|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
22.6.2008 22:09:32   
123a
pikica pokica-zeloo lepe fotke...Zoja je prva princeska

duškica-kako si?še vedno te pogrešam

kreme
-mi smo kupili Lavera in je tudi naravna in prav tako ima BDIH.Kupila pa sem jo v BIOTOPIC...no v bistvu so iste samo različne firme

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.6.2008 7:27:23   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image vem da ste se o kremah za sončenje že pogovarjale, pa vseeno na hitro, Katero priporočate, sedaj ko tako vroče???in kje ste jo kupile???

-----------------------------------------------------

Dr. Hauschka, popolnoma naravna krema
za sončenje z BDIH certifikatom. user posted image
ž

Samo da vas opozorim. Poznam kar nekaj punc, ki so za svoje otroke nabavile to kremo, pa so mali dobili alergijo. Zakaj? Ker so kreme naravne in vsebujejo naravna eterična olja in ostale stvari, ki pa so večina zelo alergeni. Res pa je, da je krema naravna.

Jaz sem za Zojo in Nika kupila kremo od Eucerina v lekarni in je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.6.2008 8:02:10   
Anonimen
Jutro punce!
A bom spet sama pila kafe? Nobene ni... user posted image

Kakor koli... Kuham... user posted image user posted image user posted image

Ta moj sine preseneča. user posted image  Noč je bila kar v redu. Sicer se je zbudil ob 5h (vstala sva ob 6h), vendar je ponoči jedel samo 1x in to tako hitro, da ni niti omembe vredno. Torej je spal 10h!!! user posted image  Zdaj sva prišla s sprehoda. Zopet mi je zaspal v vozičku. Na srečo ga še vedno vozim v Freestylu in mu naklon spustim, toda Zapp?! user posted image  Pa glih zato sem ga kupila, ker mi naklon ni (bil) pomemben, ker itak ne spi. user posted image  

Kremice: Linijo dr. Hauschka poznam in mi ustreza. Prav tako sinu. user posted image  Če ne bi, bi uporabljala kakšno drugo; npr. Lavera, Avalon, Weleda itd. Obvezno z BDIH certifikatom.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
23.6.2008 8:17:15   
Anonimen
Zanimivo a:

KLIK

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
23.6.2008 12:58:33   
Rožica*
Tianna
a ima Zapp nastavljivo višino naramnic????
Me razumeš kaj mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.6.2008 13:00:14   
Anonimen
AAAAAAAA... Očitno sem sama na RR. user posted image  Zadnji post je moj, oddan pred 5-imi urami. user posted image  Bo RR izumrl. user posted image  

Čekiram hotele - spet - in se držim za glavo, ko se mi izpiše izračun. user posted image  Jutri gremo v Trst v shopping!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
23.6.2008 13:01:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Tianna
Me razumeš kaj mislim.

user posted image  Ne vem, če te razumem. Misliš, če si jih lahko skrajša oz. zdaljša?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
23.6.2008 13:39:12   
Anonimen

Tianna
Me razumeš kaj mislim.

user posted image  Ne vem, če te razumem. Misliš, če si jih lahko skrajša oz. zdaljša?

----------------------------------------------------------------------------------

A ne ne, zdaj vem kaj si mislila. Tega pa nima ne. Če misliva isto. user posted image
Nič ti nisem pomagala, vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
23.6.2008 13:54:22   
*tajda*
Čau septemberke,se vam po dolgem času malo javim.Sploh vas ne uspem prebiart ker ste take čveke,že četri krog....bravo punceuser posted image
Vglavnem še en teden pa bo moj sinko star 9 mesecev,zaenkrat preboleva norice in je kar bogi,sploh ponoči.
Drugače je pa vredu veselo kobaca in se dviguje ob opori,tudi gosta hrana mana je zalaufala,zobkov pa ni in ni,tako da ima še vedno več ušes kot zobkovuser posted image

Zdaj prvega imava pregled pri pediatru tako da bom takrat lahko sporočila mere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.6.2008 15:12:09   
andreja32
Tajdauser posted image user posted image user posted image ....a veš da sem se že spraševala kje si....

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.6.2008 16:49:30   
*tajda*
O Andreja, moja sokrajanka user posted image  Midve sva rodili na isti dan,a ne? Še  zdaj nevem kako si se potem odločila,a si rodila v Lj ali v KR? Kako kaj tvoja princeska,a je pridna, a že kaj nagaja? user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.6.2008 19:50:02   
lumpa6
ojla 

naj se malo javim, prebolevamo  virusni bronhialitis, trenutno dihamo z ventolinomuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mere za 9,5 meseca so 8900g in 71,5 cm

čez vikend smo bili na morju, jutri pa gremo za 5 dni, vendar bova midva z user posted image bolj kopenska

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.6.2008 19:56:33   
andreja32
TAJDA user posted image user posted image user posted image ......Ne rodila nisem v KR , so me poslali v LJ. ker naj bi bil  slabši ctg (kar se je izkazalo za nepravilno),potem pa sem tudi tam rodila,..ma nisem hotela nič komplicirati ,....pa se mi je pol tako tožilo po Ultiviuser posted image ,....ti si rodila v KR?

naša Zala je zaenkrat še vedno pridna,...res,....spimo po 12 ur v kosu,  čez dan pa skoraj nič.pridno raste, GH laufa, da so pa noge in roke za puzat , pa še ni in verjetno tudi ne bo pogruntala,....lenčina malauser posted image . Kako pa sta vidve?

< Sporočilo je popravil andreja32 -- 23.6.2008 19:57:50 >

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.6.2008 20:32:34   
ana b
Večer!

Da se še mi malo pofočkamouser posted image . Pri nas spanje po starem, hrana pa: je odlično, če so to stvari, ki niso namenjene user posted image (npr. čips, sladoled,...), če pa me vidi s hrano, pa prileze do mene in je ko kakšen kužekuser posted image  in me potem gleda gor s svojimi velikimi okiuser posted image .

Sandra za seznam: 4. zobek 23. 6.

Guppy in NaILa: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lumpa6: user posted image user posted image hitro se pozdravite

Pikica pokica: lepe slikice

Grem ša malo po rr brskat

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.6.2008 21:42:18   
taček
Hojla!

Sedaj pa niste več takšne čveke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej mere za Sandro: teža 8740 in dolžina 79! Čeprav se mi zdi, da ni prav merila, ker jst sem vidla 77!
Drugače ima pa full suho kožo! Se mu delajo taki rdeči fleki!Pa sedaj, ko je vročina je čisto pikast! Pa sva že bila pri dematologinji, ampak ni nič pametnega povedla! Rekla je samo naj se sprijazneva s tem, da ima pač probleme s kožo! Sicer nama je dala eno kremo, samo morema full pazit kako ga maževa, ker jo lahko uporabljaš največ en teden, potem pa en teden premora! Ma jst upam, da se mu bo čimprej popravila!

Drugače, pa ni kakšnih sprememb!

Aja: Sandra čestitke za nečaka!  user posted image

LP

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.6.2008 22:01:03   
Duškica

Duškica: A tam so kakšni hoteli?

Tianna - tukaj imaš link http://www.hotelpastura.hr/

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.6.2008 22:05:55   
Duškica
Mi smo zdaj cel dan pri moji mami, ker ima bazen tako, da skoraj ne pridem več do računalnika. Zvečer pa se mi navadno ne da.

Matija je 20.6. dobil tretji zobek.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.6.2008 23:04:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke za Jakobauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa ponosno sporočam, da sem postala 21.06. ponosna teta peti nečakinjiuser posted image

Eno pa pričakujemo še avgustauser posted image , ima pa naš user posted image  7 sestričen in 3 bratranceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tudi vam!!!!!!!!!!! na isti dan je rodila kot moja sestrauser posted image
user posted image vi pa imate vlko žlahto user posted image

pikica pokica
super, da ste se imeli lepo na dopustu pa dobrodošla doma user posted image !!! bom kasneje slikice pogledala

*tajda* lepo, da si se nam malo oglasila. upam, a bo mišek hitro zdrav!!! vsake toliko te zasledim na keri drugi temi.user posted image
lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en veeeeeeeeeeelik zdravilen objemček za vas!!!
taček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super mere-mali velikančekuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zobke!!!

no, zdaj pa malo o nasuser posted image
včeraj zjutraj smo štartali za štajersko-pogledat Enejevega 1. bratranca in moram povedat, da je res user posted image . žalostno pa je, da je minilo samo slabih 10 mesecev pa js sploh nisem znala prijet 21 ur staregauser posted image user posted image user posted image user posted image no, pol pa je že šlo...
eno slikico
bratranca:

user posted image

zvečer smo se vrnili domov-se moram pohvalit, da sem 1. vozla tako dolgo relacijo ( Maribor-Portorož) user posted image user posted image
dragi je malo spil....js pa seveda neuser posted image

danes pa je bil moj 1. delovni dan user posted image moram povedat, da mi je prav pasalo, pa čeprav je bila gužva user posted image
ko sem prišla iz službe, je bilo stanovanje pospravljeno, Enej je "žural" dragi pa kuhal kosilo user posted image
po kosilu sva se šla z Enejem na posteljo malo pocartat in sva spala 2 uriuser posted image
tako spančkamo:

user posted image
no, pa še 2 slikice

tuki pa je par sekund sam stal
ima pa vamp kot deda zadajuser posted image
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 23.6.2008 23:07:28 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.6.2008 7:50:33   
jst86
jutro

najprej čestitke vsem za zobke, napredke, nečake.user posted image  

evo še mal nas.user posted image

no midva sva bla prejšnji teden na pediatrični zaradi tistega dvigovanja hrane, pa so ugotovili alergijo na pšenico.user posted image  zdej mava dieto, pa se mi zdi da se mal pozna. bova pa 2.7. sprejeta, da mu naredijo ph-metrijo.

pa maturo sem dala skozuser posted image user posted image user posted image . zdej pa samo na rezultate počakam. moram rečt da zdej ful uživava, ko nimam več skrbi. učeri se je leon prvič kopal v velikem bazenu.

zobkov novih nimamo, dlesni so pa čist otečene.user posted image

tianna men je na braču v supetarju lepo. pa en lep hotel je na plaži, sam ne vem kako se imenuje. je pa mesto ful simpatično.user posted image  

sončno kremo jst kar niveino uporabljam za leona. dobila sem neko od aloe vere, faktor 30, sam moram mal počekirat če je primerna za malega.

naty kje se skrivaš? upam da ste v redu.user posted image  se večkrat nate spomnem. btw lahko bi se kej za kavico zmenili!!!!!!user posted image

aja moram pa mojega mišeka pohvalit- SHODIL JE!user posted image user posted image user posted image  tko da mamo tud modrice že.user posted image  pestro je, ni kej.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.6.2008 8:28:43   
*tajda*
Andreja naš lumpek sicer ni tako priden ponoči,sploh zdaj ko ima norice,drugače spi deset ur stem da se enkrat zbudi za čaj ali vodo.Podnevi pa spi tam okrog 4 ure,v treh delih ali dveh,tako da imam malo časa zase ker je tak živko da mi vso energijo pobereuser posted image
Drugače sem pa rodila v Kr,ampak ne z ultivo ampak z epiduralno,sem bila prezadovoljna,tako da če bomo imeli še kakšnega srčka se vrnem v KR.
sandra85,maš pa že tako velikega sinčkauser posted image Jaz nisem znala zadnjič prijet dvomesečnika,pol veš da nisi edina,ki je že malo pozabila kako je imet takega majhnega dojenčkauser posted image
tianna a ste zadovoljni z zappom,nam je super!Mi smo bili na Bolu sicer več kot deset let nazaj,bili smo v enem ampartmaju in meni je bilo super,sploh plaža pa mestouser posted image

< Sporočilo je popravil *tajda* -- 24.6.2008 8:30:45 >

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.6.2008 9:02:35   
Anonimen
Čau punce!
Midva sva s sprehoda in zopet mi je zaspal v vozičku. user posted image  Sicer bo trajalo samo pol urce, a v postelji bi mi spala uro do dve. user posted image  No ja... Ko se zbudi, greva malo v mesto, na kafe itd. user posted image  Mineštrica za kosilo se že kuha... Popoldne pa v Trst!!! Komaj čakam! Včeraj sem si privoščila depilacijo in pedikuro v salonu in sem kot nova. user posted image

*tajda*: Lepo, da si se oglasila tudi pri nas!!! Večkrat se srečava na kakšni drugi temi (predvsem o EA in Zapp-u user posted image ), tako da vidim, da si še tu. user posted image  Upam, da bodo te norice kmalu šle mimo. user posted image  Z Zapp-om sem zadovoljna! Še lok čakam in potem bo voziček popoln. user posted image  

Lumpa6: Tudi za vas user posted image user posted image user posted image .

Taček: Upam, da se stanje s kožo popravi.

Duškica: Hvala za link. user posted image

Sandra85: Super slikice! user posted image

Jst86: Shodil je?! user posted image  user posted image  user posted image  Ma bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
24.6.2008 9:10:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

danes pa je bil moj 1. delovni dan user posted image moram povedat, da mi je prav pasalo, pa čeprav je bila gužva user posted image

Pridna, pridna! user posted image

A mi zaupaš kje te najdem, če bom kaj bluzila po Portorožu? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
24.6.2008 9:28:30   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

žalostno pa je, da je minilo samo slabih 10 mesecev pa js sploh nisem znala prijet 21 ur staregauser posted image user posted image user posted image user posted image no, pol pa je že šlo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo enako. Sem tudi rakla dragemu, da nisem sprava vedela kako naj nečakinjo primem, ker je tako drobna. Pa je bila celo kilo in pol težja od našega.
Se spomnin da sem svojega samo prijela in sem točno vedala kako in kaj. Ja kaj vse dela narava? A?
Sandra lepe slokce.

Duška mi smo tudi kar na vrtu. imamo bazen in mali uživa.
čeprav mu včasih vodo  nalijem kar v en škaf, da ga lahko pazim, ker glih vedno se mi pa ne da namakat zraven, da bi ga pazila. Imamo pa vkopan malo večji bazen na vrtu.

Tianan jaz sem tudi včeraj preizkusila voziček in mi je žal da ga nisem že prej nabavla.user posted image
A vama kaj ropotajo kolesa?
meni sicer po gladkem ne, me pa poti ko tako ropotajo po pločniku?????

Jaz sem tudi že v nedeljo začela malo delati, tako za pokušino. Sem uletela samo za kratek čas, v največjo gužvo. Malo pomagat
Zdaja pa ne vem, pa bi delala že prej pa nebi,.....pa me je strah zaradi varstva.....

ja sandra tudi jaz obljubim da te poiščem v tisti trgovinici. 100%
Res bi vas rada spoznala vse septemberke.

Lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.6.2008 9:53:32   
Anonimen

Tianan jaz sem tudi včeraj preizkusila voziček in mi je žal da ga nisem že prej nabavla.user posted image
A vama kaj ropotajo kolesa?
meni sicer po gladkem ne, me pa poti ko tako ropotajo po pločniku?????

No super, da si zadovoljna! user posted image  Če boš kje našla primerno šoping košaro, mi prosim sporoči. user posted image  Kolesa malo ropotajo ja, ma ni neke sile. Očitno ropotajo vsem, ker smo v BC 2 razstavna stestirali in so obema malce ropotala. user posted image  Kako pa sončka privežeš? Kot v Freestylu?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
24.6.2008 10:11:49   
guppy
jst86, bravo za maturo in prve korake in buške!!

Rožica, kako je v službi?

Gre še kdo jutri na potep? Mi se mogoče odpravimo na Bled.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?