Blacky30
|
Da poročam še o mojem današnjem pregledu: vse je OK, plodovnice dovolj, jutranji izcedek, ki se je kar ulil in prozorne barve je bil dejansko izcedek mojega vnetja, ki je spet nastalo, tak da sem dobila svečke, pa spet me je namazal s tisto vijolično zadevo. Tudi zunanje vnetje se znova pojavlja, tak da očitno še ne bo konec mojih težav spodaj. Hemoglobin se mi je izpred 2 mesecev še poslabšal, takrat sem imela 111, danes sem imela 102. Vmes sem spila eno stekleničko Redapina, pa očitno ni nič pomagal. Zdaj sem dobila na recept Legofer, bomo videli. Naredil mi je UZ, detece je na glavici, lega vzdolžna, plodovnica zrela, srček lepo bije. Vse je v mejah normale. Težek pa je okoli 2800 g. Pritisk imam ok, vodo tudi, zredila pa sem se 8 kg. Še zadnji rezultati toxe in hepatitisa B so negativni, tak da . Je pa rekel, da predvideva, da se še vidiva na mojem zadnjem pregledu 4.7., da do takrat še ne bo nič. Sem pa še vedno enako zaprta kot prejšnjič. Dobila sem napotnico za P in nalog za prevoz z rešilcem, če bi bilo to potrebno. Jutri vas dalje berem, zdaj pa grem spančkat. Upam, da bo ta veter malo ohladil stanje v našem vročem stanovanju, smo imeli cel dan in še zdaj 29 stopinj. Lex, za seznam: naslednji pregled 4.7. (ne vem, če bom imela takrat CTG, tak da lahko to brišeš)
|