bi bila v 16 t.  Komaj čakam naslednji pregled, da vidim najinega cukrčka.
A vas ta vročina ne ubija? Mene tako utrudi in še posebno ko delam popoldan in ob 22 uri ko pridem domov vidim samo še posteljo. Že na tem pregledu me je vprašal G če mi da bolniško, ampak sem rekla da ni še tako hudo, samo  mi je že malo žal. Že 1 teden če si doma, se telo že malo odpočije. Bomo vidli kako bo, za bolniško je vedno čas.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.6.2008 10:44:48   
*nina*
ahoj,

splet.ka in ninica04- očitno imajo res tako različne prakse, sam meni je kar všeč, da mi zapiše v materinsko, tako da lahko pol tudi jaz vem kako in kaj (seveda če znam prebrati)

Splet.ka-kako to misliš, da je otročiček začel opozarjati nase? ali ga že čutiš? v katerem tednu pa si?

Drugače je pa danes tako lep dan, prav polna energije sem. mal grem še počivat, ker že celo jutro nekaj počenjam, pol grem pa kosilo skuhatuser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.6.2008 11:25:22   
zverinca
Hej hoj!

evo mene, doma, na kavču, z laptopom na kolenih, delam nekaj za službo, vmes papam, internet... lušno se imam, hehe

Splet.ka kako si se potrudila z nasvetom okoli vozička, kot da bi pisala moje misli, samo meni se ni dalouser posted image
in praviš da so  tebi delali cirklažo? se mogoče spomniš kako kratem MV si imela, ko so ti naredili? in še nekaj me zanima (upam da nisem preveč firbecuser posted image ): ali si morala potem striktno ležati?user posted image sebe pri dvo in pol letnici trenutno ne vidim v ležečem položajuuser posted image

kaj še? sigurno še kaj, pa mi spomin nagajauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.6.2008 11:44:18   
Splet.Ka
Hej hoj.

Mi verjamete, da sem po dobrih dveh urah likanja (v tej vročini, ampak ni bilo druge izbire) čisto "cunjasta"?user posted image

*nina*, jaz začenjam 18. teden nosečnosti, to je moja druga nosečnost. Dozdeva se mi, da zvečer, ko je že vse prebavljeno, čutim čisto spodaj neke "valove". To sem čutila tudi v prvi nosečnosti, preden so se začele prve brce (sicer dva tedna kasneje). Možno, da je to user posted image , lahko pa mi še vedno nagaja prebavauser posted image .

zverinica, meni niso delali cirklaže. V prvi nosečnosti so se mi na polovici začele krvavitve - posteljico sem imela spodaj in sem iz nje krvavela. Takrat so mi prvič izmerili MV in je bil 2,5 cm, kar ni bilo ok, ampak nič pretresljivega. Potem se je pa MV iz tedna v teden krajšal in je bil v 23. tednu dolh samo še 1cm in na pritisk (G mi je pritiskal čisto na vrh trebuha) sem se odpirala.

No, potem sem imela po 23. tednu predpisano počivanje na levem boku (pol ure stoječega in sedečega položaja na dan). Vsak teden sem imela pregled in ker se mi MV ni več krajšal, smo cirklažo prelagali iz tedna v teden, po 28. tednu pa je G rekel, da smo rešeni. Rodila sem v 36. tednu.

Je pa rekel G, da mi bo morda zdaj naredil preventivno cirklažo, ampak šele, če se bodo pokazali kakšni znaki krajšanja MV. Zaenkrat je še ok.

Sem pa govorila z znanko, ki je imela pri drugem otroku cirklažo. Je rekla, da tavelikega prva dva tedna ni smela nič dvigovat in da je ogromno počivala (meni tudi ni jasno, kako bi mi to izpeljali, doma imamo živahno dveletnico), potem pa je vse počela do konca bolj brezskrbno, kot bi brez tega posega. Če se prav spomnim, je rekla, da je plavanje prepovedano, pa spolni odnosi. Je večke tveganje za vnetja al kaj že.

Spet sem bila temeljita, upam, da me nimate že "poln kufer". user posted image

Grem po sestavine za tortilje. Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
24.6.2008 12:34:02   
_sanja_*
Živjo!

Mateja, čestitam za izpite! user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da bo šlo. Otročiček ti res da neko motivacijouser posted image

No, jaz pa otroka nosim spredajuser posted image . Verjetno imam zato že tak trebuh, pa čeprav se še nisem nič zredila, celo shujšala sem.

Glede Mc'donaldsa... Jaz še nisem tam jedla, od kar sem noseča. Ne zato, ker ne bi hotla, ampak ker se sploh še nisem spomnila in imela želje. Čudnouser posted image Mene je tud prijela zdrava prehrana, od kar sem nosečauser posted image Nezdrave stvari mi sploh ne pašejo.

Aja, naročila sem si majčko "Štorklja me prinese pozimi...". Super je! Bom prilepila slikouser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 24.6.2008 12:35:11 >

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.6.2008 12:48:26   
Splet.Ka
Sanja, kje si naročila to majico? Daj prilepi kakšno slikico in link, prosim, jaz bi jo tudi imelauser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.6.2008 12:50:47   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Mi verjamete, da sem po dobrih dveh urah likanja (v tej vročini, ampak ni bilo druge izbire) čisto "cunjasta"?user posted image

malo še sebe polikajuser posted image user posted image user posted image

hvala za izčrpen opisuser posted image jaz imam že sedaj MV 2,0 cm, 14 dni nazaj je bil pa 2,8 cm, bomo pa videli kaj bo moja G rekla drugi teden.... si pa predstavljam ja, da mi bojo navrgli kako strogo ležanjeuser posted image
jaz sem v prvo rodila tudi prej, v 37. tednu... ijej, ne vem kaj bo zdej... nič, ležat naprej, saj bo, optimist ostajam, vedno sem bila in tudi sedaj bom, drugega mi ne ostane!

Sanja, daj nalepi slikico! Jaz sem enkrat videla majčko z napisom '9 months all inclusiv', sedaj bi si jo pa naročila pa ne najdem več te spletne trgovineuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.6.2008 13:10:15   
Jullija
Naj se še jaz malo oglasim, ko ste se tak pridno razpisale!
Zverinca res si boga s temi glavoboli, mene glava boli očasno in si sploh ne znam predstavljati, da bi me bolela zelo močno. Že ko me tako zmerno boli, se mi vse meša in sem tečna ko user posted image .

Meni se trebušček že zelo zelo pozna, vse hlače me že tiščijo v pasu, nosečniških pa še ne bi rada nosila, pa tudi nobene mi niso všeč. Zredila pa sem se 1 kg. Gibe pa tudi jaz že čutim, zdaj že kakšen teden dni od tega, da sem sigurna, da je to to. Zdaj ravno sem dobila eno rahlo brciko. Jutri se začne 18. t.Sicer se to še čuti  zelo rahlo, ampak je vsak dan malenkost močnejše.  Prej sem čutila samo zvečer in zjutraj v postelji, zdaj pa tudi čez dan, ko se udobno namestim na stolu. Ni lepšega, ko čutiš, kako se nekaj premika v tebi in veš, da je to user posted image .

Lep dan še naprej, pa ne bodite dosti na tem vročem soncu. Meni vročina sploh ne paše.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.6.2008 13:13:43   
Jullija
Aja, pa še to sem pozabila: jaz pa imam majčko z napisom "moj, moj" in en tak dojenček leži zraven. Sem si naročila v Popeku in je zelo fajn, samo dolgo jo verjetno več ne bom mogla nositi, saj mi bo premajhna. Je pa cena kar precej zasoljena. Mislim, da sem ob povzetju po pošti plačala 30 € (in to za čist navadno majčko, le da ima ta napis gor). 

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.6.2008 13:17:00   
katja_p
No, tud men se že kr lepo pozna trebušček, sem pa v 17t. Za doma imam lepo trenerko in kratke hlače pa krilca, ko pa grem kam v mesto, je pa treba dat nosečnišle hlače user posted image  Sicer pa itak nikamor ne hodim, ker morm počivat. Čeprav to počivanje pr men sploh ne izglda tako, ker nism sposobna ležat cele dneve user posted image

A vas tud kaj prsi srbijo? Mene ful in morm prav pazit,k da se ne začnem čohat user posted image

Joj, ve ste že pr vozičkih ... Js bom to pol pr koncu razmišljala.

Js se tud ne smem kopat oz. plavat zarad hematoma. Pa se mi ful lušta it v vodo user posted image , ma, bo že.

Za evidenco: naslednji pregled imam 25.7.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
24.6.2008 14:05:42   
Claudi
HEEJJJJuser posted image

Jst sm pa Claudia, pa sm  nova tlele in upam, da mi bote pomagale mal preganjat dolgčas....user posted image

Sem v 17 tednu, tko da se pridruzujem decembrkam, 2.12.2008 user posted image user posted image

Čestitke vsem mamicam in bodočim mamicam!

PAPA

< Sporočilo je popravil Claudi -- 24.6.2008 14:06:26 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
24.6.2008 14:07:51   
uršula83
user posted image   user posted image   user posted image  DOBRODOŠLA CLAUDI user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
24.6.2008 14:54:14   
Bimba80
Pozdravljene:)
Vas kar berem in sem vesela za vse, da je v ok in dan trebuscki rasejouser posted image user posted image ..........pa sem se odlocila, da vam po dolgem casu se tudi jaz malo oglasim........nas trebuscek kar rase in smo tudi mi v 17. tednu.........v cetrtek imamo pregled in bomo imeli UZ in tudi kri za ČHT bomo dali........je blo pa na prejsnjem pregledu kar lepo, ki smo poslusali srcek........

Drugace pa je pocutje kar v redu, samo ta vrocina je malo smotana.........

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
24.6.2008 14:54:15   
Bimba80
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.6.2008 14:54:15   
Bimba80
user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.6.2008 19:37:43   
gemina
Ojla,

Tudi jaz se vam pridružujem in vsem skupaj želim en vroč pozdravček iz Celjskega. Sem v 17. tednu, slabosti so že zdavnja minile in počutje se mi je bistveno izboljšalo. PDP imam 2.12.2008, na morfologijo pa me je moja G naročila 25.7. Komaj čakam...

Eno vprašanja...gre katera od vas na 3d ultrazvok???? Mene ima, da bi šla, samo ne vem, h komu naj se prijavim...Kakšne ideje in nasveti??

Skratka uživajte v poletjuuser posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.6.2008 20:05:33   
Tedi77
Živjo!
Med vas prihajam tudi jaz, oziroma midva z mojim rastočim dojenčkom. Naš malček/malčica se bo domnevno rodil/a 12.decembra. To bo najin prvi otroček.
Sem torej v 16. tednu, zaenkrat OK, tudi otrok se v redu razvija, glede na tisto, kar se vidi na UZ. Včeraj sva imela tudi amniocentezo, saj sem jaz že 37. Zdaj čakamo izvide, ki bodo šele čez 3 tedne. Ampak itak držimo pesti in verjamemo, da je vse OK.
Meni trebušček kar raste, občasno že nosim nosečniške cunje, ker se v njih počutim bolj udobno. Sicer pa pridejo v poštev bolj športna oblačila, saj sem že od začetka nosečnosti doma. Sem zanosila z zunaj telesno oploditvijo in me imajo za rizično nosečnico. Ne glede na to se počutim dobro, zdaj v drugem tromesečju naravnost odlično. Slabosti ni več, pa tudi utrujena nisem več toliko, mi ni več treba spati do 10. ure dopoldan, user posted image

LP, se bom z veseljem še pridružila vaši debati ... T. 

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.6.2008 7:24:15   
hektorina
Pozdravljena Tedi77 in DOBRODOŠLA. Tudi sama sem zanosila na isti način kot ti. PDP imam pa le 4 dni pred tabo.
Sicer pa smo imeli v soboto zvečer rahel preplah, ker sem malo zakrvavela. Pa hvalabogu ni nič narobe. Naredili so mi UZ in poslušali srčka mojeuser posted image . Vse o.k. Lepo miga in raste. veliki smo že 12 cm in menda prehitevamo za en teden. Glede na to, da smo ga spočeli s pomočjo epruvetke so datumi kar zanesljivi. In tako imam zaradi sreče v rahli nesreči zopet novo slikico.
Sem pa opazila edino to, da dost težje prenašam to vročino, kot prej. Pa bo že, saj je poletje!

Pozdravček VSEM!!!!user posted image

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.6.2008 9:02:33   
tejci01
En lep pozdravček vsem novim user posted image  .
Glede šole sem za sedaj zaključila, zdaj malo počitka in septembra oz. že avgusta v ponovem zagon, da se rešimo še kakega izpita, potem pa samo uživanje in več počitka.
A se je mogoče že katera prijavila v materinsko šolo? Midva jo bova obiskovala v Novi Gorici, samo je rekla naj pokličem v začetku septembra, da me vpiše za oktober. Naslednje leto imava namen se poročiti, tako da morava še opraviti nek tečaj.
Glede otroške opreme boste kaj kupile tudi rabljenega?
Nekaj bom verjetno dobila od sorodnikov, samo moram it še pogledat kaj še ima, kakšne stvari pa ki bi bile dobro ohranjene sem rekla da bi od koga odkupila. Gledala sva tudi za previjalne mize,samo so cene tako zasoljene (nove). Lahko o vsem tem razmišljam prezgodaj, ampak sem taka da imam raje že prej kaj poštimano in tudi dohodek ni visok, tako da bi si raje postopoma kaj kupila, da ne bo vse naenkrat.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.6.2008 9:39:39   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Sanja, kje si naročila to majico? Daj prilepi kakšno slikico in link, prosim, jaz bi jo tudi imelauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Sanja, daj nalepi slikico! Jaz sem enkrat videla majčko z napisom '9 months all inclusiv', sedaj bi si jo pa naročila pa ne najdem več te spletne trgovine

Bom prilepila majčko in vse razložila, samo da se malo zbudim in pridem od zobozdravnika. Zdaj sem še v pižami in še nisem povsem budnauser posted image

Sem pa vesela, da nismo več zadnje na seznamu nosečk. Imamo že januarčice, februarčice, marčevke,...user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.6.2008 10:13:56   
*nina*
halo punce, kako ste kaj? danes ni tako vroče, tako da je prav fajn.

tejči- midva bova tudi bolj ko ne vse rabjeno imela, od ene kolegice dobim posteljico, ležalnik in previjalno, votiček bom pa imela nov. Cene so res take, da je to nevrjetno, vse je nad 100eur. Nori so.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.6.2008 10:17:43   
uršula83
Midva pa ne bova nič dobila od sorodnikov, ker ni nobenga, ki bi imel malega otroka...tako da bova mogla use kupit. Pa sej se najde tut kaj cenejše, pa v akciji, pa popust kak...bomo že.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.