Abra
|
Gigi, se priporočam za recept vse kar vsebuje temno čokolado s čimbolj nenavadnimi kombinacijami je predmed mojega zanimanja to z jogurtom je ziher super kombinacija za polei, čili je meni npr. fajn pozimi, da me malo pogreje nutela pa mi ni tok interesantna, je presladka. Razen, če je res kriza, se tut z nutelo da potolažit, mora pa bit nujno v Italiji kupljena, una pri nas ima čisto drug okus, je na Poljskem narejena... Netka, za stopko! Naj bo punkcija brez bolečin, pa sama kvalitetna jajčka! Orto, bodi pozitivna in misli, kako pikica lepo raste. Jaz sem zadnjič imela fiksno idejo, da neki ne štima in potem je blo res tako, zdej sem zaradi tega tudi paničarila in se tresla pred pregledom, mislila sem pa vseeno precej bolj pozitivno. Meni sta zadnjič pikici vseeno rastli, a prepočasi in potem tudi utripa ni bilo, počutila pa sem se precej bolj nosečo, kot se zdaj. Pravila po mojem ni. Jaz imam zdej super prebavo, jem pa vsak dan jogurt s sadjem. Žlička lanenega semena v jogurt tudi ful odpira. Mlinčka, sem zdaj šele vidla. To je pa res ena čudna zadeva. Vprašaj, zakaj ti niso naredili ICSI, če so vidli, da se ne oplojujejo, al je blo že prepozno? Navijam, da je Borko res borec! Če pa slučajno ne bi ratalo, naslednjič res zahtevaj ICSI. Ker to, da ti 2x zašuštrajo ni normalno. Glede na to, kaj je bilo zadnjič, bi morali bit zdaj res 100x bolj pozorni. Mi gremo pa zgleda danes na morje, al pa jutri zjutraj (še bolj verjetno) se že 2 tedna odpravljava, pa pride vedno kaj vmes. Zdaj pa do nedelje ziher. Hedi, glej, da bo plusek, ko pridem nazaj Mišmiš, mlinčka, in nokes, uspešen ET!
|