Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 10:22:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz pa pogrešam Aquo oz.Katalino?Kje pa je na dopustu uziva tako, da se nima casa javit O kul.Za kolk časa je pa šla?No upam,da jo ulovim pred mojim dopustom.Hvala Ajsi . Joj kolk maš lepo oblekco hvala hvala. 3 tedne je rekla, da ne gre v službo. Po moje bo nekje naslednji teden nazaj sicer je bolj ali manj nameravala biti doma, samo priklopljena ni ZS ji pošlji, če kaj brklja po RR, ali pa mail
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 10:24:07
|
|
|
|
oktavija
|
Ja res je bilo super... vidijo se samo čevapi čeprav so bili prisotni tudi goveji zreski in normalno ribice, če smo na morju...vendar so bile zmržnjene iz najboljšega soseda..ker so tudi ribiči včeraj imeli praznik...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 10:27:25
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, glavno, da je dišalo meni fullll diši, ko čevape s pirom polije za umret dobro!!! ribice na žaru pa raje v gostilni naročim, čeprav se že nekaj časa pripravljam, da bom tud kako tuno ali kaj takega kupla za na žar sam pripravljanje mi smrdi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 10:28:41
|
|
|
|
ledenka
|
pa obiskala sem te... a maš v tvojem mestu ledeno kavo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 11:37:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan!! Kako smo? Jaz v senčki in kolikor se le da na hladnem . Sicer se ne mislim nič pritoževat, ker zadnič sem jamrala pa kolk je zima zunaj, ko je deževalo. Oktavija....lepo da ste se imeli super na morju. Roštiljada zgleda da je uspela in super izgleda. A sta bila sama na morju? Kje sta bila? Ledenka...kolk maš ti dober nick . Kako kaj napredujete. Si se že najvila na GK v lj? Jaz sem danes vplačala dopust....tako da sedaj samo še nestrpno čakam, kot kakšen majhen otrok in se veselim. sonček, trinity....kaj zdaj boste pa same gospe tukaj? Uživajte še ta dva samska dneva, potem pa s ponim korakom na nov list življenja. Imejte se čudovito. No pa slikice pričakujem !!!!! kleja...ja kje si pa ti hodila? Si bila na morju? Kako kažejo izpiti? Se*....kdaj imaš izpit? Bom držala pesti. beyba..... tudi od tvoje princeseke pričakujem slikice!!!! Špelkica!!!!!!! Juuuuuuuuuuuuhuuuuuuu, da so prvi rezultati ok....sem zelooooooooooo vesela!!!! Mi je odleglo. Vsakič, ko je kaj novega to sporočam tudi mojemu....pol se pa skup veseliva ( )!! Držim pa pestke še naprej za dva zdrava razgrajačka!!!! Lepo da se ti je vrnil optimizem...kar tako naprej!! lep dan še naprej!!!!! Uživajte in se hladite!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 11:51:57
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, na GK sva najavljena 16. oktobra bomo videli, kaj se bo do takrat dogajalo no, moj mora oddat svoj "pridelek" v začetku septembra potem imava pa oba na isti dan posvet. sam ne kot par, ampak ločeno ker kot par bi čakal še bistveno delj. imam sicer plan, da bova kar oba skupaj šla noter pa ne vem, če naju bo kaki zmaj od sestre spustil sicer pa še vedno upam na še en poskus pri Reškotu... bomo videli.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 13:36:08
|
|
|
|
jazzz27
|
ta je pa kumru podoben
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 14:41:58
|
|
|
|
ledenka
|
kdo je Kumer?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 15:09:52
|
|
|
|
murkica
|
Domna Kumra verjetno misli.... Drugače pa vas samo na hitro pozdravim, ker potem šibam kuhat.... Midva bova pa danes jedla postrvi na žaru, pa sem kupila kar očiščene ker je drugače preveč dela. No pa seveda sveže, ker danes trgovine delajo. Sva jih že včeraj hotela jest, pa jih nisva mogla nikjer kupiti v Ljubljani. No bodite pridne pa se beremo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 16:14:10
|
|
|
|
jazzz27
|
bravo murkica....itaq....domna mislim....ja punce ste pa res za lunco
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 16:20:20
|
|
|
|
ledenka
|
jeeeee, počitnice sem rezervirala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 20:34:15
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija in ajsika, sem se že pofočkala v vajinem mestu. Zgradila avtocesto. Ampak za vnaprej. Sem draga kot Zidar . Pa še popravljat jo je treba za mano. Uf žlehtnoba se vrača. ajsika kam pa gresta? oktavija čeprav ne jem čevapov sta mi naredila sline. No sej a bi tvoj tud kako hrenovko za eno trebuščarko spekel? Jih prinesem s sabo!smajlikilepogleda Uf šele zdej vidla, da ribice tud peče. Prodano. ooo murkica zdej me pa še ti rajcaš s postrvmi . Jest bi jih tud, pa ne smem še okol letat, doma jih pa ne pečem, preveč smrdi. Za vikend si jo bom pa res privoščila. Z dragijem hodiva v gostilno Smuk na gorenjskem. Tam naročiš postrv smuk (zraven imajo ribogojnico tko da so vedno sveže). To je file postrvi, na mesku so pa popečena slanina, kolobarji jabolk in ocvrta čebula. mmmmmljaska. A veste kolk je dobr. Pa seveda krompir z blitvo in deci refoška. Sanjsko. Še malo pol mam pa fuzbal. A je kdo prisoten?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 21:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
spelcika, na Madeiro upam, da bo lepo. tazadn dopust sama, letos pa ziher
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 9:52:46
|
|
|
|
spelka12
|
uuuuuu ajsika madeira je pa fajn. No, tko sem slišala. Taščica pa tast sta bila lansko leto in sta prišla nazaj čist navdušena. Sicer sta rekla, da temperatura zraka ni prov jadranska - tam cca.23-26 stopinj ampak za kopat sigurno bo. Pa če maš rada rožce (pa ne tiste namočene v alkotu) bo res pravi raj. Jest jih sicer ne maram ampak tiste na fotografijah so pa prav lepe. Kolk sem ti fouš . Jp letos fejst uživajta ker pol počitnice v dvoje odpadejo vsaj za 15 let A se sonček pripravlja na poroko, da je ni nč gor? gospodična sonček, uživaj jutri maximalno v nedeljo pa maš da se javiš kot gospa, da skup zapijemo tvoj novi stan. Bom mislila na tebe.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:20:45
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, sej midva hodiva nalašč na take kraje na dopust, kjer ni pretirane vročine hotelčič zgleda lep, imava pa sam apartmajček najet, brez hrane. za zajtrk bomo že pooskrbeli, za prvi dan bom kako malenkost vzela zraven potem pa hoja naokoli in uživanje upam, da bo ok. lani na Kanarih je bilo sicer super, samo zadnji dan je total zahajcalo in bilo noro vroče, pa smo bili sitni zdaj moram samo še pogruntat, kako mojo madam prepričat, da pride točno... ali pa sploh ne ker če bo točna, je bo konec do takrat, ko greva. če bo pa konkretno zamujala... pa bo bolj zoprno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:31:13
|
|
|
|
spelka12
|
Če bo konkretno zamujala ji jest čestitam, pa še dodaten dopust dam zraven. Ja madeira je kao raj za pohodce. Domača sta vzela trekking varianto in so hodili od jutra do večera po hribčkih. Hrana je tud bojda o.k. Ni bilo pritožb. Kdaj pa odrineta? Midva pa razmišljava da bi šla na slovensko obalo za ene 4 dni. Ampak je ful težko. Hoteli so polni, apartmaji pomojem tud, pa kdo za boga naju bo vzel samo za 4 dni? A kera pozna kake apartmaje. Ne rabiva nobenega luxuza samo senco pa pojstlo. No pa velik hladilnik, ker veliiiko pojem. Zredila sem se že za 6-7kg. Ups. Ne vem a je to veliko a ne. Ampak samo v trebuh, joške in mejčken v rit, ostale proporcije so enake kot prej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:35:07
|
|
|
|
ledenka
|
to ni dosti, glede na to, da imaš 2 za apartmajčke bom mal vprašala, mogoče kdo pozna koga. trekinga se ne bova šla rentala bova avto in se tako premikala okoli to je dopust, in na dopustu se počiva. par dni ležanja na plaži in par dni ogledov, pa bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:42:00
|
|
|
|
spelka12
|
Jaz tud tko pravim. Dopust je za počivanje. Še enkrat kdaj gresta? Da te ne bomo iskal pol povsod .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:49:19
|
|
|
|
ledenka
|
ajoj, seveda 28. julija. še dober mesec tako da moram počasi it na brazilsko, da bo čez mesec gladko in lepo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:54:58
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz se več ne grem..pišem pa pišem..pol pa mi se vse dol zbriše ajsika nisem vedla kje je madeira...sem morala kr poguglat..še vsem ostalim malo virtualne madeire mogoče? http://www.madeira-web.com/PagesUK/madeira_webcam.html Kdaj pa te ne bo več na RR, ker boš tam? špelka..si spet stara špelka polna optimizma, tako te mamo pa najraje oktavija, tvoje ceste ne pozabim gradit; lih danes je padla ena obvoznica roštilj pa tudi zgleda mljask. jazzzzzzzika sem bla malo emm...nikjer, sem mela malo pauze od računalnika....ker se bi potem spet zalotla kak računam plodne dneve; gledam na vseh mogočih straneh vse mogoče izračune..tak da ta mesec sem pa rekla, dost bo tega. heh sem bla prav sama sebi smešna, ko sem se zalotla, da hočem zračunat kolko dni sem po M...sem si hitro potihem zapela la la la..pa prešaltala na neke druge misli. Sem čist ftrgana Ne morja letos ne bo ( mogoče pa, pa moj še ne ve zato ), ker gradiva lasten vhod. Izpit pa sem vsekala z 9..tak da še samo 1 mi je ostal wiiiiiiiiii SE* kako pa pri tebi napreduje učenje? Jaz sem ta vikend spet za knjigami. beyba vsak dan se sprašujem kako si. Uživaj prve dneve, mami beyba sonček kaj ti se že ta vikend poročiš? ta vikend...to je ju3! O moj bog...kot po tekočem traku...ene rojevajo, druge se poročajo...kaj smo res že tolko stare? Upam, da ti ne bo prevroče. Uživaj še zadnji dan, kot gospodična sonček piko piko pikovit kako pa si kaj ti? Erin; luna, Fargezija(maša mi je blo bolj všeč) ...in vse ostale... ....vsem želim en lep lep lep vikend
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.6.2008 10:57:16
|
|
|
|
~Biba~
|
špelka za 4 dni sem se tudi jaz malo namučla najti kak apartma...predlani mislim da je blo; samo ne za slovenijo, ampak hrvaško... probaj pogledat mal na bolhi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?