|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
26.6.2008 12:19:22   
stunfek
lep pozdrav punce!

moj user posted image  user posted image  :) že tudi ful brca konkretno inse ga že čuti tudi od zunaj. prav v zadnjem tednu se mi zdi, da se je ojačal :) neki kvihta tam notri :) točno tako kot opisuješ ti, tejčika, bi lahko tudi jaz. od otekanja do pridobljenih kilc in brcik user posted image

vianne...kužki so veselje ampak še več pa skrbi in odgovornosti, a ni tko? jaz imam vedno psa in mačko in vem, da to pomeni veliko prilagajanja in dobre volje. moja ravno menja dlako in sesam ko blentava trikrat na dan, da približno zgleda čisto po tleh...ne moreš verjet, če ne vidiš. a ga imaste notri ali zunaj v pasici al kako?

jaz bom v soboto dopolnila 23 tednov. kako hitro beži čas, se vam ne zdi? ene ste že kaka dva do tri tedne naprej, saj sem jaz bolj poti koncu meseca. komaj čakam naslednji pregled 10.7. samo se mi zdi, da ne bo nič posebnega in da ne bo UZja.

novost pri meni je ta, da sem mislila, da bom rodila v ljubljani ampak vse kaže na to, da bom tudi svojega drugega buhteljčka rodila v indiji. to pomeni, da moram odpotovati tja najkasneje 10.8., da bo še kolikor toliko udobno in pravočasno. pogoj možeku sem dala, naj mu firma zrihta karte v poslovnem razredu, kjer se vsaj lahko stegnem in človeško prestanem let. menda, da so ugodili tudi temu. življenje se kdaj ful nepričakovano obrne...zdaj sploh ne vem, ali naj vozček, ki sem ga že kupila trogam s seboj ali naj ga prodam user posted image  pa skrbi me, če si bom uspela uredit vse za porodniško in če lahko koga pooblastim, da kaj v tem smislu uredi zame - a katera ve kako je s tem? to nedeljo bom dokončno vedela, če je vsemu temu res tako - čeprav že zdaj v sei vem, da je. pač, novim dogodivščinam naproti, a ne? :)

timnala...v Paklenico greste - a plezata s svojim? jaz sem tja šla dvakrat ampak to bolj kot ne na plezarijo...

redni...čestitke za user posted image . meni se user posted image  zdijo zakon :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.6.2008 12:38:34   
timnala
Hej Stunfek!

Teb se pa dogaja user posted image  Ja super, da gres rodit v Indijo - se spomnim, ko si enkrat ful hvalila kako te tam oskrbijo..super!

Glede Paklenice - bla sva lani za 3 dni pa se nama je ful dopadlo (sicer sva planinca in ne plezalca - in sva pac po parku planinarila). Sploh moj ne zdrzi dolgo na morju, tak da je to en mali kompromis, da je lahko tud v planinah, jst pa na plazi user posted image
Gremo pa letos se z enim parom, ki ima sicer ze 2 leti staro hcerkico, naslednje dete pa pride okol 22. oktobra, tak da bo lustno - dve user posted image . On kolega pa pleza, tak da se bosta z mojim zamotila in bo za vse lepo poskrbljeno user posted image
Komi cakam...ze danes sem bolj dopustnisko razpolozena..

Aja, nobena ne bi imela Freestyla 3xl comfort? Skoda..se kar mi stoji v dnevni sobi (ganz nov, samo sestavljen).

Zanima me pa, ce ma ktera Buzza in ce mi poda kaksno svoje mnenje glede njega, ceprav sem prebrala ze milijon forumov in mnenj na to temo..pa bi se kr rada kaj vedla user posted image

Cau user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.6.2008 13:15:37   
Kaštrun
ojla!

ste me po moje že čisto pozabile, pa se vseeno javljam, da še živim user posted image

pri nas je pestro. maja se mi je začela služba, potem sem bila premeščena na drugo del. mesto, kjer sem delala nadure (po 12-16 ur), tako da sem fasala preščipnjen živec v hrbtenici in v levem kolku in sem bila zdaj 14 dni na bolniški. po moje začnem delati spet v ponedeljek. in časa da se vam javim je res malo, pa še z diplomsko sem se ukvarjala...

diplomska je šla danes v vezavo, tako da me čez 14 dni čaka zagovor in bom hvala bogu oktobra lažje "pritiskala" user posted image  pa se mi je še en kamen odvalil od srca!

dva dni nazaj sem se prijavila v center Kalliste k dr. Šelihovi na 3oz.4D UZ in me je skoraj na rit vrglo, kako oderuški so postali. 85€+8€za CD, v Dravljah je 100€, v Postojni pa tudi 80€. **** off! Niso resni. Ampak ok. To se mi zdi, priznam, čisto "preseravanje", ampak greva, ker meni G naredi le 3 UZ v celi nosečnosti, niti srčka ne posluša, nič... Grem, da vidim bebico, pa že pri Lučki sva šla, tako da greva še zdaj. Skratka hočem povedati, da so ratali nenormalno dragi! user posted image

drugače pa tudi mi baje pričakujemo user posted image  imamo ogrooomno problemov z imenom, ker je vsakemu včeč drugače. je rekel moj, da naj se pazimo, da ne bo na koncu lulček user posted image  

no, grem. se javim še kaj do ponedeljka. potem bo spet gužva.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.6.2008 13:22:23   
vianne
štunfek ...ja kužki so pa kar dodatna skrb in prilagajanje. Je kar dobra šola za naprej... trenutno se vse odvija po njenem urniku (je psička Frida pasme sibirski husky). Potrebuje zelo veliko pozornosti in aktivnosti. Še dobro da smo jo dobili na poletje, saj zaradi vročine čez dan veliko spi in imam vsaj takrat mir. Pod noč pa jo mož vzame pod svoje okrilje in se "zdirjata". Jaz jo zgodaj zjutraj odpeljem na sprehod vendar ni tako zadovoljna z mano kot z možem ker se z njo ne lovim in skačem... se pazim zaradi nosečnosti.
Trenutno psička spi v hiši saj je še majhna in se ponoči zbuja in cvili dokler je ponovno ne uspavamo (smo prišli na cartanje 2x na noč. Upam, da bo danes prespala že celo). Čez dan pa je zunaj spuščena in se prosto giblje vendar jo učimo do kje je meja. Ko preraste krizo pa bo spala zunaj v pesjaku in pasji uti.

A v Indiji boš ponovno rodila... joj veš da te občudujem. Sama ne bi mogla... sem taka mala strahopetka in takrat sem rada okrog znanih ljudi, krajev, mame :))... Glede pooblastil pa ne poznam odgovora. Upam, da ti bo uspelo vse pravočasno zrihtati!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.6.2008 13:27:22   
Kaštrun
aha, še moji pregledi na hitro.

MF mi ni delal moj G, ampak G Kavšek v LJ porodnišnici. full, ampak res full lepo se je videlo, ker je bil za trenutek obrnjen proti nam in se je lepo videlo, kako je odpirala in zapirala ustka. skratka videti je bilo vse v redu. hec je bil potem le to, da je G rekel, da se mu zdi, da je žemlica, sestra pa, da ji med nogami preveč dol visi user posted image

naslednji pregled imam 4.7.

4D UZ pa potem 28.7.

kar  se tiče boleče hrbtenice sploh ne bom komentirala, ker me boli že ko vstanem, ko grem spat pa sploh ne vem kaj me bolj boli, hrbet, trebuh, rit... imam občutek, da tega otroka nosim čisto med nogami. groza!

tudi spim ponoči slabo. samo je možno to, da je full vroče ponoči pa fora je, da se ne morem normalno obračati ponoči (iz boka na bok), ker mi kar poka v medenici. bljak!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.6.2008 13:29:26   
Barbara33
Končno se tudi jaz malo javljam, da poročam o dogajanju.

Berem vas redno in sem vesela, da so se vsi izvidi končali tako dobro, kot smo upale. Čestitke vsem.

V tem času smo imeli MF, kjer je bilo vse o.k. - imeli bomo punčico Anjouser posted image  - tako prosim Janjo 27, če bi lahko malo popravila moje podatke - hkrati se ti ob tej priložnosti tudi zahvaljujem za pridno voden seznam.

Watershine : se strinjam s teboj glede "omlednosti" MF - tudi midva sva bila zeeello razočarana, ko sva jo imela pri moji G - pričakovala sva nekaj podobnega kot pri NS, pa je bilo daleč od tega - nič ni komentirala, spola ni videla, imela je neke samogovore, nama pa je namenila le, sicer lep stavek, "da je vse tako kot mora biti". Ker pa sva bila za MF že dalj časa dogovorjena tudi s Strahovo, sva šla še k njej, tam pa je bilo čisto nekaj drugega - vsako stvar posebej nama je razložila, ... Skratka, zaenkrat je naša user posted image  super.

Sem pa kar malo"fouš" vsem vam, ki že tako lepo čutite živahnost svojih user posted image . Jaz sem v 23t3d, pa sicer čutim, ko dela "prevale", a kaj več pa žal ne. Bo pa to verjetno zato, ker imam posteljico spredaj... user posted image  Jah ni kaj, bom potrpežljiva...

No, imamo pa doma prvo pridobitev za našo user posted image  - voziček. Zadnjič sva šla z mojim user posted image  v BC, kjer sem si želela ogledati pohištvo (da bi imela malo splanirano in da si naredim kalkulacijo), pa se je ustavil na vozičkih. In tam ga je tako prevzel Quinny-jev Freestyle, da sva ga šla takoj naslednji dan kupit, saj mu ni dalo miru. In tako je tudi bodoči ati dobil svojo prvo igračkouser posted image . Jaz si sicer nisem želela trikolestnika niti ne tako ogromnega voza, a navdušenje je bilo takšno, da je prevzelo tudi meneuser posted image .

Sicer pa moja user posted image  poteka brez posebnih težav in upam, da bo tako tudi v naprej. In seveda enako želim vsem vam, drage user posted image .

Uživajte in upam, da vas vročina ne bo preveč motila.

Barbara

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.6.2008 13:48:52   
stunfek
kaštrun, valjda da se te spomnimo - saj vsake toliko kakšno za dlje časa kam odpihne user posted image  pa vseeno vemo katera je, ko se vrne. Iskrene čestitke za diplomsko v vezavi in vso srečo na zagovoru. prav gotovo boš lažje pritiskala zaradi tega user posted image user posted image user posted image

vianne...ja, tile sibirci so res zahtevni kužki ampak, če jo bo mož redno "lajhal" :) bo vse v redu. jaz imam ravno krizo z mojo, ker sem venomer sama in ko pridem iz službe sem samo za v horizontalo psička pa seveda pričakuje sprehod - in ga seveda dobi tam po 8i uri zvečer za kako uro in pol ampak potem sem pa jaz v iber kaput...lol. največja nadloga trenutno pa je, ker izgublja dlako in sesam ko nora, da vsaj približno ne zgleda ko v svinjaku user posted image  imamo pa psičko v hiši in ne v pesjaku zato je še težje.

Danes je spet ful vroče in v pisarni imamo ful slab zrak...meni ful noge zatečejo po celodnevnem delu v pisarni user posted image  in ko pridem domov mi je prioriteta, da se vležem in odpočijem.

Ta mala je zdaj v Pacugu v koloniji (ne vem, če sem že omenila) :) in menda uživa. Sem že dobila prijazen mail, kjer so mi zagotovili, da je dobre volje in da plava ko norc :) sem ful vesela, da uživa moja princeska.

Stunfek

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.6.2008 13:53:45   
janja 27
ojla bejbe!!

se še jaz oglasim na tak vroč dan, danes je tu pri nas prav soparno zjutraj je blo še mal oblačno tko da je res za pop....., midve z Manco sve šibale ob 9 h v Postojno sem imela full opravkov najprej v zdravstveni dom tastu po tablete itak sem bla noter pol ure da so mi recepte dali ven pa sem jih že včeri naročilauser posted image pol še v naši lekarni so vrata vhodna štekala potem sem tekla na triglav zavarovat traktorje mislim 6 okenc, dela samo ena ta še z polžjo hitrostjo trije debatirajo pri apataru za vodo 5 nas pa čaka v vrsti user posted image dobr je blo vsak to da ni bilo vroče not, na pošti je itak skozi gužva jaz se sicer malo gibljem tam okoli ker mi mama dela na pošti in rešujem vse preko nje amapak ta teden jo ni uživata s fotrom na morju joj kako sem jim fouš..moje dopust bo pa komaj avgusta, čeprav mi je moj obljubil da gremo drug teden mal se namakat, pa danes bomo dali bazen venuser posted image user posted image user posted image vsaj neki...
danes ima pa tašča rojstni dan tko da sem ji kupla tako malo torto da bo svečke pihala po kosilu...komaj čakam čeprav sem se 5 minut odločala kakšno čem vzet al jagodno al čokoladno no potem sem izbrala čokoladno...upam da bo dobra čeprav jaz nisem toliko sladkosneda....
kaštrun sem že mislila da si pozabila na nas...midva imava tudi problem z imeni za punčko za fantaka je obveljalo isto kot pri manci sedaj pa imava oba ene sto idej ..ma nekaj bova že našla...a nisi najprej neki pisla da boste imeli še enega fantka če se prav spomnim si nekja spraševla glede imen al pa se jaz motimuser posted image
vianne imaš pa že pravega korenjaka...moj.a je tehtala 670 g v 24 t ...tiste nasvete pa kaj nosiš pa niti ne poslušaj..moji svakinji so govorili da bo imela sto posto punčko po trebuhu pa je rodila fantkauser posted image vrjamem da imaš polno skrbi s kužijem midva sva tud imela mešanca med huskijem in ptičarjem pa je nekaj zbolel in smo ga mogli dat stranuser posted image user posted image se pa navežeš na žival kr ne moreš verjet....sicer se odločava o novemu ma bova verjetno letos še počakala...so moji starši naročili mladiča bernski planšar sedaj imata doma mešanca med nemškim ovčarjem in lasijem pa ima že 17 let je že bogi ne sliši skoraj nič pa tudi zadnje noge ga full bolijo ma ga nima kdo peljat k veterinarju k smo tko navezani nanj...ma enkrat bo trebauser posted image user posted image ..a ga bosta imela zunaj..midva sva našega imela zunaj v pesjaku pa je spal celo zimo kar na snegu...zgleda da jim paše tko tem huskijem....
sunfek a ti pa kr v indijo....dobra si....glede papirjev ti ne znam nič svetovat vprašaj kaj na forumu...glej da ne boš pozabila na nas tam doli...user posted image če ne pridemo pogledat kako si user posted image user posted image zdej k nas je tam okoli 60 bi nas blo lih za en mali boeing...
timanala če se ni nobena oglasila glede vozička pa ga daj na bolho ziher ga boš prodala je res škoda da ti stoji v kotu...jaz sem si sicer želela novega vendar je stari še čist čist ok tko da bodo finance šle kam drugam...
danes sem zvedela da bom verjetno mogla v septembru delat ene izpite v službi....upam da ne bom rodila vmes ker baje naj bi trajalo 8 tednov....še ne vejo čist točno..upam da skrajšajo na mesec ker potem bom mogoče prišla skozi...
lepo se imejte jaz grem skuhat do konca pa še seznamček dodam

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.6.2008 13:58:39   
sarcy21
Ja cene 4d so res različne, jaz sem za svoj pregled dala 30 evrov pri svoji osebni ginekologinji pa mi je res lepo posnela, ne vem koliko stane če ona ni tvoj osebni ginekolog, vem pa da ima ob sredah samoplačniško ambulanto, bi se bilo tudi tukaj fajn pozanimati

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.6.2008 14:03:15   
janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 user posted image   MB 23 let
      user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr. 28.07.08 user posted image   LJ  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pruser posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08
       user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.07.08 user posted image   KR
        27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 02.07.08  user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08  3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   CE 35 let   
user posted image   janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image   klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image )    user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.04.07.08 4D 28.07.08
       user posted image   27 let user posted image
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image   LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.01.07.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image    škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image - Anja

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image    colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 01.07.08 user posted image user posted image   LJ
         37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr. user posted image   NM 29 let
user posted image    Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image ) MF 30.06.08 user posted image   user posted image   21 let
       user posted image -user posted image   user posted image   -  
user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )   user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.07.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    15
                user posted image    13
                user posted image   35

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.6.2008 14:08:29   
janja 27
jutri ima pregeld :

user posted image    blanka1

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.6.2008 14:28:57   
billa
Pozdravljene,
Tudi pri nas je vse pod kontrolo. Praznična sreda se je super prilegla, smo cel dan uživali v plavanju in je bilo res super. Je kar fajn občutek, ko smo tako lahki v vodiuser posted image .
Tudi jaz se pridružujem klubu +6, danes sem vstopila v 24 teden. Se mi je pa apetit malo zmanjšal v zadnjem tednuuser posted image , tako, da je tudi tale vročina za nekaj dobra.
Naš fantiček že zelo konkretno brca, tako, da cel trebuh poskakuje. Mu dam pa vsak dan poslušat glasbo in takrat se sploh razživi.
Voziček smo tudi naročili (I'coo targo city) in to kar preko neta. Za športni del, košaro, zaščito proti dežju, adapterje za maxi cosi in zimsko vrečo z poštnino vred je prišel račun 500eur. Mislim, da je kar ok cena.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.6.2008 14:43:56   
SAFIRA
Ojla!

Kako preživljat vročino!
Jaz se skoz pod klimo preobračam iz boka na bok. Veliko počivam zaradi cerklaže, morfologijo imam v ponedeljek, v torek grem po inekcije za razvoj otrokovih pljuć - če bi spet prišlo do predčasnega poroda, ginekološkio pregled pa imam danes teden, skratka hodim od dohterja do dohterja. Bila sem tudi na 3D na Ptuju pri dr. Lukmanu - 70 EUR, kjer sva izvedela da bomo imeli pupo user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo ćim dlje zdržala v trebuhu in se tako lepo razvijala, čeprav mi maternični vrat kar narazen leze ko zakašljam oz kiham. Še dobro, da imam cerklažo. Jutri imam polnih 25 tednov, torej 2 tedna več kot lani pri porodu user posted image user posted image . Če že mora spet priti do prezgodnjega poroda, naj počaka mala vsaj do 28 tedna v trebuhu - tako je rekla G.

Eno vprašanje: a čuti katera brcanje in premikanje otroka čisto spodaj, direkt nad sramnimi dlakami? Meni se zdi, da mi miga kar med mojimi nogami. Sicer je res da imam posteljico nizko, pa vseeno. Občutek imam, kot da mi bo vsak čas ven padla user posted image  bejbika. Pomislim na najslabše, glede na to, da sem lani splavila v 23 tednu. Jutri bo 1 leto, dvojčka - par bi bila stara eno leto user posted image user posted image user posted image .

Malo sem se mogla razpisati....

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.6.2008 14:58:56   
watershine
SAFIRA  tut jst čutim brce čisto nizko! in ko sem bila par dni nazaj na MF mi je mogla poušter pod rit dat da se je kaj videlo, ker tako nizko nosim... nič ne skrbi, ne bo ven padel!

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.6.2008 15:18:58   
stunfek
safira tudi mene brcne občasno čisto nizko, kjer ti opisuješ. moj po mojem ful plava, ker me brca na zelo različnih koncih...user posted image

Stunfek

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.6.2008 17:18:27   
corti
Pozdravljene user posted image !

Da se vam še jaz malo javim! Tale vročina mi ne ustreza prav veliko, ampak tko je...bomo že potrpele!
23. sem bila na 3D! Sem bila ful razočarana in še prestrašena odšla ven! user posted image  Prvo se je našauser posted image  skrivala in prekrivala obrazek z rokicama , ritko je imela pritisnjeno čisto ob mojo medenico, tako da tudi spola nismo morali 100% potrditi....na vsake toliko časa se jo je malo videlo v profil glavice, to pa je bilo tudi vse! In potem je g. še pogledala ledvička, ker je na morfologiji videla da je leva ledvička večja od desne...in sedaj je isto! Torej se stasnje ledvičke ni spremenilo! Tako, da bomo zdaj to budno spremljali in potem po porodu tudi!
Druga stvar pa je velikost user posted image ! Na vsakem UZ imam drugačen PDP in to je šele zdaj ugotovila tudi sama, ker prej ko sem ji jaz govorila....je rekla da je to normalno! Zdaj pa je zagnala paniko...da je treba nadzorovati rast ploda, ker se ji zdi da ni tako kot mora...razen če se je ona tako zmotila pri merah! user posted image user posted image  
Tako da sem se takoj prijavila h Kaliste v Domžalah in danes sem imala pregled! Povedala mi je, da njej gravf od zadnjič ko sem bila pri njej čisto lepo raste, tako kot mora...pregledala srček, pretoke hrane in krvi in vse je tako kot mora bit! Le ledvička je res malo povečana! Vglavnem naju je z mojim pomirila in rekla, da vse tako kaže, da je ok! Naslednji petek pa imam kontrolo rasti pri moji g! Bomo videli kaj mi bo ona rekla!

Joj sem se tako raspisala....upam, da ne preveč!
Imam še eno vprašanje...g mi je rekla, če se mi dojenček javi 10 krat na dan? Pa sem ji rekla da včasih ja, včasih ne! Vi že štejete javljanje dojenčkov? Jaz sem mislna da se to šele po 28 . tednu!!!??

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.6.2008 20:37:39   
B.M.
Pozdravljeneuser posted image
Vidim da je že parkrat popravljen seznam pa pri meni še ni naslednjega datuma pregleda,ki sem ga napisalauser posted image
Naslednji pregled 18.7.08

Corti
mogoče te je G za javljanje user posted image vprašala samo informativno,ker se štetje gibov začne res okoli 28 tedna tako da se kar nič sekirat in kar lepo uživajta z user posted image

Mi gremo v soboto na morje komaj čakamuser posted image user posted image

Lepo bodite in uživajte user posted image ,pa pazite se vročine

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
26.6.2008 21:58:18   
*talcy*
ojla pupe kar lepo pišete ...
joj stunfek dobra si it v indijo .... kolko časa pa traja vožnja do tja?? prav za občudovat tvoj pogum ...

SAFIRA glede brcik odspodaj jih jaz čutim ponavadi ko sedim mi stalno odspodi brca .... imam pa ga že dober mesec dni obrnjenega z glavo navzdol ... saj tako pravi G. pa če si prišla že tako daleč bo pa zdržalo še v trebuhu .... user posted image user posted image user posted image  za srečo ....

janja 27 sem pozabla ti dat podatke za senam  21.7. imam pregled

drugač moj user posted image brca sto na uro ...
a še katera čuti user posted image  brcike čisto visoko ma res visoko ?... ne 4cm nad popkom kar precej nad popkom?? mene me brca sto na uro in tko valovi trebuh da je kar veselje user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
27.6.2008 9:13:31   
Acjom1
Hej!
Nisem nič preveč brala za nazaj, ker se morem it itak počasi naprej učit, vidim pa, da ste kar pridne, kar se tiče pisanja.  user posted image Še en teden, pa bo konec izpitov. Komaj čakam, ker se mi je prav muka učit v tej vročini, ki jo nenormlno težko prenašam. Se mi zdi, kot da imava 50 stopinj v stanovanju. user posted image Nasljednjo soboto pa na morje. user posted image Letos bova kar v Portorožu, za vsak slučaj, da bom bolj mirna, če bi slučajno šlo kaj narobe.

Glede brcanja... Naš user posted image ima včasih res svoje trenutke, ko se mi zdi, da mi bo kar čez trebuh ven skočil. user posted image Brca me pa povsod - včasih čisto spodaj, včasij pa tudi konkretno nad popkom.
A je še katera opazila, da ima user posted image svojo ljubšo stran v trebuščku? Moj je že skoz bolj na desni. Še ko sem ga z AS poslušala in še ni bilo nobenega miganja, je bil srček vedno bolj desno, zdaj pa tudi vidim, da je praktično vedno na desni srani, le včasih se malo premakne bolj levo, ampak gre hitro nazaj na svoje mesto. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
27.6.2008 11:54:16   
Tejčika29
Hojla na tale vroči petek, samo da je petek, juhuhu!

Safira - tudi jaz čutim brcike čisto spodaj, ampak na različnih mestih, G mi je rekla, da sedi z nogami navzdol in da se še ima čas obrniti, sicer pa sem lepo zaprta.

Corti - jaz brcik še ne štejem, jih je pa čez cel dan kar nekaj, bolj v sklopih, najbolj pa zvečer ob 11- ih in popoldne ko počivam okrog 5-ih. Mogoče na ta način ugotavljajo kdaj bi ti določili PDP, ne vem.

Danes ponoči sem hitro vstala da bi šla na WC pa me je spodaj kar precej bolelo, kot bi mi  user posted image  tiščal navzdol. Še ko sem se ulegla nazaj  me je bolelo potem pa počasi nehalo.

V nosečniškem koledarju sem našla pod 25. teden znanilce prezgodnjega poroda in jih kopiram še za vas:
V tem obdobju vas moramo opozoriti na znake, ki nakazujejo grozeč prezgodnji porod. Če opazite naslednje znake, se čim prej posvetujte z zdravnikom: več kot 5 bolečih krčev maternice v eni uri, krvav (svetlo rdeč) izcedek iz nožnice, zatekanje obraza, rok in sprednjega dela goleni, glavobol, tiščanje v žlički, pobliskavanje pred očmi, boleče, pekoče uriniranje (kaže na možno vnetje mehurja, ledvic ali sečnega trakta), ostra ali dolgotrajna bolečina v trebuhu, dolgotrajno bruhanje, nenaden curek čiste vodene tekočine iz nožnice, topa bolečina v križu, ki ne popusti niti po počitku, občutek tiščanja navzdol v maternici.

Se bo treba pazit, jaz sploh gledam da ne nosim več kot 5 kg v rokah.

Imejte lep vikend user posted image !

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
27.6.2008 13:12:30   
janja 27
ojla srečke user posted image

sem sredi kuhanja pa sem vam malo javim..
safira mene tudi brca spodaj čist spodaj kot v nožnici pa sem g rekla pa je rekel da ni panike.itak v trebuščku še full plavajo saj moj.a se non stop obrača enkrat ga čutim spodaj drugič tako visoko kot je napisala talcy v glavnem da brcajo...glede štetja sem pri Manci štela od 28 t naprej...sedaj mam pregled pri 28 t tako da mi bo verjetno dal koledarček...me pa zadnje dva dni bolijo kosti med nogami spodaj...so me tudi pri manci sam ne vem če tko zgodaj...
corti jaz sem imela v otroških letih full problemov z ledvicami in pri manci sem tudi rekla g da naj pogleda na UZ kako je in je tud naša imela eno ledvičko povečano rekel mi je da lahko tako leži al pa bo kaj narobe itak da me je panika no ko sem rodila so jo pogledali in je bilo vse ok sem pa tudi šla z njo k je imela 6 mesecev na vrazov trg na pregled v bolnico na UZ in je bilo vse ok...tko da je mogoče da je bilo videt povečano k tko otrok leži..jaz sem tudi zganjala takrat celo paniko in vem da ti ni vseeno vendar bodi pozitivna...user posted image user posted image user posted image
jaz pa grem danes k noni v dom upokojencev imajo vsakoletni žur....mal zapojejo mal zaplešejo imajo tombolo tko prav prijetno...
jutri grem v nabavo k mamo v nedljo piknik k je mela tašča rojstni dan moram nabavit meso in pijačo pa francosko solato moram nardit....
pošiljam vam en klimatiziran pozdravček....JANJA

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
27.6.2008 13:16:00   
janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 user posted image   MB 23 let
      user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr. 28.07.08 user posted image   LJ  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pruser posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08
       user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.07.08 user posted image   KR
       27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image ) MF 30.06.08 user posted image user posted image

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 02.07.08  user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08  3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   CE 35 let   
user posted image   janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image   klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 21.07.08  user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.04.07.08 4D 28.07.08
       user posted image   27 let user posted image
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image   LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.01.07.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image    škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image )  user posted image   32 let user posted image - Anja

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image    colinka (?user posted image ?user posted imageuser posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 01.07.08 user posted image user posted image   LJ
        37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr. user posted image   NM 29 let
user posted image    Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image ) MF 30.06.08 user posted image   user posted image   21 let
       user posted image -user posted image   user posted image   -  
user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image )   user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.07.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    16
                user posted image    14
                user posted image   33

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
27.6.2008 15:10:20   
Kaštrun
janja27, ja, jaz sem bila zdaj full prepričana, da bo fantek, pa smo iskali ime za fantka. sem moža tako hotela prepričati, da bi popustil in bi bil naš fant Rožle. no, zdaj mi očitno ne bo treba nobenega prepričevati user posted image

safira, mene brca čisto, čisto spodaj med dlakami. je kar neprijeten občutek, čeprav ga zadnji teden čutim že nekoliko višje.  

jaz imam pa velike, velike težave z medeničnimi kostmi, ker me grozno bolijo ko hodim. ko se ponoči obračam iz boka na bok se itak zbudim, ker mi kar poka notri v medenici. prav tako ne smem sedeti več kot npr. eno uro, ker potem težko hodim. res me zanima kako bo, ko bom v pon spet začela delati. ampak paše iti spet med "civilizacijo".

mi je pa blazno dolgčas ta teden. moj po cele dneve dela, Lučko so pa starši vzeli v toplice s sabo. vam povem, da sem v pon kar ležala v postelji in čakala, kdaj bo kdo prišel. in potem tisti grozen občutek miru, tišine, praznine, samote... full pogrešam tole mojo bejbo. user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.6.2008 20:48:31   
blanka1
seos
no, danes sem imela pregled in prvic je blo vse uredu in ni nic kaj novega oz. je nekaj novega. Vrjetno mi bodo spremenili datum poroda in to naj bi bil proti koncu septembra, tako mi je danes rekla gin.
Super se prej bomo imeli- saj upam.
se slismo ko bo kaj novega! lep pozdrav!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.6.2008 22:44:52   
sarcy21
Evo naše slikce pa filmčke (se mi zdi da je res lepo naredila (no ja proti koncu se je Mark fullll začel premikat, samo se je potem na naslednjem filmčku umiril)

Video (klikni)

Pa še nekaj slikic (za večjo klikni gor)

user posted image

Tukaj sesa prstek

user posted image

Tukaj pa je zaspal

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?