|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
25.6.2008 22:54:19   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
NO ko smo prišli do avta smo šli najprej na dva piva, potem pa še enkrat nazaj v gozd - tokrat z avtom, ker je moral moj nasekat ene kole.
Ko je tam sekal nas je pa trikrat čist čist nizko preletel policijski helikopter. A je katera kaj zaledila kaj je blo?

Ja, pri 24ur je bil naslov: kako se ljudje že junija pripravljajo na zimo.... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.6.2008 23:01:10   
scubadiver
Gruška si spregledala da sem te že enkrat spraševala.. A ti mogoče že maš zame tist od Justa?

BrinaS tebi tudi pozabim napisat.. Kar se tiče tiste kozmetike. Pošlji mi ZS z naslovom in tipom kože, pa ti bo moj brat poslal testerčke. Sej ni važno če ti je predraga.. sprobaš lahko pa vseen user posted image

Tudi kakšna druga mi lahko pošlje naslov.. Tist kar sem prosila je blo mišljeno tko, da tiste ki sploh ne uporabljate kozmetike, ki recimo tud testerjev ne bi porabile, da mi tiste ne pošiljate naslovov.. Drugač pa kr pogumno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.6.2008 23:01:55   
barika
Ja a je bla ta nesreca zdej po 7h?? Ker pol mi je moz neki razlagu. Pa se svak je glih v sluzbi... Se dobr da si klicala!!

tam nekje ja. so pa v istem trenutku še en klic dobil.
klicala sem pa zato, ker se ful ustrašla...urezal je ko 100user posted image , pa ker sem takoj pomislala...ja kaj pa če nimajo mobitela...qrc, se zgodi, da baterija ugasne, al pa ga pač pozabiš..al si pa v šok, pa ne veš številke...pa še otroci v avtuuser posted image
a svak je pri gasilcih, ne??

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.6.2008 23:03:03   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

NO ko smo prišli do avta smo šli najprej na dva piva, potem pa še enkrat nazaj v gozd - tokrat z avtom, ker je moral moj nasekat ene kole.
Ko je tam sekal nas je pa trikrat čist čist nizko preletel policijski helikopter. A je katera kaj zaledila kaj je blo?

Ja, pri 24ur je bil naslov: kako se ljudje že junija pripravljajo na zimo.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr zajebavaj user posted image
Kole rabi ker imajo v soboto službeni off road show in morjo postavit progo. in ker mojega ne bo ker gremo že na dopust je moral nasekat kole user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.6.2008 23:04:57   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

pri nas, kjer je avtocesta, večkrat preletijo "okolico" , vsaj 1x na teden

letel je v bistvu nad savo oz nad gozdom ob savi, zato mi je čudno..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.6.2008 23:15:25   
GB

user posted image             user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.6.2008 23:17:44   
gruška
Gruška si spregledala da sem te že enkrat spraševala.. A ti mogoče že maš zame tist od Justa?

Joj, Scuba, sorry k sem ti pozabila odgovort user posted image ... Ja, imam .... Jutr ali v petek grem v Lj. dopoldne... a te pokličem, pa se dobiva?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.6.2008 23:19:16   
scubadiver

Joj, Scuba, sorry k sem ti pozabila odgovort user posted image ... Ja, imam .... Jutr ali v petek grem v Lj. dopoldne... a te pokličem, pa se dobiva?

ja dej lepo prosim user posted image Bi vzela že na morje sabo.. hvalaaaaaaaaaa

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.6.2008 23:21:20   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: GB

ker se tle samo norca delate iz mene grem kr spat user posted image user posted image

Nočko punce user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.6.2008 23:23:18   
Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: GB

ker se tle samo norca delate iz mene grem kr spat user posted image user posted image

Nočko punce user posted image

A ne greš prej še eno pokadituser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.6.2008 23:24:27   
Oranža
GB kak ste? Boljš?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.6.2008 23:51:45   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

GB kak ste? Boljš?

ma za en drek , jest mam se kr vrocino , Tianna se pa bori z noskom user posted image user posted image user posted image . Upam ,da nas ta nadloga cim prej mine .

Kje je Zirafa in Mamuska ?? Pogresam velik punc , ki so bile z nami- sedaj jih pa ni ?? A so skregali a kako ??

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
26.6.2008 0:00:00   
GB
vidm ,da nobene ni za pogovor pa grem se jest spat. Lahko noc in lepe sanje vsem skupaj

user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
26.6.2008 8:35:31   
Oranža
Dobro jutro zaspanke,

evo ena kavica

user posted image

pa še en jogurt za zajtrk

user posted image

Danes bo baje mal manj vročeuser posted image user posted image user posted image .

Erna in Neli vse naj naj naj za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim.
Čau......

(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.6.2008 8:47:47   
Tanayya29
jutro!!!!

oranža ti moram povedat,da sem sanjala o tebi,da si delala v naši slaščičarni,in jaz sem šla h tebi na tortico.

Zdj moram pa v lekarno po mlek....

pol se javim še...

hvala za kavo ,neli in erna vse naj naj

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.6.2008 10:32:25   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika
a svak je pri gasilcih, ne??

ja sam je prejsnja smena zrihtala...

user posted image user posted image

danes je eno leto kar je mozu umrl dedek user posted image , smo bili pri masi pa na pokopaliscu... Ga kar pogresam, pa ko vem kok bi bil Tjasa vesel...

No jaz sem mislila da gremo danes v Lasko pa cakam moza k je sel na en pozar... zdej pa ne vem kdaj bo doma in ce bomo sploh sli...user posted image

Upam, da vam ni tok vroce k men!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.6.2008 10:33:25   
ajtak
aja, nobena ni komentirala mojga avatarja user posted image user posted image , a vam moj sofer ni vsec?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.6.2008 11:03:44   
DEBELUŠKA30
Časa nimam niččč, v soboto gremo na morje user posted image user posted image user posted image  (kolkrat sem to že povedala), za nazaj nisem nič brala user posted image !

NELI, VSE NAJBOLJŠE ZA 7. MINI RD:

user posted image

Mi pa vas častimo s torto za Ernin mini RD:

user posted image

Upam, da je slikce prilimalo, odkar imam "novi" kompjuter nekaj zajebava user posted image !

Če mi uspe se nocoj kaj javim.....

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.6.2008 11:04:39   
pikapoka25
živjo.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.6.2008 11:45:42   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka25

živjo.

živjouser posted image .

No,mi2 s Tajem greva popoldan z otroci v ZOO,na zaključek,komaj čakam.

madonca,danes je pa soparnouser posted image user posted image user posted image ,upam,da me ne bo spet pobraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

uh....tečka se oglaša,sploh ne morem nič pametnega napisat,madonca ja,skoz tečnari.....

(odgovor članu pikapoka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.6.2008 11:46:27   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

aja, nobena ni komentirala mojga avatarja user posted image user posted image , a vam moj sofer ni vsec?

Tjaš super siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.6.2008 11:48:22   
ajtak
neli in erna vse najboljse!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.6.2008 12:26:35   
Špelka
Ojla, en lep poletni pozdrav!

Po dooolgem času mal poročam - upam, da se me sploh katera spomni...user posted image  Še kr se nismo preselil in še kar nimamo interneta. user posted image  Vidim, da se pri vseh marsikaj dogaja... Pri nas se Kaja že plazi - in sicer po kolenih že kašen mesec. Zobkov še nimamo, sedi z oporo na eno roko. Hrana na žlico ji ne dela več težav - zej bomo šli počas na meso. user posted image

Pa še mal za statistiko:

Kaja - 18.11.2007 - 3500 g, 53 cm
1 mes - 3950 g, 54 cm
3 mes - 5400, 60 cm
4,5 mes - 6860 g, 65,5 cm 
6 mes - 7860 g, 70 cm

Vsem en lepo pozdrav pa uživajte v morju z vašimi sončki! LP,Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.6.2008 13:27:04   
scubadiver
ooooooo Špelka kako lepo da nas nisi čist pozabila. Seveda se te spomnimo in te prav pogrešamo user posted image . Me veseli da ste fajn, upam da čimprej dobiš internet da bomo spet mal bolj čvekale!!

Ajtak jaz nisem komentirala zato, ker verjamem da je tale slikca samo poziranje. Me pa kr zmrazi ko vidim da eni zares vozijo tako da je otrok v naročju in da otrok drži volan. Ravno v nedeljo sem spet videla en tak primer in po mojem otrok ni bil dost starejši od naših.
Drugač slikca je pa zelo lušna user posted image

Dons je pa tko soparno da je groza. Še sonce je blo lažje prenašat kot tole danes. Upam, da bo vsaj kakšna nevihta popoldne.

Jaz tud perem, pripravljam, pospravljam, ker gremo v soboto na dopust..

sem pa ful jezna. 6.6 sem naročila pri quelle dvojne kopalke. Prejšnji teden sem preverjala so rekli da bodo kmalu. V ponedeljek sem spet klicala so mi povedali da so jih že poslali in da bodo. Do danes jih še vedno ni. Oni trdijo da so odposlali 18.6. na pošti pa pod to številko paketa nimajo nič!!!! Sploh ne vem koga naj še pokličem user posted image

Ker drugač bom mogla it jutri kupit še kopalke..

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.6.2008 13:36:06   
Tanayya29
Hojla Špelka,veš,da se te še spomnimo,lepo,da si se oglasila.Samo,da ste uredu.

Barika kako se je končalo z družino,upam,da najboljšeuser posted image ,in bravo za klic!!!!
Rozika z desci je kdaj prav res težko,ampak bo bolje...Boš videla,da bo...Pri nama je tudi bilo kar smotano vse skupaj,sedaj je uredu...
Lepo se imejte v Nemčiji,pa srečno vožnjouser posted image user posted image .

Gb,kako zdravje???Upam,da ste bolje,ja jaz,tudi pogrešam nekaj punc na RR-ju,skregali se nismo,samo verjetno so slabo s časom.No,z eno smo imeli enkrat en kreš,pa upam,da se nam vseeno še kaj javi,jo je bilo fajn brat.Jaz pogrešam Ilije,Mamatheo,makico,ninočko,pa še katera bi se našla....Upam,da se še kaj javijo.
Levčica kako Matic?Je še bolan?Upam,da se je že pozdravil....
Dajica že zadnjič sem pozabila pohvalit avatar,kok je mala Lušna,in super za krst,res!!!

Debeluška,ma kar nov računalnik,vav fajn,fajnuser posted image .
Gruška a niste dobil vrtca,no pomoje boš vseen pršla notr,sploh,če bojo dogradil še neki..A Tko,Taja peca,aaa?Valda nista spala,kaj bosta spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tintin super za obletnico,čestitam!!!!!Še veliko srečnih let v zakonu.
Scuba kdaj šibate na morje???In,kam že...????

Joj,jaz sm pa zdaj obsedena z pedikuro,hihi,zdj sm si kupla še eno tako kremo tam včer,in zdj drgnem....pa itak nič nimam,k sm bla včer tam...
Nč,zgleda,da mi neki mora dogajat....
Aja Kanarka kao se je končalo z vašim avtom?Vse OK?

SE GREM počas prpravit za ZOO.

Papa****

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.