Barbara33
|
Končno se tudi jaz malo javljam, da poročam o dogajanju. Berem vas redno in sem vesela, da so se vsi izvidi končali tako dobro, kot smo upale. Čestitke vsem. V tem času smo imeli MF, kjer je bilo vse o.k. - imeli bomo punčico Anjo - tako prosim Janjo 27, če bi lahko malo popravila moje podatke - hkrati se ti ob tej priložnosti tudi zahvaljujem za pridno voden seznam. Watershine : se strinjam s teboj glede "omlednosti" MF - tudi midva sva bila zeeello razočarana, ko sva jo imela pri moji G - pričakovala sva nekaj podobnega kot pri NS, pa je bilo daleč od tega - nič ni komentirala, spola ni videla, imela je neke samogovore, nama pa je namenila le, sicer lep stavek, "da je vse tako kot mora biti". Ker pa sva bila za MF že dalj časa dogovorjena tudi s Strahovo, sva šla še k njej, tam pa je bilo čisto nekaj drugega - vsako stvar posebej nama je razložila, ... Skratka, zaenkrat je naša super. Sem pa kar malo"fouš" vsem vam, ki že tako lepo čutite živahnost svojih . Jaz sem v 23t3d, pa sicer čutim, ko dela "prevale", a kaj več pa žal ne. Bo pa to verjetno zato, ker imam posteljico spredaj... Jah ni kaj, bom potrpežljiva... No, imamo pa doma prvo pridobitev za našo - voziček. Zadnjič sva šla z mojim v BC, kjer sem si želela ogledati pohištvo (da bi imela malo splanirano in da si naredim kalkulacijo), pa se je ustavil na vozičkih. In tam ga je tako prevzel Quinny-jev Freestyle, da sva ga šla takoj naslednji dan kupit, saj mu ni dalo miru. In tako je tudi bodoči ati dobil svojo prvo igračko . Jaz si sicer nisem želela trikolestnika niti ne tako ogromnega voza, a navdušenje je bilo takšno, da je prevzelo tudi mene . Sicer pa moja poteka brez posebnih težav in upam, da bo tako tudi v naprej. In seveda enako želim vsem vam, drage . Uživajte in upam, da vas vročina ne bo preveč motila. Barbara
|