|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.6.2008 11:01:13   
zara13
Dan tudi od mene!

Včeraj sem imela pregled in mi je opravila kar morfologijo, sem mislila, da me bo malo kasneje naročila pa jo je kar naredila. Je bil tudi fant z mano in oba čist vesela, ko je ginek. razlagala, kje je kaj. Za spol sva takoj vprašala, zgledal je kot fantek, čeprav na tistem delu spodaj je ravno popkovina in je možno, da je tudi punčka :) tko, da nama 100% ni mogla potrditi, pač je težko, ker noče, da bi bila kaj slučajno razočarana in nakupila vse stvari samo za en spol. Je rekla, da so se njeni prijateljici tudi zdravnici ravno zmotili pri napovedi tko, da 100% bo znano, ko se rodi  :)))

Drugače je pa full lepo razložila, kje je kaj, hrbtenica, srček, mehur, možgani, ledvice, vse lepo pove..sicer je bilo meni smešno kako se je obračal in od vsega smeha se je potem obrnil tako, da nam je ritko pokazal in prekrižal noge. Potem je ginekologinja zoomirala, da bi ja videli kaj je pa je zgledalo kot fantek. Drugače so pa vsi organi dobro, velik približno 25 cm in težek 317 g. Pa full je živahen :) mali vragec!

Itak sem morala dat še urin enkrat pa test na sladkor sem opravila in je bilo tudi vse ok. Od začetka nosečnosti pa do danes sem se zredila 4 kg, me niso nič kregali, le rekli so mi, da je pač sedaj dobro, da se vsak mesec enakomerno redim in seveda ne pretiravam s kakšno stvarjo, ker sedaj bodo šle kile samo še navzgor. No sej je prav, normalno baby mora zrastit :)

Vse, ki vas še čaka morfologija, peljite svoje partnerje zraven user posted image mojemu so se oči kar svetile in full je bil vesel :)  user posted image pa srečno in, da se bo videl spol pri tistih, ki si to želite ;) pa seveda kar je najbolj važno, da je z vami nosečkami in z otrokom vse v najlepšem redu, brez problemov. user posted image

Tko lep sonček je, jaz pa moram delati..no ja sej nisem edina, ampak bi vseeno bilo fino kje počivati na sončku in brati kakšno dobro knjigo in se sladkati s sadjem ;)

Bo pa zato jutri spet lepše, saj imamo še en izlet s podjetjem in se odpravljamo v Škofjo Loko in v okolico tko, da bo kar pestro ;) pa sonček naj seveda ostane.

Fajn bodite nosečke pa lep sončen dan še naprej user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.6.2008 11:11:35   
Andromeda
Dobro jutro!

Tale sonček me je prav razveselil in mi dal energije še pa še!!! Jupi!
carly - upam, da ti je teknil jurček, glede klopov pa pač veš, da se moraš naslednjič bolj zaščitit. Tudi jaz že 100 let nisem imela klopa, ampak bom raje user posted image da me ne bo slučajno zdaj kakšen "napadel".
saba - če je izvedljivo, si nabavi mreže proti komarjem. Pa včeraj sem videla v zadnjem katalogu iz DM-a neko posebno zapestnico z vonjem citronele, ki odganja klope in ne vsebuje neke hude kemije, Mogoče si jo bom nabavila, ker zdaj ob poletnih večerih paše vzunaj sedet, kar komarji veselo izkoriščajo.
No, tako, šibam se malo učit, potem pa greva z možem, ki ima danes dopust na en mini izletek, da izkoristiva tale sonček.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.6.2008 11:15:59   
Andromeda
zara13 - user posted image user posted image user posted image za morfologijo! Je pa velik tvoj otročiček! A to je dolžina od glavice do trtice?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.6.2008 12:13:59   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled  user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      MF 27.06.

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06.

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (MF) user posted image

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       UZ 26.06.user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07.    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled 

26. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

27. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

28. 15.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    MF 24.06.

29. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled

30. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07user posted image

31. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled  user posted image ,user posted image   

32. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

33. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

34. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

35. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled

36. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

37. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

38. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

39. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          UZ 20.06  user posted image

40. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

41. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

42. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

43. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

44. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

45. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

47. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

48. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

49. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

50. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.

51. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

52. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.6.2008 12:32:26   
carly
Zara tudi jaz čestitam user posted image user posted image user posted image .
No sej zdej bo pa že kmalu torek, ko imam tudi jaz morfologijo.Komaj čakam.Sem naročena že ob 8h, pa upam da bo moj si tud lohk frej vzel, da bo šel z mano.

Ja jurček je pa romal kar v skrinjo skupaj s parimi lisičkami, nisem imela nič kruha pa peteršilja doma, k sem imela že ene druge plane za večerjo, tko da sedaj komaj čakam na naslednjo rundo,da si ga bom privoščila z jajčki in petršiljem,mnjami.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.6.2008 12:38:55   
carly
Zara ne vem al se samo meni čudno zdi al ti pa tistle koledarček, ki ga imaš od Lilypie mal čudno kažeuser posted image ?Sem ravno pogledala koliko sva narazen pa se mi zdi da ti kaže malo preveč dnevov do roka?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.6.2008 13:16:22   
luna8
Halo

Zara13 čestitke za morfologijo!

Sej zdej bomo vse pisale o naših izkušnjah na morfologiji in upam, da bodo vsi tako uspešni pregledi?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.6.2008 14:08:25   
nagajiva
Ojla user posted image

Zara13-user posted image user posted image  za uspešno MF. Uf, jaz jo imam šele čez slab mesec. Verjetno pa dragi ne bo dobil dopusta, da bi šel zraven. Je že sedaj žalosten, jaz pa seveda tud...........user posted image  A na mf lahko tud dobiš kakšen cd?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.6.2008 15:31:01   
saba
meni je G. posnel pregled morfologije na video kaseto. Sem jo pa vzela s sabo in nič plačala.
Upam, da mi to tokrat tudi rata, čeprav je moj G. na dopustu.user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.6.2008 15:36:21   
zara13
Luna8, nagajiva, carly, Andromeda hvala za vse user posted image user posted image user posted image !
Super je morfologija, ker je baby že kar razvit in velik, čisto drugače kot na nuhalni, prav lep občutek je.
Vse, ki vas še čaka bo res lep občutek, sploh tiste, ko to opravljate prvič tako kot sem jst ;) še fant je rekel.."no zdej se pa res zavedam, da bom ati :)) sej vidim kako ti trebuh raste, ampak ko pa vidim še na monitorju, ko se otrok obrača, je pa enkraten občutek" :)

carly - hvala za opozorilo za Lilypie, ti povem, da nimam pojma zakaj tako kaže. Sicer pa tko nimam čist točnega roka, rekli so mi najprej 4.11., potem na nuhalni 10.11., sedaj pa med 4. in 7.11. tko, da nimam pojma kdaj bo. Verjetno bolj na začetku novembra. Mi je pa všeč tale tvoj link, ki ga imaš oz. koledarček. Si ga bom sposodila malo pa probala še tam izračunat. Čeprav na prvi dan zadnje m. sploh brezveze da gledam, ker sem tko imela kasneje ovulacijo tko, da mi vseeno ne bo točno pokazal, vsaj približno.

nagajiva - na mf lahko verjetno dobiš CD, če greš samoplačniško oz. ima tvoj osebni ginek. tako dober ultrazvok 3 oz. 4D, da ti to tudi posneme. Žal moja ginekologinja takšnega nima in mi je naredila le 2 slikici. Drugače, če se pa odločiš za samoplačniški pregled pa mislim, da so punce pisale, da stane okoli 110€ pa dobiš CD. Se pa baje splača iti malo kasneje (okoli 30. tedna) na takšen 3, 4D UZ, če res želiš video posnetek, ker potem pa res že lahko vidiš poteze otrokovega obraza, ker je že čisto razvit. Glede na to, da je mf samoplačniško zelo drag pregled :( sem jst to opravila kar pri osebni ginek. Za ta denar 110€ bom kupila posteljico ;)

Andromeda - res ne vem kako je to merila ginekologinja (glava-trtica), samo vprašala sem jo pa je rekla, da meri približno 25 cm, izmerila je glavico pa stegnenico, če je ok in je pač rekla to mero.

Pa še en nasvet za vse, ki pridno shranjujete UZ slikice. Dobro je, da si jih kopirate, saj sčasoma slikca zbledi, ker je na tem posebnem papirju (za vse tiste, ki boste nekoč urejale album za novorojenčka ;) nasvet od moje ginek.

lp user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.6.2008 16:00:59   
pomar*ANČA*
user posted image za dobre preglede! še malce, pa bom tudi jaz poročala, kako je šlo na pregledu!

za slikce se pa strinjam, da zbledijo. jaz sem eno slikco pozabila na svetlobi, verjetno jo je dobil tudi sonček, pa je zdaj tako čudna, še dobro, da sem si vse poskenirala. po vsakem pregledu poskeniram slikce, ker ji pošljem prijateljicam in zraven poročam kaj se dogaja z namiuser posted image drugače pa slikce že pridno vlagava v album in piševa komentarje...

aja, zanima me, kako odklenem album? ni mi jasno zakaj tukaj na rr ne morem odklepati albumov? sem se hotela mal pokazati, pa je album zaklenjen...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.6.2008 16:03:41   
lyra*
helo nosečke mojeuser posted image

Jaz se vam spet po dolgem času javljaaamuser posted image
V torek sva šla v podčetrtek k mojemu bratrancu in njegovi punci. Sta naju peljala v čokoladnico in seveda mi ni treba omenjat,da so se mi oči svetile kot kakšnemu otročkuuser posted image  Takoj sem imela usta polnauser posted image  Pol pa smo šli še gledat neke "posebne" kraveuser posted image  Sem jih hranla in sem bla glavna frajerkauser posted image

Včeraj sem pa imela MF! user posted image  je bil zraven...vse smo videli in zdravnik si je vzel čas za naju,nama vse podrobno razložil. Veliki smo 24cm in zeloooooo živahni. Se je zdravnik celi čas smejal kakšne akrobacije sta izvajali. No in potrjeno sta  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Brcike čutim že ful redno in niso več tako rahle kot na začetkuuser posted image  In sploh,ko da mitja roko na trebuh ponoritauser posted image

Sva pa že malo gledala za posteljice...in ker imava malo spalnico in nama dve tapravi postelji nikakor ne prideta noter sva se odločila za to varijanto.
user posted image

nagajiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Zdaj pa ker tako lepo sonček sije grem malo na teraso ležat pod drevo user posted image  Pa si seveda malo sadja dam zraven in me že več ni.......

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.6.2008 17:04:22   
Oaza
Pozdravljene user posted image !
Da vas še jaz na hitro pozdravim... Vreme čudovito in ga le izkoristite! Jaz sem sedaj uživala zunaj s knjigo v roki in sadjem. Njami... user posted image

Mislim pa, da že čutim gibe najine male pikice- nisem sigurna da je to to, ker sem prvič user posted image  in ne vem kako bi naj to zgledalo, ampak vedno bolj se mi dozdeva, da je je res user posted image . Prvič je bilo prejšnji teden, potem do včeraj nič, včeraj zvečer in danes pa spet. Ampak vedno bolj na levi strani.

Joj, jaz bi se tudi mogla učiti, pa se mi taaaakkkkoooooo ne da... Prejšnji teden sem naredila predzadnji izpit, zdaj pa še samo enega pa diplomo. Upam, da mi bo čimveč uspelo do novembra!

user posted image  user posted image  user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede in MF.
Meni pa G ni nič rekel kdaj bom imela MF. Mogoče me bo naslednjič naročil- bomo videli. PA upam, da bo moj user posted image  imel čas, da bo šel zraven.

KAj pa v materinsko šolo ste se že kaj naročile? Jaz jo imam komaj oktobra. No, pa saj je še dovolj zgodaj....

Uživajte! user posted image
pa pa

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.6.2008 17:55:55   
zara13
lyrauser posted image user posted image za MF in lepo, da so ti že za spol povedali, da sta user posted image . Full lepo. Pa posteljici si lepi izbrala. Tko čist natur košara pa res lušno zgleda.

pomar*ANČA* - glede slikic pa delava čisto enako, tudi jst jih poskeniram in pošljem domačim in prijateljicam po mailu ;) v album si jih še ne shranjujem, imam pa narejene kopije. Imaš kakšen poseben album ali kar tega za slike? Vem, da je ogromno teh "prvih albumov" za dojenčke, kjer se vpisujejo podatki ob rojstvu otročka pa je kr težko izbrati. Jst sem ga 1x kupila kolegici, ko je rodila pa se ji ni dalo kaj preveč vpisovati podatkov. Jst pa komaj čakam user posted image

Vse nosečke, ki ste iz CE oz. iz okolice in vam ni težko se zapeljati v H & M sporočam, da imajo 50% popust na oddelku za nosečke. Me je ravno klicala mami, sta z atijem malo v šopingu in, ker prideta na obisk čez vikend na Gorenjsko, mi je mami nabavila lanene hlače za 15€ tko, da se kar splača. Pa tudi majčke so znižane. 

Zdej pa šibam na sočno melono..papa

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.6.2008 18:57:07   
pomar*ANČA*
najprej če se kateri kaj sanja glede dohodnine, bom zelo vsela vsakega mnenja. odprla sem temo, ker imam grozno težavo z dohodnino. več razloženo na temu linku:http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2899937&mpage=1&key=&#2899937

zara13, album sem jaz kupila v leclercu in je prav za bebike... pisan, ima polno oblačkov, pa bleščic, je pa vseh barv, tako da je za punčko in za fantka, notri so pa na vsaki strani zvezdice. sem iskala nekaj nevtralnega, pa vse kar sem našla je bilo tako drago, ta mi je bil pa všeč in še ugoden user posted image hvala za informacijo za znižanje, se bom mogoče jutri na poti iz mb ustavila in si privoščila kakšne hlače- če mi bo izpit dobro šeluser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.6.2008 20:27:05   
nagajiva
Ojla user posted image

Lyra*-smo te že pogrešale............user posted image user posted image  za MF. Uh, res ne vem kako bom zdržala do 16.7. ko jo mam sama........kje je še to. Sem pa jutri skoraj cel dan sama, tako da če ti zapaše user posted image  ni blema. Se lahko dobima, poklepetama in malo posončima v kateri od kavarnic v centru.....
Glede slikic iz UZ-je tud meni g svetovala, da si jih poskeniram, ker sčasoma zbledijo............MF pa seveda ne mislim plačat-grem preko napotnice. Cd bom mela sabo, če bo lahko posnel bo, če ne pa dobim mogoče kako slikico..........Se bom mogla tud s tem zadovoljit.
Samo H&M v Ce ma znižanje? Bom šla jutri preverit še v Mb......
Sedaj pa grem izvest napad na lubenico...........user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.6.2008 21:41:39   
šema
aja, zanima me, kako odklenem album? ni mi jasno zakaj tukaj na rr ne morem odklepati albumov? sem se hotela mal pokazati, pa je album zaklenjen...

Sama si albume zaklenila z geslom, ko si vnašala slike, če jih boš želela deliti z nami se hitro spomni geslauser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.6.2008 23:31:56   
meta2
Če katera kupuje voziček naj si ogleda tega:

PRODAM Pierre Cardin-Basco NOV   Voziček; -   je nov ORANŽNE BARVE- original zapakiran -           je praktičen za uporabo -           je lahek, stabilen, okreten -           aluminijasto ogrodje -           idealen za male avtomobile -           košara za novorojenčka je nastavljiva v več položajev in služi tudi kot športni del -           košara se da obračati v smeri vožnje (pritisnete na 2 gumbka in obrnete) -           pri prevažanju se košara zloži čisto skupaj -           nastavljivo hrbtišče in del za nogice -           prevleke so iz dobrega materiala in pralne na 30 stopinj -           pet točkovni varnostni pasi -           ročaj za potiskanje je nastavljiv po višini -           sprednje varovalo- obroč se z lahkoto odstrani -           zadnja kolesa so večja, napihljiva, fiksna in vzmetena- priložena je zračna tlačilka -           sprednja kolesa so manjša vrtljiva, vzmetena in se dajo blokirati -           priloženo je pregrinjalo za nogice   -           ima veliko in uporabno nakupovalno košaro   Mere: -                     ležalna površina 85 cm x 35 cm -                     globina košare za novorojenčka 25 cm -                     dolžina naslonjala 45 cm -                     višina vozička 108 cm -                     ročaj nastavljiv do višine 115 cm     Voziček boste lahko uporabljali od rojstva dalje in do konca otrokovih potreb po prevažanju.   http://www.bolha.com/oglas3413865   Cena: 300€   MBT: 070 306 636   Možna dostava na relaciji Koroška, SG, Velenje, Celje, LJ in do Krškega   hvala

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.6.2008 8:04:27   
luna8
Halo,

dobro jutro, kakšen lep sonček!

Lyra,kje si pa nabavla te košare? Ful so luškane, tudi midva bova za začetek imela košaro, potem pa posteljico.

A katera hodi v lj porodnišnico v ambulanto za patološko nosečnost k dr. Blejčevi?

(odgovor članu meta2)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.6.2008 9:46:39   
ANIME
Pozdravljene ...

no zdaj je pa čisto nekaj drugega pogledat skozi okno. SONČEK!!!!!

Včeraj sem šla na sprehod po BTC in "spotoma" kupila nova sončna očala. Malo me sicer vest peče, ker res niso bile en nujen nakup (ta toliko stroškov naju še čaka), ampak kakor me je kolegica potolažila - verjetno je to ena zadnjih stvari, ki sem si jih kupila zase za kar nekaj časauser posted image  - prijazna kolegica, vedno ve kaj mora reči.

Naslednji teden gremo z družbo KONČNO malo na morje ... JJJJEEEJJJJ! Samo upam, da bo moj križ prenesel Turbo maksimus blazino (smo v šotorih).

Sem se malo merila ... imam +9 kg (ampak nisem bila nič kregana od G) in obseg trebuha 95 cm.

No lepo se imejte čez vikend!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.6.2008 9:52:34   
Andromeda
Čau, user posted image

Lyra
user posted image user posted image user posted image za MF in potrjeni user posted image user posted image
Jaz sem včeraj preživela čudovit dan, z mojim user posted image sva se zapeljala na Smlednik in Zbilje, tam sva šla na kosilo, potem pa sva se vsedla v prijetno senčko ob jezeru in si privoščila ledeno kavo. Pozno popoldne pa sem sedela na terasi, se malo učila in brala knjigo, zvečer pa nogomet. Vmes je prišla na obisk moja tašča, ampak je bila zelo dobre volje in brez nekih izpadov, ki si jih zna privoščit. Edino kar je rekla, da je pa zdaj bil res skrajni čas, da postane babica...Stara pa je 53 let user posted image
Mene spet knjige kličejo, pa spakirat moram stvari, ker greva zvečer v Novo mesto, pa še malo pospravit po hiši...Uživajte na sončku, če ne zdaj, pa potem, ko pridete iz službe in ostalih opravkov.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.6.2008 10:15:12   
nagajiva
Ojla user posted image

Sonček user posted image user posted image user posted image ......................................
Sem prišla na hitro malo pogledat, če ste kaj načvekala, pol pa grem dalje "razmetavat stanovanje"-kot rad reče moj. Delam počasi prostor za user posted image . Dragi me samo gleda-me je vprašal če nisem malo hitra. Ampak sedaj še lahko, me trebuh še ne ovira tako, kasneje pa, kdo ve. Ne bi rada teh stvari delala tik pred zdajci.
Tiste, ki ste v službi-naj vam čim hitreje mine. Ostale pa uživajte na sončku...................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.6.2008 10:23:22   
Oaza
Ojla, user posted image

Nič kaj niste čvekale, sedaj pa nimam kaj brat. user posted image     user posted image

Andromeda- fajn izlet... Midva pa si bova v sredo privoščila kakšnega, ko je praznik. Mogoče malce do naše obale.

ANIME- kako fajn, da greš na morje. Midva bi si ga tudi za kak teden privoščila, ampak nevem, če nama bo uspelo.
Aha, pa na seznamu lahko pri meni dodaš "paketek", ker za spol ne bova vprašala. Imava raje presenečenje.

lyra- luškane košarice. Midva pa bova že od začetka uporabljala posteljico za najinega user posted image , ker sva jo dobila od prijateljice, pa prostor imava in se mi zdi postelja o.k.

Uživajte na sončku!
Čao

Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.6.2008 11:29:58   
saba
jutrouser posted image

kako smo....mene je včeraj celo popoldne špikalo tam okoli jajčnikov, tako da sem popoldne do večera preležala v postelji. Danes pa nič.user posted image

Anime, tudi jaz grem v šotor in spat na turbo maxsimus, jaz mislim da ne bo panike.....ker je mehko in udobno.

user posted image user posted image user posted image za opravljene MF. Jaz jo tudi komaj čakam 9.7.user posted image user posted image

tako danes je PETEEEEKKKKKK, končno vikend jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ..................malo počitka od službee, čeprav je doma toliko za naredituser posted image user posted image , samo kaj ko še zdaj čakam da mi fugirajo ploščice na hodniku in postavijo notranja vrata. ČE vse počistim pol bo pa spet vse usranouser posted image

tako punce ,sonček je, ljudje se že množično namakajo v morju, predvsem otroci, ki te dneve praznujejo konec šolskega leta pa imajo razne piknike na plažah. Veliko je klobukov v morju (vsaj v Izoli), ne naredijo nič...ampak vseeno je mal smotan občutek ko te stvar oplazi po kožiuser posted image

no lepo čvekajte

z obale za vas Saba user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 20.6.2008 11:30:46 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.6.2008 11:30:38   
carly
Lyra čestitke tudi tebiuser posted image user posted image user posted image .
Pa ful lep košek si izbrala.
Jest imam pa eno vprašanje za tiste, ki boste kupile kar posteljice in sicer za kakšno dimenzijo se boste odločile?Sem malo gledala pa sta, se mi zdi, dve najbolj pogosti, ena malo manjša in ena malo večja.Jest bom verjetno kar tisto večjo kupila ( mislim da so mere 140x70).Mi je pa trenutno všeč otroška soba Kristina od Lip Poljčan, mojmu je pa všeč ena avstrijska, ki sva jo gledala v Avstriji tako da se bova mogla še malo poment.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.