Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:48:36
|
|
|
|
jazzz27
|
držim pest nprej za špelko!!!! Oktavija....testek....komaj čakam, da nam poveš, da si nosečka!! Kar se pa tiče 100% v hladilniku in špajzi je pa pr nas isto ....saj na konc so pa rezultati vidni ....a gresta samedva na morje??? Ledenkica.....kakšn zavist, daj nehaj no!!! Sej če bi foušarija gorela, nebi rabil nobenih drv ....(sicer, kdo pa jih v teh vročih dneh....pa se ne bom pritoževala, ker je bilo mal nazaj še fulll mrzlo). Kaj pa ti, si že šla po kataloge za morje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:55:43
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Prvi delni rezultati amnio so tu................ in sicer...fantek nima ne Downovega sindroma, ne kromosonskih napakSedaj čaka še navodila, kaj storiti v zvezi s plodovnico in vsi držimo pesti, da se bo na koncu vseeno lepo izšlo. Benika hvala za dobre novičke in lepo pozdravi Špelčiko, ter ji povej da smo 1000% ob njen in da želimo da sta oba otročka zdrava!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 14:56:57
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Oktavija....testek....komaj čakam, da nam poveš, da si nosečka!! Kar se pa tiče 100% v hladilniku in špajzi je pa pr nas isto ....saj na konc so pa rezultati vidni ....a gresta samedva na morje??? Ja ja pri nas je dobro vidno da se dobro je!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 15:09:19
|
|
|
|
ledenka
|
za Špelkico! Benika, hvala jazzzika, šla sem po prospekte... no, to je pa tud vse se moram nujno ta teden spravit do agencije, da vidim, kaj imajo na voljo oktavija, potem bosta uživala men ise zdi malce vrooooočeeeee za roštilj. bomo videli, kaj bo moj reku, on je glavni, ko gre za oglje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 15:59:38
|
|
|
|
jazzz27
|
punce pri nas je pa tako, da jaz ponavadi vse pripravim...on na koncu pa roštiljada...no so tud izjeme(kdaj pa kdaj) Oktavija kdaj greste na morje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 16:15:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 punce pri nas je pa tako, da jaz ponavadi vse pripravim...on na koncu pa roštiljada...no so tud izjeme(kdaj pa kdaj) ja no ja, nekdo mora mes pripravit, pa vso zelenjavo. ampak kuri in peče pa vedno moj jaz ne znam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 17:36:46
|
|
|
|
murkica
|
Benika hvala ker si sporočila dobro novico.... Pozdravi Špelči in ji sporoči, da vse mislimo nanjo. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 19:09:03
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Prvi delni rezultati amnio so tu................ in sicer...fantek nima ne Downovega sindroma, ne kromosonskih napakSedaj čaka še navodila, kaj storiti v zvezi s plodovnico in vsi držimo pesti, da se bo na koncu vseeno lepo izšlo. To mi delaj! Držim pesti še za plodovnico in najboljši možen rezultat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 19:12:50
|
|
|
|
Serendipity
|
BEYBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ---- Jupiii!!! teeetkaaa sem (no, smo) naj bo cartanje s tvojo lepotičko čim slajše in naj bo pridna po ateju in lepa po mamici! (pametna bo pa itaq po ''tetkah'' ) BTW - špelkica - odlična ideja za telegram! Ko bomo na vseslovenskem srečanju bork častim kofi!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 20:33:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pa še za vse borke. VAŽNO OBVESTILO!!! Beybi bom v našem imenu poslala telegram. Važi? Bom podpisala kar tvoje borke. A se vse strinjate? P.S: o tem se ža jaz razmišljala...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 20:42:03
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: benika Prvi delni rezultati amnio so tu................ in sicer...fantek nima ne Downovega sindroma, ne kromosonskih napakSedaj čaka še navodila, kaj storiti v zvezi s plodovnico in vsi držimo pesti, da se bo na koncu vseeno lepo izšlo. To mi delaj! Držim pesti še za plodovnico in najboljši možen rezultat! JA!!! TO MI DELAJ!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 24.6.2008 21:00:21
|
|
|
|
LuNa73
|
beyba, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...čestitam. Želim vam velikoooooo cartanja, igrivosti, smeha, otroških radosti....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 10:16:59
|
|
|
|
~Biba~
|
Dobro jutro... lep prost dan vam želim, pa čim več senčke in hladne pijačke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 11:13:19
|
|
|
|
Serendipity
|
kleeeejaa - ta kava mi je pa zdaj spasala.. ampak ne bo pa nič z uživanjem .. se učim .. smlk smlk .... beyba - upam, da si si opomogla od poroda in da se sladko cartate!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.6.2008 11:16:14 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 14:17:43
|
|
|
|
ledenka
|
komaj cakam na beybine slikce hvala za kavico, kleja, je pasala! sem pa zdaj naredila caj, in ce ga ne bomo prehitro popili, bo to kar ledeni caj sem bila vceraj v Sparu, punce, folk je kupoval, kot da rabijo zaloge za 2 mesca jaz sem kupla pa sam meso, solato pa svez kruh in seveda Heineken
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 15:28:32
|
|
|
|
spelka12
|
Oj žabe. Kokr ste vidle, rezultati so super. Ne punčka ne fantek nimata 3 glavnih kromosomskih napak. To sevede ne pomeni da smo že skorej rodil , še vedno morava 3 tedne čakat na teste ostalih kromosomskih napak. Ampak ni važno. Jest sem spet na vrhu Triglava, optimizem v višavah in verjamem, da bomo dobil 2 velika nagajivca. oktavija srce veš, da ful držim pesti za tebe. To leto je leto bork.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 15:38:20
|
|
|
|
pikovit
|
Špelka evo pa še tuki bravo,super Jaz pa pogrešam Aquo oz.Katalino?Kje pa je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 18:22:15
|
|
|
|
trinity22
|
špelka bravo za dobre rezultate in čestitke za tvoj optimizem, tako se dela, držim pesti, da bo na koncu vse OK Oktavija uživaj na morju, ko pa prideš nazaj bo pa že počasi čas za ++++++ BEYBA iskrene čestitke ob rojstvu, veliko radosti in cartanja s tvojo malo ti želim Sonček že kaj treme pred poroko??? Najin dan se približuje z neizmerno hitrostjo Se*, LuNa, jazz, Fargesia, murkica, ledenk, kleja, pikovit in ostale ... za vas pa en hladen objem v tem vročem dnevu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 21:38:59
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Oj žabe. Kokr ste vidle, rezultati so super. Ne punčka ne fantek nimata 3 glavnih kromosomskih napak. To sevede ne pomeni da smo že skorej rodil , še vedno morava 3 tedne čakat na teste ostalih kromosomskih napak. Ampak ni važno. Jest sem spet na vrhu Triglava, optimizem v višavah in verjamem, da bomo dobil 2 velika nagajivca. oktavija srce veš, da ful držim pesti za tebe. To leto je leto bork. špelka!!!! kdaj pa oktavija test dela?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 25.6.2008 21:54:43
|
|
|
|
trinity22
|
mislim, da oktavija dela test okol 7. 7. jaz pa kak dan zanjo, če se ne bo prej vlila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 0:07:00
|
|
|
|
pikovit
|
Triny a že kaj živčki delajo?Še 2 dni Pa hvala za hladne objemčke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 8:36:20
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro dekleta! Kako kaj danes? Evo jaz kuham kavico in čajček ... Evo jaz nazaj z kratkih 2 dnevnih počitvic in bilo je SUPER!!!!! A bi rade videle kako moj roštilja
< Sporočilo je popravil oktavija -- 26.6.2008 8:37:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 8:49:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz pa pogrešam Aquo oz.Katalino?Kje pa je na dopustu uziva tako, da se nima casa javit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 8:50:19
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija vidim, da ste se imeli suuuupeeeer a so bili cevapi dobri?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.6.2008 8:58:16
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Jaz pa pogrešam Aquo oz.Katalino?Kje pa je na dopustu uziva tako, da se nima casa javit O kul.Za kolk časa je pa šla?No upam,da jo ulovim pred mojim dopustom.Hvala Ajsi . Joj kolk maš lepo oblekco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?