annie
|
Ojla, uh, se vidi, da je poletje in manj časa za rr Večina vas je najverjetneje na dopustu, ali pa zunaj...mi smo tudi večino časa zunaj. Okrog 7.00h, ko se zbudi že šibava na sprehod, ko pa postane vroče, pa smo z drugimi otročki iz bloka na dekici v senci in uživamo, jemo sladoled...Nik se je sedaj ful navadil, da se nonstop okrog njega nekdo suka, ker ga tile otroci obožujejo in ko greva noter in sva sama, je potem kar malo tečen, ker se nič ne dogaja . Je pa najverjetneje spet kakšen zobek na pohodu, ker je tako, kot je bil pri prejšnjih dveh, ko sta mu šla ven ful prehlajen in je sedaj tudi, da mu kar teče iz noska, pa zelo, zelo se slini...je kar ubošček Drugače pa sedajle, kot ste že ostale pisale v tej vročini Gh tudi občutno manj poje, saj meni tudi nič kaj preveč toplega ne paše. Sva bolj na jogurtih, kompotih, sladoledu... Jutri popoldan pa od moje kolegice sin praznuje 1. RD. Imeli bodo takšno piknik varianto, tako, da Guppy, če se nam bo dopadlo, bomo mi tudi na takšen način praznovali , pa verjetno, tako kot ponavadi praznujemo, bolj v ožjem družinskem krogu. Tianna glede rumenjaka, so mi na zadnji posvetovalnici rekli, da naj začnem prvi teden s četrtinko, naslednji teden polovičko...skratka vsak teden več, dokler ne dobi celega. Jaz mu ga ponavadi zmešam s pire krompirjem. Se pa niti ne čuti, da je noter, tako, da vselej poje. Vse. ki že pakirate za dopust in tiste, ki to šele boste uživajte maksimalno!!!! Bye...
|