![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:25:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja,srečnice,ko lahko spite.Vam takooooo zavidam pa jaz tudi........... v prvi nisem imla nikoli problema s tem, pa niti ne s čem drugim..... zdaj pa , pa na wc hodim včasih tudi po 4x - sicer res takrat, ko zvečer še ful pijem, ampak kake 1x moram ziher it......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:31:45
|
|
|
|
gold fish
|
Saraya - jaz sem pa hotela napisati, da zgleda hodimo res na obroke na rr in da sem sama
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:32:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you haloooooooooooooooo, je kdo tukaj????????? jaz sem ......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:34:05
|
|
|
|
gold fish
|
..pa kje sta zdaj? zdaj, ko bi jaz
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:34:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ariela ni več, ga je BC prevzel potem je kartica Vila darila neuporabna?? ....V Mercator centru Tržaška-MB je še Ariel ..spodaj v kleti.......Bubi je po moje mislila tistega nad Obijem..... , tako, da po moje je kartica še uporabna....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:37:17
|
|
|
|
gold fish
|
me to you, saraya - kuku..... pa kje sta ?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:42:00
|
|
|
|
gold fish
|
bark- jaz pa se grem mogoče konec drugega tedna robinzona , sicer mi še ni jasno kako bo to zgledalo, pa mora mi še gin. dati voljno, pol pa akcija..... Pa dnevno piškanje mi ni problem , ne vem kako bom ponoči lezla ven in to izvajala , ker do urejenega se mi sigurno ne bo dalo ...... Grem pa dva otoka dalje kot ti......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:42:37
|
|
|
|
gold fish
|
AinB - si vsaj ti za klepet?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:44:42
|
|
|
|
gold fish
|
...danes sem se prvič letos kopala v domačem bazenu.....pa je tak faj blo spet malo na bušiju ležat , bom zdaj kar vsak dan malo tak ajala ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:45:13
|
|
|
|
AinB
|
Hallo ! Ja, vedno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 22:45:42
|
|
|
|
gold fish
|
...grem...ker imam monologe...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 23:19:34
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz sem pa našla ful luškan programček 3D za urejanje dvorišča, pa se s tem mal igračkam. Avgusta naj bi se lotili tega. Sam ne vem kako bo, če bo taka vročina. bi bla tok prijazna, pa mi ga poslala?? ker nas tudi to čaka............... www.bbc.co.uk/gardening/design/virtualgarden_index.shtml - 24k - Izvoli! lp,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 23:27:16
|
|
|
|
arabela*
|
pa bejži bejži no.ti pa hitro obupaš. Pa veš,da jaz v vsakem primeru prilezem na rr. Madonca,mi je bogo.Cel dan se že z donaton nacejam,pa nič ne pomaga.Kaj pa,če so res že to popadki? Saj se ne spomnim,ali kaj bolijo tisti začetni??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.6.2008 23:28:39
|
|
|
|
arabela*
|
AinB,kukuc,ti si pa še tukaj?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 7:57:46
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro vsem čvekam En velik
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 8:20:59
|
|
|
|
amor real
|
Jutroooo! Jaz pa sem danes CRKNJENA, celo noč nisem spala, ker mi je bilo takoooo vroče, niti odprto okno in nato klima nista pomagala. Ob 03,25 sem kar šla pred TV in gledala kaj je na programu do 06,30, sedaj pa sem crknjena, a gužva s to dohodnino za umret v službi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 8:24:37
|
|
|
|
*bubi*
|
....V Mercator centru Tržaška-MB je še Ariel ..spodaj v kleti....... Malo prešetaj tam okoli.... nad vrati piše Baby Center Trgovina je res ostala, ampak ni več Ariel. Sem pa brala tu po forumu, da se lahko zdaj tudi v teh trgovinah Ariel boni koristijo, če ima katera kakšnega. Mi nismo nikoli imeli Ariel kartice. Jih je že itak too much
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 8:27:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, me je kar zamikalo, da bi v H&M skočila. Ampak kaj, ko bubi nič tak ful ne rabi. Pol pa navlečem enih cot domov, da jih nimam kam dat Za pa moram tudi malo zabremzat, ker bo vsega too much. In še kar me ne izuči, da res ful hitro zrastejo, pa skoz ta najmanjše cotike gledam Bo treba na 68 prešaltat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 9:05:47
|
|
|
|
arabela*
|
Naša pa je rabla kar stvari.Sploh kratke hlače,pa te navadne majčke na naramnice.Pa sva lepo dobile vse.Zdaj pa sva za poletje 2008 zaključile. Pa kolk imajo cotik za ,mi pa ne vemo ali bo ali . Včeraj sem preko spleta naročila lupinico za vozek.Upam,da bo vse potekalo ok. Ja,to je res tako grozno,ko otrok tako hitro vse preraste. Pol pa lahko samo odvržeš cotike.Sem rekla,da bi mi imeli še eno pupo,čist nič ne bi bilo treba kupit za oblečt,ker je vsega na pretek.za fantka pa jovo na novo
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.6.2008 9:06:46 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 9:24:43
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! Hvala za kavico... prav paše ob prebiranju vaših čvek.. No, js sem šla danes po papirje na CSD, tak da začnem počasi to papirno vojno.. .. sam po moje ne bo neke panike ... en obrazec mi potrdijo v službi, drugega - za paketek izpolnem sama in oba vrnem.. potem dobim še papirje za očka in to je to.. Vsaj mislim ... zgleda ne hudo.. Jutri imamo pa družinski piknik.. tak da bom ves dan pridno papcala .. .. komaj čakam.. potem pa še 5x v službo pa na dopust .. malo menjat klimo... tale moja tropska klima v pisarni mi že gre na živce.. Kam grete punce na morje? Mislim.. kolk daleč si upate iti?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 9:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,mi pa letos ne gremo na morje.Jaz si ne upam.Glede na to,da me nonstop nekaj špika,je bolje da sem doma.Čeprav me mika ko sto . Pa bomo že preživeli. Jaz začnem danes papirologijo urejat.Pol šibam na csd za otroške.Drug tedn pa za paket,pa porodniško.Tejchy,kaj sploh iz firme rabim za vse to??
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.6.2008 9:48:17 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 9:56:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem rekla,da bi mi imeli še eno pupo,čist nič ne bi bilo treba kupit za oblečt,ker je vsega na pretek.za fantka pa jovo na novo mogoče pa bomo kontra imeli, pa lahko kar malo culice zamenjamo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 10:00:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem tudi prejšnji teden dobila potrdilo o PDP. V službi sem dala list za dohodke in prosila, da počakajo še izplačilo v juliju. Ko pridemo iz morja, bom pa nesla na CSD. Vse obrazce si lahko iz interneta sprintate, izpolnite in šele nato greste na CSD. Ja, menda je vse skupaj poenostavljeno in ni treba žnj obrazcev izpolnjevat. Saj je bilo res brezveze, ene in iste podatke 5x pišeš. Zdaj pa en obrazec mati, enega oče. Moram še malo naštudirat, stvari se hitro spreminjajo. Včasih (2 leti nazaj) je lahko oče koristil neplačan dopust do otrokovega 8. leta, zdaj pa menda samo še do 2.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 10:02:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Kam grete punce na morje? Mislim.. kolk daleč si upate iti? Mi do Umaga. Pa še to med tednom, ko se ne pričakuje prevelike gužve na meji. Bi vseeno raje v Izoli rodila kot na Hrvaškem, če že do česa pride No, če bi bil čas, pa bi do Postojne skočila
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.6.2008 10:14:54
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,to glede dotik-pametna ideja
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.