Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 11:49:31
|
|
|
|
Erin
|
Super Hvala Špelka! Dobiš za sok pa tortico pa en veliiiiiiiik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 11:52:52
|
|
|
|
ledenka
|
smo na 100. strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:41:51
|
|
|
|
murkica
|
BEYBA ŠE ČESTITKE OD MENE..... Ja in kričim, tako sem vesela. No pa smo tetke!!!! Špelči- zate pa stiskam pesti in upam, da bo vse tako kot bi si vse me želele. Res smo ti vse tukaj v oporo in če boš potrebovala koga, da malo popričaš in da kam nasloniš glavo, se kar oglasi pri nas čvekah in vedno bomo tu za vse vas. Sem pa prepričana, da bo Cerar imel pozitivne rezultate za vas in da bo vse v redu. Vsekakor pa se javi in nam sporoči rezultat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:45:55
|
|
|
|
jazzz27
|
JAZ SEM TUDI SREČNA ZATE ELA IN ZATE BEYBA IN ZA NOVOPEČENEGA ATIJA! Zdaj grem pa stavnico poiskat juuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:48:48
|
|
|
|
jazzz27
|
spelka kako si? kaj novosti? Držim pesti!! Hvala za telegram, ki si ga poslala naši novopečeni mamici! Ajsika....kdaj bomo žaral?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:51:19
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, še eno šanso dam tejle pernati pošasti brez kompasa, pol pa moram najt nadomestilo nekaj, kar ne spi pozimi, ni pernato (pernatim žvalem ne zaupam in že vem, zakaj ) in živi v Sloveniji, ne bi rada kakega tigra po Afriki iskala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:52:40
|
|
|
|
jazzz27
|
stavnica za beybo: - jazzz 19 jun (ponoči) - Fargi 20 jun - Spelka 20 jun (ob 4.30) - Murkica, Serendipity 22 junij( v noči iz 21. na 22. okoli polnoči) - Erin 22 jun Kaj pa zdaj? Gremo na tistga, ki je najbolj falil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:56:09
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi, mogoče ti pa svizec zavije darilo? Kako si? Ti je kaj vroče? Pri nas na dolenskem je kot sauna!! Še mal soli pa popra, pa bom pečenka ....hmmmmmmm....pa en velik pladen, pa jabolko v usta pa mašnico za vrat ....in sem pripravljena za serviranje.....no bom nehala počas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 12:57:13
|
|
|
|
jazzz27
|
ou ženskice, danes sem rezervirala za dopust.... ....morje!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:09:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ou ženskice, danes sem rezervirala za dopust.... ....morje!!!!! kam, kdaj, me vzameš zraven?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:16:55
|
|
|
|
ledenka
|
mam novo poletno oblekco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:26:41
|
|
|
|
jazzz27
|
všeč tvoja oblekca....ajsika....daleč dalmacija (korčula)...btw, a je bila že katera tam?.....sva se včer odločila. ALL. Samo pot je dolga. Ah pa nič zato, bova že!! Lahko greš zraven, pa tvoj tud, imamo all inclusive, tako da hrane dovolj....sam pojstla bo mal majhna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:30:36
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, sem zeleeeeenaaaaa od zavisti bi najraj šla kar za 2 meseca na morje, pa še mi ne bi blo dost še nisem bila na Korčuli, ampak baje je lepo. Oktavija, kako se ti počutiš, kaj znakcev?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:31:12
|
|
|
|
vita80
|
Telegram poslan - končno. Ene 6x me je ven vrglo, kartice noče sprejet, s simobilom pa ne morem plačat. Buuuuuuuuuuuu za slovensko pošto. Je moj založu , ma mobitel. Podpisala sem pa "tetke iz borbe". Na telegramu sta nogici od dojenčka, ki se križata pa pojoča je.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 13:51:26
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Oktavija, kako se ti počutiš, kaj znakcev? Ledenka kaki znakci , njp nobenih znakcov, zaspana in utrujena sem že tako pol leta , ostalo pa še nič..... saj je tudi zelo prehitro...zdaj se je mogoče šele začelo kaj dogajat... ampak jaz sploh nočem mislit o tem..... Res pa je, da sem danes zjutraj imela občutek kot da bom dobila teto , ker me je trebuh bolel, pa križ in noge.... upam da vseeno ne pride saj je tudi še enih 14 dni do prihoda!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:04:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Pa malo sem žalostna ker me slabo obiskujete v mojem mestecu, čvekate pa še manj pri meni tudi ni kaj dosti obiskov sem te šla ravnokar pogledat čvekam pa ne, ker me zaradi starega programa čvek tam ignorira kdaj si imela IUI? ene 16 dni po tem bi moralo bit tako daleč, da vidiš plusek. za kdaj imaš pa test planiran?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:10:51
|
|
|
|
ledenka
|
to je že naslednji teden ni tako zelo dolgo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:14:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No ja....s tem da se je ta teden šele začel.... sem pač optimist, kaj češ pa mal me je_be, k je jutri praznik in bo teden pač prekinjen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:14:49
|
|
|
|
ledenka
|
hm, mogoče ne bi bilo slabo it po kako hrano za jutri čez teden ne kuham in nimam doma nič užitnega
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:27:41
|
|
|
|
oktavija
|
Ledenka - ti kar šibi po nakupih... Jaz tudi morem, danes gremo na morje in jutri bomo tudi tam do večera... pa si želi moj možek mal ROŠTILJAT... No pri nas more pa bit hladilnik in špajza vedno 100% napolnjena saj je moj možek zelo zahteven in zbirčen gospod in želi da ima vsakem trenutku vse kar mu duša zaželi.... Jaz kuham vsak dan!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:38:31
|
|
|
|
benika
|
Prvi delni rezultati amnio so tu................ in sicer...fantek nima ne Downovega sindroma, ne kromosonskih napakSedaj čaka še navodila, kaj storiti v zvezi s plodovnico in vsi držimo pesti, da se bo na koncu vseeno lepo izšlo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?