Blacky30
|
Midva sva bila cel dan zunaj, ker je notri neznosno. Sva imela tudi obisk, tak da je hitro minilo. Lunica24, kako je z bratrančevo ženo? Je že rodila? Upam, da je in da že carta. Juno in tinky, lepa bušija. Juno, pri tebi pa se vidi, da se ti je trebušček že spustil. Tinky, prečudovite slike poroke in poročnega potovanja!!! Samo, če povzamem frutkine besede: Prava baba pa nisi!!! Ker nimaš niti kančka celulita!!! Pety78, čudno, da boš sploh imela amnio pred PDP-jem, to ponavadi delajo po roku. Jaz imam zadnji pregled 4.7., uradni rok pa 17.7., pa vmes verjetno tudi ne bom imela nobenega pregleda več, CTG-ja pa tudi do zdaj še nisem imela nobenega in ga bom verjetno imela šele na PDP. No, verjetno mi ga bo na zadnjem pregledu naredil. Nič se ne sekiraj, saj bo vse ok. Bastian, iiiiiiiiiiii, CR boš imela na moj rojstni dan!!!!!!!!! Komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, hkrati pa potihem upam, da bova istočasno rojevali. Samo je pa velik otroček oz. težek za ta čas. Če imaš ti PDP za mano, pa je skoraj kilo težji od mojega. Kolikšno težo bo pa imel 15.7.??? Čez 4,5 kg?? To si zdaj zrihtala torej v MS P? Flower, kam pa sta vidva šla na poročno potovanje? Neboglasnica, pa vas pa se zadnje čase smola drži. Najprej mož, potem hči s poškodbo, zdaj še z infekcijo. Hudiča!!! Držite se in se čimprej pozdravite! Romy, povej, kako poteka to v ptujski P, ko prideš do roka in še ne rodiš? Kar na rok greš tja in kaj sledi? Al imaš ti ginekologa v ptujski P? Jaz hodim k dr. Rosiču. Zadnji pregled imam 4.7., potem pa bom prepuščena sama sebi, ker gre na dopust. Daj, malo poročaj. Pa še povej mi, če si zadovoljna z osebjem, so prijazni? Prvič sem rodila v MB, tak da za Ptuj nimam pojma in priznam, da sem malo v skrbeh. Grem pa tja, ker bom rodila z ultivo, če mi bo dano. Pa vso srečo jutri, da ti sprožijo, bom čakala na sms.
|