Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 24.6.2008 22:14:02
|
|
|
|
maja1488
|
A moram še kaj o sebi povedat? ti samo pričaj Dej mi mail, pa ti pošljem poskenirano knjigo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 24.6.2008 22:50:18
|
|
|
|
Naja30
|
maja, 1000x ti hvala! Zdaj bom pa tole predelala in gremo v boje proti kilam! Mož se je pa sam križal, ko sem mu danes rekla, da začenjam z novo vrsto diete
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 3:32:27
|
|
|
|
snorlax
|
Monti bi te že na začetku oklincal. To ni dieta, ampak doživljenjski način prehranjevanja. Ko to skapiraš in predvsem sprejmeš, je vse ostalo lahko. Seveda, se je treba njegovih načel strogo držat, dokler hujšaš, ko si na cilju, pa si lahko privoščiš tu in tam kake prekrške oz. poješ kaj, kar ni po Montiju. In tu nas je nekaj, ki še nismo na cilju, pa vseeno delamo te prekrške.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 14:31:33
|
|
|
|
Naja30
|
Mi je jasno ja, odkar sem včeraj začela brat to knjigo, da je to NAČIN PREHRANJEVANJA. In ne dieta. Ja, my mistake, ne morem pomagat. Mi je beseda dieta tako domača, da se bom mogla navajat zdaj na tole drugo poimenovanje Prekrški pa... kaj čmo, take smo a ne? Prekrški potrjujejo pravilo. Komaj čakam, da preberem do konca in se vam pridružim. Tule sem čisto zmedena. Ve sodelujete na vseh teh temah a ne?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 15:46:24
|
|
|
|
snorlax
|
Jaz ne folgam drugega kot tu, Montignac in Celjanke. Na Dulčinem forumu se še nisem uspela registrirat, ga pa občasno berem.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 20:56:00
|
|
|
|
maja1488
|
Snorči a pol tale tvoj p**m** je v Celju Jaz sem tudi aktivna tu in na montiju, če je pa kakšna zanimiva tema še drugje pa tudi kaj pripomnem. Moram povedat svoje Drugače pa monti zakon!!! Danes sem oblekla hlače, ki sem jih nosila v 3 mesecu nosečnosti. Pol mi niso bla več prav. Moj je prej celo reku, da imam vedno lepšo rit. Mater sem ga okregala: a je bla moja rit kdaj grda!!?? Se pa že pripravljam na požrtijo v nedeljo. Moja draga sestrica ima 30 let in ker se vidiva ful malo, bomo šli jest pa mal pri njih ... Že izbiram recept za torto, ki jo bom brez slabe vesti tudi pojedla. Se pa v ponedeljek ne mislim tehtat
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 21:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:39:27
|
|
|
|
maja1488
|
nataša, jst ne vidim. Imam rdeč križec
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne zdaj še ti?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:47:07
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 A ne zdaj še ti? Kaj sem nardila?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 A ne zdaj še ti? Kaj sem nardila? Mah, Kind lady lepi te slikice, ki jih samo ona vidi. Zdaj pa se je zgleda začelo pojavljati še pri meni.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:51:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 A ne zdaj še ti? Kaj sem nardila? Mah, Kind lady lepi te slikice, ki jih samo ona vidi. Zdaj pa se je zgleda začelo pojavljati še pri meni. No pa daj povej nam zdaj kaj si hotela prilepit. Ker me res že firbec matra.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 22:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdaj se vidi?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.6.2008 23:09:42
|
|
|
|
maja1488
|
Jaaaaaa! A pa ti nimaš volje? Ti jo jst mal posodim Mislim, da je že cajt da grem spat, ker že neumnosti govorim. LAhko noč, jutri bomo že mal lažje.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 7:12:54
|
|
|
|
snorlax
|
Maja, blizu Celja, sredi hoste.... Tvoj ti je vsaj pohvalu rit. Moj je pa najprej opazil, da imam manjše joške. Očitno je vse druga ostalo enako ali pa ga ne zanima.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 8:04:19
|
|
|
|
mojamura
|
hehehehe....moj je tudi najprej opazil manjše joške, pa manjši trebuh....ja pol pa je še rita na vrsto prišla no včeraj je bil praznik in mi smo temu primerno slavili....sem spila tri špricerje in sem bila čisto adijo....danes mam pa mačka
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 8:06:32
|
|
|
|
maja1488
|
danes mam pa mačka ahahaha....kolk dolgo ga že jaz nisem imela Popijem pa pol deci vina pa sem adijo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 8:11:31
|
|
|
|
mojamura
|
včasih sem prenesla več alkota....ampak ni več tako. sicer pa je aklo moj največji sovražnik, ki ga je treba tu in tam pridno uničevati!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 8:25:09
|
|
|
|
maja1488
|
mura, to ni po montiju!! Bi te po riti našeškal, če bi te videl!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 8:53:55
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 mura, to ni po montiju!! Bi te po riti našeškal, če bi te videl! hahahaha....saj vem, da ni.. ..ampak še ena izjava mi pride ob alkotu na pamet (najljubši stavek mojega brata) ALKO - ja te volim, a ti me bacaš!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 9:25:13
|
|
|
|
dulcinea
|
včeraj sem bila v Gardalandu. Ne bom nič rekla od sendvča, ki sem ga pojedla. No, razen da je bil kruh iz "kao" črne moke. Me je prav strah se jutri tehtat. Sicer pa.... v nedeljo se postaram in moram ponovno probat naredit tisto torto po Montiju. Da bom tudi jaz lahko si privoščila.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 9:44:49
|
|
|
|
maja1488
|
torto po Montiju Kakšna je to?? Jst bi tudi to jedla. Lahko pridem?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 15:46:44
|
|
|
|
mojamura
|
tudi jaz bi recep za to torto
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 26.6.2008 16:18:12
|
|
|
|
maja1488
|
Kaj pa čće gremo kr vse k dulči v soboto?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?