Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:15:49
|
|
|
|
*anamor*
|
Tudi sanjati je kdaj potrebno, mogoče pa se bodo izpolnile. Ja jaz sem tudi čisto mokra, karkoli naredim, pa tudi če nič ne naredim. Groza.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tud noter držim, sva bile prej s tamalo zunaj do pol enajstih potem pa sva notri prišle, ker je res vroče. Danes se mi še kuhat ne da tako, da bom kar pice naročila domov.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:21:50
|
|
|
|
*anamor*
|
Tudi jaz bom nekaj na brzino skuhala. Jaz še danes sploh zunaj nisem bila. Se mi ne da. Tudi včeraj sem komaj ven šla okrog 17 ure. Pa še je vedno bilo peklensko vroče.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:22:16
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Najprej čestitke Mojci in Beybi za njune sončke. Ninny, a ti bi kar prehitevala? Jaz sem bla danes na CTG, krivulje nič posebnega, me je pa že včeraj zvečer začelo po malem "črvičit", odprta sem 2-3 cm, tako da se je počasi začelo, naslednji CTG pa imam v četrtek. Ja,tista rjava sluz je čep. V glavnem, jaz bi tud šla že rodit
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM da se slučajno ne srečava že v porodni
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:39:01
|
|
|
|
tteeaa
|
Hello punce! Moram vas malo pozdravit. Še par vas je ostalo - saj bo kmalu, ne sekirajte se. Raje se poskusite zdaj še maksimalno naspat, potem bo nekaj časa bolj malo spanja. Čeprav se jaz nič ne morem pritoževat. moja Lana je zelo pridna, tako da se jaz lahko kar lepo naspim zraven nje. Skratka, držite se, še čisto malo je do konca. Vsem pa želim sproščen in lep porod - tak kot je bil moj. Pridne bodite in čuvajte se....
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:44:45
|
|
|
|
RMRM
|
Ja ninny, nikol se ne ve . Danes sva ble z eno skup na CTG, pa je tko fino rekla, da še nikol ni naletela na ki rojeva, pa jaz tud ne, čez par sekund pa slišiva "zvoke rojevanja", je bla ena ravno v porodni . Se pa jaz ne bi nič branila, če grem takoj zdaj, sicer še vedno ne vem, al bom poklicala rešilca, al bom šla kar sama z avtom ker mi je G. posebej poudaril, da ne bom predolgo čakala, ko bodo popadki
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro da si blizu Mene najbolj skrbi, da bom predolgo doma čakala mi je pa že včeraj rekel Sredanovič, da se mi kar hitro dogaja, ker sem se od četrtka odprla za 3 prste in je vse že pripravljeno. Po eni strani bi raje videla, da bi me kar naročil za porod
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:51:03
|
|
|
|
*anamor*
|
vidim, da imata enake skrbi kot jaz. Kdo me bo peljal če bo moj v službi, ali naj pokličem rešilca in ali bom slučajno predlolgo doma. Prej me je spet nekaj špikalo, nevem več kaj si naj mislim in kaj naj naredim.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:56:51
|
|
|
|
RMRM
|
ja ninny, to gre pa res kar hitro. Jaz sem bla 2 prsta odprta že prejšnji četrtek, je pa res, da je vsak G. mal drugač videl. Npr. v soboto mi je tko rekel, da je vse lepo pripravljeno in sem bla jaz sigurna, da v nedeljo pa nekaj bo, pa vidiš, še vedno čakam. Me je pa danes tud pregledal Sredanovič, pa je bil tud kar grob, tako da mogoče bo tud ta pregled kaj sprožil
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 13:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jaz sem tudi včeraj zvezde videla
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:01:16
|
|
|
|
RMRM
|
skoraj sem pozabila. Zadnjič je bila debata o tem, komu poslati SMS, ker ninny bo sigurno takrat že cartala. A se katera javi?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače ga lahko še vseeno meni pošlješ, ker se je alea javila da bo ona objavljala sms- e in jih bom jaz naprej posredovala.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ti pošljem zs
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:10:22
|
|
|
|
RMRM
|
Hvala ninny
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM vsaj konec koncev če bova skupaj v porodni ali pa v sobi potem jaz pošljem samo naprej sms tud zate
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:11:02
|
|
|
|
RMRM
|
saj res, vidiš kako ta vročina name vpliva, sem ful pozabljiva
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
če te slučajno zagrabi takrat ko mene, greva midva po avtocesti do tebe in še tebe mimogrede peljeva v P
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:13:24
|
|
|
|
*anamor*
|
RMRM če ne pa lahko meni tudi pošlješ sms, imam občutek, da boste vse šle prej v P in bom jaz med zadnjimi. Jaz pa nimam nič takšnih pregledov, bolećih mislim. Imela sem v četrtek zadnjega pri G in zdaj imam samo še CTG-je. Tako, da sploh nevem kaj so ti boleći pregledi in kaj sploh imate to.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Romy ne želi si, to ti z roko oz. prsti pogleda, če si kaj odprta in kar fajn boli. Da ti slučajno ne bo že danes odtekla voda in boš vse prehitela
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:17:01
|
|
|
|
RMRM
|
ta je pa res dobra, a pa ti misliš da boš zdržala tolk časa, ker očitno gre pri tebi ful hitro , saj jaz bi tud prisopihala do ceste, sam bi pol pomoje kar tam rodila. Št. sem si shranla, hvala. Še to sem pozabila napisat. Danes je bil pa naš povečan ventrikel samo še 11,5 mm, tako da bo zgleda ob rojstvu v meji normalne velikosti kot mi je že TR. napovedal
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:19:21
|
|
|
|
RMRM
|
ROMY, tako kot ti je že ninny povedala, NE ŽELI SI TEGA! Jaz drgač tud kar potrpim, sam to je bilo pa too much - grem raje rodit , je pa res, da so G. namerno bolj grobi, ker naj bi to vse skup mal pospešilo.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:29:22
|
|
|
|
*anamor*
|
Ne, ne saj si ne želim tega, brez skrbi. Verjamem pa ja, da če bi bili zdravniki bolj nežni in bi spoštovali svoje paciente bi bili ti pregledi ziher bolj nežni. Glede tega pa, da bi mi še danes odtekla voda, bog vaju usliši
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:37:51
|
|
|
|
RMRM
|
ROMY, saj jaz mislim da tu ne gre za neko nespoštovanje nas pacientk, mislim da so pri nas kar vsi G.zelo v redu, je pa res, da s takim pregledom zadevo lahko mal pospešijo, me smo pa tko al pa tko neučakane, in raje mal potrpimo. Ti pa pošiljam da bo čimprej.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 24.6.2008 14:52:00
|
|
|
|
*anamor*
|
Tudi jaz tebi pošiljam veliko . Ja samo v Mb so G, ki so zelo nespoštljivi do pacient, to pa vem, ker je zdaj veliko mojih kolegic rodilo in so vse zelo nezadovoljne. Upamjmo, da pri nas nebo tako. Zdaj sem posesala stanovanje pa kar teče z mene kljub klimi. Kaj si nor kako je vroče, klime si pa ne upam preveč naštimat, da se še zdaj nebi prehladila, to bi še mi bilo zdaj treba ja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?