|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
23.6.2008 9:41:07   
Anonimen
samo lex je pa res mrknila. a ji je katera pisala? razmišljam, če bi pisala inigo, kako ji gre, samo nočem bit tečna, ker bo verjetno tak javla, kak je. kaj mislite?

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.6.2008 9:45:43   
Nasara88
kaj pa vem user posted image težko rečt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.6.2008 9:45:45   
netki
lunica24......smo tuk firbčne in nas ful zanima kako je s inigo user posted image

če ji pošlješ sms, ji daš vsaj vedet da nam ni vseeno zanjo in da smo v skrbeh kaj se dogaja....če ne bo mogla pač ne bo odgovorila....

odločitev je pa tvoja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.6.2008 9:46:13   
Nasara88
mislim, da ima netki prav

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.6.2008 9:47:04   
Nasara88
mislim, da ima netki prav

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.6.2008 9:47:38   
netki
a ni lex neki pisala, da bodo začeli neki v zvzi z gradnjo.....po moje ma ful dela in se nima časa javit...
če bi rodila, bi se že kateri javila....po moje

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 9:55:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 10:00:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 10:29:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.6.2008 10:35:59   
netki
jst tud pravim da ne smemo preveč komplicirat glede morja in podobno.....sej tam tud otroci živijo...torej oskrba nekako je dosegljiva.....
mi bomo šli konec avgusta ali začetek septembra, ampak prej ne bom rezervirala, dokler ne bom sigurna kako bo z user posted image .

ena je napisala, da če ima otrok krče oz. če je z mamico kaj narobe....potem se pa strinjam da nima smisla hodit kam

Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.6.2008 10:36:48   
Blacky30
Jutro!

Kaj zdaj, še nobene info o Inigo??? Lunica, ji boš poslala sms? Jaz sem že konkretno v skrbeh. Lahko ji tud jaz pošljem, če ti ne upaš.

Lex se še tudi ni javila? Zdaj ji grem poslat sms.

Ob pol enih imam ginekologa. Sem se zjutraj ustrašila, da mi plodovnica odteka, ker se mi je kar vlilo ven, pa je menda bil samo izcedek, ker zdaj ni več nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.6.2008 10:38:09   
bastian111
No punce dajte že kakšno informacijo ,me že tud prav skrbi! Lp Darja

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 10:39:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.6.2008 10:40:20   
nanka
Zdaj pa turi že mene zanima kaj se dogaja z Inigo in Lex. Blacky poročaj. Sedim na vrtu in noge namakam v bazenček in prav paše. Skoraj kot na morju.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.6.2008 10:41:59   
netki
tole glede plodovnice tud men mal skrbi.....ok, razumem če se vse ulije v enem kosu, kaj pa če kaplja počasi.....kako naj vem?

prej sem opazila malo mokre hlačke in potem takoj pomislim na plodovnico, čeprav ni nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.6.2008 10:43:16   
ksenci
tud jz mislim, da ni nič narobe če jima pošljete sms.

zgledam in počutim se tak kot da bi mela največjega mačka po burni neprespani noči. še ko sm se ga najbolj napila sm bla bolš kot dansuser posted image - zabuhla v obraz, podočnjaki, glavobol, mravljinci v prstih na rokah, da komaj tipkam, noge zatekle, da že bolijo. hodim na wc vsako uro in tak sem tudi celo noč, ko sm se kr potila, skratka ne vem kaj je danes z mano!!!! kaj naj nardimuser posted image tečna sm sami seb!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.6.2008 10:44:25   
Blacky30
Evo, lex sem poslala, čakamo na odgovor. Jaz mislim, da se je res z gradnjo tolk zaposlila, ker so ji v soboto začeli delat.

Glede plodovnice pa jaz mislim, da bi mi čez cel dan odtekalo po malo, ne samo zjutraj, ko vstanem. Bom danes g. vprašala, pa itak bo z UZ preveril, če je imam še dovolj.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.6.2008 10:45:50   
ksenci
tud jz mam zadnji teden včasih rahlo mokre hlačke in tud pojma nimam kaj je touser posted image če plodovnica odtekauser posted image pa poslediceuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.6.2008 10:47:33   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Dobro jutro! Auroraa čestitaaaam!!!!!!!!!!!!!
A si predstavljate, kak je moglo njengauser posted image  šokirat, ko ni bla punčka - ampak Matic? user posted image user posted image  Še dobro, da je par dni nazaj izbrala ime.

Neeee, jocika, to sem pa jaz. user posted image user posted image user posted image  Nisem še šla rodit, tak da še ga ni kap, mislim pa, da ga bo.user posted image user posted image  

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.6.2008 10:51:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Pravkar sem zvedela, da je naša štajeka Willma rodila deklico. Doma!!!! Doma je rodila!user posted image user posted image user posted image Tavečjemu žabiju  želim veliko veselja s sestrico! Mamici pa da okreva od hitrega poroda!

Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj???????????????????????????????????? Jojj, kar kurjo kožo sem dobila!!!! Pa solzne očke, itak!!!!!! Čisto zares?!?!?!?!!?!?!?!?!? Pa saj ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa tak si je želela ful naravni porod, in na koncu se je tako izteklo??? Vauuuuuuuuu!!!!

Willma, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.6.2008 10:53:16   
Blacky30
Willma je junijčica, ful si je želela porod na Ptuju z ultivo, bila na posvetu, vse preštudirala. Vedno je govorila, da želi porod, kjer bi imela sama nadzor nad dogajanjem, zdravniki bi bili zraven samo za nujo, če se kaj zalomi. In kot da bi slutila, se je to res zgodilo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da je vse OK.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 10:53:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.6.2008 10:58:59   
Anonimen
blacky sem pisala inigo že pred eno uro ... ali nima časa, ma kakšen ctg, ali ni vidla ali pa rojevaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.6.2008 11:00:44   
Blacky30
Lunica, srčno upam, samo da bi jo tak dolgo matrali s temi popadki?? Marička, naj ji naredijo CR.

Lex se tudi še ni javila nazaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.6.2008 11:05:18   
ksenci
punce se mi dozdeva, da počasi si že tudi jaz želim na čakalno listouser posted image spalnica je že doma, do polovice sestavljena in bo vrjetno jutri dokončana. nism si misla, da je tok velik dela z montiranjem pohištvauser posted image no se pa mojuser posted image kr znajde in pohištvo kr trdno stoji. komi čakam da sprobava novo posteljouser posted image
uh ki je 11.7, pa strašijo me da mogoče bo še čez rok! moj pa pravi da moram počakat do 5. ko dobi plačouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?