|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
24.6.2008 20:48:31   
nizy
jencili - kva dogaja user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.6.2008 21:03:38   
jencili
user posted image user posted image user posted image , vam svetujem ne puščati odprte RR, če nočete, da se vaši user posted image  javijo ostalim čvekicam. To je bil namreč moj dragiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.6.2008 21:04:53   
jencili
aja, sm pozabla napisat, da prejšnja dva posta. Da ne bo kera mislila, da se ga je res nažehtal in pol pisal o ježkuuser posted image . Tud tistega prej je bil onuser posted image , medtem ko sm jst klicarla na simobiluser posted image  in jasno nobenga dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.6.2008 21:10:13   
ella79
čer user posted image
kaj to danes dogaja user posted image najprej pri Pini panika, zdej še Taj akrobacije izvaja user posted image user posted image user posted image user posted image
jencili dej mal ZS poglej, bajsa ti mi pa tudi še sporoči
februarka men je tudi fajn z vami počvekat user posted image super ste in vaši sončki tudi user posted image user posted image

otroci spijo user posted image jaz pa češnje zobam user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.6.2008 21:10:51   
buči
Ja, živjo. Evo, me je Mery tako ustrašila, da sem bila 1,5 ure na tem, da grem ..., ker me je kar zmrazilo, ko me je klicala, kam naj pelje Taia. je bila na urgenci, k sreči vse ok.

No, da boste za drugič (upam sicer da nikoli) vedele: če se komurkoli od vaših (ne glede na starost) kaj zgodi, pokličete v UKC Ljubljana, kjer imajo prvo pomič po telefonu: vam dajo napotek in če je treba oni pokličejo rešilca - 01/2323060

itata vam z morja sporoča, da se dobimo v četrtek, 26. 6. ob 8.30 v Kavalu. Katera ne more tako zgodaj, naj pač pri kasneje, ker smo itak tam potem zakampirane čez cel dan, ene prej, druge kasneje. user posted image

elma,slike ni nobene novejše v albumu, mislim, da je bilo zadnje geslo debelka. Ne vem pa točno. Ti pa pripopam kar sem eno zadnjih.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.6.2008 21:13:35   
ella79
no sam da je s Taijem vse ok  user posted image user posted image user posted image

aja buči sem pozabla komentirat, da je tvoj sinek že pravi fant user posted image user posted image boš potem kar začela z GH?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.6.2008 21:17:17   
buči
ella, jaz sem si dovolila že začeti z GH, ampak v 16 dneh sem uvedla "le" jabolko, banano in riž. Na riž (kosmiči iz riževe sluzi od Allnature iz Dm-ja) je nor. Tako cmoka, da vse naokoli šprica. Banan mu je ok, jabolko pa zmerno. Sok ima pa rad (zmešan z vodo). Ampak to je pri nas tako: 2 dni ista zadeva, tisti dan, ko je riž, še jab. sok 1x, da se fajn pokaka, ker ene riž zapira. Zaenkrat je vse ok, jutri bo najbrž spet bana, potem pa koruzni kosmiči. Prihodnji teden pa kakšna zelenjava pad. Jaz sem bolj počasna, tako na ziher, ker Aljaž je imel reakcijo na korenje in špinačo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.6.2008 21:20:47   
ella79
joj men se zdi cela znanost uvajanje GH user posted image pojma nimam o teh riževih kosmičih user posted image jaz sem mislila, da najprej sam zelenjavo, potem sadje, potem šele kašice user posted image morm še mal tole naštudirat, bom pa jaz tudi zelo počasi. V kokem času, pa naj bi bila potem GH samostojni obrok, pa da zjutraj in zvečer še dojiš.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.6.2008 21:21:28   
buči
user posted image

user posted image

Evo elma, samo zate. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.6.2008 21:24:12   
buči
ella, enkrat sem vam že dala seznam GH, če hočeš, ti ga sprintam, saj v četrtek itak prideš, a ne? kolegica, ki tudi samo doji, je menjala prvi obrok nekje po 3.4 tednih, nato kar hitro še nega. Obvezno dojiš zjutraj in zvečer, ostale 3 obroke menjaš. Ampak pri vas ni to tako lahko, ker najbrž dojite večrat, kot le 5x na dan, kot se hrani npr. naš. Mogoče ti bo katere doječa lažje pomagala.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.6.2008 21:25:31   
buči
Zdaj grem pa pod tuš in mojega zabavat, se slišimo kaj jutri! Nočka.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.6.2008 21:29:22   
MetiLu
Čer!
Joj mene je tud mal zmrazilo, ko sem prebrala za Tai-ja user posted image  samo da je vse ok
Buči hvala za info, sem si kar v telefon tole cifro shranila user posted image  

Sem pa zdele skor dol padal od smeha, sem šla v spalnico preverit, zakaj takšna tišina, pa vidim tamalga, kako je zaspal, kontra obrjen (ritka je tam kjer bi mogla bit glava), noge v luft na ograjci, pa za zvezdico  uspavanko se drži user posted image  srček mali, mal še počakam da bolj trdno zaspi, pol ga grem pa obrnit user posted image

A je kera najdla kakšen recept za polpete iz bučk in ovsenih kosmičev? Kako se jih naredi?

Grem neki povečerjat, sem lačna ... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.6.2008 21:36:47   
srečka nosečka
čer,

mary - user posted image  za Taia. Samo, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image

buči - riževa sluz user posted image  Kako to zgleda in kako mu to pripraviš?
Pa user posted image  za mere - korenjak je ta vaš Tilen.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.6.2008 21:38:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem pa zdele skor dol padal od smeha, sem šla v spalnico preverit, zakaj takšna tišina, pa vidim tamalga, kako je zaspal, kontra obrjen (ritka je tam kjer bi mogla bit glava), noge v luft na ograjci, pa za zvezdico  uspavanko se drži user posted image  srček mali, mal še počakam da bolj trdno zaspi, pol ga grem pa obrnit user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša je bila v enakem položaju še preden je zaspala. user posted image  Pa jo je moj šel pogledat, ona pa mu ven iz postelje najbolj sladek nasmešek.
Kako so zlati, al ne?! user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.6.2008 21:42:52   
ella79
buči midve z user posted image imava sedaj kar nekaj časa točno 5 obrokov dnevno, itak tudi brez nočnega hranjenja, tako da to sploh ne bo problem user posted image bom jaz mal naštudirala to znanost user posted image user posted image

evo meti se mi ne da tipkat, pa sem mal pobrskala in ti kar pripopala user posted image
polpete iz bučk
1 kg bučk
cca 300 g ovsenih kosmičev
4 jajca
čebula (3 kom)
peteršilj
sol, vegeta, poper
2 pesti belega zdroba
Bučke je potrebno najprej olupiti in naribati. Naribane bučke posolimo in pustimo stati toiko časa, da spustijo vodo. Čebulo prepražimo, jo dodamo bučkam, prav tako zmesi dodamo še kosmiče in jajca. Vse skupaj dobro premešamo in začinimo ter dodamo zdrob. Pomembno je, da masa nekaj časa stoji (kakšno uro, lahko tudi čez noč). Kosmiči se tako lepo napnejo. Masa naj bo sočna, ne suha. Maso s pomočjo žlice oblikujemo v velike, majhne, debele ali tanke (po želji) polpete. Spečemo jih v teflonski ponvi ali pečici. Popleti so dobri tako topli kot hladni!

http://www.diva.si/clanki_notranja.php?id_clanek=709
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10238
http://montignac.mojforum.si/montignac-about218.html

pa še sladica
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9692

pa dober tek user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.6.2008 21:48:05   
srečka nosečka
 user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 24.6.2008 21:50:49 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.6.2008 21:49:22   
srečka nosečka
jaoooooooooooooooooooooooooooooo

kako nardiš da so te slike manjše user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.6.2008 21:49:56   
srečka nosečka
user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.6.2008 21:51:37   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  mi je uspelo user posted image user posted image user posted image

samo prej, ko so bile takooooo velike slike pa me je skoraj kap zadela user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.6.2008 21:55:58   
MetiLu
Ella hvala user posted image  bom kmal probala, a mogoče veš za koliko oseb je tale recept, men se zdijo kar precej velike količine user posted image
Midva se pa še kar velikokrat dojiva, sicer ponoč samo enkrat, samo mora čez dan nadoknadit user posted image  pa preveč je firbčen, ko poje eno zizo, ga tadruga ne zanima več, pol morva pa na 2-3 ure jest, no včasih se zgodi da pa tudi na 4-5 urc, če se mu ful dogaja user posted image

Buči, Tilen je pa res že oreng fant user posted image

Jaz sem pa zdele ene piškote do konca uničla, zdej grem pa še mal v kuhinjo raziskovat, če je še kej pametnega user posted image  Bo treba v nabavo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.6.2008 21:56:48   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
uu, če imaš šolo za sabo, po ziher obvladaš.user posted image  te bom na naslednjem srečanju mal zaslišala. user posted image  imam eno čipko na punklu, pa ne vem kako zaključit, ker se bo ta zaključek potem še na nekaj "pripel". user posted image user posted image  tako da mi vse stoji v omari. user posted image  Sem pa bolj ko ne samouk. Kolegica mi je pokazala osnove, sem bla pri njej mogoče 2x po 1 uro. user posted image  Ostalo sem pa malo po knjigah brskala. Je malo približno....zgleda pa že super. Vsaj zame, tebi si pa sploh pokazat ne upam. user posted image  Sem pa delala tiste osnovne "vzorčke"...lipov list, vrtnico, srčka, smrekico,deteljico,...

Daj malo poslikat, ti bom lahko tudi tako kaj razložila, kako narest. Drugače pa ko pridem v LJ spet na kakšno srečanje, lahko s sabo prineseš, pa bova naredile user posted image . Te papirce, ki si jih pa delala pa poznam. Imajo ozki ris in sukan ris (vrtnica naprimer).

bajsa, tvoja piška miška je pa res prava miška user posted image . Ful je cortkana! Pa super za okna in komarnike user posted image . Je kar fajn, ko vidiš, kako dela napredujejo!

dolenjka, pridna da si spet me nas prišla! Kako kaj Tarica? Je kaj zrasla na morju?

buči, da se je le vse lepo srečno končalo!

elma, te knjige so v bistvu učbeniki, ki sem jih omenjlala. Dobilo se jih je pri nas v Idriji v knjigarni. Ker pa čipkarske šole ni več, jih po moje tudi tiskajo ne več in vprašanje, če jih je možno še kaj dobit. Sem že rekla, da jaz KLEKLJANJE 1 (tako se učbenik za 1. letnik imenuje) nisem več dobila. Imam pa  KLEKLJANJE 2 (založba CO LIBRI 1997) in KLEKLJANJE 3 (založba PAMI d.o.o. 1998). So pa notri že bolj zahtevne stvari.

pina, user posted image  saj bo boljše, ko bojo otroci zrasli! Jaz sem tudi dobila Hipp kašice 2 škatli z rokom uporabe do 15.6. user posted image Pojedla ni niti pol škatle, pa je rok že mimo. Če bi hotel Tim jest, bi lahko on pojedel kljub pretečenemu roku, ker ne verjamem, da je že nauporabno, za dojenčke pa ni za riskirat.

buči, imaš pa ti res kar konkretnega fanta za nosit user posted image . Vse je na tem, da je otrok zdrav!

mery, o vidva bogeca user posted image . Kako pa to,da ti je Tai padel? Upam,da je vse OK! Držita se!!!user posted image user posted image user posted image

ella. če imaš knjigo Nega matere in otroka, lepo kaže shemo prav za doječe (ali pa AM) matere, kako GH uvajat. Sploh je pa odvisno od otroka, kako mu je kakšna hrana všeč. Če mu je, bo prej začel več jest in hitro bo prinesel noter cel obrok. Še vedno pa se priporoča zvečer pred spanje mleko. Če začneš uvajat GH od 4. meseca dalje, naj bi samostojen obrok začeli jesto okrog 6. meseca. Prej pa še vedno okuša in pije mleko.

Mi moramo vsak dan popoldan iz bajte ven, ker je neznosno user posted image ! Vroče, da se ti kisajo možgani. Anaja je doma bolj sitna, ker ji je vroče, ko pa pridemo na vikend, pa večinoma spi. Je prijetno hladno pod lipo v senci na terasi user posted image . Sem ji pa danes zvečer temenca spravljala iz lasišča. Verjetno bom mogla kar kmalu spet ponovit.
Sem pa dobila danes obvestilo in pogodbo za oba otroka, da sta sprejeta v vrtec user posted image . Pri nas je več prostih mest kot otrok. Drug teden imam 1.in 2. julija sestanek za vsakega posebej.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.6.2008 21:59:07   
ella79
meti važno je da vidiš kaj se da notr, pa mogoče postopek, količne pa sevada prilagodi user posted image
kok je Lana dobra v bazenčku in čolnčku user posted image user posted image se vidi da prav uživa

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.6.2008 22:01:13   
jencili
jst sm se pa glihkar najedla sladoledauser posted image .
Sm ga učer kupila 1000ml, pa so 4-je različni okusi. Med drugim je eden ZABAIONEuser posted image  - nikad čulauser posted image .
Sam je pa res prov pasalo. No sej ne, da sm ga dons že 3x prej jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.6.2008 22:01:58   
bamby
srečka nosečka, Lana je ful dobra! Očitno ji je všeč v bazenčku, ker uživauser posted image .

Zdaj grem pa še jaz pod tuš, ker bo možek prav kmalu doma.

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.6.2008 22:02:15   
Februarka08
Mary, samo da je vse ok.user posted image
Buči, hvala za tel., upam samo da je ne bomo nikol rabil.user posted image
Ella, poslala sem ti zs že popoldan. Si ga dobilauser posted image

Zdej grem pa nina nana, punčka že pridno pančka nekaj časa, midva z očijam sva bla pa pod tušom skupi in je blo noro dobro.user posted image Končno spet enkrat.user posted image
Jutri gremo pa okrog Bleda na sprehod pa se mormo podvizat in zgodi it zarad vročine. Upam, da nam rata.user posted image

Aja, ko smo se zgovarjale o šp.delu... sva ga hotla dons namontirat, pa sem še zajc. Kar ne upamuser posted image Bomo vidl kaj bo zdej jutr v košari, pol bomo pa vidl. Ker v košari jo dam in se lohk giblje mal, v šp.delu bi mogla bit pa skoz privezanauser posted image ne vem še.... kar oklevam... sej ko se mi bo spet drla, da bi gospa hotla okol gledat, me bo zih kuj minil in bomo košaro vrgli daleč stran.user posted image

Zdej pa lepo nočko vsem, vas berem jutri proti večeru.... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!