Tanayya29
|
Hojla Špelka,veš,da se te še spomnimo,lepo,da si se oglasila.Samo,da ste uredu. Barika kako se je končalo z družino,upam,da najboljše ,in bravo za klic!!!! Rozika z desci je kdaj prav res težko,ampak bo bolje...Boš videla,da bo...Pri nama je tudi bilo kar smotano vse skupaj,sedaj je uredu... Lepo se imejte v Nemčiji,pa srečno vožnjo . Gb,kako zdravje???Upam,da ste bolje,ja jaz,tudi pogrešam nekaj punc na RR-ju,skregali se nismo,samo verjetno so slabo s časom.No,z eno smo imeli enkrat en kreš,pa upam,da se nam vseeno še kaj javi,jo je bilo fajn brat.Jaz pogrešam Ilije,Mamatheo,makico,ninočko,pa še katera bi se našla....Upam,da se še kaj javijo. Levčica kako Matic?Je še bolan?Upam,da se je že pozdravil.... Dajica že zadnjič sem pozabila pohvalit avatar,kok je mala Lušna,in super za krst,res!!! Debeluška,ma kar nov računalnik,vav fajn,fajn . Gruška a niste dobil vrtca,no pomoje boš vseen pršla notr,sploh,če bojo dogradil še neki..A Tko,Taja peca,aaa?Valda nista spala,kaj bosta spala . Tintin super za obletnico,čestitam!!!!!Še veliko srečnih let v zakonu. Scuba kdaj šibate na morje???In,kam že...???? Joj,jaz sm pa zdaj obsedena z pedikuro,hihi,zdj sm si kupla še eno tako kremo tam včer,in zdj drgnem....pa itak nič nimam,k sm bla včer tam... Nč,zgleda,da mi neki mora dogajat.... Aja Kanarka kao se je končalo z vašim avtom?Vse OK? SE GREM počas prpravit za ZOO. Papa****