hanna1
|
Dober večer Samo na hitro,ker sem potrebna tuša še bolj kot pira .Zadnje dni imam pravo hajko doma v službi pa itak ni za govort,danes je bil za spremembo maaaaalo bolj umirjen dan in sem skor pravi čas šla domov---saj veste,konec pouka in vsi otroc bi jedli pice ---vročina...joj punce,ko meni butne v glavo iz peči 350 °C,se mi po nekaj urah že kar rola in sam pijem,pijem in švicam,pa drgač jaz redko švicam--skratka ravno zdaj so tisti najbolj nori meseci in jaz odkrito povedano komaj čakam na september,ko se malo umiri...julci,ti moram povedat,da sem dva dni nazaj doživela krasno presenečenje,ko me je v službi prišla pozdravit moja bivša ginek.Gabi,ki je sedaj v NM-drgač je pa doma v Črni-pa sva na brzino poklepetali,me je vse vprašala,je res tak fajn človk in je res pridobitev za NM bolnišnico...pa tud sama pravi,da je tam za 300% bolje-jo čist razumem.....aja leeeeeeeeeepa torta-jes sem pa višnje dons kupila v kompotu,ker bi rada naredla višnjevo torto za v nedeljo,ko gremo k dediju malo narest enega piknika,pa če mi rata,bo še ena taka...no ...čokoladna ...,ker so kar trije slavljenci..Hana,ati in Hanina botrca-so vsi meli zdaj RD-je ......pa toliko vas je praznovalo obmesečnice vmes..Nika(ursikalara),Timon(Laubica),Leonid(misska), Julija(Vilma),Lana(makala),Neja(DIANA), Martin(jacklyn),....................................... Z veliko zamudo,pa vseeno vedno v mislih te dni z tabo Pia Alina in z tvojo prisrčno mamico KT,ki nam vsake toliko postreže s profesionalnimi slikami svoje lepe punčke,da bi jima še naprej bila svetel sončni žarek na poti življenja in vse lepo-najlepše pa je tako napisala mami in se samo še podpišem pod njene besede--uživaj Alina vsak trenutek z mamico in očijem ,enako pa tudi vidva,saj imata neprecenljiv zakladek..je vredna vsakega trenutka ......takole...na kratko...... ......
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 26.6.2008 23:15:17 >