|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
24.6.2008 13:15:49   
*anamor*
Tudi sanjati je kdaj potrebno, mogoče pa se bodo izpolnile.
Ja jaz sem tudi čisto mokra, karkoli naredim, pa tudi če nič ne naredim. Groza.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.6.2008 13:17:02   
Anonimen
Jaz se tud noter držim, sva bile prej s tamalo zunaj do pol enajstih potem pa sva notri prišle, ker je res vroče. Danes se mi še kuhat ne da tako, da bom kar pice naročila domov.

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.6.2008 13:21:50   
*anamor*
Tudi jaz bom nekaj na brzino skuhala. Jaz še danes sploh zunaj nisem bila. Se mi ne da. Tudi včeraj sem komaj ven šla okrog 17 ure. Pa še je vedno bilo peklensko vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.6.2008 13:22:16   
RMRM
Ojla!

Najprej čestitke Mojci in Beybi za njune sončke.user posted image user posted image user posted image

Ninny, a ti bi kar prehitevala?user posted image user posted image

Jaz sem bla danes na CTG, krivulje nič posebnega, me je pa že včeraj zvečer začelo po malem "črvičit", odprta sem 2-3 cm, tako da se je počasi začelo, naslednji CTG pa imam v četrtek.

Ja,tista rjava sluz je čep.

V glavnem, jaz bi tud šla že rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.6.2008 13:27:15   
Anonimen
RMRM da se slučajno ne srečava že v porodniuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.6.2008 13:39:01   
tteeaa
Hello punce!

Moram vas malo pozdravit. Še par vas je ostalo - saj bo kmalu, ne sekirajte se. Raje se poskusite zdaj še maksimalno naspat, potem bo nekaj časa bolj malo spanja. Čeprav se jaz nič ne morem pritoževat. moja Lana je zelo pridna, tako da se jaz lahko kar lepo naspim zraven nje.

Skratka, držite se, še čisto malo je do konca. Vsem pa želim sproščen in lep porod - tak kot je bil moj.

Pridne bodite in čuvajte se....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.6.2008 13:44:45   
RMRM
Ja ninny, nikol se ne ve user posted image user posted image . Danes sva ble z eno user posted image  skup na CTG, pa je tko fino rekla, da še nikol ni naletela na user posted image  ki rojeva, pa jaz tud ne, čez par sekund pa slišiva "zvoke rojevanja", je bla ena ravno v porodni user posted image user posted image user posted image .

Se pa jaz ne bi nič branila, če grem takoj zdaj, sicer še vedno ne vem, al bom poklicala rešilca, al bom šla kar sama z avtomuser posted image  ker mi je G. posebej poudaril, da ne bom predolgo čakala, ko bodo popadki

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.6.2008 13:46:39   
Anonimen
Še dobro da si blizuuser posted image Mene najbolj skrbi, da bom predolgo doma čakalauser posted image mi je pa že včeraj rekel Sredanovič, da se mi kar hitro dogaja, ker sem se od četrtka odprla za 3 prste in je vse že pripravljeno. Po eni strani bi raje videla, da bi me kar naročil za poroduser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.6.2008 13:51:03   
*anamor*
vidim, da imata enake skrbi kot jaz. Kdo me bo peljal če bo moj v službi, ali naj pokličem rešilca in ali bom slučajno predlolgo doma.
Prej me je spet nekaj špikalo, nevem več kaj si naj mislim in kaj naj naredim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.6.2008 13:56:51   
RMRM
ja ninny, to gre pa res kar hitro. Jaz sem bla 2 prsta odprta že prejšnji četrtek, je pa res, da je vsak G. mal drugač videl. Npr. v soboto mi je tko rekel, da je vse lepo pripravljeno in sem bla jaz sigurna, da v nedeljo pa nekaj bo, pa vidiš, še vedno čakam. Me je pa danes tud pregledal Sredanovič, pa je bil tud kar grob, tako da mogoče bo tud ta pregled kaj sprožil

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.6.2008 13:59:20   
Anonimen
ja, jaz sem tudi včeraj zvezde videlauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.6.2008 14:01:16   
RMRM
skoraj sem pozabila. Zadnjič je bila debata o tem, komu poslati SMS, ker ninny bo sigurno takrat že cartala. A se katera javi?user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.6.2008 14:08:57   
Anonimen
Drugače ga lahko še vseeno meni pošlješ, ker se je alea javila da bo ona objavljala sms- e in jih bom jaz naprej posredovala.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.6.2008 14:09:08   
Anonimen
ti pošljem zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.6.2008 14:10:22   
RMRM
Hvala ninny

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.6.2008 14:10:23   
Anonimen
RMRM vsaj konec koncev če bova skupaj v porodni ali pa v sobi potem jaz pošljem samo naprej sms tud zateuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.6.2008 14:11:02   
RMRM
saj res, vidiš kako ta vročina name vpliva, sem ful pozabljivauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
24.6.2008 14:11:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image če te slučajno zagrabi takrat ko mene, greva midva po avtocesti do tebe in še tebe mimogrede peljeva v Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
24.6.2008 14:13:24   
*anamor*
RMRM če ne pa lahko meni tudi pošlješ sms, imam občutek, da boste vse šle prej v P in bom jaz med zadnjimi. Jaz pa nimam nič takšnih pregledov, bolećih mislim. Imela sem v četrtek zadnjega pri G in zdaj imam samo še CTG-je. Tako, da sploh nevem kaj so ti boleći pregledi in kaj sploh imate to. 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
24.6.2008 14:14:24   
Anonimen
Romy ne želi si, to ti z roko oz. prsti pogleda, če si kaj odprta in kar fajn boli.user posted image
Da ti slučajno ne bo že danes odtekla voda in boš vse prehitelauser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
24.6.2008 14:17:01   
RMRM
ta je pa res dobra, a pa ti misliš da boš zdržala tolk časa, ker očitno gre pri tebi ful hitrouser posted image , saj jaz bi tud prisopihala do ceste, sam bi pol pomoje kar tam rodila.user posted image user posted image

Št. sem si shranla, hvala.

Še to sem pozabila napisat. Danes je bil pa naš povečan ventrikel samo še 11,5 mm, tako da bo zgleda ob rojstvu v meji normalne velikosti kot mi je že TR. napovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.6.2008 14:19:21   
RMRM
ROMY, tako kot ti je že ninny povedala, NE ŽELI SI TEGA! Jaz drgač tud kar potrpim, sam to je bilo pa too much - grem raje rodituser posted image user posted image , je pa res, da so G. namerno bolj grobi, ker naj bi to vse skup mal pospešilo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.6.2008 14:29:22   
*anamor*
Ne, ne saj si ne želim tega, brez skrbi. Verjamem pa ja, da če bi bili zdravniki bolj nežni in bi spoštovali svoje paciente bi bili ti pregledi ziher bolj nežni.
Glede tega pa, da bi mi še danes odtekla voda, bog vaju usliši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.6.2008 14:37:51   
RMRM
ROMY, saj jaz mislim da tu ne gre za neko nespoštovanje nas pacientk, mislim da so pri nas kar vsi G.zelo v redu, je pa res, da s takim pregledom zadevo lahko mal pospešijo, me smo pa tko al pa tko neučakane, in raje mal potrpimo.

Ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.6.2008 14:52:00   
*anamor*
Tudi jaz tebi pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja samo v Mb so G, ki so zelo nespoštljivi do pacient, to pa vem, ker je zdaj veliko mojih kolegic rodilo in  so vse zelo nezadovoljne. Upamjmo, da pri nas nebo tako.
Zdaj sem posesala stanovanje pa kar teče z mene kljub klimi. Kaj si nor kako je vroče, klime si pa ne upam preveč naštimat, da se še zdaj nebi prehladila, to bi še mi bilo zdaj treba ja.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?