|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
27.6.2008 13:57:23   
nf
Jaz pa 100%, da nima prav. user posted image
Sej naslednji teden ponovim. Ne vem točno, kaj je potem Reš tam notri videl, če ni niti nosečnost niti več ne krvavim????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.6.2008 13:58:58   
lučka 25
Jaz pa komaj čakam pozno popoldne, ko pride moj dragi domov. Je bil na košarkarskem taboru (s klubom) in zdaj bova končno spet skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žal pa bo to veselje trajalo le do nedelje, ko gre pa na nek drug košarkarski tabor (z reprezentanco).user posted image

Potem pa s 5.7. oba nastopiva dooooolg dopust, so 11.8.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.6.2008 14:00:47   
nf
Lučka super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Blaagor, kr en mesec dopusta!!!!! Kam pa gresta?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.6.2008 14:01:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Jaz pa 100%, da nima prav. user posted image
Sej naslednji teden ponovim. Ne vem točno, kaj je potem Reš tam notri videl, če ni niti nosečnost niti več ne krvavim????

Sej te čist zastopim. nočeš si lažnih upov dajat Še dobro, da imaš naslednji teden pregled pri Rešu in kontrolo krvi, da bodo kaj več ugotovili. lahko, da se ti je nabrala "prosta tekočina", kot se je meni pred 10 leti. Se mi je nato z naslednjo user posted image  ščistilo. Se je pa meni nabralo takole v jajcevodu in je bilo kar malo nevarno (kot IMN). Naj se vse uredi.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.6.2008 14:03:35   
lučka 25

Lučka super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Blaagor, kr en mesec dopusta!!!!! Kam pa gresta?

Mal bova šla na morje v Banjole, kot vsako leto. Potem pa kaj do Sarajeva, dalmacija. Za ostalo pa ne vem. je moj že cel plan naredil, pa povedal mi je tudi že po moje, pa sem jaz bolj pozabljive sorte in sem že veliko pozabila. Skratka, dolgčas nama ne bo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.6.2008 14:06:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Prosim za pomoč

tako sem komaj čakala da začnem z klomifenom pa sem ga že prvi dan usračkala....

sem vzela namesto 1/2 tablete 1 celo user posted image

kaj naj zdaj user posted image   al jutr vzamem normalno 1/2

janaja

janaja, naredi tako kot ti je svetovala biba. nič se sekirat, ti samo od sedaj naprej vzemi 1/2 tabletke. Pa naj bo K prava rešitev za vaju in za velik user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.6.2008 14:09:12   
tinč407
Pozdravljene!!

No, jaz sem danes zjutraj pojedla prvo tabletko Klomifena. Moram reči, da me je kar malo strah kako in kaj se bo zgodilo...user posted image
No, vseeno malo preveč upam če rečem, da bi rada da se primeta kar dva?user posted image  Si z mojim dragim res zelo želiva dvojčke user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  Upanje ostajauser posted image   pa saj bova vesela, če se vsaj eden prime user posted image user posted image user posted image
Ali je katera pila Krvomočnico? Od katerega do katerega dneva v ciklusu ste jo pile? in kje bi dobila tak termometer, ki kaže na 2 decimalki? Danes sem si tudi začela meriti BT in je bla 36.5
To je verjetno nekje normalno...

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
27.6.2008 14:10:58   
tinč407
pozabila sem povedati, da moram jemati 2 na dan... drugi mesec pa imam pri G ultrazvok. Upam, da ne bo gledal zorenja jajčec ampak že mojo malo pikicouser posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
27.6.2008 14:12:25   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mal bova šla na morje v Banjole, kot vsako leto. Potem pa kaj do Sarajeva, dalmacija. Za ostalo pa ne vem. je moj že cel plan naredil, pa povedal mi je tudi že po moje, pa sem jaz bolj pozabljive sorte in sem že veliko pozabila. Skratka, dolgčas nama ne bo.

Super!!! Taka balkan turneja! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Veš kaj sem pa jaz razmišljala. Men je moj osebni G enkrat omenil, da imam narobe obrnjeno maternico (al neki tazga). Mogoče mi je pa kje v tej čudni maternici zastalo še malo krvi?
Ja je pa tole res zoprno. Sem se že skoraj mentalno sprijaznila z laparo, potem mi pa daje lasten G lažno upanje grrrr. Upam, da mi ne bo zaradi neke brezvezne reči odpadla laparo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.6.2008 14:16:22   
nf
tinč, dobrodošla user posted image  user posted image  Upam, da ti bo K prinesel magični user posted image user posted image ! Sicer pa mislim, da ne rabiš tako natančen termometer. Jaz imam čisto navadnega in mi super služi. Če bi hotela meriti na 2 decimalki natančno, bi se morala izredno striktno držat vseh pravil merjenja ... komu se pa ljubi user posted image  Važno je samo, da približno ob istem času vsak dan in brez predhodnega miganja.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.6.2008 14:16:31   
lučka 25
 tinč407, dobrodošla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvo kot prvo, kar tako naprej z obtimizmom, to ni škodljivo, je pa priporočljivo.user posted image   Samo pripravi se za vsak slučaj tudi na razočaranje. Upam, da vama takoj uspe.user posted image user posted image user posted image

Krvomočnico lahko piješ cel ciklus, edino v času user posted image  ne. Se pa pri postopku umetne zanositve priporoča, da ga piješ do ovulacije oz. do ET.
Za termometer ne vem, kje bi ga lahko dobila. mogoče katera druga ve. Jaz sem uporabljala navadnega in mi je kar lepo kazalo krivuljo v času jemanja K.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.6.2008 14:18:53   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Super!!! Taka balkan turneja! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Veš kaj sem pa jaz razmišljala. Men je moj osebni G enkrat omenil, da imam narobe obrnjeno maternico (al neki tazga). Mogoče mi je pa kje v tej čudni maternici zastalo še malo krvi?
Ja je pa tole res zoprno. Sem se že skoraj mentalno sprijaznila z laparo, potem mi pa daje lasten G lažno upanje grrrr. Upam, da mi ne bo zaradi neke brezvezne reči odpadla laparo. user posted image

Mogoče ti je pa res zaradi tega zastalo še malo krvi. Res pa upam, da ne bo to vplivalo na laparo in vse skupaj premaknilo. Ma naj gre vse po načrtih, pa bo najbolj fino (če se že user posted image user posted image  noče prikazati).

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 27.6.2008 14:19:27 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.6.2008 14:26:29   
tinč407
NF in lučka hvala za dobrodošlico user posted image   saj pričakujem tak ne prvi mesec da bo kaj, ker mi že moj G ni dal za prvi mesec nekega upanja... mogoče pa drugega.. pa daj je komaj pol leta naokoli. ampak se vseeno vleče...user posted image  zraven jemljem še matični mleček v kapsulah, pa vitamin e, ko bo konec M pa bom pila še krvomočnico user posted image user posted image user posted image , pa elevit...
vsako jutro vzamem pest tablet in vitaminskih pripravkov tako da sploh več ne vem kje bi začela..user posted image user posted image  no, zdaj je vsekakor prvi na vrsti klomifen. je dobil prednost user posted image user posted image
nič, pridne bota in čuvajta se. Se grem malo ven v senčiko hladit

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.6.2008 14:30:53   
nf
Lučka jaz tudi to upam.
Tinč, ti tabletomanka user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pa če bi raje zdravo jedla? user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.6.2008 17:28:35   
janaja
Hvala vam za vaše odgovore, bom zdej kr po 1/2 tablete naprej...

do devetega dne pol boma pa vidl kako pa kaj....

Dejte mi povedat k morm nasledni mesec jest dabrostron za prestavitev user posted image  ker gremo ravno na morje... pa naj bi user posted image  dobila 20.7 pa morm ene par dni prej začet jest dabrostron, pa me zanima če  test nardim mi po moje more pokazat + al pa - user posted image  ... pa če bo + bom takoj prenehala z dabrostronam ( a se vam zdi vredu)

tale forum je prav vredu .... komaj čakam da se vse preselmo na forum user posted image

se tipkamo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.6.2008 21:18:23   
neela
jebenti nf, skoraj sem monitor pregriznila na pol, ko sem spremljala tvojo kriminalko z Rešom in Adrialabom. In že ko sem skakala od veselja zate, sem potem ostala z dolgim nosom, užaljena. Kaj zdej to pomeni??? Da moram še en teden držat pesti na rokah in nogah?? Prav, zate bom! Tebi bom pustila, da me prehitiš...user posted image ...pa kaj če bo tvoja dečva majčkeno starejša kot moj poba, saj zdaj je itak moda, da je ženska starejša...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.6.2008 21:30:39   
nf
hahahaha Neela, to je bila pa res kriminalka user posted image  user posted image  user posted image  Jah sej veš kako je z ženskami dandanes, skor bi bile težko nedominantne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.6.2008 21:36:05   
neela
ej nf, moram pa pohvalit tvoje razmišljanje. Svaka čast res. Vsaka druga bi že zdej jokala, da bi se toča delala....upsi...sej razsaja toča po naši lubi deželici...user posted image user posted image user posted image ....no, ampak to ni od tebe, kajne? Samo tako naprej draga moja!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
29.6.2008 11:49:44   
trinity22
olja babuške, vidim da ste me pogrešale, evo mene žena poročenauser posted image

Bilo je nepozabno, lepo skratka pravljično, dan ki si ga lahko samo želiše, res ... Se mi zdi, da me šele danes, ko se spominjam prevevajo vsa čustav, noro ... Fotke bodo, ko jih dobim od fotografa ... res je bilo super ...Punce, ki še niste poročene to morate doživet - nepozabno je ... tiste, ki ste pa poročene, pa verjetno veste kaj zdaj doživljam ... toliko čustev, lepega ... zdaj manjka še samo mala pikica.

Tudi  naš sonček33 je včeraj izrekla svoj usodni da, pa še malo pikico v sebi ima, res iskrene čestitke sonček za poroko in pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf zate pa držim pesti, naj se vse izteče kot se morauser posted image user posted image

neela itaq smo rekle, da je nf zdaj na vrsti, pol pa midve in ostale kar za njo, a neuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
29.6.2008 14:09:56   
lučka 25
trinity22, čestitam za tako lep in nepozaben dan. user posted image user posted image user posted image Uživaj v teh lepih trenutkih, ki naj bodo večni. Bi bilo pa res fino, da vse to dopolni še pikica, ki bo zrasla v vajinega user posted image  sončka.

sonček33, tudi tebi čestitam za tako lepe novice dogodke,...user posted image user posted image user posted image

Ostale klomifenke in navijačice, gotovo uživate, ko vas ni nikjer na spregled. jaz sem tudi do sedaj, ko je šel moj dragi spet za en teden od doma. user posted image Bo pa potem toliko bolj zanimivo. Sva pa imela vsaj teh par trenutkov, ko je bil sedaj doma, enkratnih. Upam, da vas hrup ni motil preveč.user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
29.6.2008 16:51:23   
Fargesia
trinity čestitke!!!!! jaz bi pa slikice gledala...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
29.6.2008 21:02:22   
neela
trinity, prejmi še moje iskrene čestitke za pogum, da sta se odločila vajino zvezo okronati še pred vajinimi najbližjimi in prijatelji. Ja, to je res enkraten dogodek. Ko pa že kdaj pa kdaj tako rada podam še kakšen nasvet - evo enega od poročene žene s polnim 4-letnim stažem user posted image - takrat ko ti bo najhuje, ko bodo prišle preizkušnje vajine zveze, se samo spomni včerajšnjega dne, kakšni občutki so te včeraj obhajali in s kakšnimi mislimi si včeraj podpisala tisti papir. Nekaj najlepšega je deliti življenje z nekom, ki ga ljubiš takega kot je in on tebe. Kako že pravijo...ljudje smo angeli z enim krilom, šele ko najdemo angela z drugim krilom, lahko svobodno poletimo.
Srečno!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
29.6.2008 21:08:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

trinity, prejmi še moje iskrene čestitke za pogum, da sta se odločila vajino zvezo okronati še pred vajinimi najbližjimi in prijatelji. Ja, to je res enkraten dogodek. Ko pa že kdaj pa kdaj tako rada podam še kakšen nasvet - evo enega od poročene žene s polnim 4-letnim stažem user posted image - takrat ko ti bo najhuje, ko bodo prišle preizkušnje vajine zveze, se samo spomni včerajšnjega dne, kakšni občutki so te včeraj obhajali in s kakšnimi mislimi si včeraj podpisala tisti papir. Nekaj najlepšega je deliti življenje z nekom, ki ga ljubiš takega kot je in on tebe. Kako že pravijo...ljudje smo angeli z enim krilom, šele ko najdemo angela z drugim krilom, lahko svobodno poletimo.
Srečno!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, to si tako lepo napisala. Ne vem, če se da še lepše napisati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 29.6.2008 21:09:29 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
29.6.2008 21:38:20   
trinity22
nella najlepša hvala za tako lepo čestitko in nasvet, kar solze so mi stopile v oči... , hvala tudi vama Lučka in Fargesia

slikce pa bodo ko bom dobila kakšne, ker sva imela fotografa, pa bo to mal  trajalo, upa, pa da bo kašen od prijatlov hitrejši, pa jih pol prilepim ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
29.6.2008 22:16:15   
Fargesia
jst sem pa ful žalostna...namreč moj stric ima virusni meningitis, ki se kapljično prenaša...in jaz sem bila včerj v stiku z mojo teto (ženo) in mojima sestričnama...in danes so mojo drago teto odpeljali v bolnico zaradi visoke temperatur (tako kot strica pred 3 dnevi)...in zdaj me je ful strah...k pot me je oblila ko mi je mami povedala, pa na bruhanje mi je šlo...zdaj mi gre spet ko vam to pišem...ne vem kaj pomeni to za najino pikico če sem se jaz tudi okužila...jutri več izvem ko bo teta krvne izvide dobila...je pa inkubacijska doba 2 - 7 dni..user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?