|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
23.6.2008 11:09:29   
Anonimen
Mojca mi je tudi poslala sms, da ima premalo plodovnice in so jo obdržali v P in bo tud kmalu cartala. Zgleda da je danes dan d in ne jutriuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.6.2008 11:15:50   
Anonimen
Sem sedaj premišljevala da so skoraj vse že rodile in me zanima, če se katera javi, da jim jaz sporočim ko rodim ali pa posredujem sms od tistih ki jih meni pošljejo , ker vse od katerih imam jaz številko so v Puser posted image ali pa so že rodile. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.6.2008 12:08:46   
alea01
ninny, jaz ti lahko pošljem cifro in meni sporočišuser posted image

Ja, ni kaj. Ta teden boste vse rodile......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.6.2008 12:40:10   
Anonimen
hvala alea, sem dobilauser posted image

ja, ta teden bo za vse konecuser posted image user posted image user posted image user posted image in se potem beremo na starših čvekamo

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.6.2008 12:53:31   
*anamor*
Evo sem vedela, da bomm sama ostala, čeprav mene tudi nekaj špika. Ninny meni tudi lako pošlješ cifro

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.6.2008 12:55:06   
NinKa
evo še mene s pregleda. CTG raven kot še nikoli.

Pol sem pa imela nadomestno G, ker je moj G na dopustu in ta mi je začela, da v Ljubljani so pregledi tut po PDP na 4 dni, pomeni, da bi imela naslednjega komaj 27. Pa sem rekla da sem računala,da grem 25. že v Postojno. In ona se začne na mene dret, da ja na praznik. pa da imajo takrat zdravniki dežurstvo in da delajo cel dan pa še pol naslednji dan do 16h. pa da so zmozgani...to besedo je uporabila...zmozgani.

Jaz nisem vedela kaj naj nazaj rečem, sam s solznimi očmi sem šla ven iz ordinacije in si mislila, hvala bogu, da ni moja osebna G.

Torej če se do srede nič ne zgodi, grem v Postojno.

Lepo slišati, da bomo počasi junijke tut zaključile s seznamom. Drugače pa GO BEYBA in GO MOJCA. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.6.2008 12:58:01   
Anonimen
Mislim NinKa si pa res naletela na eno user posted image . Pa kaj potem če je praznik in so dežurni, kaj pa če ti tisti dan voda odteče.... Jaz imam tud v sredo spet ctg, če ne bo kaj prej, pa normalno naročajo.

Romy ni rečeno,da te bom prehitela, kaj pa če ti čez kakšno uro voda odteče in rodiš pred manouser posted image user posted image

Danes moram do konca pripraviti torbo za P, pa mal moram za vsak slučaj še pospraviti....

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.6.2008 12:58:17   
*anamor*
GO BEYBA BO MOJCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.6.2008 13:02:13   
*anamor*
Ninny saj vem, full se počutim čudno, samo nevem če je to vročina ali kaj. Sem čisto zmozgana. Samo spala bi. Pa še nekaj me špika. Tudi jaz bi mogla malo pospravit, pa se mi sploh neda. 

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.6.2008 13:07:03   
Anonimen
Romy sem ti poslala zs

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.6.2008 13:16:29   
lonapo
GO BEYBA, GO MOJCAuser posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE NYI IN WILMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.6.2008 13:18:12   
*anamor*
ninny tudi jaz sem ti poslala zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.6.2008 13:37:48   
manko
jaz sem bila tudi danes na user posted image user posted image user posted image ctg-tamala se giba kot norcek in sem za 2-3prste odprta in mi je rekel zdravnik naj prideva jutri ob osmih na tesce,da me bojo sprejeli in dali klistir....in da bo 90%jutri!!!juhuhu!!komaj cakam,mislite name,jaz mislim na vse vas....uzivajte in lep dan.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.6.2008 13:44:38   
Anonimen
mankouser posted image jutri boš že cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.6.2008 14:12:00   
polly80
punceuser posted image !
pa to,da še špila fusbal ni merilo,da še ne bo kmalu..če povem,da je moja še zadnjo uro popadkov tako brcala v trebuhu,da sem jo lepo prosila,če neha,ker takrat ni bilo najbolj prijetnouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.6.2008 14:26:50   
*anamor*
manko držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.6.2008 16:31:22   
NajaG
Pozdravljene,

danes sem imela ctg in pregled...grozno...do zdaj sem kar počivala in še zdaj sem čist out. ctg ni zaznal nobenih popadkov...nato je sledil pregled...boleč vaginalni pregled... user posted image Odprta sem za 1prst. Nato pa je sledil še odvzem plodovnice...to me je fuuuuul bolelo in mi je postalo kar slabo. Še zdaj sem čist brez volje, slabotna....
sem pa bila zdaj na wc-ju in imam malo rjavkast izcedek...pomojem je to posledica pregleda.

v sredo moram prit spet na ctg in pregled, če ne bo nič do takrat.

Je pa rekla G, da jih je že ogromno čez rok in jo je vse strah, da ne pridemo vse naenkrat rodit. user posted image

a je še katera imela tak slab dan po pregledu?je katera imela odvzem plodovnice?ste se potem dobro počutle?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.6.2008 18:54:22   
Anonimen
ubošček...te čisto razumem ker sem imela točno pred tednom dni iste preglede...verjetno predvidevam da so ti ročno širili oz.mehčali maternični vrat in s tem tudi odpirali...potem pa še striping-obračanje roke levo desno...tud jst sem jokala kar med pregledom...so me pa odprli na ta način 4 cm in je bilo zvečer že vse za mano,čeprav s cr,ker tud klistir pa predrtje mehurja nista naredila svoje,pol pa še kapalna,pa se mali ni več dobro počutil notri in gremo na cr...se mi smilišuser posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.6.2008 18:58:50   
NajaG
hvala tianaaa če je to namenjeno blo meniuser posted image user posted image

totalno za drek se počutim...imam rjav izcedek, ko hodim, pa se mi zdi, kot da mi je odspodaj G gor obesla uteži in jih moram prenašati. Grozno.
Ja bilo je zlo boleče, dihala sem ko nora, ker sem morala bit sproščena...ah...
sem rekla, da komaj čakam da rodim, da še to dam skozi...vem da bo hudo, boleče, le upam, da bo hitro minlo in da se hitro rešim.

Zdaj tuhtam, al se naj podam na sprehod al ne...ko pa lahko hodim čist počasi...nevem kaj naj... Mi je G rekla, da naj seksamo danes...user posted image po takšnem pregledu pa človek res nima volje no...ah nevem... upam, da bom šla kmalu rodit...

lp, naja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.6.2008 19:04:52   
Anonimen
Naja tud jaz imam rjavi izcedek, zgleda da od tega ko je gledal koliko sem odprta. Drugače pa mi kar fajn dol tišči, trebuh otrdeva... skratka kmalu bo.
user posted image pa zna fajn pospešiti in ti ga je verjetno zaradi tega predlagala.

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.6.2008 19:08:28   
NajaG
ja je rekla da naj kar danes veselo user posted image ampak...nevem no...morda bom zvečer že bolje razpoložena...po takem pregledu pa res nevem kdo ima veselje do tega...user posted image Mislim pa da moram it malo ven na zrak...bova šla z mojim malo peš kolko bo šlo.
Mi je G rekla, dajte rodit, preveč vas je na čakanju...ne morete vse naenkrat. user posted image je pa bla ful prijazna in res fajna...bi jo kar imela zraven poroda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.6.2008 19:10:22   
Anonimen
ja saj boš videla kako in kaj zna pa ti user posted image sprožiti popadke

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.6.2008 20:25:14   
mtinca1
ojla junijčice!
na kratko se oglašam še s svojo porodno zgodbo (prvi porod).

deseti dan po pdp-ju so me sprejeli v porodnišnico. zjutraj so mi vstavili vaginalno tableto, ki naj bi razširila maternični vrat in sprožila popadke. popoldne so me popadki že kr fajn boleli, ctg je risal že kr lepe popadke, maternični vrat je bil ob sedmih zvečer odprt 2cm. Ob desetih na naslednjem ctg-ju pa je bil še vedno samo 2 cm, zato so se odločili, da za ta dan odnehamo. dobila sem protibolečinsko injekcijo, tako da sem lahko zaspala.

naslednji dan ob štirih zjutraj sem se prebudila brez bolečin, pa še trebuh je bil dokaj trd in me je kr malo postalo strah zato sem šla do sester, ki so me priklopile na ctg. z dojenčkom je bilo vse vredu, vendar ni bilo nikakršnih popadkov. Nisem se še dobro stuširala, ko so me že napotili na porodni oddelek na ctg... , nato so mi umetno predrli plodovnico in odpeljali v porodno sobo. tam so začeli z dovajanjem umetnih popadkov, najprej bolj blage, nato postopoma močnejše... na začetku me sploh še ni nič bolelo (očitno od protibolečinske injekcije s prejšnjega dne). trajanje poroda so začeli šteti od 9 ure dalje, Lana pa je na svet prijokala ob 16:14 popoldan. Med 7 urnim porodom sem dobila še dve protibolečinski injekciji. Vse je potekalo zelo počasi in boleče, ker je bil maternični vrat zelo rigiden in se je zelo počasi odpiral. Ob 12 sem bila odprta 5,5 cm in smo se odločili poklicati še očka v službo. Popadki so boleli kot 100 user posted image  in kr ni bilo videti konca. Nato se je naenkrat kr začelo dogajat in s pomočjo dveh babic smo jo s cca. 10 potiski uspeli spraviti na svet. Seveda sem dobila še par šivov. Na koncu mi sploh ni bil tak problem potiskat, saj sem imela neznansko močno željo da se vse konča, da jo končno spravim ven, ko sem že toliko časa ležala tam v bolečinah. Kr nisem mogla verjet, da sem s svojim siceršnjih obsegom bokov 90 cm, spravila na svet 3940g, OG 37.

Še isti dan sem mislila, da teh bolečin ne bom nikoli pozabila, ampakuser posted image   res prinese toliko sreče in veselja, da je že vse pozabljeno. Tako, da hrabro punce, itak pa je veliko bolj verjetno, da bo pri vas šlo po sistemu "trije prdci" in konec. Tudi če bo boleče, si predstavljate, da boste čez kratek čas že cartale svojega malčka !!!!

Moram pa priznat, da bom po tej izkušnji, če se bomo kdaj odločili še za enega, resno razmislila tudi o EA in podobnih variantah.

Za vse junijčice, ki ste še na čakanju: user posted image user posted image user posted image

bom dala še kakšno fotko v album..  nato pa na klepet na forum k mamicam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.6.2008 23:14:59   
NajaG
je katera tu?

zdaj sem opazila na wc-ju da mi je nekaj izpadlo...nevem če je to čep...ker je kot rjav izcedek...rahlo krvav vmes...je pa kot nek delček...je lahko to kaj narobe?al je to čep al kaj? dol me pa redno tišči... user posted image
malce sem se prestrašla...pa sem upala, da bo katera tukaj....

končno je zapihala malo sapica skozi okno...upam, da vsaj malo preluftam stanovanje...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.6.2008 5:36:29   
Anonimen
Beyba sporoča:

Včeraj ob 23.47 se je rodila Ela in s tem razveselila mamico in očija. Težka 3780g in velika 53 cm. Obe z mami se počutita  stanju primerno.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?