|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.6.2008 11:35:39   
saba
če imate dovolj prostora, kupite kar večje posteljice, pa take ko gredo dol stranice, za pol ko so mal večji.

Naša je po 9 mesecih prerastla tisto tamajho posteljico...dobro da smo to veliko (v kateri še zdaj spi) dobili od kolegov, čene bi morala dvakrat kupovat.

Koški pa so tako majhni, da niti ne amortizirajo cene nakupa. Ne vem, naša miška se jerodila dolga 59cm......pol si predstavljate, kako sem že domov veliko prinesla...v košku bi bila mogoče 2 meseca.

ne vem no, moje mnenje, je pa res da so tej koški tako lepi, da te kar premamijouser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
20.6.2008 11:47:53   
emina83
oj punce!

evo, da še jaz malo poročam! včeraj sem imela MF in kot G pravi, je z bejbijem vse v redu. čist je po merah za svojo starostuser posted image . tak ,da sem bila fuuuuuuuuul veselauser posted image user posted image user posted image user posted image . povedala je tudi, da bomo tokrat imeli user posted image user posted image user posted image user posted image , tak, da bo moja Ajšika dobila brateca!!!

no, drugače je pa moje počutje čisto zanič. vsi sklepi me taaaak bolijo, da je kr jojuser posted image , še najbolj pa križ in kolena, tak da mi nč ne paše, ne sedet, ne stat, ne ležat, ma cela sem razštelana...

upam da me bo vsaj tale sonček malo napolnil z energijo!

lep dan vsem!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
20.6.2008 11:54:03   
emina83
aja, pa naslednji pregled imam 31.7, kile so pa +2 od začetka user posted image pa do zdaj. upam da bo šlo tako počasi tudi naprej, da me ne bo zdaj kr razgnalo.

kar se posteljic tiče, jaz imam za Ajšo 120x60, pa bomo zgleda zdaj morali nabavit ono malo večjo, se pravi 140x70, ker še sploh ni zrela za ta  pravo posteljo, take akrobacije dela pred spanjem in potem še celo noč, tak jo morm skos neki popravljat ponoči, ko se ji nogice zagozdijo med rešetkami user posted image , s tavellike postelje bi mi kr naprej padala dol, tak, da...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
20.6.2008 12:50:18   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled  user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      MF 27.06.

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06.

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (MF) user posted image

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       UZ 26.06.user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07.    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled 

26. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

27. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

28. 15.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    MF 24.06.

29. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled

30. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07user posted image

31. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled  user posted image ,user posted image   

32. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

33. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

34. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

35. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled

36. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

37. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

38. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

39. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          UZ 20.06  user posted image

40. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

41. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

42. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

43. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

44. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

45. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

47. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

48. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

49. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

50. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.user posted image

51. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

52. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
20.6.2008 13:17:56   
nagajiva
Ojla user posted image

Carly-midva tud gledama posteljico od Lip poljčane 140*70 (ne vem kako se ji sicer reče). Je pa taka, da se lahko kasneje stranice vstran vzamejo in je neke vrste mladinska postelja. Za pol, ko je otrok malo večji. Se mi zdi zelo praktična. Saj se user posted image  v malo večji postelji ne bo izgubil. Ti košeki so res lepi, samo tako nepraktični. Otroci ga ponavadi med 3 in 4 mesecem prerastejo in potem moraš tako kupit postejo......
Ah, grem dalje delat. Če sem predolgo na kauču, se mi pol nič ne da.................user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
20.6.2008 13:40:14   
lyra*
Dan!

Jaz sem zdaj kuhala in mi je zdaj tako vroče,da vse teče iz meneuser posted image Sem si zdaj malo klimo vklopila bo malo boljšeuser posted image

Sem se prej z kolegico pogovarjala,da bi šla na piše se leto ampak sem rekla ne in mi je zdaj prav žaluser posted image  Doma tako ne delam nič razen počivam pa jemuser posted image
Popoldne greva po novi avtouser posted image  sva se odločila za Tourana pa bomo videli,če je bila odločitev pravilnauser posted image

nagajiva  danes bi lahko šele bolj proti večeru! Kaj pa ju3?

Ti koši za spanje so res mali in vbistvu samo za nekaj časa,vendar za zdaj nimam druge rešitve. Drugače so mi pa čist kjutuser posted image  So pa iz Avstrije...sem šla v to trgovino si pogledala in izbrala. Iskat mi pa ga greta starša čez kakšen mesec oz. dva!

emina83 user posted image user posted image user posted image za opravljeno MF in za user posted image !

Zdaj pa grem cote dat prat pa posesat,potem pa bom že itak tak utrujena,da nič več nebom moglauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
20.6.2008 13:50:18   
konina
evo mene s pregleda. poslušali smo srčke in smo jih takoj našli. user posted image  Kile so +2 od začetka nos., nisem bila nič kregana. MF imam 11.7. Takrat mi bo kontrolirala tudi sladkor, pa za toxo še enkrat. moram počivat, ker me matrajo medenične kosti pa na desni me mišice, vezi bolijo. jesti moram kalcij in magnezij, kaj drugega mi pa ni nič priporočila. vse skupaj je bilo na hitro, brez uz. user posted image  aja, moram pa več piti, to pa je bila malo huda.

koški - res so majhni, jaz imam še svojega, ampak če bi morala kupit, bi pa kupila posteljico 140*70. neva je bila v košku 3 mesece, v posteljici 120*60 pa do 1 leta, potem je pa začela ven plezat, pa udarila se je v stranice. moj nasvet je, da kupite posteljico 140*70.

lp, nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
20.6.2008 13:51:17   
konina
uf, sem pozabila! čestitam vsem za preglede in mf!

lp, nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
20.6.2008 18:46:24   
nagajiva
Ojla user posted image

Konina-user posted image user posted image  za pregled. Ga mam v četr.-komaj čaaakkkaaammmmm...............
Lyra*-očitno mama težave s srečanjem. Danes sem že dogovorjena, jutri pa mama že tud plane-zjutraj frizer....uh, da se malo porihtam, mam že taki narastek.............Drug tedn pa ma dragi dopust in bom še vidla kako bom s časom. Se takrat zmenima-upam.....
Nič, grem zdaj. Se beremo. Božajte bušije in uživajte......

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
20.6.2008 21:29:24   
zara13
Helou...evo gledam nogomet in malo tipkam. Čeprav sem bila cel dan na izletu, sem presenečena, da nisem bolj utrujena pa še po takšnih ovinkih smo se peljali Šk. Loka - Železniki - Sorica pa čez do Boh. Bistrice. Je pa verjetno baby-ja čist zrukal od vožnje...no ja nekaj se je premikal, ni bil verjetno zadovoljen :)
emina83 - čestitam user posted image za MF in user posted image

Jst bi tud najraje kupila malo večjo posteljico, ampak nam žal ne gre v spalnico, za 120x60cm bo ravno prav prostora. Šele v roku 2 let imamo v planu selitev v večje stanovanje, kjer bo tudi otroška soba tko, da bo sedaj ta manjša postelja. Bo pa kar navadna iz Ikeje http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662

Zdej grem pa še malo pospravit, dobim obisk iz Ce, pridejo starši in brat malo na Gorenjsko, bo prav lep dan ;)

lep večer pa lp user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
20.6.2008 22:41:03   
lyra*
Dober večer user posted image

Ja tudi jaz gledam nogometuser posted image  Navijam za Hrvaško,ker mi je Turčija antiuser posted image  Tako,da upam,da dajo zdaj gol ker se mi podalškov ne da gledatuser posted image

Ju3 grem na eno dekliščino naslednji teden pa na poroko! Upam,da bo lepo vremeuser posted image

V torek pa imava z user posted image  obletnico in se nekaj ful pripravla pa mi nič noče povedat! Jaz pa vohunim za njimuser posted image

Pol,ko se grem tuširat si bom en pirsing dala ven si ga ful nebi dala,samo mi ful čudno zgleda nosečka z pirsingom! Si pa bom enga pustila,ki ni na zlo vidnem mestuuser posted image

nagajiva  naslednji teden imam jaz od srede čas potem pa se tebi prilagajam! Kako boš imela čas,da pride  caffee

šibam še nekaj pojest,se suširat pa mojega počakat,da pride domovuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 20.6.2008 22:43:42 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.6.2008 2:04:33   
NinaBG
Po dolgem času sem se opogumila in se tudi jaz prijavila. Rodila bom 8.novembra, za spol pa nočem vedeti. Danes sem imela MF in z bebiko je vse OK. Imam vprašanje za emina83...vidim, da boš imela zelo majhno razliko med enim in drugim otrokom (18 mesecev). Jaz bom imela 16 mesecev! Pa me zanima, če te je kaj "strah"? Jaz ne vem, kako bomo funkcionirali! Ne znam si predstavljati! Saj vem, na koncu bomo zvozili kot dirkači na F1...pa vseeno!"Strah" me je!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.6.2008 9:44:31   
konina
Dobro jutro. Jem čokolino in čekiram, kaj ste kaj napisale.

Nina, normalno da te je strah. Ampak potem bo pa vse tako kot mora biti. Še mene je, pa bo med ta večjo in ta malima skoraj 7 let razlike. Pri nas doma pravimo, malo za šalo malo za res: BO ŠLO, BO ŠLO! In največkrat potem res uspe. Je pa verjetno res čisto drugačna dinamika z dvema tako majhnima. Veliko energije in dobre volje je po moje potrebno, pa je.  Uf, pa dobrodošla med nami.user posted image

Danes nas čaka piknik v naravi user posted image , še prej pa košnja okoli hiše. No, jaz sem samo nadzornik. user posted image  

Lp, Nina

(odgovor članu NinaBG)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.6.2008 13:38:07   
pomar*ANČA*
hej punce, zdej je pa končno sonček, tako da če katera hoče,  se lahko dobimo na sladoledu v arboretumu... jaz grem skoraj vsak dan popoldne, tako da če se mi katera hoče pridružit....  

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.6.2008 13:43:20   
poli*
še mene, še mene na seznamček user posted image : pdp 2.11.2008. Sicer prebiram ta forum že od februarja , ampak še nisem zašla na temo "novembrke 2008"- no, danes mi je to uspelo user posted image
Za spol še ne vemo, mogoče nam ga povejo 11.7 na morfologiji.

Midva imava posteljico 120x60. Nisva kupovala nove, ampak smo kar mojo prenovili, tako da izgleda čisto nova-kot iz trgovine.
Lp

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.6.2008 13:51:28   
Eviii
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.6.2008 17:40:49   
lyra*
poli* dobrodošla pri nasuser posted image user posted image user posted image

Jaz po kosilu malo zadremala in sem se ravnokar zbudila. Sem prišla malo pogledat pa je zatišje kot ponavadi med vikendiuser posted image

Sem si zjutraj dala ta moj uhan ven in me je prav hudičevo bolelouser posted image  Ampak zdaj je že konec in mi prav manjka nekajuser posted image

Zdaj pa šibam v europar z sosedo..user posted image user posted image user posted image

See you....................................

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.6.2008 19:47:25   
Oaza
DOBRODOŠLI NinaBG in poly* user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že cel dan nekaj pospravljam pa urejam user posted image - nevem kaj mi je danes! Sicer z vmesnimi odmori, ampak vseeno. No, saj je včasih fajn, da te tako prime kakšna mrzlica za pospravljanje...

Vidim, da vse nekje uživate, ker niste nič kaj klepetale- saj je prav tako- bomo že čez teden nadoknadile.user posted image

Aha, jaz sem pa včeraj navijala za Turke! JUPI- so zmagali!!! user posted image

Grem nekaj spit- me tako zdela ta vročina...

Uživajte, pa pa!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.6.2008 21:06:37   
_katja_
Čao!

Sem šele danes uspela pridet do računalnika. V četrtek sem imela morfologijo: fantka bomo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse poteka normalno, vse vredu, težek je četrtk kile, vse smo lepo videli (srček, hrbtenico,...).
Aja pa prestavila mi je datum poroda na 11. ali 12.11.
Naslednji pregled pa imam 22.7.

Danes sem bila pa na Poreznu, sem navijala na tekmi, k je moj možek tekel. Pa sem kar malo utrujena, pa še vroče je bilo kar. Tako da sedaj samo še via postelja.

Za v arburetum sem jaz za, samo kakšen dan prej se moramo zmenit.

Lp
K

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.6.2008 16:44:56   
lyra*
A vse uživate zunaj,ko je sonček?user posted image  Jaz sem tudi do zdaj. Sem ležala v kopalkah samo mi je v trenutku ful slabo postalo in še user posted image user posted image  sta se začeli nekaj pritoževatuser posted image Sem si vzela malo premora in šla na bolj hladnouser posted image Bom šla še plavat malo...sem že prej hotela it pa je ravno mami prišla in sem potem pozabilauser posted image

Če se boste v arboretumu dobile med vikendom jaz po vsej vrjetnosti nebom mogla! No bomo se zmeniliuser posted image

Šibam si sadje vzet pa namesto na sonce v sencouser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.6.2008 21:28:05   
poli*
_katja_, a si s. primorka? Tale porezen je zlo blizu nas user posted image

Punce, samo še 4 mesece (+/-) manjka do tega, da bomo mamike. ma kako ta čas beži...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.6.2008 21:43:53   
lyra*
poli*  samo prosim ne o tem kako čas bežiuser posted image user posted image  Se mi zdi,da sem včeraj šla na prvi pregled,pa sem pred kratkim imela MFuser posted image  In kako si ti? Že čutiš kaj brcike?

Jz gledam zdaj nogomet in upaaam,da dajo Italjani goluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.6.2008 6:57:03   
pomar*ANČA*
niste čez vikend nič čvekale? sem mislila, koliko dela bom imela z branjem, pa niste napisale skoraj nič user posted image
sem že od pol 5h zjutraj pokonci, ker sem peljala starše na brnik, letos pičita v amerikouser posted image bi šla kar z njima...

jaz imam pa spet eno vprašanje... zanima me, kakšna je razlika med visa card in master card? hočem naročiti denarnico ki je samo za kartice iz canade, pa ne morem če nimam ene od teh dveh kartic... dragi pa ne dovoli, da si sposodim njegovo. pa tiste, ki veliko naročujete iz tujine, katera kartica me mi bolj splača?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.6.2008 8:36:26   
nagajiva
Ojla user posted image

Vidim, da ste vse čez vikend uživale.......jaz tudi. Včeraj sma bila na krstu in je bilo tako lepo vremo. Sem uživala v senci, ker pa je bilo sonce res malo preveč pekoče...............
NinaBG in Poly-dobrodošli.............. 
_katja_-user posted image user posted image  za mf......................
Ja, čas resnično beži. Tud men se zdi, da sem včeraj delala test. Sem pa glih danes točno 20t..............November bo 1,2,3 tu in bojo user posted image  z nami. Po pravici komaj čakam, čeprav ima tud nosečnost en poseben čar. Vendar bi tako že rada bebico stisnila k sebi in pocartala....
Dragi ma ta tedn dopust in je ravno skočo v pekarno po sveže štručke za zajtrk.......mnjami.............
Uživajte, božajte bušije.....pa čvekajte malo več, da bom mela kaj za brat user posted image user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.6.2008 10:17:25   
saba
jutro user posted image

kako smo preživeli vikend?
mi smo malo na pikniku bli, včeraj pa malo na plažo skočli...jaz sem sicer šla v morje do kolen...tamala in mož pa sta kar zalaufala in jih ni blo ven pol ure. Morje je toplo, vendar v Sansimonu je bla voda tako umazana da si nisem upala potočit lule in trebuha not..da ne staknem kakšnih glivic - res je bla bljek vodauser posted image .  Bomo drugič raje kam drugam zavili, da se tudi jaz malo namočim.

no grem delat naprej, malico sem pojedla že ob 9,30 ker sem bla lačna ko en user posted image . Joj ta moja lakota...stalno bi kej mlela.

no lepo čvekajte

lp saba

< Sporočilo je popravil saba -- 23.6.2008 10:18:22 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.