bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, če imaš šolo za sabo, po ziher obvladaš. te bom na naslednjem srečanju mal zaslišala. imam eno čipko na punklu, pa ne vem kako zaključit, ker se bo ta zaključek potem še na nekaj "pripel". tako da mi vse stoji v omari. Sem pa bolj ko ne samouk. Kolegica mi je pokazala osnove, sem bla pri njej mogoče 2x po 1 uro. Ostalo sem pa malo po knjigah brskala. Je malo približno....zgleda pa že super. Vsaj zame, tebi si pa sploh pokazat ne upam. Sem pa delala tiste osnovne "vzorčke"...lipov list, vrtnico, srčka, smrekico,deteljico,... Daj malo poslikat, ti bom lahko tudi tako kaj razložila, kako narest. Drugače pa ko pridem v LJ spet na kakšno srečanje, lahko s sabo prineseš, pa bova naredile . Te papirce, ki si jih pa delala pa poznam. Imajo ozki ris in sukan ris (vrtnica naprimer). bajsa, tvoja piška miška je pa res prava miška . Ful je cortkana! Pa super za okna in komarnike . Je kar fajn, ko vidiš, kako dela napredujejo! dolenjka, pridna da si spet me nas prišla! Kako kaj Tarica? Je kaj zrasla na morju? buči, da se je le vse lepo srečno končalo! elma, te knjige so v bistvu učbeniki, ki sem jih omenjlala. Dobilo se jih je pri nas v Idriji v knjigarni. Ker pa čipkarske šole ni več, jih po moje tudi tiskajo ne več in vprašanje, če jih je možno še kaj dobit. Sem že rekla, da jaz KLEKLJANJE 1 (tako se učbenik za 1. letnik imenuje) nisem več dobila. Imam pa KLEKLJANJE 2 (založba CO LIBRI 1997) in KLEKLJANJE 3 (založba PAMI d.o.o. 1998). So pa notri že bolj zahtevne stvari. pina, saj bo boljše, ko bojo otroci zrasli! Jaz sem tudi dobila Hipp kašice 2 škatli z rokom uporabe do 15.6. Pojedla ni niti pol škatle, pa je rok že mimo. Če bi hotel Tim jest, bi lahko on pojedel kljub pretečenemu roku, ker ne verjamem, da je že nauporabno, za dojenčke pa ni za riskirat. buči, imaš pa ti res kar konkretnega fanta za nosit . Vse je na tem, da je otrok zdrav! mery, o vidva bogeca . Kako pa to,da ti je Tai padel? Upam,da je vse OK! Držita se!!! ella. če imaš knjigo Nega matere in otroka, lepo kaže shemo prav za doječe (ali pa AM) matere, kako GH uvajat. Sploh je pa odvisno od otroka, kako mu je kakšna hrana všeč. Če mu je, bo prej začel več jest in hitro bo prinesel noter cel obrok. Še vedno pa se priporoča zvečer pred spanje mleko. Če začneš uvajat GH od 4. meseca dalje, naj bi samostojen obrok začeli jesto okrog 6. meseca. Prej pa še vedno okuša in pije mleko. Mi moramo vsak dan popoldan iz bajte ven, ker je neznosno ! Vroče, da se ti kisajo možgani. Anaja je doma bolj sitna, ker ji je vroče, ko pa pridemo na vikend, pa večinoma spi. Je prijetno hladno pod lipo v senci na terasi . Sem ji pa danes zvečer temenca spravljala iz lasišča. Verjetno bom mogla kar kmalu spet ponovit. Sem pa dobila danes obvestilo in pogodbo za oba otroka, da sta sprejeta v vrtec . Pri nas je več prostih mest kot otrok. Drug teden imam 1.in 2. julija sestanek za vsakega posebej.
|