AinB
|
Živjo punce! Saraya - glede urejanja na CSD. Prvič greš tja in dobiš dva obrazca oz. tri, enega še za očka. S sabo načeloma ne rabiš met ničesar. Eden od teh obrazcev ti izpolnijo v službi o tem kolk si imela plače, samo bo treba počakati do nakazila plače v juliju, da bodo tudi tisto lahko vpisali (tako, da ne boš 2x hodila). Drugi brazec izpolneš ti in jim vse skupaj vrneš. Očka jim po telefonu javi ko rodiš, da dajo celo papirologijo naprej. Tretji obrazec pa očka prinese najkasneje tisti dan ko nastopi na porodniški dopust. Me to you - upam, da ti rata kakšna lušna variantica za dvorišče. Jaz sem pa bila danes na zadnjem UZ, ki mi je še pripadal in sem zelo, zelo, . Moj sicer lepo napreduje, ima že 1300 g, pa laske smo tudi videli, obrnil se je že proti "izhodu" . Ko pa je G srček gledala je rekla, da ima sicer že zelo lepo razvite vse 4 prekate, samo, da se ji zdi, da je med dvema čisto malo lufta, pa da bi to moralo v 30. tednu biti že zapolnjeno. Glede na to, da vem kako zelo natančna je, sem v veliki meri prepričana, da ni nič, pa vseeno me črviči. Naročila me je pri otroškem kardiologu, da bo še on pogledal (termin 30.07. - do takrat se mi bo ). Narediti se tako ne da nič v tej fazi. Če slučajno je vse skupaj res, obstaja velika verjetnost, da se samo popravi, drugače bomo morali pa na carski. Prosim vas, da držite pesti, da bo vse OK.
|