Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 16:58:39
|
|
|
|
zvesta
|
Maša (NRMM) praznuje 1. rojstni dan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 20:25:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Vse najboljše MAša !!!!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 20:31:49
|
|
|
|
baja*
|
Maša vse najboljše! pupi čestitke za diplomo madejka čestitke za obletnico zvesta za Izaka! češnca lepo se mejte! kapica srečno in mirno vožnjo vam želim! Pa seveda lep dopust grem zaj nekaj pojest pa še pol mogoče kaj pokukam sem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 20:33:15
|
|
|
|
baja*
|
Ajvy a se kaj boljše počutiš danes? V katerem tednu si? A si že mela prvi pregled?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 20:45:50
|
|
|
|
pupi
|
Joj sem pozabla danes zjutraj na rr pogledat, upam Freycha da nisi res bla v Europarku , še pa vedno velja za kafe in povejte ve kdaj da jaz ne bom spet pozabla na rr prit pogledat zato dajte malo prej povedat kam in kje Maša vse naj, naj Hvala za čestitke !!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil pupi -- 26.6.2008 20:46:26 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 20:52:56
|
|
|
|
pupi
|
Freycha sem vidla, da si sanjala pa sem pozabla komentirat. Pravzaprav ne vem kaj bi rekla, da bi le blo to res, al ne daj bože . V vsakem primeru bi bli veseli za Izaka, da bo čim prej OK in Lariso, da se čim prej navadi na varuško oz. brez mamice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 26.6.2008 22:36:12
|
|
|
|
baja*
|
Kje pa ste? A že spite al kaj? Vas je vročina zdelala? Kriza, kak mamo mi vroče v stanovanju . Vsa okna in balkonska vrata imam odprta pa se sploh ne zlufta. Kaj bi dala zdaj za enega tistih deževnih dni z začetka junija... Aja, pozabla sem vam povedat, da je Rene v torek shodil naredil je pet korakov in še popoldne enih par, včeraj nič mogoče zato, ker je bil praznik , danes pa se je spet 1x spustil in šel. Bomo vidli kake volje bo jutri... Ja nič, če ni nobene tu, pa tud jaz odhajam... nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 6:57:57
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava, čaj in kapučino. Boga Dita! Ajvy zate !Da čim prej mine slabost! Izak !Da se čim prej pozdravi! Vse ki greste na dopust vam želim lepo potovanje in da uživate! Maša vse najboljše! No Žana je pridna pri babici in dediju, meni pa tudi v službi gre dobro.Je veliko novih stvari.Jutri pa se dokončno selimo na Ig.Jaz delam in bom potem po službi hitro šibala po Žano k babici in na Ig pospravljati.Tako da bomo prvo noč na Igu že v soboto spali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 6:59:34
|
|
|
|
bačko
|
A_R Patrick pa ima zelo rad muco.Žana pa je na kužke čisto nora. No lepo se imejte vse!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 7:34:47
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro babike... Evo končno se mi je uspelo prijavit za več kot 5 minut (upam, da me ne bo glih vun vrglo ). Računalnik še vedno ni porihtan, enkrat že bo Pupi, čeeeeeeeeeeeeeesssssttttiiiiiiittttkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeee Tak se to dela punca Maša, vse najboljše za prvo svečko Madejka, vse najboljše za obletnico Kapica, srečno pot...uživajt, pa pustite se razvajat Češnica, tudi vam srečno pot, lepo in ne preveč vroče vreme, veliko počitka, cartanja čofotanja... to bi blo na hitro to...če me ne skensla, se še slišimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 7:35:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Uspelo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 7:41:06
|
|
|
|
tejči77
|
Bravo za Reneja in prve korake. Maša vse najboljše Pupi čestitam za diplomo, kaj si frajerka. zvesta, upam da bo Izak čim prej bolje. madejka, čestitke za obletnico. Freycha, a je že kaj bolje z alergijo? Ima Dita še vedno fleke ali so izginili? Naša varuška ima trenutno 5 otrok do dveh let starosti. Danes je Larisa spet jokala, že takoj zjutraj ko je videla, da gre v avto
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 7:45:45
|
|
|
|
SANEK1
|
Sem vedla, da sem nekaj pozabla .Tejči, hvala da si m spomnila Rene, čestitke za prve korakce Tejči, kak se pa Larisa razume z ostalimi otročki Živa ima 11 mesecev starejšo sestrično in do nedavnega se jo je bala in, ko je ona samo prišla do nej, se je Živa takoj zhačela in se stiskala k meni. Šele zdaj se lahko igrata skupaj... Mogoče pa se mora Larisa tudi navadit na ostale otroke. Kaj ostali so že dlje časa skupaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 8:07:41
|
|
|
|
Freycha
|
Kapica srečno pot Rene lubček naš čestitke za prve korake maša vse najboljše! tejči včeraj je imela samo male rdeče pikice, danes pa tudi teh nima več. Očitno gre počasi nazaj. Dita je pa tudi malo že samostojno korakce delala. Ne morem rečt, da je shodila, se je pa spusitila, naredila dva, tri korake, pa se spet prijela
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 9:37:12
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Full nisem mela energije včeraj še kaj napisat... Cel dan smo bli okoli, v šopingu, na kosilu, v kinu Prvič odkar sem zanosla sva bila v kinu! Sicer sva šla gledat Indiano Jonesa ili ipak Hvala vsem za čestitke! da je Diti boljše! Rene čestitke za korake!!! Tejči to pa je sranje. Verjetno se ti še bolj mučiš in je ta tvoja angina še posledica stresa Enih par zate in Lariso! Maši VSE NAJBOLJŠE!!!! Za Izaka Kako je stanje dans? Kapica se boš dala kaj videt v Slo.? Pa srečno pot! Češnco sem pa tak že zamudla. Ampak vseeno želim, da se super imate in nam pripravite otok Sanek kak ste???
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 10:49:36
|
|
|
|
baja*
|
bačko super za selitev sanek ja končno se te je računalnik usmilil pogrešam tvoje smeškote tejči to pa mora bit ful hudo, ko se ti dete tak joče močno stiskam pesti, da se bo čimprej navadila freycha čistike Diti za prve korakece saj jaz tudi v bistvu še ne morem rečt, da Rene že hodi, ker je kobacanje še vedno daleč na prvem mestu, se pa že počasi spušča v glavnem, odkril je, da obstaja še ena druga oblika premikanja madejka super, da sta se fajn mela jaz tud že celo večnost nisn bla v kinu jutri imamo 10. obletnico gimnazije, in to cela generacija se že ful veselim za konec še 2 fotki, z in brez čupe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 11:04:28
|
|
|
|
madejka
|
U ti mast baja, kaj ste ga dol pobrili??? Brez skrbi, da ne bo 14 dni okol pa ti bo letal po celem stanovanju. Maj se je začel spuščat pred kakimi 10 dnevi, zdaj pa že leta po stanovanju Pol pa samo čuješ kak zruži pa čakaš, če bo začel cmerit al ne
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 12:19:23
|
|
|
|
baja*
|
ja, skinheda mamo doma ne saj ne, nismo ga dol pobrili (čeprav na oni sliki res tak zgleda ja ). Po vrhu sem ga spet postrigla, ker so mu lasi ful hitro začeli rastit samo ma take štenge, da joj tak da ne vem, če ne bo res šel pod mašinco glih bo pusto ja na tej sliki se malo boljše vidi, da še ma nekaj lasov
< Sporočilo je popravil baja* -- 27.6.2008 12:21:44 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 12:50:23
|
|
|
|
madejka
|
Iiii baja lepi je Jaz bi ga tud spet mogla postrižt pa je bla prvič taka pustolovščina, da se mi kuj ni Zgleda res hitreje rastejo, če postrižeš
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 13:04:45
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Zgleda res hitreje rastejo, če postrižeš ja, pa bolj gosti ratajo... Jaz sem ga zaj definitivno zadnjič sama strigla. Ker to je res pravi podvig komaj nekak primem šop laskov že zmiga z glavo in se non stop suče, ker ga zanima kaj ima mami to za eno zadevo v rokah In sem si rekla, da bo od zaj naprej frizerki kravžlal živce, ne meni grem južno dokončat... dober tek vsem, ki se spravljate h kosilu! Pa lep dan! čau
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 14:56:59
|
|
|
|
zvesta
|
JAz bi Ne pa da sedim tu, prah žrem in čakam, da bo ura 21. Bruuuuhhhhhh.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 15:02:04
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Madejka, mi smo, razen tega da nam je vroče, super , hvala na vprašanju. Pa vi Baja, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak luštkan fantek je že Rene ...me zanima kaj tašča poreče na novo frizuro
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 17:31:50
|
|
|
|
zvesta
|
Filip (jelenche) čestitke ob prvi svečki!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 18:28:34
|
|
|
|
Freycha
|
ddaaaannnnn joj, danes je pa bil dan, pa še ga ni konec zjutraj sva šla podpisati pogodbo za vrtec, potem sva tamalo odpeljala k tašči in tastu, potem sva jo pa šibnila v AUT. Sva dala cel šoping center po dolgem in počez skozi, zapravila še pa još, zmatrana pa res ko bi šla peš do tja in nazaj Zdej je šel pa dragi po tamalo, mene je pa odpeljal domov, da si malo odpočijem, potem se moram pa zrihtati, ker grem ven zvečer malo bi dala pa zdele boga in pol za eno masažo stopal
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 27.6.2008 18:59:24
|
|
|
|
NRMM
|
V Mašinem imenu se vam zahvaljujem za čestitke .
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.