|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
25.6.2008 16:26:25   
Freycha
vas zanima, kako se zna razpasti alergija v parih minutah?

user posted image

user posted image

hvala bogu imamo doma Zyrtec, da se ji je alergija hitro začela umirjati, a smo zaradi take sile izbruha vseeno šli k dežurni P na pregled (me je strah ratalo, da bi se začela dušiti). Zdej pa pančka v posteljici in upam, da ko se zbudi, ne bo več tako grozno za videtiuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.6.2008 16:29:08   
zvesta
Freycha, pa od česa to? Alergija na kaj?

Zgleda grozljivo, mene bi pobralo od strahu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
25.6.2008 16:31:37   
Freycha
ej pojma nimamo..... danes je res prvič jedla en drug sojin puding, kot ji ga sicer dajemo..... pa eno rozino je pojedla...... sumim pa definitivno rozino user posted image

sej meni tudi ni bilo prijetno... sam hvala bogu imam tut sama alergije, da vsaj približno vem, kaj se dogaja in kaj ser še lahko izcimi. Pa hvala bogu, da ima doma ta sirup, ki res učinkuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.6.2008 17:14:45   
Taši*
Boga Dita!user posted image  A je kej jokala?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.6.2008 17:20:40   
Freycha
jokala je zato, ker sem ji dajala mrzle obkladke na telo, pa tečna je bila, ker ji nisem pustila, da bi se praskala......

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.6.2008 19:50:16   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dita

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.6.2008 20:37:26   
baja*
user posted image o šit, boga Dita.user posted image  A je že kaj boljše?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.6.2008 21:44:17   
Freycha
spala je kar dve uri. Ko se je zbudila, je bila čisto ok, potem je pa zaradi vročine in zaradi norenja spet bolj pikasta in rdeča ratala. Ampak ne toliko, kot prej....... zdej sva jo s hladno vodo stuširala, pa spet dala Zyrtac, bomo videli, kaka bo jutri zjutraj user posted image

ampak je pa že čisto živahna, tak da prav hudo ji ne more biti user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.6.2008 21:51:02   
anja7
Freycha o boga Ditauser posted image user posted image user posted image . Joj kok se mi smili s temi alergijami. Pr nas je pa mami dala zadnč tamalmu kašico z vodo in čist mal mleka,pa je pol čist temno zeleno kakal,tko da predvidevam, da mu je mleko škodil.Ga tud še neki časa ne bo dobil.Pa sej ga ma pr men še zmer na litre.

ajvy - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
25.6.2008 23:05:21   
pupi
Čer!

Joj kaka vročina jaz sem zdaj komaj zadihala!!!!!
Zagovor živčna sem bla, da mi je kar na bruhanje šlo pred predavalnico user posted image user posted image , sem nekaj govorila (beri: predstavljala dipl. delo) pač notri kot, da bi kar nekaj bluzla sploh ne vem kaj sem govorila, somentor mi je ful nekih vprašanj postavila, ampak ni ga bilo, da ga ne bi odgovrilauser posted image user posted image user posted image  iun je blo to to, desetka je padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se pa odločla, da se bom še na magisterin vpisala ta bolonski pač, bom pač poleg šihta guralauser posted image , ki ga bom začela iskat po Op, to pa bo drugo leto.
Tamala je ful tečka zadnje čase mislim, da zaradi vročine, pa predvsem zaradi tega, ker ko se na noge postavi jo začnejo bolet in se jezi, ker pač ne more več stat. Pa tote njene nogice kak jih čudno postvala nekam ven jih sučeuser posted image
Freycha to pa je hudo ta alergijauser posted image , meni se zmeša!!!!!!! Upam, da se porihta!!!
A_R fuuuuuuuuuuuuuuul lepa sliki in avtar sevedauser posted image !
Če bo katera od štajerk (no pa ostale tudiuser posted image ) laufala po Europarku častim kafe, ven v to vročino ne morema it, pa grema pač kam drugam kot v Europarkauser posted image user posted image .

Lepo bodite, LN

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
25.6.2008 23:15:46   
Freycha
ppuuppiiii čestitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oooo ja, na to kavo za diplomo se pa prijavim user posted image user posted image user posted image

nisi videla ne, ko sem ti zadnjič napisala, da sem sanjala, da si noseča?! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
25.6.2008 23:35:18   
madejka
Diti user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej boljša! Revicauser posted image

Pupi tebi pa user posted image user posted image user posted image čestitke za zagovor! No, pa je mimo!user posted image
Za kafe bi bla pa jaz tud, samo mama jutri obletnico pa se bomo cel dan cartaliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
25.6.2008 23:35:41   
madejka
Nočko babike!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.6.2008 7:02:12   
zvesta
Jutro...

Najprej Pupi... Čestitke za diplomo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, Izak je pa zbolel. Včeraj celo noč in cel dan rahel kašelj, zvečer pa jok na kvadrat, neutolažljiv jok, potem naenkrat poln nosek. Zbujanje na uro in neutolažljiv jok. Ob polnoči je narasla še temperatura, spali smo torej tako tako. Zdaj pa kljub rahlo povišani temperturi divja kot norc, kašlja in iz noska se cedijo svečke.

Upam, da se vse umiri, ker drugače ne vem, kako bo z dopustom od sobote naprej.

Pa danes mi je ful hudo iti v službo, ker je otrok bolan. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.6.2008 9:09:36   
Ajvy
Jutro vsem....

PUpi..cestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izak...user posted image user posted image user posted image user posted image da se cimpreje pozdravi....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.6.2008 12:10:27   
Češnca
Daaaaan!

Pakiram, da se kar kadi... user posted image  Se na hitro javljam, ker verjetno ne bom več utegnila. Lepo se imejte, bodite zdravi in veselo čvekejte!!!

pupi jeeeeeeeeee!!! Čestitke user posted image user posted image user posted image

Dita, Izak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka čestitke za obletnico - uživajta! user posted image

Za vse prihajajoče prve rojstne dneve:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
Uspešno praznujte, naj bo nepozabno!!! VSE NAJBOLJŠE že v naprej!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.6.2008 14:18:30   
tejči77
ojlaaaaaaa, nimam časa brat, se javljam iz službe. Hudoooooooooo! Sem pa vidla Dito, revico, upam, da se je umirila alergija. Svašta no.
Larisa pa neumorno joče pri varuški. Ne vem več kaj naredit. V torek me je klicala ob pol enih, naj pridem ponjo, ker se bo zadušila. user posted image user posted image
Jaz  pa še vedno prebolevam tisto angino, se je prejšnji teden vrnila v vsej svoji moči, sem imela dva dni 40 stopinj in nikakor nisem mogla zbit. Zdaj sem že bolje, ker jem že drugo konjsko dozo antibiotikov.
Bolj me skrbi za Lariso, ker ima histerične izpade, takoj ko ugotovi, da greva k varuški. Imam občutek, da tam ni vse v redu. Kaj pa ve mislite, po 14 dneh bi se verjetno že morala umiriti.user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.6.2008 15:14:28   
Freycha
zvesta kako pa je danes z Izakom? Je boljše? user posted image user posted image user posted image

češnca uživajte maksimalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejči ne vem kaj naj rečem. Mogoče to ni za primerjat, pa mogoče tudi ni ok, da ti to pišem, samo mi smo včasih hodili s psom k eni frizerki, h kateri ni hotel iti in se je upiral z vsemi štirimi. 2x jo je skoraj ugriznil, da mu je dajala nagobčnik gor itd.... potem smo pa spoznali eno drugo frizerko, k njej pa še zdej hodi z  največjim veseljem. niti pomisli ne, da bi jo ugriznil, full se jo razveseli in pusti ji, da mu dela stvari, ki jih mi ne smemo...... sej s ta prvo frizerko ni bilo nič narobe, samo nekaj mu očitno ni pasalo.......
Po drugi stran se moraš pa zavedati, da so bili sedaj otročki z nami eno leto in eni so se bolj,drugi manj navezali na nas in jim je hudo kar naenkrat pri drugih ljudeh. Zato ji daj še malo časa, da se vnese.. če pa ne bo nič boljše čez kak teden ali dva, potem bi pa jaz na tvojem mestu razmišljala kaj narediti..... Pa še za vaju obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dita je pa očitno prišla v obdobje, ko bi samo pri meni visela. Sploh se me ne spusti, pa skoz mi v naročje leze, pa sploh me ne spusti iz pogleda...... evo, mi že spet visi za vratom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.6.2008 15:41:31   
kapica
Dita in Izakuser posted image user posted image user posted image user posted image , da ner bo prehudo. Zgleda pa res hudo taksna alergija, jaz a gnjavim ze ko ima nekaj pikicuser posted image .
Madejka cestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image in Pupi cestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image .
Tejci, po mojem Larisi tudi enostavno tam ne pase. Ker ce je ze od prvega dneva tak,potem ne verjamem da joka zato, ker bi bilo tam kaj narobe. Ce bi bilo prvih nekaj dni okej in pol naenkrat ne vec, bi jaz posumila na to, da se tam kaj dogaja. Tako pa ne bi glih rekla no. Pa ce po dveh tednih se vedno ni boljse, ne bi vec silila in bi poiskala drugo varusko. Ker tud ce so bili eno leto otrocki z nami, po tolikem casu bi se menda ze mogli navaditi oz. sprejeti novo okolje.

Jaz sem bila vceraj na UZ, mi je G 99% potrdila da bo fantek, se lulca sem videlauser posted image , tako da nic ne bo z mojo Lejlouser posted image . Ampak punce, kaaak sem se zredila, mene je skoraj kaop, tako da zdaj pa morem zabremzat, pa noseca gor al doluser posted image . Nic vec sladkarij, gotovouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.6.2008 15:45:51   
zvesta
Freycha, hvala za vprašanje...

Kolikor poroča Gregor, temperatura vztraja. A ne pada in ne raste. Kašljanje smo umirili že zjutraj s Prospanom, smrklji in slina se pa vlačijo za njim v špuri.
Domnevam, da je kombinacija zobkov in prehlada. Grlo smo mu preverili in ni nič vneto ali rdeče.

Komaj čakam, da bo ura 9 in grem domov, da vidim kako je z njim.

Je pa zanimivo, da mu Calpol včeraj nič ni pomagal, ko smo pa namazali s Calgelom, je pa bilo malo bolje. Ampak nobena dlesen ni videti otečena, nabrekla, nič... No, kotnikov nisem preverila. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.6.2008 15:50:11   
kapica
Oo, ste malo napisale,sevidi da so dopusti, palepo vreme in ni energijeuser posted image .
Ajvy, ubogica, da te tak matra, pa dobro da lahko Tarjo das k sosedi, toveliko pomeni. Saj bo, malo seuser posted image .
A_R, lusna slikicauser posted image .

Jaz sem pa tud vecinoma ze spakirala, pripravila za dopust. Jutri gremo  na pot, verjetno popoldan, proti veceru, da pridemo enkrat ponoci tja. Pa se pol kaksno urco odspimo.
Sem pa danes dala dinota v potovalno posteljco, zraven not pa bombazno obrobo, ki jo ima v svoji posteljci. In je spal kot polhek. Tako da bom se to res zraven nesla, zgleda da mu pomaga. Upam vsaj, pol je najvecja skrb resenauser posted image .
Sicer pa sploh nimam veliko stvari, dinove cotice vzamejo malo prostora, pa se zato ker so same poletne stvari, jaz pa tud nimam velik nosecniskih oblek, tako da bojo te zadeve najmanj prostora zavzele. Po mojem bo sel stolcek brez problema zravenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.6.2008 15:51:53   
zvesta
Tejči, poskusi se s kakšno tvojo prijateljico dogovoriti, da Lariso prevzame v tujem okolju kakšno soboto za dve, tri urice. Če bo tudi tam jokala kot dež, potem jo boli samo to, da je ločena od tebe. Če bo pa tam v redu, pa bi tudi jaz razmislila o tem, da jo peljem k drugi varuški.
Pa ta varuška pazi samo na Lariso ali ima še kakšne druge otročke?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.6.2008 15:52:20   
kapica
Zvesta, po mojem se samo bolj belo vidi kje od zadaj, da niti ne opazis takoj da gre za zobek. Pa ti stranski zobki tak mucijo, smo mi tud meli podobno no, tako da zna bit da je kaj z tem povezano. Preden pa zob zares ven prileze, pa tak traja in traja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.6.2008 15:54:42   
zvesta
Kapica, kakšni stranski zobki? Mi imamo šele en spodnji dekalček, ostale sprednje še pričakujemo. Je pa imel Izak pri tem prvem en dan ogromno oteklino in na vrhu bel mehurček. Potem pa je trajalo še 4 dni, da se je zob prebil na plano. Zato sem zdaj iskala enake simptome. Čeprav za prvi zobek res skoraj ni bilo problema.

Sicer so vsi simptomi idealni, da rečem, da je zob. Le ta grozen kašelj štrli malo ven.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
26.6.2008 16:03:57   
kapica
Aja zvesta pardon, nisem vedla koliko zobkov ze imateuser posted image . No, ker pri nam so stranski zobki bili huje kot tisti prvi sprednji.

Tak, zdaj pa spet vgasnem to skatlo in se spravim se kaj naredituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.